TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: net 147€ nuolaidos kuponas „Xiaomi Mi Note 10“, specialus kuponas 2200 Pa robotui siurbliui „Alfawise V10 Max“ su 2200Pa galia, lazerine navigacaija ir grindų plovimu, labai geri pasiūlymai „Xiaomi Mi A3“ ir skaitmeniniam mikroskopui (Video, 2019 m. 50 savaitė)  ()

- 19 % nuolaida pigiausiam robotui rinkoje su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“ (su nuolaidos kuponu)

- 10 % nuolaida automatiniam muilo dozatoriui „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

- 147€ nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi Note 10“ (su nuolaidos kuponu)

- 23 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9T“ (su nuolaidos kuponu)

- 26 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A3“ (su nuolaidos kuponu)

- 62 % nuolaida išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 4“ (su nuolaidos kuponu)

- 64 % nuolaida kompaktiškai pompai su 2000 mAh talpos baterija „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“

- 18 % nuolaida skaitmeniniam mikroskopui su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

- 13 % nuolaida belaidėms ausinėms „Bilikay VJ033“

- 23 % nuolaida atsuktuvui-suktuvui „Xiaomi Wowstick 21 in 1“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Nuolaidos kuponas ir tiesiog nereali kaina robotui siurbliui „Alfawise V10 Max“ - su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija

199.57€ | 19 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFAV10MAX | „Alfawise V10 Max“ specifikacijos

„Alfawise V10 Max“ – tai bene pirmasis išmanusis dulkių siurblys rinkoje, kuris gali pasiūlyti net 2200 Pa siurbimo galią. Be to, šis robotas-siurblys taip pat turi 6 darbo režimus, lazerinę navigaciją, gali atlikti tiek sausą, tiek drėgną valymą ir dėka 4300 mAh talpos baterijos be papildomos įkrovos gali veikti net apie 120 minučių.

Pagal kainą, tai pats pigiausias robotas siurblys su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija. Iki šiol pigiausi robotai siurbliai su lazerine navigacija ir grindų plovimu kainuodavo ne mažiau 250-300€, tad „Alfawise V10 Max“ sumušė visus rekordus.

Kaina

Tikrinta 2019 12 10

  • „Gearbest“199.57€
  • su nuolaidos kuponu ALFAV10MAX
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 13.53€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmaniuosiuose dulkių siurbliuose diegiamos technologijos ir toliau tobulėja. Šiems metams einant į pabaigą bene geriausiai tai patvirtina „Alfawise V10 Max“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys. Negana to, kad šis robotas-siurblys išlaiko konkurencingą kainą, jis taip pat dar maloniai stebina ir pažangiais sprendimais, kuriuos kol kas sunkiai gali pasiūlyti kiti išmanieji dulkių siurbliai.

Priminsime, kad metų pradžioje anonsuoti išmanieji dulkių siurbliai paprastai siūlė 1800 Pa siekiančią siurbimo galią. Tuo tarpu, metų viduryje standartu tapo 2000 Pa siekianti siurbimo galia, kai rankiniai dulkių siurbliai jau pasiekdavo 2200 Pa. Džiugiu, jog „Alfawise V10 Max“ tampa tuo robotu-siurbliu, kuris ir vėl iniciuoja pokyčius, šį kartą jau siūlydamas kol kas išmaniesiems dulkių siurbliams dar ne itin įprastą 2200 Pa siurbimo galią.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ yra tinkamas ne tik sausam, bet ir drėgnam patalpų valymui. Šis išmanusis dulkių siurblys turi pakankamai didelę 400 mililitrų dulkių surinkimo bei 450 mililitrų vandens talpas. Gamintojas taip pat dar prideda ir tai, kad „Alfawise V10 Max“ turi naujos kartos vandens kontrolės valdymo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia vandenį naudoti maksimaliai efektyviai ir taupiai.

Greta šešių „Alfawise V10 Max“ darbo režimų norėtųsi pridėti dar ir tai, jog šis išmanusis dulkių siurblys taip pat turi ir lazerinę navigaciją. Pastarosios navigacijos dėka „Alfawise V10 Max“ gali realiu laiku atlikti patalpų skenavimą bei remdamasis šia informacija operatyviai bei maksimaliai tiksliai sudaryti geriausią valymo maršrutą.

