4K raiška, sekimas paskui žmogų ir puiki kaina - „D58“ dronas yra puikus pasirinkimas pradedantiesiems  ()

Turbūt daugelis mūsų norėtume išbandyti droną ir su juo pafilmuoti gamtos bei miestų vaizdus. Dažniausiai tokie įrenginiai yra ganėtinai brangūs ir ne kiekvienas jį sau galime leisti. Bet tik ne „D58“ dronas. Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių pasirinkimų, ieškantiems pigaus pirmojo drono.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „D58“ dronas parduodamas už 37,06 €;
  • taikoma 56 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 7-20 darbo dienas.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima rinktis iš dviejų dronų versijų.

Tarp jų skirtumas tik tas, kad vieno drono kamera geba filmuoti 1080P raiška, o šiek tiek brangesnis dronas turi kamerą, kuri geba filmuoti 4K raiška.

„D58“ yra puikus dronas pradedantiesiems. Jis yra pigus, geba nufilmuoti ir nufotografuoti aukštos raiškos vaizdus, yra valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu ir visą „D58“ kameros fiksuojamą vaizdą iškart galima matyti telefono ekrane. 

Telefone netgi galima nubrėžti skriejimo trajektoriją ir „D58“ dronas taip ir skris, kaip jūs norite.

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4 GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 150 metrų. O prie paprasto valdymo prisideda ir tai, kad droną pakelti į orą ir jį nutupdyti galima vos vieno mygtuko paspaudimu.

Nors tai labai nebrangus dronas, bet net ir jis palaiko tokią funkciją, kaip FOLLOW ME. Tad „D58“ sugeba automatiškai sekti paskui drono valdytoją, o tai yra itin patogu - ypač jei važiuosite dviračiu ir norėsite, kad dronas filmuotų jūsų kelionę.

„D58“ palaiko ir Headless režimą, tačiau pastarąjį jau reikėtų išbandyti, kai pilnai įvaldysite šį droną. Pradedantiesiems dronų valdytojams nereikėtų iškart ekstremaliai skraidinti drono.

„D58“ dronas turi 3.7V 1600mAh bateriją ir jos energijos užteks 15 minučių skrydžiui - tokio tipo dronamas tai yra gana įprastas rezultatas. Na, o nuotolinio valdymo pultelis yra maitinamas 3 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Pakuotėje rasite „D58“ droną, bateriją, jos įkrovimui skirtą USB laidą, nuotolinio valdymo pultelį, du atsarginius propelerius, 4 apsaugas, atsuktuvą ir naudojimosi instrukciją. Tad beliks tik į nuotolinio valdymo pultelį įdėti 3 AA baterijas ir jau galėsite keliauti į lauką ir išbandyti „D58“ droną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()