Metaliniai korpusai, labai greitas duomenų perdavimas ir „Toshiba“/„Samsung“ lustai - parduodami du puikūs „Kodak K133/K123“ atmintukai  (4)

„Kodak K133“ ir „Kodak K123“ yra du itin šaunūs kompanijos atmintukai - metalinis korpusas, gražus dizainas, iki 256 GB talpos, greitas duomenų nuskaitymas ir įrašymas. O dabar dar ir puiki kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Dabar šiuos „Kodak K133/K123“ atmintukus galima įsigyti vos už 5,19 eurus.
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • galima rinktis iš skirtingų talpų: nuo 16 GB iki 256 GB.

Iš esmės pagrindinis skirtumas tarp „Kodak K133“ ir „Kodak K123“ yra jų išvaizdoje.

Jei „Kodak K123“ yra kiek įprastesnio stiliaus, tai „Kodak K133“ turi 360 laipsnių kampu pasisukantį korpusą, o techniniai šių atmintukų dalykai yra tokie patys.

Be to, gamintojas teigia, kad „Kodak K123“ yra atsparus vandeniui, nors ir nenurodoma konkreti klasė.

Abu atmintukai yra metalinio korpuso, stilingo dizaino, su dirželiais ir ypač svarbu pabrėžti, kad tai yra ne „USB 2.0“, o „USB 3.0“ atmintukai. Ir skirtumas yra labai didelis.

Šiuo metu yra įvairių jungčių tipų ir maksimalus duomenų perdavimo greitis tiesiogiai priklauso nuo USB tipo, tačiau kuo naujesnis USB tipas, tuo greitesnis duomenų perdavimas.

„Kodak K133/K123“ atmintukai būtent ir užtikrina vieną sparčiausių duomenų perdavimo greičių, tad jūsų duomenys bus perkelti greitai ir kokybiškai.

Prie to, žinoma, prisidėjo ir tai, kad šiuose atmintukuose naudojami „Toshiba“/„Samsung“ lustai, kurie perėjo pačius griežčiausius testus.

„Kodak K133/K123“ atmintukai tinka daugeliui įrenginių, kurie palaiko: XP, WIN7, WIN8, WIN10 ir MAC operacines sistemas. Patys atmintukas gali darbuotis nuo 0 iki 70°C temperatūroje.

Šie, kompaktiškų išmatavimų ir lengvi USB atmintukai yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia patikimo įrenginio perkelti duomenims ir juos saugoti. Gražaus bei stilingo dizaino ir patogaus naudojimosi „Kodak K133/K123“ atmintukai taps puikiu pasirinkimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (4)