360 laipsnių kampu pasukamas ir lietimui jautrus ekranas, metalinis korpusas, 8GB RAM bei 256GB SSD diskas ir neįtikėtina kaina - tik patys pirmieji „BMAX MacBook Y13“ nešiojamą kompiuterį galės įsigyti taip pigiai (Video)  (2)

„BMAX MacBook Y13“ nešiojamas kompiuteris turi bent keletą puikių savybių - ypač tokioje kainų kategorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „BMAX MacBook Y13“ nešiojamas kompiuteris parduodamas už 329,67 €;
  • 24 % nuolaida;
  • 10,18 € už siuntimą į Lietuvą;
  • Rugsėjo 25-30 dienomis, kasdien pirmieji du pirkėjai šį kompiuterį galės įsigyti už 273,88 €.

Pasiūlymas atrodo labai gundančiai, tad įdėmiau pasižiūrėkime į „BMAX MacBook Y13“ nešiojamą kompiuterį.

Iškart verta pažymėti, kad „BMAX MacBook Y13“ yra kokybiškai pagamintas, labai stilingai atrodantis, turintis puikų ekraną ir techninius parametrus nešiojamas kompiuteris.

Tokioje kainų kategorijoje „BMAX MacBook Y13“ atrodo išties puikus pasiūlymas.

Pats pirmasis ir į akis krentantis dalykas yra tai, kad „BMAX MacBook Y13“ turi labai geros kokybės ir į prisilietimus reaguojantį ekraną.

Gamintojas teigia, kad 13,3 colių įstrižainės, 1920 x 1080 FHD raiškos ekranas užtikrins puikios kokybės vaizdą.

Kitas svarbus „BMAX MacBook Y13“ privalumas, kad jo ekraną galima palenkti 360 laispnių kampu ir tokiu būdu šį kompiuterį prisiderinti prie asmeninių poreikių.

O kadangi ekranas reaguoja į prisilietimus, tai šiuo atveju „BMAX MacBook Y13“ galima naudoti, kaip planšetinį kompiuterį ir tiesiog pačiame ekrane rašyti, piešti ir atlikti kitas užduotis.

Žinoma, „BMAX MacBook Y13“ turi puikios kokybės klaviatūrą, su papildomu, dviejų lygių apšvietimu. Toks dalykas tikrai pravers esant tamsesnėse patalpose.

Verta atkreipti ir į „BMAX MacBook Y13“ techninius parametrus. Nešiojamas kompiuteris aprūpintas 4-rių branduolių Intel Gemini Lake N4100 1.1 GHz taktinio dažnio (maksimaliai 2.4 GHz) procesoriumi ir Intel UHD Graphics 600 vaizdo plokšte. 

Žinoma, tai ne patys įspūdingiausi parametrai, bet „BMAX MacBook Y13“ tikrai nesitaiko į naujausių ir galingiausių, žaidimams skirtų kompiuterių kategoriją. „BMAX MacBook Y13“ yra skirtas įprastam vartotojui ir kasdienėms užduotims atlikti - o tokių nešiojamo kompiuterio parametrų yra daugiau nei užtektinai.

„BMAX MacBook Y13“ taip pat turi 8 GB RAM operatyviąją atmintį (jos padidinti nėra galimybės), 256 GB SSD vidinę atmintį, kurią dar galima padidinti 256 GB.

Kad „BMAX MacBook Y13“ turi SSD, o ne tradicinį HDD duomenų kaupiklį, yra labai gera savybė. SSD duomenų kaupikliai 3 kartus greičiau įrašo bei nuskaito duomenis, palyginus su tradiciniais HDD diskais, tad tai ženkliai prisideda prie spartesnio „BMAX MacBook Y13“ veikimo.

„BMAX MacBook Y13“ jau darbuojasi su originalia Windows 10 operacine sistema, tad nereikės papildomai ieškoti ir pirkti programinės įrangos.

Gamintojas teigia, kad nešiojamo kompiuterio baterija yra ištverminga ir jos energijos žiūrėti vaizdo įrašus užteks 6 valandoms.

Priekyje turime ir 1MP kamerą, o šonuose dvi C-tipo USB jungtis, 3,5 mm audio jungtį, prijungti maitinimo adapteriui jungtį ir galimybę įdėti microSD atminties kortelę.

„BMAX MacBook Y13“ turi mikrofoną bei garsiakalbį, palaiko Bluetooth 5.0 ir WiFi 2.4GHz/5.0GHz ryšius.

„BMAX MacBook Y13“ yra labai stilingai atrodantis, metalinio korpuso nešiojamas kompiuteris. Jis yra 30.75 x 20.80 x 1.47 cm išmatavimų ir sveria vos 1,25 kg, tad visai nesunku nešiotis su savimi.

Pačioje pakuotėje rasime „BMAX MacBook Y13“ nešiojamą kompiuterį, įkroviklį su europietišku kištuku, specialų dėklą šiam kompiuteriui ir naudojimosi instrukciją anglų kalba. Šaunus kompiuteris, kurį dabar galima įsigyti už itin patrauklią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(11)
(-1)

Komentarai (2)