Įrankių turgelio stebuklai iš Kinijos: pats perkamiausias skaitmeninis multimetras iš Aliexpress, prie grąžto tvirtinamas populiariausias bei pirkėjų iš Lietuvos giriamas „HILDA“ kniediklis bei labiausiai perkamas tiesinis šlifuoklis (Video)  (4)

Naujausi Aliexpress pasiūlymai:

- „ANENG AN8009“ perkamiausias ir dabar už puikią kainą parduodamas skaitmeninis multimetras;

- „HILDA“ pats populiariausias kniediklis;

- „HILDA“ vienas populiariausių tiesinių šlifuoklių su daugybe gerų atsiliepimų iš Lietuvos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ANENG“ perkamiausias ir dabar už puikią kainą parduodamas skaitmeninis multimetras

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 17,81 €;
  • 19 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Įprastai tokių skaitmeninių multimetrų kaina perkopia ir 50 eurų, o štai „ANENG“ multimetras ir dar su visais reikalingais priedais atkeliaus vos už 17,81 €. Išties puikus pasiūlymas.

Galima pagalvoti, kad toks pigus skaitmeninis multimetras turi kažkokių rimtų trūkumų, tačiau peržvelgus šį daiktą įsigijusių pirkėjų atsiliepimus - tampa aišku, jog „ANENG“ yra puikus skaitmeninis multimetras.

Ne veltui jo toks aukštas reitingas - net 4,9 balai iš 5 galimų. Ir šis „ANENG“ skaitmeninis multimetras yra pats perkamiausias Aliexpress.com parduotuvėje.

Su „ANENG“ skaitmeniniu multimetru galima atlikti daugybę skirtingų matavimų: varža, įtampa, talpa, srovė, diodai ir kt. Galima matuoti net ir dažnį, taip pat šis multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą.

Trumpai tariant, naudojantis „ANENG“ NCV funkcija, galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai, o tai, pavyzdžiui, leidžia jaustis saugiai bei užtikrintai atliekant bet kokius gręžimo darbus.

„ANENG“ skaitmeninis multimetras turi LCD ekraną su papildomu apžvietimu ir gali dirbti nuo 0 iki 50 laipsnių temperatūroje bei yra kompaktiškų išmatavimų: 65x130x32 mm. 

Be to, į jo komplektaciją įeina labai papildomų priedų - papildomi matavimui skirti antgaliai, prailginimai ir kitos smulkmenos, kurios praverčia dirbant su elektronikos technika. 

Pirkėjai šiuo kompaktišku ir funkcionaliu multimetru yra labai patenkinti ir teigia, kad tai kone kišeninis multimetras. Štai keletas pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

„HILDA“ pats populiariausias kniediklis

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 11,15 €;
  • 35 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„HILDA“ kniediklis yra pats populiariausias Aliexpress parduotuvėje ir jau turi daugiau nei 800 atsiliepimų iš pirkėjų. Jie yra labai patenkinti šiuo daiktu ir jam skiria 4,9 balus iš 5 galimų.

Jei mėgstate meistrauti, kniediklį tikrai pažįstate. Aišku, kniedyti rankomis nėra labai sunku, tačiau kur kas maloniau, kai šį darbą atlieka prietaisai. Šis kniediklis yra montuojamas prie paprasto suktuvo ir turi keturias skirtingo dydžio galvutes.

Po plastiko korpusu slepiasi plieninės dalys, todėl šis įrankis yra labai tvirtas ir malonus naudoti. Kaip tokie kniedikliai veikia realybėje ir kaip stipriai palengvina darbą, matysite šiame vaizdo siužete:

Pirkėjai džiaugiasi šio kniediklio naudojimosi paprastumu, jo pagaminimo kokybe ir tvirtumu. Daugelis jų mano, kad už tokią kainą „HILDA“ kniediklis yra puikus pasirinkimas visiems, ieškantiems sau tokio įrankio.

„HILDA“ vienas populiariausių tiesinių šlifuoklių su daugybe gerų atsiliepimų iš Lietuvos

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 12,13 €;
  • 41 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„HILDA“ šlifuoklis yra vienas perkamiausių Aliexpress parduotuvėje ir jau palikta virš 3000 atsiliepimų. Tarp jų yra daugybė atsiliepimų ir iš Lietuvos.

Pirkėjai ypač džiaugiasi šio produkto pagaminimo kokybe, jo naudojimosi paprastumu ir ypatingai aukšta kokybe pasižyminčių priedų gausa.

„HILDA“ yra kompaktiškas ir patogus laikyti bei naudotis šlifuoklis. Tereikia uždėti norimą antgalį, šlifuoklį prijungti prie elektros tinklo ir jau galima pradėti darbuotis.

O su šiuo smagiu įrankiu galima atlikti daugybę įvairių darbelių. Štai gamintojas savo iliustracijose pateikia keletą šio įrankio panaudojimo pavyzdžių.

Pirkėjai taip pat džiaugiasi šiuo „HILDA“ šlifuokliu ir kad su juo atkeliauja gausybė antgalių bei dalinasi su šiuo šlifuokliu padarytų darbelių nuotraukomis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto. Šaunus ir nebrangus daiktas, kuris tikrai pravers.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(7)
(6)

Komentarai (4)