„Xiaomi“ išmanusis televizorius, galingas nešiojamas kompiuteris, elektriniai paspirtukai, siurbliai ir daugybė kitos puikios technikos iš Europos sandėlių - GeekMaxi skelbia „Cyber Monday“ išpardavimo pradžią (Video)  ()

GeekMaxi.com pasiūlymai:

- „Cyber Monday“ išpardavimas, sąlygos ir geriausi pasiūlymai;

- „Xiaomi Mi TV 32 Inch Dolby + DTS Android 9.0 HD Smart TV“ išmanusis televizorius iš Vokietijos sandėlio;

- „VORKE Notebook 15 Intel Core I7-4500U 15.6'' Screen 8GB / 256GB“ nešiojamas kompiuteris iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi Dreame V9“ belaidis, rankinis dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ką tik praūžė „Black Friday“ išpardavimas, o dabar GeekMaxi.com skelbia ir geriausius „Cyber Monday“ išpardavimo pasiūlymus.

GeekMaxi paruošė labai daug įvairių pasiūlymų ir akcijos bei nuolaidos, siekiančios iki 50 %, galios vos kelias dienas - iki gruodžio 4 d.

Taip pat GeekMaxi teigia, kad perkant Jimmy ir/ar Kugoo prekės ženklais pažymėtų prekių, papildomai gausime dovanėlių.

Tačiau turbūt geriausia yra tai, kad praktiškai visos prekės atkeliaus iš Europos sandėlių, be jokių papildomų mokesčių, ir garantuojama, kad po užsakymo pateikimo - jos bus supakuotos ir išsiųstos per 48 val. Tad užsakytas prekes sau ir Kalėdines dovanas artimiesiems gausime dar iki didžiųjų metų švenčių.

O dabar keletas labai įdomių ir dėmesio vertų „Cyber Monday“ išpardavimo pasiūlymų.

Išmanusis televizorius „Xiaomi Mi TV 32 Inch“

  • Dabar jis kainuoja tik 198,99 €;
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Europietiška garantija.

Už tokią kainą, šis išmanusis televizorius „Xiaomi Mi TV 32 Inch“ yra puikus pasirinkimas. Juolab, kad jis turi viską, ko tik galima būtų tikėtis išmaniajame televizoriuje.

Palaikomi DTS ir Dolby Audio garso dekodavimo techniniai sprendimai; du stereo garsiakalbiai po 5W; taip pat DVB-T2/C; Bluetooth 4.2; WIFI 2.4G, 5G; standartinė interneto jungtis ir, žinoma, Android 9.0 operacinė sistema.

Šaunaus dizaino ir kokybiškai pagamintas „Xiaomi Mi TV 32 Inch“ išmanusis televizorius turi 32 colių įstrižainės 1366 x 768 HDR ekraną, aprūpintas 64-bit'ų 4-urių branduolių procesoriumi, 1 GB ROM bei 8 GB ROM atmintimi ir turi 3 x HDMI, 2 x USB jungtis.

Tad toks Android televizorius palaiko įvairias išmaniųjų televizorių galimybes, kaip Netflix, Youtube, Google Play Store - iš kurios galėsime atsisiųsti norimas programėles ir žaidimus, valdymą balsu ir kt.

O prie televizorius prijungę Bluetooth klaviatūrą, oro pelę ar žaidimų pultą, galėsime dar patogiau valdyti „Xiaomi Mi TV 32 Inch“ ir žaisti žaidimus.

Verta pažymėti, kad pakuotėje jau yra nuotolinio valdymo pultelis ir šis televizorius yra su europietišku kištuku. Tad beliks jį išpakuoti, prijungti ir mėgautis išmaniųjų televizorių suteikiamais malonumais.

Nešiojamas kompiuteris „VORKE Notebook“

  • Su nuolaidos kuponu MXskjN8f jis kainuoja 354,99 €;
  • Žemiausia kaina;
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Europietiška garantija.

Iškart verta pažymėti, kad „VORKE Notebook“ yra kokybiškai pagamintas, labai stilingai atrodantis, turintis puikų ekraną ir techninius parametrus nešiojamas kompiuteris.

Tokioje kainų kategorijoje „VORKE Notebook“ atrodo išties puikus pasiūlymas.

Pats pirmasis ir į akis krentantis dalykas yra tai, kad „VORKE Notebook“ turi labai geros kokybės ekraną.

Gamintojas teigia, kad 15,6 colių įstrižainės, 1920 x 1080 FHD raiškos ekranas užtikrins puikios kokybės vaizdą.

Žinoma, „VORKE Notebook“ turi puikios kokybės klaviatūrą, su papildomu apšvietimu. Toks dalykas tikrai pravers esant tamsesnėse patalpose.

Verta atkreipti ir į „VORKE Notebook“ techninius parametrus. Nešiojamas kompiuteris aprūpintas Intel Core i7-4500U procesoriumi ir Intel HD Graphics 4400 vaizdo plokšte. 

„VORKE Notebook“ taip pat turi 8 GB DDR3 RAM operatyviąją atmintį ir 256 GB SSD vidinę atmintį.

Kad „VORKE Notebook“ turi SSD, o ne tradicinį HDD duomenų kaupiklį, yra labai gera savybė. SSD duomenų kaupikliai 3 kartus greičiau įrašo bei nuskaito duomenis, palyginus su tradiciniais HDD diskais, tad tai ženkliai prisideda prie spartesnio „VORKE Notebook“ veikimo.

„VORKE Notebook“ jau darbuojasi su originalia Windows 10 operacine sistema, tad nereikės papildomai ieškoti ir pirkti programinės įrangos.

Gamintojas teigia, kad nešiojamo kompiuterio 44Whr baterija yra ištverminga ir jos energijos užteks visai dienai.

Priekyje turime ir 1.3MP kamerą, o šonuose HDMI, USB, 3,5 mm audio ir kitas jungtis.

„VORKE Notebook“ turi mikrofoną bei garsiakalbį, palaiko Bluetooth 4.2 ir WiFi 2.4GHz/5.0GHz ryšius.

Tai yra labai stilingai atrodantis, metalinio korpuso nešiojamas kompiuteris. Jis yra 370 x 245 x 19 mm išmatavimų ir sveria vos 1,78 kg, tad jį visai nesunku nešiotis su savimi. Šaunus kompiuteris, kurį dabar galima įsigyti už itin patrauklią kainą.

„Xiaomi Dreame V9“ belaidis, rankinis dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kuponu WtfRWr9L šį siurblį galima įsigyti už 165,99 €;
  • Žemiausia kaina;
  • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Europietiška garantija.

„Xiaomi Dreame V9“ yra vienas naujausių kompanijos produktų ir dabar parduodamas už vieną žemiausių kainų, lyginant su kitomis internetinėmis parduotuvėmis.

Belaidžio, rankinio dulkių siurblio variklio galia siekia net 400 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 20 kPa.

Siurblio baterijų talpa siekia 2500 mAh, todėl su pilna baterija galima dirbti 60 minučių ir išvalyti 380 m2 plotą.

Verta pastebėti, kad „Xiaomi Dreame V9“ turi HEPA filtrą, kuris sulaiko 99,99 % dulkių ir alergenų. Tokia savybė yra ypač svarbi turintiems alergijų ir kvėpavimo problemų.

„Xiaomi Dreame V9“ turi ir lengvai ištuštinamą, 0,5 l talpos atliekų dėžutę. O pakuotėje rasime visus reikalingus antgalius ir su šiuo rankiniu dulkiu siurbliu išvalysime namus nuo lubų iki grindų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()