Su nuolaidos kuponais ir iš Vokietijos sandėlio „Xiaomi Roborock S50“, „Xiaomi Coclean“, „Xiaomi AMAZFIT GTR“ ir daugybė kitų gerų pasiūlymų - GeekMaxi skelbia apie „Hello October“ išpardavimą ir nuolaidas iki 50 % (Video)  (1)

Naujausi GeekMaxi.com pasiūlymai:

- „Hello October“ išpardavimas;

- „Xiaomi Roborock S50“ robotas dulkių siurblys;

- „Xiaomi Coclean“ rankinis, belaidis dulkių siurblys automobiliui;

- „Xiaomi AMAZFIT GTR“ išmanusis laikrodis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie tik ką prasidėjusį „Hello October“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šis išpardavimas prasidėjo rugsėjo 29 d. ir tęsis iki spalio 9 dienos

Daugeliui prekių taikomos iki 50 proc. siekiančios nuolaidos, tačiau „Massive Discounts“ kategorijoje yra tokių prekių, kurioms nuolaida siekia net 98 proc.

Taip pat smagus dalykas, kad didelę dalį prekių atsiųs iš Vokietijos sandėlio, tad nėra jokios rizikos dėl galimų muito mokesčių. Visą informaciją ir sąlygas rasite apsilankę oficialiame „Hello October“ išpardavimui skirtame interneto puslapyje.

O dabar pasižiūrėkime į keletą tikrai dėmesio vertų GeekMaxi.com pasiūlymų.

„Xiaomi Roborock S50“ robotas dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kuponu Y6z5PEPE šį itin populiarų robotą dulkių siurblį galima įsigyti už 336 €.
  • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus robotas dulkių siurblys ir galima drąsiai sakyti, kad tai vienas geriausių rinkoje robotų dulkių siurblių tokioje kainų kategorijoje.

„Roborock S50“ gali veikti visiškai savarankiškai. Pagrindinės funkcijos valdomos programėle, kurioje galite „Roborock S50“ nurodyti kada ir kur valyti namus.

Važinėja „Roborock S50“ pagal iš anksto sudarytą maršrutą - antrą kartą išvalytos vietos nesiurbia. Tai reiškia, kad visos grindys yra vienodai gerai išvalomos.

Jis susidaro virtualų namų žemėlapį ir jį atidžiai seka, kad efektyviai išvalytų visas grindis. Galiausiai, kai baterijoje senka energija, robotas pats sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur ir yra įkraunama baterija.

Kalbant apie techninius „Xiaomi Roborock S50“ dalykus, tai jis turi 58 W galios elektrinį variklį, o siurbimo galia siekia 2000 PA. 

Taip pat palaiko 4 siurbimo režimus: nuo tyliausio iki galingiausio, sudaro virtualų žemėlapį, turi plaunamą HEPA filtrą, perlipa 2 cm kliūtis, turi apsaugas bei jutiklius, kurie apsaugo nuo trankymosi į baldus ir kritimo nuo laiptų, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, 5200 mAh baterijos pakanka 2,5 valandoms darbo, plauna ir siurbia grindis, turi 480 ml talpos atliekų dėžutę ir 140 ml vandens talpą, palaiko „Mi Home“ ir „Mijia“ programėles.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus ir tiesiog puikus namų tvarkymo pagalbininkas.

Šioje apžvalgoje galite detaliai susipažinti su šiuo robotu dulkių siurbliu ir pamatyti, kaip jis darbuojasi:

„Xiaomi Coclean“ rankinis, belaidis dulkių siurblys automobiliui

  • Su nuolaidos kuponu pA8Fkwg2 šį mobilų ir kompaktišką siurblį galima įsigyti vos už 54,99 €.
  • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Coclean“ yra šaunus pasirinkimas tiems, kuriems reikia kompaktiško, nedidelio, bet galingo ir stilingai atrodančio siurblio.

Su „Xiaomi Coclean“ lengvai išvalysime sunkiai pasiekiamas namų vietas, susiurbsime atliekas nuo stalo ir išvalysime automobilių vidų.

„Xiaomi Coclean“ turi dvi po 7.2V 2000 mAh baterijas, kurių energijos užteks darbuotis 13 min. Gamintojas teigia, kad „Xiaomi Coclean“ palaiko greitąjį baterijų įkrovimą - 12V/2A - todėl jo baterijas įkrausime per 1,5 valandos.

13 minučių gal ir neatrodo labai jau daug, bet „Xiaomi Coclean“ yra skirtas atlikti labai specifinėms užduotims ir išvalyti tas vietas, kurių daugiau nesugeba pasiekti joks kitas dulkių siurblys.

„Xiaomi Coclean“ yra sukurtas taip, kad jį būtų kuo patogiau laikyti rankoje ir išvalyti automobilio saloną. O 5000 Pa siurbimo galios tikrai užteks nuo paviršių susiurbti įvairaus dydžio atliekoms: popieriaus skiautėms, plaukams, dulkėms ir kt.

Verta pažymėti, kad „Xiaomi Coclean“ turi 10 ml atliekų dėžutę ir HEPA filtrą, tad į aplinką išleidžia švarų orą.

„Xiaomi Coclean“ siurblys sveria 560 gramus ir yra lengvas bei patogus naudotis. O pakuotėje be pačio siurblio rasime įkroviklį, papildomą antgalį ir naudojimosi instrukciją. Šauniai atrodantis ir praktiškas daiktas.

„Xiaomi AMAZFIT GTR“ išmanusis laikrodis

  • Su nuolaidos kuponu BRSI4Cmb​ šį išmanųjį laikrodį galima įsigyti už 134,99 €.
  • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Amazfit GTR“ - tai naujas aukštos klasės išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“, pasižymintis klasikine išvaizda, didele baterija, ryškiu ekranu, plačiomis programėlės galimybėmis ir sporto režimų gausa.

Kokybiškos medžiagos ir aukšta surinkimo kokybė suteikia prabangaus gaminio įspūdį, tačiau „Amazfit GTR“ išlaiko palyginti žemą kainą.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ yra sportinis išmanusis laikrodis su 1,39 colių AMOLED ekranu, 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintimi, GPS ir GLONASS moduliais, 12 sporto režimų tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Taip pat, net 410 mAh talpos baterija. Normaliu režimu atlaikys 24 dienas. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas.

„Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Be to, laikrodis atitinka 5ATM standartą ir su juo galima plaukioti baseine bei su išmaniuoju telefonu suporuojamas Bluetooth 5.0 BLE ryšiu ir palaiko „Mi Fit“ programėlę. Kadangi tai globali versija, tai laikrodis palaiko anglų, ispanų, rusų, prancūzų ir italų kalbas. Puikus išmanusis laikrodis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai (1)