Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress: išparduodamas vienas perkamiausių itin geros kainos dronų, lietuvių puikiai vertinamos „Xiaomi Redmi Power Bank 20000mAh/10000mAh“ išorinės baterijos ir masiškai perkama išmanioji spyna su pirštų atspaudų skaitytuvu (Video)  (1)

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- „LAUMOX SG907“ - puikiai vertinamas ir vienas geriausių dronų iki 100 € dabar parduodamas už labai gerą kainą;

- „Xiaomi Redmi Power Bank 20000mAh/10000mAh“ išorinės baterijos - labai gerai pirkėjų vertinamos ir dabar dar pigesnės;

- Viena pigiausių ir masiškai perkama išmanioji spyna, su labai teigiamais atsiliepimais iš Lietuvos pirkėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LAUMOX SG907 GPS Drone with 4K HD Adjustment Camera Wide Angle 5G WIFI FPV RC Quadcopter Professional Foldable Drones E520S E58“ dronas

  • Dabar jis parduodamas nuo 60,66 €;
  • 33 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„LAUMOX SG907“ dronas yra puikiai vertinamas pirkėjų ir turi aukščiausią balą 5 iš 5.

Virš 1500 užsakymų ir daugiau kaip 300 atsiliepimų, kurie yra labai teigiami apie šį itin funkcionalų ir pigų droną.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima pasirinkti, jog drauge atkeliautų ir specialus krepšys, skirtas su savimi gabenti šį šaunų droną.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Ir galiausiai, pasirinkti pagrindinę kamerą: 1080P ar 4K. Tad kiekvienas galime pasirinkti pagal asmeninius poreikius ir finansines galimybes.

Kalbant apie bateriją, tai šis naujos kartos dronas turi 7.4V 1600mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 4 valandas, o skrydžio trukmė siekia 18 minučių.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„LAUMOX SG907“ turi dvi kameras: priekinę, kuri pasisuka 90 laipsnių kampu ir jos matymo kampas siekia 120 laipsnių, o raiška 1920x1080P bei 2K(2048x1080P); bei dar vieną kamerą apačioje, kurios raiška siekia 1920x1080P. Nuotraukų raiška siekia 4K(4096*3072P) ir palaikomas 50x priartinimas.

Smagus dalykas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Tokia galimybe pasižymintis dronai dažniausiai kainuoja ženkliai brangiau.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir butent jos laikydamasis dronas skraidys. Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadojauntis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, „LAUMOX SG907“ automatiškai grįš namo.

„LAUMOX SG907“ valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir išmaniuoju telefonu (tereikės į Android ir iOS įrenginį atsisiųsti programėlę).

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4/5 GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 500 metrų (atviroje vietovėje aut. past.).

„LAUMOX SG907“ dronas yra geras pasirinkimas jau šiek šiek su dronais susipažinusiems ir tiems, kurie dar tik ieško pirmojo savo drono.

Ir kaip teigia pirkėjai, įsigijus „LAUMOX SG907“ droną, pažintis su tokiais įdomiais įrenginiais tampa labai smagi ir pigi. Štai keletas pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

„Newest Xiaomi Redmi Original Power Bank 20000mAh 18W Quick Charge 10000mAh Powerbank Fast Charging Portable Charger“ išorinės baterijos

  • Dabar jos parduodamos nuo 13,63 €;
  • 21 % nuolaida;
  • 3,68 € už pristatymą į Lietuvą.​

„Xiaomi Redmi Power Bank“ yra naujos kartos labai simpatiškos išvaizdos, kompaktiškos, lengvos ir itin talpios išorinės baterijos, kurioms gerų žodžių negaili ir pirkėjai.

Jas jau įsigijo virš 1600 pirkėjų, paliko 300 atsiliepimų ir turime itin aukštą 4,9 reitingą. O juk šios išorinės baterijos rinkoje pasirodė visai neseniai ir jau toks didelis susidomėjimaas.

Taigi, galima rinktis iš 10000 mAh ir 20000 mAh išorinių baterijų ir abejos baterijos turi tokias pačias jungtis: 

dvi USB jungtys, tad vienu metu galima įkrauti du skirtingus įrenginius;

taip pat turi ir po vieną C-tipo USB ir microUSB jungtis.

