„Manau, kad tai yra mano pats geriausias šių metų pirkinys iš Kinijos“. Universalus, itin gerai supakuotas 3D spausdintuvas iš Čekijos sandėlio su vien teigiamais pirkėjų vertinimais („Artillery Sidewinder-X1“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„Artillery Sidewinder-X1“ – tai universalaus dydžio 300 x 300 x 400 milimetrų spausdinimo erdvę turintis 3D spausdintuvas, kuris tinkamas objektų spausdinimui naudojant PLA, ABS, TPU plastikus bei specialias lanksčias medžiagas. Šis 3D spausdintuvas turi lietimui jautrų spalvotą ekraną ir taip pat garsėjai ypač greitai įkaistančiu spausdinimo paviršiumi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Artillery Sidewinder-X1“ kaina

  • „Gearbest“363,60 €.
  • Iš Čekijos sandėlio, jokios rizikos dėl mokesčių
  • Dabar parduodamas su 30% nuolaida, į Lietuvą pristatomas nemokamai per 7 darbo dienas.
  • Lietuvoje neparduodamas.

3D spausdintuvų pasiūla darosi vis platesnė, nes vis daugiau patentų gali būti pritaikomi praktiškai kuriant naujus sprendimus. Vos per keletą metų kinai šioje rinkoje sparčiai pasistūmėjo į priekį, todėl dabar 3D spausdintuvai yra prieinami praktiškai kiekvienam norinčiam.

Pavyzdžiui, 3D spausdintuvas „Artillery Sidewinder-X1“ garsėja gera kaina ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes į Lietuvą gali būti pristatytas nemokamai vos per 7 darbo dienas. Čia būtina pridėti dar ir tai, kad aukštą šio 3D spausdintuvo kokybę patvirtina ne tik gamintojas, bet ir patys pirkėjai.

Gamintojas pristatymas šį 3D spausdintuvą pabrėžia ypatingai tylų jo darbą. Pasak gamintojo, šį išskirtinį rezultatą pavyksta pasiekti ne tik dėl minėtų kokybiškų komponentų, bet ir dėka naujos architektūros pagrindinės plokštės, kuri nereikalauja papildomo aušinimo.

Pristatant „Artillery Sidewinder-X1“ dar būtina paminėti ir tai, jog šis 3D spausdintuvas išsiskiria itin greitai įkaistančiu spausdinimo paviršiumi, turi spalvotą lietimui jautrų ekraną bei 3D spausdinimo medžiagos aptikimo jutiklį. Įdomu dar ir tai, kad „Artillery Sidewinder-X1“ leidžia lengvai reguliuoti 3D spausdinimo paviršiaus aukštį ir taip pat 3D objektus gali spausdinti tiek iš USB atmintinės, tiek iš Micro SD kortelės.

Kurdami „Artillery Sidewinder-X1“ kinai taip pat pagalvojo apie šio 3D spausdintuvo saugumą – jis turi maitinimo jungiklį su integruotu saugikliu. Be to, maloniai stebina ir integruotas indukciniu principu veikiantis 3D spausdinimo paviršiaus stabdymo mechanizmas. Nors gamintojas nedetalizuoja, tačiau taip pat pabrėžia dar ir tai, jog Z ašies valdymui „Artillery Sidewinder-X1“ naudoja unikalų paties gamintojo sukurtą patentuotą valdymo mechanizmą.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad gamintojas ypatingai daug dėmesio skyrė „Artillery Sidewinder-X1“ spausdintuvo įpakavimui. Priminsime, jog ne vienas pirkėjas yra sulaukęs kitų gamintojų sugadintų 3D spausdintuvų vien dėl prasto supakavimo bei logistikos metu vykdomo neatsargaus transportavimo. Panašu, jog ši potenciali problema bent jau „Artillery Sidewinder-X1“ 3D spausdintuvui tikrai nėra aktuali.

Trumpai: „Artillery Sidewinder-X1“ specifikacija

  • Spausdinimo erdvė: 300 x 300 x 400 mm.
  • Spausdinimo greitis: 150 mm/s (maksimalus).
  • Sluoksnio storis: 0,1 mm.
  • Spausdinimo galvutė: skersmuo - 0,4 mm.
  • Galimi užpildai:  PLA, ABS, TPU, lanksčios medžiagos.
  • Temperatūra:  šildomas paviršius pasiekia iki 130 °C.
  • Ekranas: spalvotas, lietimui jautrus.
  • Jungtys ir lizdai: SD kortelės lizdas, USB jungtis.
  • Korpusas: aliuminis rėmas sudarytas iš dviejų atskirų dalių.
  • Kitos savybės: galimybė tęsti spausdinimą po elektros dingimo; perspėjimas dėl pasibaigusios spausdinimo medžiagos; ypač greitai įkaistantis spausdinimo paviršius; tylus darbas.
  • Masė ir matmenys: 55 x 40,5 x 64 cm; 14 kg.

„Artillery Sidewinder-X1“ atsiliepimai

„Artillery Sidewinder-X1“ 3D spausdintuvas rinkoje pasirodė santykinai neseniai, tačiau jau spėjo susilaukti pakankamai teigiamų vertinimų pirkėjų tarpe. Šiuo metu „Artillery Sidewinder-X1“ gali pasigirti 5 žvaigždučių įvertinimu, o tai reiškia, jog visi pirkėjai kol kas skyrė šiam 3D spausdintuvui maksimalų galimą įvertinimą.

  • Bartholomew. Turiu pripažinti, kad 3D spausdintuvas pas mane atkeliavo vos per tris dienas ir buvo neįtikėtinai gerai supakuotas. Šį 3D spausdintuvą paruošti darbui buvo labai paprasta. Be to, galiu patvirtinti, kad jo gamybai panaudotos detalės yra itin aukštos kokybės. Man patinka, jog „Artillery Sidewinder-X1“ yra pakankamai tylus. Rekomenduoju.
  • Roxanne. Manau, kad tai yra mano pats geriausias šių metų pirkinys iš Kinijos. Likau tiesiog maloniai nustebinta kaip puikiai šis 3D spausdintuvas atlieka savo darbą. Turiu pripažinti, jog įvertinus kainą „Artillery Sidewinder-X1“ yra vienas geriausių pasirinkimų kiekvienam entuziastui, bet tikrai ne profesionalui.
  • Virginia. Tai jau antrasis mano 3D spausdintuvas iš Kinijos. Turiu pripažinti, kad „Artillery Sidewinder-X1“ yra akivaizdžiai geresnis už mano pirmąjį pasirinkimą. Šis 3D spausdintuvas yra pakankamai tikslus ir atkeliauja praktiškai iš karto surinktas. Dideliu privalumu laikau ir tai, kad „Artillery Sidewinder-X1“ gali veikti tiek prie 110 V, tiek prie 220 V įtampos.
  • Archibald. Labai gera spausdinimo kokybė, o pats „Artillery Sidewinder-X1“ darbas yra iš tiesų neįtikėtinai tylus. Man labai patinka, kad galiu „Artillery Sidewinder-X1“ valdyti tiesiog integruoto lietimui jautraus ekrano pagalba. Be to, šio 3D spausdintuvo korpusas yra pagamintas iš itin kokybiškų detalių.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai (1)