„Manau, kad atsižvelgiant į kainą bei galimybes, tai yra viena iš geriausių video stebėjimų sistemų“. 8 kanalų video įrašymo įrenginys su 4 iš karto pridedamomis 1080p raiškos kameromis („Stalwall DVR Security Kit“ kaina, Secifikacijos, Atsiliepimai)  (1)

„Stalwall DVR Security Kit“ – tai 8 kanalų vaizdo įrašymo įrenginys, kuris komplekte iš karto atkeliauja su keturiomis 1080p raiškos kameromis. Šis vaizdo įrašymo įrenginys yra prijungiamas prie kompiuterinio namų tinklo, todėl priklausomai nuo asmeninio poreikio kamerų filmuojamą vaizdą šiuo atveju galima peržiūrėti tiek naudojantis kompiuteriu, tiek išmaniuoju telefonu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Stalwall DVR Security Kit“ specifikacijos

  • Tipas: keturių kamerų namų apsaugos sistema.
  • Ryšys: laidinis, pridedami 18,3 metrų ilgio laidai kiekvienai kamerai; VGA ir HDMI jungtys leidžia prijungti monitorių ar televizorių, galima prijungti prie maršrutizatoriaus nuotoliniam stebėjimui.
  • Kamerų kiekis: 8 kanalai; komplekte pridedamos 4 kameros. 
  • Atmintis: 3,5 colių HDD iki 4 TB (komplekte nepridedamas).
  • Raiška: 1080p.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra, iki 20 metrų; naudoja 36 IR LED.
  • Judesio daviklis: yra.
  • Objektyvo kampas: 88 laipsniai.
  • Nuotolinis valdymas: įrašymo įrenginys prijungiamas prie kompiuterinio namų tinklo, o tuomet IP kamerų filmuojamą vaizdą galima peržiūrėti naudojantis tiek kompiuteriu, tiek išmaniuoju telefonu.
  • Atsparumas: IP66.

„Stalwall DVR Security Kit“ kaina

  • „Gearbest“122,71 €.
  • Dabar parduodamas su 11% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu svajojate apie ekonominės klasės vaizdo stebėjimo sistemą savo namuose, tuomet bene labiausiai pastarojo sprendimo apsimoka ieškoti Kinijoje. Žinoma, analogiškų sprendimų galima rasti ir Lietuvoje, tačiau praktika rodo, jog čia jie bus bent 2-3 kartus brangesni nei Kinijoje.

Pavyzdžiui, ekonominės klasės vaizdo stebėjimo sistemą „Stalwall DVR Security Kit“ Kinijoje šiuo metu gali įsigyti praktiškai kiekvienas norintis. Šis komplektas yra geras pasirinkimas todėl, nes jį sudaro ne tik vaizdo įrašymo įrenginys DVR, bet dar ir keturios komplekte pridedamos aukštosios 1080p raiškos kameros.

Vaizdo stebėjimo sistema „Stalwall DVR Security Kit“ ypatinga tampa dar ir dėl tos priežasties, nes iš viso turi net 8 vaizdo priėmimo kanalus. Trumpai tariant, prie šio komplekte pridedamo DVR įrenginio iš viso galima prijungti net 8 kameras. Praktika rodo, jog tokio kamerų kiekio pilnai pakanka net ir pakankamai didelių patalpų/teritorijų stebėjimui.

Papildomą lankstumą šiai vaizdo stebėjimo sistemai dar suteikia ir tas faktas, jog visos komplekte pridedamos kameros yra pilnai atsparios vandeniui (IP66). Būtent tai reiškia, kad „Stalwall DVR Security Kit“ kameras priklausomai nuo asmeninių poreikių galima montuoti tiek patalpoje, tiek lauke.

Pristatant šį vaizdo įrašymo komplektą būtina pridėti dar ir tai, jog komplekte pridedamos kameros geba filmuoti aukštąją 1080p raiška bei gali pasigirti net 88 laipsnius siekiančiu apžvalgos kampu. Šį santykinai gerą rezultatą gamintojui pavyko pasiekti panaudojus kokybiškus 2 MP CMOS tipo jutiklius.

Ne gana to, komplekte pridedamos kameros taip pat yra aprūpintos 36 IR tipo LED, todėl puikiai geba filmuoti ir nakties metu. Gamintojas tvirtina, jog šiomis kameromis nakties metu galima užfiksuoti objektus nutolusios nuo kameros maždaug 20 metrų atstumu.

Svarbu pridėti dar ir tai, kad „Stalwall DVR Security Kit“ komplekte pridedamos kameros turi įmontuotus judesio daviklius.

Šis sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes bet kuriuo paros metu tiesiog realiu laiku gali pranešti apie jūsų namų teritorijoje užfiksuotą nenumatytą judesį. Tai gali padėti pastebėti ne tik namų teritorijoje lankstančius laukinius gyvūnus, bet taip pat ir potencialiai aptikti netoliese namų slampinėjančius vagis.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Stalwall DVR Security Kit“ vaizdo įrašymo įrenginys gali pasigirti gausiu jungčių kiekiu. Trumpai tariant, prie šio DVR įrenginio galima prijungti tiek išorinį monitorių, tiek pelę bei klaviatūrą, o esant išskirtiniam poreikiui galima prijungti ir išorinį mikrofoną. Be to, „Stalwall DVR Security Kit“ dar gali būti prijungiamas ir prie kompiuterinio namų tinklo, todėl šį DVR įrenginį taip pat bet kada galima pasiekti ir naudojantis kompiuteriu ar išmaniuoju telefonu.

„Stalwall DVR Security Kit“ atsiliepimai

„Stalwall DVR Security Kit“ vaizdo įrašymo įrenginys su komplekte iš karto pridedamomis keturiomis kameromis nepalieka abejingų pirkėjų. Visi šį komplektą įsigiję pirkėjai jam kol kas skyrė 5 žvaigždutes, todėl bent jau šiuo metu „Stalwall DVR Security Kit“ Kinijoje gali pasigirti maksimaliu galimu įvertinimu.

  • Darryl. Puikus kainos, siūlomų galimybių ir kokybės santykis. Turiu pripažinti, kad išbandęs „Stalwall DVR Security Kit“ likau maloniai nustebintas vaizdo įrašų kokybe. Be to, komplekte pridedamas kameras buvo labai paprasta sumontuoti, o pats DVR valdymas yra iš tiesų labai aiškus ir lengvai suprantamas.
  • Lenard. Puiki kaina, o kas svarbiausia, jog šis komplektas veikia būtent taip pat kaip skelbia aprašymas. Manau, kad atsižvelgiant į kainą bei galimybes, tai yra vienas iš geriausių galimų pasirinkimų šiuo metu. Be to, dar noriu pridėti ir tai, kad komplekte pridedamos kameros puikiai filmuoja ne tik dienos, bet ir nakties metu.
  • Erik. Tai puikiai mano poreikius atitinkantis vaizdo įrašymo įrenginys, kuris iš karto atkeliauja su komplekte pridedamomis kameromis. Man itin patiko tai, jog komplekte radau visus reikiamus priedus kamerų montavimui.
  • Prisoner. Puikus komplektas už tikrai visiems prieinamą kainą. Rasti ką nors pigiau greičiausiai nėra įmanoma. Nepaisant mažos kainos likau labai maloniai nustebintas komplekte pridedamų kamerų filmavimo galimybėmis nakties metu. Manau, kad jos veikia netgi geriau nei kur kas brangiau kainuojančios kameros.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (1)