„SanDisk A1“ atminties kortelė su 50 tūkst. atsiliepimų ir net 4,9/5 reitingu, vienas perkamiausių universalių ilgintuvų ir prietaisų įkroviklių ir speciali akcija „Elephone PX“ išmaniajam telefonui  (3)

Naujausi Gearbest ir Aliexpress pasiūlymai:

- „Elephone PX“ 4 GB RAM ir 64 GB ROM išmanusis telefonas, globali versija;

- Vienas perkamiausių universalių ilgintuvų ir prietaisų įkroviklių su puikiais pirkėjų atsiliepimais iš Lietuvos;

- „SanDisk A1“ pati perkamiausia atminties kortelė - virš 50 tūkst. atsiliepimų ir net 4,9/5 reitingas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Elephone PX“ 4 GB RAM ir 64 GB ROM išmanusis telefonas, globali versija

  • Šiuo metu jis parduodamas už 128,69 €;
  • 30 % nuolaida;
  • 0,64 € už siuntimą į Lietuvą registruotu paštu.

„Elephone PX“ yra puikus kainos ir kokybės derinys.

Už 128 eurus gauname stilingą, kokybiškai pagamintą ir geromis techninėmis savybėmis pasižyminti išmanųjį telefoną.

Vienas iš „Elephone PX“ išskirtinumų yra jame įtaisyta iššokanti priekinė kamera. Vis daugiau gamintojų atsisako priekyje esančių ekrano išpjovų ir vietoje jų įtaiso iššokančią kamerą.

Taip nusprendė pasielgti ir „Elephone“ kompanija - ir tai yra gana retas atvejis tokioje kainų kategorijoje.

Taigi, priekyje „Elephone PX“ turi 16 MP kamerą, o gale įtaisyta dviguba: 16 MP (f/2.0 diafragma) ir 2 MP kamera. Kaip tokioje kainų kategorijoje visai neblogai. Beje, „Elephone PX“ nugarėlėje turi ir pirštų atspaudų skaitytuvą.

„Elephone PX“ turi metalinę nugarėlę, 6,53 colių įstrižainės FHD+ (1080 x 2340 ir 395 ppi) raiškos ekraną, apsaugotą Corning Gorilla Glass stiklu.

Kalbant apie techninius dalykus, tai „Elephone PX“ aprūpintas 8-nių branduolių MediaTek Helio P23 (MT6763) procesoriumi ir ARM Mali-G71 MP2 vaizdo plokšte.

Taip pat jame yra 4 GB RAM ir 64 GB ROM, o vidinę atmintį papildomai galima padidinti su atminties kortele iki 256 GB.

Verta pažymėti ir tai, kad šis išmanusis telefonas darbuojasi su Android 9.0 operacine sistema ir palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra ir lietuvių.

„Elephone PX“ palaiko iki dviejų nanoSIM kortelių, aprūpintas 3000 mAh talpos baterija, turi C-tipo USB jungtį - kas yra labai sveikinta biudžetinių telefonų segmente ir dar ne taip dažna - palaiko Bluetooth 4.2 ir WiFi ryšius bei visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Šaunus biudžetinis telefonas.

Vienas perkamiausių universalių ilgintuvų ir prietaisų įkroviklių su puikiais pirkėjų atsiliepimais iš Lietuvos

  • Šiuo metu jis parduodamas už 8,19 €;
  • 47 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Iškart verta pažymėti, kad galima rinktis iš 1 arba 2 AC jungčių turinčio ilgintuvo variantų. Abiem atvejais gauname 4 USB jungtis.

Šis ilgintuvas ir prietaisų įkroviklis yra vienas perkamiausių Aliexpress parduotuvėje: beveik 1000 užsakymų, 4,9 reitingas ir virš 400 atsiliepimų. 

Pastarieji yra labai teigiami ir pirkėjai iš Lietuvos bei viso pasaulio giria šį universalų ilgintuvą už jo puikų veikimą ir protingus gamintojo sprendimus.

Vienas iš jų yra genialiai paprastas laido suvyniojimo ir saugojimo mechanizmas. Iš žemiau pateiktos nuotraukos galime matyti, kad tai visiškai nieko įspūdingai inovatyvaus, bet kažkodėl kiti gamintojai to nedaro ir vienas iš didžiausių tokių ilgintuvų trūkumų ir yra nuolat po kojomis besipainiojantys laidai. Šiuo atveju viskas labai patogiai suvyniojama ir toks įrenginys užims itin nedaug vietos.

Šis ilgintuvas turi nuo 1 iki 2 AC jungčių ir 4 USB jungtis. Ilgintuvas prijungiamas prie įprasto elektros tinklo, palaiko tokius parametrus: 1200W (100-250V, 50/60HZ, 10A).

Ilgintuvas išskirtinis ir tuo, kad turi 4 USB jungtis ir vienu metu prie šio ilgintuvo galima prijungti ne tik porą įrenginių, bet ir įkrauti mobiliuosius telefonus, planšetes ir kt.

Maksimaliai viena USB jungtis palaiko 5V, 2.4A, o bendrai iki 4,2A ir 21W.

Stilingai atrodantis ir kokybiškas ilgintuvas yra aprūpintas net keliomis apsaugomis: nuo per didelės įtampos, trumpo jungimo, karščio ir kt.

Gamintojas ypač pabrėžia šio ilgintuvo atsparumą karščiui ir teigia, kad jis atlaikys net iki 750 laipsnių pagal Celsijų temperatūrą.

Šis ilgintuvas yra kompaktiškas ir su 1,5 metro ilgio laidu, europietišku kištuku, reikalingomis AC ir USB jungtimis.

Šaunus ir labai universalus daiktas, kuriuo pirkėjai labai džiaugiasi ir dalinasi keletų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

„SanDisk A1“ pati perkamiausia atminties kortelė - virš 50 tūkst. atsiliepimų ir net 4,9/5 reitingas

  • Šiuo metu ji parduodama nuo 2,29 €;
  • 48 % nuolaida;
  • 1,64 € už siuntimą į Lietuvą;
  • galima rinktis nuo 16 iki 256 GB talpos.

„SanDisk A1“ yra pati perkamiausia atminties kortelė Aliexpress parduotuvėje ir jau turi virš 50 tūkst. atsiliepimų.

Kas yra dar įspūdingiau, tai jos reitingas - net 4,9 iš 5 galimų. Tiek atsiliepimų ir toks reitingas yra turbūt unikalus atvejis.

Pirkėjai iš Lietuvos ir kitų šalių labai džiaugiasi, kad pardavėjas greitai pristatė šią atminties kortelę ir ji veikia kuo puikiausiai.

Taip pat pabrėžiamas šios atminties kortelės funkcionalumas - ją galima naudoti praktiškai su visais įrenginiais: išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais, nešiojamais kompiuteriais, dronais, vaizdo registratoriais, stebėjimo kameromis ir kt.

Verta pažymėti ir tai, kad tai yra 10-os klasės UHS-I U1/U3 atminties kortelė, kurios maksimalus duomenų įrašymo ir nuskaitymo greitis siekia iki 98MB/s, tad galima įrašinėti 1080P ir 4K vaizdo įrašus.

Taip pat „SanDisk A1“ yra atspari vandeniui, temperatūrų pokyčiams, magnetiniams ir kitiems neigiamiems poveikiams. Puiki atminties kortelė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai (3)