Anonso nuolaidos modernaus dizaino sporto laikrodžiui iš „Lenovo“: 7 sporto režimai, GPS, nuolatinis širdies ritmo matavimas, o kaina kaip paprastos apyrankės („Lenovo E1“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Lenovo E1“ – tai naujos kartos sporto laikrodis, kuris turi visas svarbiausias fizinio aktyvumo funkcijas ir taip pat dar palaiko septynis populiariausius sporto režimus. Šio išmaniojo laikrodžio korpusas yra atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67), o integruota 180 mAh talpos baterija be papildomos įkrovos gali tarnauti iki 10 dienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lenovo E1“ kaina

  • Gearbest“ – 36,36 €.
  • Anonso akcija,
  • Parduodamas su 20% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Vasara pamažu eina į pabaigą, tačiau daugelis jau spėjo priprasti prie fizinių aktyvumo asistentų bei išmaniųjų laikrodžių teikiamų privalumų, todėl šiems aksesuarams populiarumo lygiai taip pat netrūksta ir kitų sezonų metu.

Pavyzdžiui, gerai visame pasaulyje žinoma bendrovė „Lenovo“ artėjantį rudens sezoną šį kartą pasitinka su naujos kartos išmaniuoju sporto laikrodžiu „Lenovo E1“. Žinoma, tai nėra tikras išmanusis, nes jame negalėsite įdiegti naujų programėlių, o ir nėra pilnavertiško ryšio su socialiniais tinklais, bet šioje kainų kategorijoje nieko kito ir nebūna – tik išmaniosios apyrankės arba sporto laikrodžiai su apyrankių funkcionalumu.

O štai kaip sporto laikrodis, naujasis „Lenovo E1“ atrodo tikrai įspūdingai – jis iš karto paperka vien savo išvaizda. Gamintojas nemažai paidrbėjo prie dizaino ir jis tikrai vykęs bei kabinantis akį. Tačiau be viso to, įvertinus kiek jis turi funkcijų, kainuoja tiesiog fantastiškai pigiai. Ko gero pigiausias tokio tipo sporto laikrodis, jei neskaitysime mažiau žinomų Kinijos gamintojų produkcijos.

Bene svarbiausias akcentas, kuris daro šį išmanųjį laikrodį išskirtiniu žemų kainų kontekste – tai integruotas GPS ryšio modulis - šioje kainų grupėje tai labai retas reiškinys. Būtent šio ryšio modulio pagalba sekti savo fizinį aktyvumą yra kur kas įdomiau, nes pavyksta užfiksuoti ne tik pavienę statistiką, bet taip pat dar galima ją susieti su konkrečia vieta. Važinėjantiems dviračiu ar bėgiojantiems integruotas GPS dar itin naudingas ir dėl tos priežasties, nes padeda įvertinti judėjimo greitį.

Būtina pridėti dar ir tai, jog „Lenovo E1“ sporto laikrodis palaiko populiariausius septynis sporto režimus – tai vaikščiojimą, bėgimą, važiavimą dviračiu, šokinėjimą per šokdynę, badmintoną, krepšinį bei futbolą.

Gamintojas pristatydamas šį sporto laikrodį taip pat atkreipia dėmesį ir į atnaujintą pulsometro bei miego įvertinimo algoritmą. Trumpai tariant, „Lenovo E1“ įvertindamas širdies darbo ritmą remiasi matematine Furjė transformacija, o kadangi šiuos rezultatus fiksuoja kiaurą parą, tai reiškia, jog šis sporto laikrodis gali priminti kada atėjo laikas pailsėti arba tiesiog gali pranešti kada treniruotės tampa per daug intensyvios.

Taikant tuos pačius principus yra vykdomas ir miego fazių sekimas – tai atitinkamai padeda įvertinti bendrąją kiekvienos nakties miego kokybę.

 „Lenovo E1“ sporto laikrodis dar gali pasigirti ir 180 mAh talpos baterija, kuri be papildomos įkrovos intensyviai naudojantis išmaniuoju laikrodžiu geba atlaikyti net apie 10 dienų. Tuo tarpu, „Lenovo E1“ naudojant tik budėjimo režime, šį išmanųjį laikrodį tenka krauti dar rečiau, t. y. maždaug kas 25 dienas.

Šis sporto laikrodis gali tapti itin naudingas ir tada, jeigu, pavyzdžiui, bėgiodami ar važinėdami dviračiu mėgstate klausyti muzikos. Kitaip sakant, „Lenovo E1“ leidžia nuotoliniu būdu tiesiog nuo riešo valdyti ne tik išmaniojo telefono muzikos grotuvą, bet dar ir kamerą.

Galiausiai būtina pridėti dar ir tai, jog „Lenovo E1“ geba informuoti ne tik apie skambučius ar žinutes, bet taip pat dar pateikia ir kitus svarbiausius išmaniojo telefono informacinius pranešimus. Šios funkcijos tampa itin naudingos dėl tos priežasties, nes, pasak gamintojo, „Lenovo E1“ su išmaniuoju telefonu gali komunikuoti net 10 metrų atstumu, o tai reiškia, jog sportuodami uždaroje patalpoje išmanųjį telefoną laisvai galėsite palikti nuošalyje, pavyzdžiui, ant pasirengimo suolelio.

Trumpai: „Lenovo E1“ specifikacija

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, miego kokybės sekimas, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono.
  • Sporto režimai: 7 sporto režimai: ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, futbolas, krepšinis, šokinėjimas per šokdynę, badmintonas.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, muzikos grotuvo ir kameros nuotolinis valdymas.
  • Ekranas: 1,33 colių (120 x 120), valdomas specialiu integruotu mygtuku.
  • Atsparumas: IP67.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno korpusas, termoplastiko apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()