Žinoma, ši funkcija nėra naujiena, tačiau praktika rodo, kad kol kas tikrai retas išmanusis dulkių siurblys rinkoje turi tiek sausą bei drėgną valymą ir dar lazerinę navigaciją. Vis dėlto „Alfawise V10 Max“ šiuo atveju tampa malonia išimtimi. Trumpai tariant, šio išmaniojo dulkių siurblio gamintojai sunkiai paaiškinimu būdu sugebėjo rasti neįtikėtinai gerą balansą tarp funkcionalumo ir visiems prieinamos kainos.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ gali būti valdomas ne tik komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet ir išmaniuoju telefonu. Būtina paminėti ir tą faktą, kad „Alfawise V10 Max“ išmanusis dulkių siurblys taip pat yra suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ išmaniaisiais asistentais, o tai reiškia, jog esant poreikiui šį robotą-siurblį galima valdyti ir balsu.

2. 10 % nuolaida automatiniam muilo dozatoriui „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

12.75€ | 10 % nuolaida | 4.91 balai iš 5 (195 vertinimai)

Tai – automatinis muilo dozatorius, kurio nereikia liesti ir viena populiariausių savaitės prekių. Pakaks pakišti rankas po snapeliu ir įrenginys vos po 0,25 s ims purkšti muilo putas. Kadangi purškiamas ne grynas skystas muilas, o oru praturtintos putos, pavyks sutaupyti muilo. Šis dozatorius gali būti naudojamas ir vonios kambaryje, ir virtuvėje.

Tikrai rekomenduoju šį prietaisą. Jis labai patiko mano vaikui - smagus toks daiktas. („Alfawise AD-1806“ apžvalga)

Kainuoja pigiau, jautrumas dar didesnis nei „Xiaomi“, turi du skirtingus režimus, o galingiausiu išpurškia labai daug muilo putų. Tiesiog neįtikėtinai daug („Alfawise AD-1806“ muilo dozatoriaus apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 12 10

  • „Gearbest“12.75€
  • Parduodamas su 10 % nuolaida
  • į Lietuvą siunčia už 0.10€

„Alfawise AD - 1806“ turi 280 ml muilo talpą. Vos tik ją pripildysite, dozatoriaus nebereikės liesti kol ji ištuštės.

Įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris per maždaug 7 cm pajaučia artėjančias naudotojo rankas. Galima pasirinkti vieną iš dviejų  greičio nustatymų.

„Alfawise AD – 1806“ naudoja 4 AA standarto baterijas. Pats įrenginys atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą, todėl gali drąsiai dienas leisti ant kriauklės krašto.

Gerai ir tai, kad nedidelė muilo pompa veikia labai tyliai – šis prietaisas skleidžia vos 40 dB triukšmą.

„Alfawise AD – 1806“ yra puikus patobulinimas kiekvienam vonios kambariui.

„Kainuoja pigiau, jautrumas dar didesnis nei „Xiaomi“, turi du skirtingus režimus, o galingiausiu išpurškia labai daug muilo putų. Tiesiog neįtikėtinai daug“ („Alfawise AD-1806“ muilo dozatoriaus apžvalga, Video)

3. Nuolaidos kuponas ir tiesiog įspūdinga kaina išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi Note 10“

399€ | 147€ nuolaida su kuponu GBXMNT10BF | „Xiaomi Mi Note 10“ specifikacijos

Šiais metais „Xiaomi“ kompanija pristatė visą galybę išmaniųjų telefonų - įvairių konfigūracijų „Xiaomi Mi 9“ bei plačią „Redmi“ seriją - bet panašu, kad desertą pasiliko metų pabaigai. Į rinką sugrįžta naujausias „Mi Note“ serijos atstovas „Xiaomi Mi Note 10“, o dabartinė jo kaina tiesiog rekordiškai gera. Tuoj po anonso jis kainavo 450-500€ ir daugelis apžvalgininkų kritikavo pernalyg aukštą kainą - su vidutiniu CPU ji tikrai atrodė didoka. Bet 399€ jau visai verta dėmesio. 

Geriausias „DxOMark“ testų rodiklis tarp visų „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų ir jau pavytas „Huawei“: „Xiaomi Mi Note 10“ šedefras jau skina laurus - pirmasis pasaulyje išmanusis telefonas su 108 MP kamera ir konkurentų neturinčiu kainos/parametrų santykiu (Video)

Kaina

Tikrinta 2019 12 10

6GB RAM 128GB ROM

  • „Gearbest“399€ (juodas)
  • Su nuolaidos kuponu GBXMNT10BF
  • „Gearbest“399€ (baltas)
  • Su nuolaidos kuponu GBXMNT10BF
  • „Gearbest“399€ (žalias)
  • Su nuolaidos kuponu GBXMNT10BF
  • su kuponais sutaupoma 147€
  • Su kuponais - mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 2.64€

Vienas iš pagrindinių „Xiaomi Mi Note 10“ išskirtinumų yra jo kameros. Taigi, pagrindinė kamera turi 108 MP raiškos vaizdo jutiklį, 5 MP raiškos teleobjektyvą, kuris dar turi ir 5x optinį bei 50x skaitmeninį priartinimą. Čia yra ir dar trys jutikliai: 12 MP portretų, 20 MP itin plataus kampo bei 2 MP raiškos makro jutiklis.

