Dvigubai daugiau interneto ir ideali tvarka virtuvėje: TomTop skelbia akcijas „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvui ir išmaniajai „Xiaomi NINESTARS“ šiukšlių dėžei (Video)  ()

Naujausi TomTop pasiūlymai:

- „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas,

- Išmanioji „Xiaomi NINESTARS“ šiukšlių dėžė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas

Šiuo metu jį galima įsigyti už 8,33 €. Nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Nors Lietuva gali pasigirti vienu greičiausiu internetu pasaulyje, bet, deja, net ir pas mus būna lėtųjų interneto zonų. Ką daryti jei namuose reikia stipresnio interneto srauto, o signalo stiprumo visiems neužtenka?

Reikia paprasto, bet labai naudingo WiFi signalo stiprintuvo. Vienas tokių yra „Xiaomi Mi WiFi“.

Svarbiausias dalykas, kurį reikia žinoti apie veikimą

Pats veikimo principas šio WiFi signalo stiprintuvo yra ganėtinai paprastas: jis aptinka jūsų turimo interneto ryšio signalą ir jį sustiprina konkrečioje vietoje, bet neskleidžia toliau.

Jei jūs esate nutolęs nuo maršrutizatoriaus, kuris skleidžia WiFi signalą, per keletą metrų ir bandote prisijungti su savo išmaniuoju telefonu, WiFi signalas yra gerokai silpnesnis nei būnant prie pat maršrutizatoriaus.

Tai reiškia, kad signalas gali trūkinėti, gali sumažėti duomenų perdavimo greitis ir pasijausti kitos problemos, kurios aiškiai parodo, kad nutolote nuo maršrutizatoriaus ir signalas nusilpo. 

Kas pasikeičia, kai įjungiate „Xiaomi Mi WiFi“? Su savo išmaniuoju telefonu prisijungę prie WiFi stiprintuvo jus gausite tokį WiFi signalą tarsi būtumėte prie pat maršrutizatoriaus, nors esate nutolę per kelis ar keliolika metrų.

Tad su telefonu galima greičiau naršyti internete. Žinoma, jei esate toli nuo pagrindinio interneto ryšio šaltinio ir šis WiFi signalo stiprintuvas negalės jo aptikti, jokio stiprinimo jau nebus. 

Taigi, „Xiaomi Mi WiFi“ leidžia vienodai kokybiškai naudotis WiFi signalu visoje bevielio maršrutizatoriaus aktyvumo zonoje, nepriklausomai nuo to, kaip toli esate nuo pačio maršrutizatoriaus - signalo kokybė bus maksimaliai gera. Tačiau šis stiprintuvas maršrutizatoriaus aktyvios WiFi zonos nepadidina.

Svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas dabar jau yra antrosios kartos. Jis nuo savo pirmtako skiriasi tuo, kad dabar turi dvi antenas, o ne vieną ir duomenų perdavo greitis padidėjo dvigubai – iki 300 Mbps.

Pagrindinės „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvo specifikacijos:

1) 12 x 3 x 9 cm., lengvas (vos 30 gr.), tad jį labai lengva ir patogu neštis ten kur reikia papildomo WiFi signalo stiprumo;

2) specialus USB maitinimo blokas, pats „Xiaomi Mi WiFi“ gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu;

3) „Xiaomi Mi WiFi“ gali automatiškai atsinaujinti be jokių papildomų nustatymų;

4) detali ryšio paieška ir signalo stiprinimas;

5) paprastas naudojimas – tiesiog įjungiamas ir jau galima naudotis, daugiau nieko nereikia;

6) „Xiaomi Mi WiFi“ turi „Ralink“ lusto tipą, USB 2.0 sąsają, duomenų perdavimo sparta siekia 300 Mbps greitį;

7) WiFi tinklo dažnis siekia 2,4 GHz, tad galima naudotis 3G ryšiu.

Tad „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia didesnės spartos interneto greičio.

O šioje apžvalgoje jos autorius detaliai supažindina su šiuo „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvu, parodo, kaip jį pajungti ir ištestuoja:

Išmanioji „Xiaomi NINESTARS“ šiukšlių dėžė

Šiuo metu ją galima įsigyti už 35,79 €. Nemokamas pristatymas į Lietuvą. 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Atrodė, kad jau susipažinome su daugeliu „Xiaomi“ kompanijos produktų, bet ši kompanija vis dar sugeba nustebinti. Net ir iš pirmo žvilgsnio gana paprastą šiukšlių dėžę, „Xiaomi“ sugeba paversti šituo daugiau.

Pirmiausiai į akis krenta tai, kad „Xiaomi NINESTARS“ šiukšlių dėžė yra labai estetiško, gražaus dizaino. Jau ne kartą spėjome įsitikinti, kad „Xiaomi“ kompanija geba pagaminti išvaizdžius daiktus. Ir šiukšlių dėžė taip pat turi atrodyti gražiai. Juk ji nuolatos yra virtuvėje ir tikrai nesinori, jog šalia tvarkingo virtuvės komplekto stovėtų paprasčiausias kibiras.

O kur gi čia „Xiaomi NINESTARS“ išmanumas? Ką gi, ši 10-ies litrų talpos ir D formos šiukšlių dėžė yra maitinama 2 AA tipo baterijomis.

Negana to, „Xiaomi NINESTARS“ netgi aprūpinta specialiu lustu ir turi valdymo mygtuką. Skamba labai jau įdomiai. Ypač turint galvoje, kad kalbame apie šiukšlių dėžę.

Tačiau būtent visi šie dalykai yra reikalingi tam, kad nereikėtų savo rankomis atidarinėti „Xiaomi NINESTARS“ šiukšlių dėžės dangčio - jis pats atsidarys. Tad viskas išliks higieniška ir gaminant pietus - nereikės liestis prie šiukšlių dėžės.

Pats veikimo principas yra ganėtinai paprastas. „Xiaomi NINESTARS“ jutikliai sureaguoja į rankos judesį ir pati šiukšlių dėžė pakelia savo dangtį. Belieka sumesti atliekas ir dangtis pats iš lėto užsidaro.

Gamintojas nurodo, kad jutikliai sureaguoja į rankos judesį, kai ji yra nutolusi 6-30 centimetrus. Šį atstumą galima nusistatyti patiems, su ant korpuso esančiu mygtuku.

Iš pakuotės išimtos „Xiaomi NINESTARS“ jutikliai sureaguos į rankos judesį, kai ji bus nutolusi 25 cm.

„Xiaomi NINESTARS“ šiukšlių dėžė yra labai įdomus daiktas. Netgi reikėtų sakyti įrenginys. Puikus dizainas, tiks bet kokioje virtuvėje, kokybiškai pagamintas ir užtikrinama maksimali higiena. 

Beliks iš pakuotės išimti „Xiaomi NINESTARS“, įdėti jau pakuotėje esančias dvi AA tipo baterijas (pasak gamintojo, jų energijos užteks iki 6 mėnesių), pritvirtinti pakuotėje esantį maišelį ir viskas - senąjį šiukšlių kibirą galima bus pamiršti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()