Be talpos skirtumų yra dar vienas reikšmingas skirtumas: 10000 mAh talpos išorinė baterija nepalaiko greitojo įkrovimo protokolų. Tad įdomesnė yra 20000 mAh talpos baterija.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ palaiko greitąjį (18W) įrenginių įkrovimą ir kalbant detaliau apie įkrovimo parametrus, tai jie yra tokie:

  • 5.1V 2.4A;
  • 9V 2A;
  • 12V 1.5A.

Kai išnaudojami abu USB lizdai, tada įrenginių įkrovimo parametrai yra 5.1V 3.6A.

Pačių „Xiaomi Redmi Power Bank“ įkrovimo parametrai siekia:

  • 5V 2.1A;
  • 9V 2.1A;
  • 12V 1.5A.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinės baterijos tinka praktiškai bet kokiems įrenginiams: išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams, fotoaparatams, ausinėms, išmaniosioms apyrankėms ir kt.

Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinės baterijos apžvalga

Gamintojas „Xiaomi Redmi Power Bank“ baterijose įdiegė labai pravartų techninį sprendimą.

Du kartus paspaudus išorinės baterijos įjungimo mygtuką, aktyvuojamas lėtesnis įrenginių įkrovimas.

Taip bus palaikomi tinkami įtampos ir srovės parametrai bei kokybiškai įkrautos šių įrenginių baterijos, išvengiant lėtai įkraunamų baterijų perkaitimo ir sugadinimo.

Dar svarbu paminėti, kad „Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinėse baterijose yra įdiegta daugybė įvairių apsaugų:

  • nuo netinkamo prijungimo,
  • nuo temperatūros pokyčių,
  • nuo trumpo jungimo,
  • perkrovimo,
  • įeinančios įtampos apsauga,
  • išeinančios įtampos apsauga,
  • išeinančios srovės apsauga,
  • jei pasiekiamas limitas - aktyvuojamas automatinis išsijungimas ir taip apsaugoma prietaiso baterija.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ yra išvaizdžios, talpios ir labai kokybiškos išorinės baterijos, kurios leis pamiršti ką reiškia išsekusi telefono ar bet kokio kito įrenginio baterija.

Štai keletas šiomis baterijomis labai patenkintų pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

„Golden Security Keyless USB Rechargeable Door Lock Fingerprint Smart Padlock Quick Unlock Zinc alloy Metal Self Developing Chip“ išmanioji spyna

  • Dabar ji parduodama už 13,36 €;
  • 68 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Viena pigiausių ir masiškai perkama išmanioji spyna, su labai teigiamais atsiliepimais iš Lietuvos pirkėjų.

Šias spynas jau įsigijo virš 6500 pirkėjų ir paliko beveik 2000 atsiliepimų. Pastarieji yra labai teigiami ir ši spyna giriama už pagaminimo kokybę, naudojimosi paprastumą ir darbo efektyvumą.

Šią kompaktišką (7,6 x 4,6 x 1,3 cm) ir lengvą (90 gr.) spyną galima panaudoti pačiose įvairiausiose situacijose: užrakinti dviračiams, lagaminams, spintelėms, durims ir taip toliau.

Cinko lydinio korpusas ir specialus piršto jutiklis šiai spynai suteikia ne tik solidaus tvirtumo, bet ir išmanumo.

Kaip teigia pirkėjai, tereikia vadovautis pakuotėje esančiomis instrukcijomis ir sukurti administratoriaus piršto atspaudą, o tada galima pridėti daugybę pirštų atspaudų. T

ad galite padaryti taip, kad šią spyną galėtų atrakinti ir namiškiai bei draugai arba tik, kad ji paklustų jūsų piršto atspaudui.

Šaunu ir tai, kad spyna labai greitai reaguoja į pirštų atspaudus ir yra atrakinama vos per 1 s. Taip pat ji gali darbuotis nuo -10 iki +40°C temperatūroje ir yra maitinama 3.7V baterija, kurios energijos užtenka iki vienerių metų.

Pakuotėje jau yra ir spynos baterijos įkrovimui reikalingas laidas.

Beje, ant spynos yra ir LED indikatorius, kuris informuos apie senkančią energiją ir pravers tais atvejais, kai reikės į spynos atmintį įrašyti pirštų atspaudus. Besikeičiančios indikatoriaus spalvos leis lengviau susiorientuoti.

Pirkėjai šiomis išmaniosiomis spynomis yra labai patenkinti ir jas perka net ne po vieną, o iškart po keletą vienetų. Štai kaip jos atrodo: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (1)