„Xiaomi Mi Note 10“ taip pat turi įspūdingos talpos bateriją, net 5260 mAh talpos, ir palaiko itin greitą jos įkrovimą. Norint pilnai įkrauti tokios talpos bateriją, tereikia vos 65 minučių.

Kita puiki šio telefono savybė – AMOLED ekranas su lenktais kraštais. FHD+ (2340 x 1080) raiška ir 398 PPI - puikus ekranas su integruotų pirštų skaitytuvu. 

Kiti techniniai dalykai taip pat yra labai geri: Snapdragon 730G procesorius (max. 2,2 GHz), Adreno 618 vaizdo plokštė, 6 GB RAM ir 128 GB ROM užtikrins sklandų išmaniojo telefono darbą.

Deja, bet telefonas nepalaiko papildomos atminties kortelės.

Kitas svarbus „Xiaomi Mi Note 10“ privalumas yra jo 5260 mAh talpos baterija ir palaikomas greitasis 30W baterijos įkrovimas.

Teigiama, kad per 30 minučių bateriją įkrausime iki 58 %, o pilnai baterija įkrauta bus per 65 minutes.

Džiugu ir tai, kad šio įkroviklio atskirai pirkti nereikės - jis jau atkeliaus drauge su „Xiaomi Mi Note 10“ telefonu.

„Xiaomi Mi Note 10“ taip pat palaiko NFC, turi IR prievadą, 3,5 mm audio jungtį, C-tipo USB, palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliuosius dažnius, 2 nanoSIM korteles, yra lietuvių kalba, WIFI (2.4G/5G), Bluetooth 5.0, GPS, A-GPS ir kt. 

4. Nuolaidos kuponas išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9T“

241.48€ | 23 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBMI9T501 | 4.92 balai iš 5 (439 vertinimai)

„Xiaomi Mi 9T“ atrodo tikrai įspūdingai – priekyje turime didelį ekraną be išpjovos, kurį juosia ploni rėmeliai, o nugarėlė pagaminta iš lenkto stiklo su holografine danga. Telefono surinkimo kokybė yra tikrai flagmanų lygio. Gamintojas nepamiršo ir apie smulkmenas: metalinis pagrindinę kamerą juosiantis rėmelis čia kruopščiai nugaląstas taip, kad netrukdytų pirštams, o C tipo USB jungtis išdėstyta lygiai per centrą.

„Tokioje kainoje tai yra beprotiškai geras pasirinkimas“. Apžvalga

„Telefonas, kuris tiesiog susprogdino rinką ir prikaustė tiek technologijų gerbėjų, tiek paprastų naudotojų dėmesį“. „Xiaomi Mi 9T“ apžvalga: privalumai ir trūkumai (Video)

Kaina

Tikrinta 2019 12 10

6GB RAM 64GB ROM

  • Gearbest - 241.48€ (mėlynas)
  • Su nuolaidos kuponu GBMI9T501
  • Su kuponu - mažiausia kaina
  • Lietuvoje 310€

6GB RAM 128GB ROM

  • Gearbest - 249.69€ (mėlynas)
  • Su nuolaidos kuponu GBMI9T800
  • Gearbest - 249.69€ (juodas)
  • Su nuolaidos kuponu GBMI9T802
  • Gearbest - 249.69€ (raudonas)
  • Su nuolaidos kuponu GBMI9T801
  • Su kuponais - mažiausia kaina
  • Aliexpress - nuo 260€

Vertėtų atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi“ išsaugojo šviesos indikatorių, kuris vis dažniau dingsta iš šiuolaikinių berėmių išmaniųjų. Čia jis išdėstytas ant viršutinės kraštinės, ant išstumiamos priekinės kameros skydelio. 

Dviejų SIM kortelių lizde deja, neatsirado vietos kombinuotam microSD lizdui, tačiau gamintojas nepagailėjo vietos senai gerai ausinių jungčiai, kuriai dar ir pažadėjo Hi-Res Audio sertifikatą.

