Anonso nuolaidos ir specialus kuponas naujos kartos robotui siurbliui su lazerine navigacija, itin tyliu varikliu, 2000 Pa siurbimo galia ir itin didele dulkių surinkimo talpa („360 S7“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„360 S7“ – tai atnaujintas „360“ gamintojo išmanusis dulkių siurblys, kuris pratęsia „S5“ bei „S6“ išmaniųjų dulkių siurblių seriją. Šis išmanusis dulkių siurblys gali tiek plauti grindis, tiek siurbti kilimus ir nuo šiol turi žymiai didesnę 570 ml dulkių surinkimo talpą bei net 150 ml dydžio vandens rezervuarą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„360 S7“ kaina

Jeigu domitės išmaniųjų dulkių siurblių naujienomis, tuomet jums greičiausiai bus puikiai žinomas ir „360“ gamintojas. Visiems likusiems tiesiog norime priminti, jog tai gerai Kinijoje ir visame pasaulyje žinomas išmaniųjų dulkių siurblių gamintojas, kuris šią vasarą anonsuoja jau trečiąjį savo išmanųjį dulkių siurblį „360 S7“.

Gamintojas tvirtina, kad „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys yra pajėgus išvalyti 180 m2 plotą ir priklausomai nuo kambaryje naudojamos dangos yra puikiai tinkamas tiek grindims valyti, tiek kilimams siurbti. Be to, svarbu pridėti dar ir tai, jog „360 S7“ pasižymi net 2000 Pa siekiančia siurbimo galia, tačiau maksimaliai sukuria ne didesnį nei 65 dB triukšmą.

Kaip ir daugelis kitų aukštosios klasės išmaniųjų dulkių siurblių, taip ir „360 S7“ gali pasigirti integruotais „LDS“ bei „SLAM“ algoritmais. Būtent pastarųjų techninių sprendimų pagalba „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys geba atlikti lazerinį patalpos skenavimą, gali sudaryti virtualų patalpų žemėlapį bei atsižvelgdamas į jį pats visiškai autonomiškai suplanuoti geriausią patalpų valymo maršrutą.

Kaip jau buvo minėta, „360 S7“ gali tiek plauti grindis, tiek siurbti kilimus. Nors tokia sprendimų visuma nėra naujiena, tačiau „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys moka automatiškai identifikuoti valomą paviršiui. Kitaip sakant, atsižvelgdamas į grindų dangą šis išmanusis dulkių siurblys geba automatiškai parinkti geriausią siurbimo galią – jei siurbia kietas grindis, sumažins ją ir triukšmą, jei tik užvažiuos ant kilimo, iš karto padidins siurbimą iki maksimumo. Kaip žinia, daugelis pigių robotų siurblių blogiausiai valo kilimus, nes jiems tiesiog fiziškai nepakanka siurbimo galios.

„360 S7“ norisi pagirti ir už santykinai tylų darbą. Gamintojas tvirtina, kad dirbdamas maksimaliu galingumu šis išmanusis dulkių siurblys sukuria ne didesnį nei 65 dB triukšmą. Šį ypatingai gerą rezultatą, pasak gamintojo, kuriant „360 S7“ išmanųjį dulkių siurblį pavyko pasiekti todėl, nes šiame išmaniajame dulkių siurblyje yra integruotas šerelių nenaudojantis „NIDEC“ variklis.

Kaip jau buvo minėta, tai jau trečiasis šios serijos išmanusis dulkių siurblys iš „360“. Techninių charakteristikų aspektu yra daugiau nei akivaizdu, kad „360 S7“ apjungia iki šiol geriausias „360 S5“ bei „360 S6“ funkcijas. Pavyzdžiui, jeigu „360 S6“ taip pat garsėjo sauso bei drėgno valymo funkcijomis, tačiau šis išmanusis dulkių siurblys turi mažesnius rezervuarus - tik 400 ml dulkių surinkimo bei 80 ml vandens talpas. Tuo tarpu, „360 S5“ siūlo tik sausą valymą, tačiau yra pigiausias iš jų.

„360 S6“ turi labai panašų funkcionalumą kaip ir „360 S7“, pasižymi šiek tiek mažesne, 1800 Pa siurbimo galia Kietų grindų atveju to visiškai pakanka, bet kilimas jau geriau naujasis modelis. Žinoma, tuomet galima rinktis analogišką 2000 Pa galingumą kaip ir „360 S7“ siūlantį „360 S5“ išmanųjį dulkių siurblį, tačiau tuomet teks atsisakyti drėgno grindų valymo.

Apibendrinus tampa akivaizdu, kad nuo šiol „360“ gali pasiūlyti kiekvieno pirkėjo poreikius pilnai tenkinantį išmanųjį dulkių siurblį. Jeigu namuose tenka valyti ne tik grindis, bet ir kilimus, tuomet vienareikšmiškai geriausiu pasirinkimu taps naujos kartos „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys. Tuo tarpu, jeigu drėgnas grindų valymas jums būtinas, tačiau kilimų siurbimui didelio dėmesio neskiriate, tuomet „360 S6“ – tai ko jums reikia. Galiausiai „360 S5“ išmanųjį dulkių siurblį derėtų rinktis tiems, kurių namuose dominuojanti grindų danga – kilimas ir apie jokį drėgną grindų valymą iš vis nėra kalbos.

Trumpai: „360 S7“ specifikacijos

  • Galia: 22,8 W elektrinė galia; 2000 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: 3 siurbimo rėžimai – Quiet (800 Pa), Automatic (1300 Pa), Max (2000 Pa). Robotui užvažiavus ant kilimo – automatiškai įsijungia galingiausias siurbimo režimas.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; Localization and Mapping (SLAM) algoritmas lazerio pagalba sudaro virtualų patalpos žemėlapį, suplanuoja maršrutą ir sugeba atsiminti išvalytą plotą.
  • Garsas: 65dB
  • Apsaugos: robote esantys jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 570 ml.
  • Vandens talpa: 150 ml;
  • Baterija: 3200 mAh; vienu įkrovimu gali darbuotis iki 120 min.
  • Valdymas: galima valdyti per išmanųjį telefoną, naudojant „360Smart“ taikomąją programą; integruotas valdymas balsu naudojant „Amazon Alexa“.
  • Išskirtinės savybės: sausas ir drėgnas valymas; automatinis baterijos įkrovimas, siurbimo/plovimo maršruto planavimas; valdymas balsu; geba įveikti net 2 centimetrų aukščio kliūtis.
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 10 cm; 3,8 kg.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()