Geriausi pasiūlymai iš AliExpress: tiesiog šluojama oro pelė/nuotolinis valdymo pultelis, puikiai vertinamas dantų šepetėlių sterilizatorius iš „Xiaomi“ ir ypatingai populiarus „Habotest HT100E“ voltmetras laidų ir kontaktų paieškai (Video)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- „VONTAR G10 Voice Remote Control 2.4G Wireless Air Mouse Microphone Gyroscope IR Learning for Android tv box T9 H96 Max X96 mini“ - perkamiausias ir puikiai vertinamas nuotolinio valdymo pultelis;

- „Xiaomi Youpin JJJ Ultraviolet toothbrush sterilization disinfector suitable for SO WHITE Oclean All types of toothbrushes 48“ - populiarus, puikiai vertinamas ir naudingas dantų šepetėlių UV sterilizavimo įrankis;

- „Habotest HT100E digital voltmeter Intelligent Non-contact Pen Alarm voltage detector meter ac voltmeter tester auto tachometer“ - labai populiarus voltmetras.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Perkamiausia „oro pelė“ iš Kinijos - vienas geriausių pultelių TV priedėliams

  • Dabar jis parduodamas nuo 6,43 €;
  • 51 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„VONTAR G10 Voice Remote Control 2.4G Wireless Air Mouse Microphone Gyroscope IR Learning for Android tv box T9 H96 Max X96 mini“  iš esmės yra vadinamoji „oro pelė“ ir šis prietaisas veikia kaip nuotolinio valdymo pultas.

„VONTAR G10“ yra labai populiarus ir jį jau įsigijo virš 5400 pirkėjų, kurie paliko beveik 3000 atsiliepimų ir ši oro pelė turi itin aukštą balą - 4,9 iš 5.

Daugelis pirkėjų, ir tarp jų iš Lietuvos, džiaugiasi, kad „VONTAR G10“ buvo labai greitai bei saugiai pristatytas ir jis puikiai dirba su daugeliu įrenginių.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad galima rinktis „VONTAR G10“ su giroskopu ir be jo. Tad prieš pasirinkdami modelį, atkreipkite į tai dėmesį.

„VONTAR G10“ turi mikrofoną bei palaiko balso asistentą, tad komandas galima duoti ne tik mygtukų paspaudimais ir tiesiog pultą vedžiojant ore, bet ir ištariant žodžius.

Štai keletas „VONTAR G10“ įrenginiu patenkintų pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Dantų šepetėlių sterilizavimo įrankis iš „Xiaomi“

  • Dabar jis parduodamas nuo 17,65 €;
  • 44 % nuolaida;
  • galima imti komplektą su išmaniais šepetėliais
  • 4,89 € už pristatymą į Lietuvą.

„Xiaomi Youpin JJJ Ultraviolet toothbrush sterilization disinfector suitable for SO WHITE Oclean All types of toothbrushes 48“ yra labai populiarus, puikiai vertinamas ir naudingas dantų šepetėlių UV sterilizavimo įrankis.

Pirkėjai jam skyria net 4,9 balus iš 5 galimų ir jau yra palikę virš 500, labai teigiamų atsiliepimų.

Šiuo atveju dar verta pabrėžti, kad perkant „Xiaomi Youpin JJJ“, tuo pačiu galima už mažesnę kainą įsigyti ir iki trijų elektrinių dantų šepetėlių. Puikus variantas.

„Xiaomi Youpin JJJ“ yra kompaktiškas ir paprastai prie vonios sienos pritvirtinamas UV sterilizavimo prietaisas. Tereikės švariai nuvalyti vonios sieną ir priklijuoti „Xiaomi Youpin JJJ“.

Jis turi UV lempą, kuri ir naikina ant dantų šepetėlių esančias bakterijas. Pastarųjų mes tikrai pilnai nenuplauname su vandeniu ir kasdien tų bakterijų ant dantų šepetėlio vis daugėja.

Tad norint išvengti ligų, reikia, kad dantų šepetėliai būtų maksimaliai švarūs ir būtent tam ir yra skirtas „Xiaomi Youpin JJJ“.

Jis su UV lempa apšvitina dantų šepetėlių galvutes ir sunaikina iki 99 proc. bakterijų.

Galima pasirinkti švitinimo laiką iki 2 minučių ir „Xiaomi Youpin JJJ“ naudoja įkraunamos 1500 mAh talpos baterijos energiją. Jos užtenka iki 45 dienų. Taip pat „Xiaomi Youpin JJJ“ galima prijungti ir prie elektros tinklo.

Šaunu ir tai, kad tuo pačiu „Xiaomi Youpin JJJ“ atlieka ir dantų šepetėlių laikymo funkciją, o pats jo korpusas yra atsparus vandeniui (IPX4).

Pirkėjai „Xiaomi Youpin JJJ“ yra labai patenkinti, dažnu atveju drauge įsigija ir elektrinius dantų šepetėlius ir štai dalinasi keletų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Labai populiarus, pieštuko formos skaitmeninis voltmetras - tinka laidų ar nutrūkusio kontakto paieškai

  • Dabar jis parduodamas už 8,25 €;
  • 40 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Habotest HT100E digital voltmeter Intelligent Non-contact Pen Alarm voltage detector meter ac voltmeter tester auto tachometer“ yra labai populiarus ir pirkėjų puikiai vertinamas, patogios pieštuko formos skaitmeninis voltmetras.

„Habotest HT100E“ voltmetras yra skirtas išmatuoti kintamąją įtampą tarp dviejų taškų elektros grandinėje.

Kompaktiškų išmatavimų - 155 x 20 x 20 mm - ir lengvas - 45 gr. - „Habotest HT100E“ voltmetras pravers tais atvejais, kai norėsime patikrinti įtampą, rasti įtrūkimą laide, surasti elektros instaliaciją sienoje ir pan.

„Habotest HT100E“ palaiko du veikimo režimus: 12-1000V, 48-1000V; turi nedidelį LCD ekranėlį; maitinamas 2 AAA tipo baterijomis; ir apie išmatuotus rezultatus praneša keisdamas indikatoriaus spalvas bei garsiniu signalu.

Taip pat „Habotest HT100E“ voltmetras palaiko ir papildomą apšvietimą, kuris ypatingai pravers tais atvejais, kai teks darbuotis menkai apšviestose ar net visai tamsiose vietose. Šaunus ir praktiškas daikčiukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()