„Xiaomi Mi 9T“ negali pasigirti įspūdinga ergonomika. Turint omenyje 6,39 col. ekrano įstrižainę ir gabaritus artimus „Mi 9“ modeliui, jis sveria tik 20 gramų daugiau. Taip, tai nėra plyta, tačiau tikriausiai nenorėtumėte, kad jis nukristų ant veido užmigus naršant internete.

Ekrane integruotas optinis pirštų atspaudų skaitytuvas lyginant su ultragarsiniu, tokiu, kokį turi „Samsung Galaxy S10“, veikia kiek lėčiau, tačiau skųstis neverčia.

Madingas AMOLED ekranas be išpjovos

„Xiaomi Mi 9T“ gavo stilingą ir iš tikrųjų berėmį AMOLED ekraną su integruotu jame pirštų atspaudų skaitytuvu. Jokių ekrano išpjovų čia nėra. Kaip taisyklė, AMOLED ne visada sąžiningai perteikia spalvas, tačiau visada tos spalvos yra ryškios ir sodrios. „MIUI 10“ nustatymuose galima rankiniu būdu nustatyti spalvinę temperatūrą arba pasirinkti vieną iš trijų nustatymų. Raiškos keisti negalima, ji čia yra 2340x1080 pikselių.

Yra galimybė aktyvuoti „Always-On-Display“ režimą tam, kad užrakintame ekrane visada būtų atvaizduojamas laikas. Vertėtų atkreipti dėmesį į tai, kad pirštų atspaudų skaitytuvo zona yra visada išskirta užrakintame ekrane: tereikia paimti išmanųjį į rankas ir matysime, kur reikėtų pridėti pirštą. Turint omenyje šio modelio kainą, jo ekraną galima vertinti kaip labai puikų. Taip, tai nėra pats geriausias ekranas pasaulyje, tačiau jis čia didelis, tikrai ryškus, berėmis ir su visomis madingomis savybėmis.

Greitas, galingas ir ilgai veikiantis

„Xiaomi Mi 9T“ yra aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 730“ procesoriumi. Tai naujas aštuonių branduolių lustas, pagamintas pagal 8 nanometrų technologiją. „Qualcomm Snapdragon 730“ procesorių sudaro šeši energiją taupantys branduoliai ir du didelio našumo branduoliai.

Sumažinto tranzistorių dydžio ir branduolių išdėstymo dėka, lusto įkaitimo lygis yra vidutiniškas, o našumo rezultatai lenkia 2017 m. flagmanus, tokius kaip „OnePlus 5“ ar „Galaxy S8“.

„Xiaomi Mi 9T“ turi 6 GB operatyviosios RAM atminties ir priklausomai nuo versijos skiriasi tik saugyklos dydis. Jos šiame modelyje gali būti arba 64 GB, arba 128 GB. Deja, įdėti atminties kortelės čia negalima.  

Procesoriaus lusto struktūra taip pat teigiamai veikia telefono baterijos autonominio veikimo laiką. Didelė 4000 mAh talpos baterija užtikrina iki pusantros dienos stabilaus naudojimo net ir su įjungtu Always-On-Display ekranu. Naršant internete telefono baterijos užtenka daugiau nei 11 val., o vaizdo įrašų peržiūrai – daugiau nei 17 val. Tokie rezultatai tikrai stebina gerąja prasme.   

„Xiaomi Mi 9T“ kameros

Ko gero sutiksite, kad pagrindiniu tikrų flagmanų parametru jau tapo ne našumas ir net ne dizainas, o kamera. Vertėtų pasakyti, kad „Xiaomi Mi 9T“ fotografavimo galimybės yra tikrai neblogos, nors šis išmanusis ir nepriklauso flagmanų žvaigždžių lygai.

Pagrindinę kamerą sudaro trys moduliai: 8 Mpx teleobjektyvas, 13 Mpx itin plataus kampo objektyvas ir pagrindinis 48 Mpx „Sony IMX5872“ modulis, tas pats, kuris naudojamas „Xiaomi Mi 9“ flagmane ir „DxOMark“ reitinge pelnė jam 107 balus.

Portretams skirtas teleobjektyvas ir itin plataus kampo objektyvas tinka tik mėgėjiškam fotografavimui asmeniniams archyvams. Žinoma, neatimsime iš jų meninių plataus kampo ir pakankamai švaraus „bokeh“ išlieto fono savybių, kurių ko gero ir pakaks daugelius naudotojų. Tačiau reiklesnius mobiliai fotografijai naudotojus triukšmas, neaukštos kokybės vaizdų detalizacija ir silpnas dinaminis diapazonas privers paprakaituoti redaguojant nuotraukas.

