Iš Vokietijos sandėlio, pristatys per kelias dienas ir nuolaidos iki 79 % - TomTop išparduoda du populiarius 3D spausdintuvus (ribotas kiekis, Video)  ()

Naujausi TomTop.com pasiūlymai:

- „Creality Ender 3“ 3D spausdintuvas;

- „Anet A8 Plus“ 3D spausdintuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Creality Ender 3“ 3D spausdintuvas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 145,75 €;
  • taikoma 53 % nuolaida;
  • Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muitų mokesčių;
  • į Lietuvą pristatys nemokamai, per 4-6 darbo dienas;
  • ribotas prekių skaičius.

„Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas. Jis labai tinka ir jau patyrusiems profesionalams, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

„Creality Ender 3“ sveria 8 kilogramus, yra 44 x 41 x 46,5 cm išmatavimų ir turi 220 x 220 x 250 mm spausdinimo erdvę.

Tai reiškia, kad „Creality Ender 3“ spausintuvas gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus: PLA, ABS, TPU ir kt.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s.

„Creality Ender 3“ neturi į prisilietimus reaguojančio ekrano ir jis aprūpintas įprastu LCD ekranėliu, o funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle.

Jis taip pat palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius ir palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų.

Kompanija taip pat pabrėžia „Creality Ender 3“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas.

Jo korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės. Tai pastebi ir šis apžvalgininkas, kuris teigia, kad „tai vienas geriausių ir kokybiškiausiai pagamintų biudžetinių 3D spausdintuvų“.

Ir nors „Creality Ender 3“ pakuotėje atkeliauja dar nesurinktas, jį surinkti yra visai nesudėtinga. Tam prireiks vos vienos valandos, o instrukcija yra aiški ir patogi.

Čia pateikiame išsamią 3D spausdintuvo „Creality Ender 3“ apžvalgą:

„Anet A8 Plus“ 3D spausdintuvas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 154,86 €;
  • taikoma 79 % nuolaida;
  • Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muitų mokesčių;
  • į Lietuvą pristatys nemokamai, per 4-6 darbo dienas;
  • ribotas prekių skaičius.

„Anet A8 Plus“ išsaugojo savo pirmtako - „Anet A8“ - gerąsias savybes ir įgijo naujų privalumų.

ATNAUJINIMAS (2019 11 14): „Anet A8 Plus“ šiuo metu jau išparduoti. Tačiau yra galimybė įsigyti pažangesnį modelį už nežymiai didesnę kainą - „Creality 3D Ender-3 Pro“ . Šiuo metu šio modelio kaina yra €173.08 ir galioja iki lapkričio 30 dienos. Pristatymas be papildomų mokesčių, iš Vokietijoje esančio sandėlio.

„Anet A8 Plus“ yra ypač puikių matmenų (612 x 462 x 573 mm) ir sveria vos 10 kg, tad čia turime stalinį 3D spausdintuvą su 300 x 300 x 350 mm spausdinimo erdve.

Jis neužima didelės erdvės, yra kompaktiškas, nesunkiai surenkamas bei patogus naudoti. Pats spausdintuvas pagamintas iš aliuminio lydinio ir akrilo, kuris užtikrina dar stabilesnį spausdinimo procesą.

„Anet A8 Plus“ planuojamo atspausdinti modelio brėžinį galima sukurti naudojant „Windows“ ir „Mac“ operacines sistemas.

Labai svarbu paminėti, kad su „Cura“ programine įranga sukurtas brėžinys vėliau gali būti atspausdintas tiesiog naudojant atminties TF kortelę, todėl su „Anet A8 Plus“ galima dirbti net jei šalia nėra kompiuterio ir/ar interneto ryšio.

„Anet A8 Plus“ turi LCD ekraną, tad spausdinimo metu matoma visa svarbiausia informacija, tokia, kaip „Anet A8 Plus“ darbinės charakteristikos bei pačio spausdinimo eiga.

„Anet A8 Plus“ spausdinimui naudojamas išplėstinis ir greitaeigis variklis, kuris užtikrina ilgą darbo trukmę bei padidina darbo efektyvumą.

Pasiekiamas 30 – 120 mm/s spausdinimo greitis bei užtikrinimas itin didelis X, Y bei Z ašių pozicionavimo tikslumas.

Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, sluoksnio storis 0,1-0,4 mm, o spausdinimo tikslumas – 0,1 mm.

Verta pažymėti, kad „Anet A8 Plus“ šildomas spausdinimo padėklas pasiekia 90 laipsnių temperatūrą ir užtikrinamas itin platus užpildų pasirinkimas: PLA, ABS, TPU, HIPS ir kt.

„Anet A8 Plus“ surinkimo instrukcija:

„Anet A8 Plus“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: