„Alfawise PS-17-WPE“ yra išmanus, nuotolinį valdymą palaikantis kištukinis lizdas su IP66 standartu - idealiai tinka lauke, vonioje ar bet kokioje kitoje drėgnoje patalpoje  (1)

„Alfawise PS-17-WPE“ - tai išmanusis vandeniui atsparus kištukinis lizdas. Šis įrenginys pasižymi tvirta konstrukcija, patikimu dizainu ir patogiomis išmaniosiomis funkcijomis. Štai 5 priežastys, kodėl šis kištukinis lizdas vertas atskiro dėmesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Alfawise PS-17-WPE“ kaina

„Alfawise PS-17-WPE“ yra išmanus, palaikantis pilną nuotolinį valdymą, lauko sąlygoms pritaikytas ir galingas kištukinis lizdas, palaikantis 16A srovę. Tad jis gali užmaitinti iki 3.5 kW galios prietaisus, o buitinėms reikmėms to per akis.

Įvertinant visas jo technologijas ir galingumą, „Alfawise PS-17-WPE“ kaina yra tikrai gera. 

2. „Alfawise PS-17-WPE“ yra atsparus vandeniui

Tikriausiai pagrindinis „Alfawise PS-17-WPE“ kištukinio lizdo privalumas yra atsparumas vandeniui. Šis įrenginys atitinka IP66 standartą, todėl gali būti saugiai naudojamas tiek drėgniausiose namų vietose (vonios kambaryje, virtuvėje, skalbykloje), tiek lauke. 

Lauke jis gali veikti ir žiemą - darbinis temperatūrų diapazonas yra nuo - 30 iki +60 laipsnių pagal Celsijų. 

„Alfawise PS-17-WPE“ turi dangtelį, kurį galima uždaryti net kai į šį kištukinį lizdą kas nors įjungta - tiesiog to prietaiso laidą reikia įspausti į lizdo apačioje esantį laikiklį.

3. „Alfawise PS-17-WPE“ yra pagamintas iš kokybiškų komponentų

Šis kištukinis lizdas yra pagamintas iš kokybiškų elektronikos komponentų, kuriuos galima lengvai pasiekti atsukus keturis korpuso varžtus. Pats korpusas yra pagamintas iš seno gero ABS plastiko, todėl gali tarnauti išties ilgą laiką.

4. „Alfawise PS-17-WPE“ yra išmanus

„Alfawise PS-17-WPE“ kištukinį lizdą galima valdyti keliais būdais. Visų pirma, programėle „Smart Life App“. Ji leidžia prisijungti net prie 150 prietaisų vienu metu. 

„Alfawise PS-17-WPE“ taip pat bendrauja su virtualiais namų asistentais „Amazon Alexa“ ir „Google Home“. Tai reiškia, kad šį įrenginį galite valdyti ir balsu.

Šias galimybes „Alfawise PS-17-WPE“ suteikia „Wi-Fi“ prieiga, kuri yra stabili ir funkcionali.

5. „Alfawise PS-17-WPE“ ir jūsų namus gali paversti išmaniais

Kokia prasmė valdyti kištukinį lizdą? Jis net paprastus prietaisus gali paversti išmaniais. Į „Alfawise PS-17-WPE“ įjungtus prietaisus ne tik galite įjungti/išjungti per atstumą, bet taip pat galite nustatyti ir laikmatį. Tai leis, pavyzdžiui, vos pabudus išgerti ką tik išvirtos kavos ar sugrįžus po darbo rasti įjungtą ventiliatorių.

„Alfawise PS-17-WPE“ palaiko 8 laikmačio režimus ir net gali valdyti 150 WiFi įrenginių, juos įjungdamas arba išjungdamas nustatytu laiku. 

„Alfawise PS-17-WPE“ lengvai pritaps sodyboje ar namuose. Šis išmanus kištukinis lizdas yra lengvai įrengiamas tiek viduje, tiek lauke. Už nedidelę kainą jis siūlo apsaugą nuo lietaus ir dulkių, valdymą balsu, laikmatį ir nuotolinį valdymą išmaniąja programėle.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai (1)