Pagrindiniam 48 Mpx kameros moduliui priekaištų rasti sudėtinga. Įprastu režimu kameros programinė įranga apjungia visus 4 fizinius pikselius į 1 super pikselį, kas leidžia kamerai pagauti daugiau šviesos ir detalių 12 Mpx raiškos kadruose. Tiesa, šis kameros modulis neturi optinio vaizdo stabilizavimo funkcijos, tačiau šią problemą neblogai išsprendžia skaitmeninis stabilizavimas, kurio algoritmas veikia tiksliai bei patikimai net ir tamsiuoju paros metu.  

Kalbant apie filmavimo galimybes, vertėtų paminėti, kad „Mi 9T“ filmuoja 4K raiškoje su 30 kadrų per sekundę sparta bei 1080p raiškoje su 30 ir 60 kadrų per sekundę sparta. Taip pat telefonas moka užfiksuoti sulėtintus „slow-motion“ filmukus. Filmuoti galima kiekvienu iš trijų kameros modulių, tačiau negalima jų perjungti filmavimo metu.

4K raiškos filmukų kokybė yra tikrai gera, tačiau jų sklandumas nėra aukščiausio lygio. Štai jau 1080p raiškos vaizdo įrašai yra sklandūs ir puikiai stabilizuoti, tačiau pasižymi ryškiai mažesniu detalumu nei 4K filmukai. Gaila, kad nėra filmavimo palaikymo 4K raiškoje su 60 kadrų per sekundę sparta.

Vienas svarbiausių šio telefono išskirtinumų yra iššokanti priekinė kamera. Iššoka arba gal tikslingiau būtų pasakyti išvažiuoja šis priekinės kameros blokelis pakankamai greitai. Tiesiog paspaudžiate mygtuką ir ji jau beveik iškart yra pasirengusi darbui. Bendrai viskas čia vyksta praktiškai taip pat greitai, kaip kamerų perjungimas daugelyje išmaniųjų. Tam, kad priekinė kamera pasislėptų, galima arba vėl paspausti kamerų perjungimo mygtuką arba tiesiog išeiti iš programėlės. Priekine kamera užfiksuotų nuotraukų kokybė prilygsta „Mi 9 SE“, o tai reiškia, kad asmenukės gaunasi pakankamai geros, tačiau ne geriausios ir ypač tos kokybės trūksta, žinoma, tamsiuoju paros metu.

Apibendrinimas

„Xiaomi Mi 9T“ tikrai galima laikyti vienu geriausių šių metų telefonų už protingą kainą. Šiuolaikiškas dizainas ir kokybiškos medžiagos, ilgai veikianti talpi baterija, labai nebloga kamera ir optimalus procesius: ko dar gali reikėti už tokią kainą?

5. Nuolaidos kuponas ir mažiausia kaina išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A3“

154.03€ | 26 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA36402| „Xiaomi Mi A3“ specifikacijos

Naujasis „Xiaomi Mi A3“ turi 6,088 colių įstrižainės (1560*720) HD+ ekraną su Corning Gorilla Glass 5 apsauga. Pačiame ekrane yra įmontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas, o lašo formos išpjovoje randame 32 MP, f/2.0, 0.8µm kamerą. 

Šis telefonas „nuraus stogą“? Dėl ko „Xiaomi“ fanai burnoja ir kodėl apžvalgininkas vis tiek sako, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“ („Xiaomi Mi A3“ apžvalga, Video)

Labai geras telefonas. Kaip ir visi Xiaomi telefonai, taip ir Mi A3 yra puikus įrenginys. Labai rekomenduoju.

Kaina

Tikrinta 2019 12 10

4GB RAM 128GB ROM

  • Gearbest - 164.03€
  • su nuolaidos kuponu GBA312802
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

4GB RAM 64GB ROM

  • Gearbest - 154.92€
  • su nuolaidos kuponu GBA36402
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Nugarėlėje išmanusis telefonas turi trigubą kamerą, kurią sudaro 48 MP pagrindinis vaizdo jutiklis su f/1.79 diafragma, taip pat 8 MP raiškos itin plataus kampo bei 2 MP gylio jutiklis.

Šaunus dalykas, kad naujasis „Xiaomi Mi A3“ aprūpintas gana galingu, 8-nių branduolių (2.0GHz) Qualcomm Snapdragon 665 procesoriumi ir Adreno 610 vaizdo plokšte. Ne Snapdragon 855 ar Snapdragon 885 Plus procesorius, tačiau „Xiaomi Mi A3“ ir nesitaiko į flagmanų kategoriją. Tai yra vidutinės klasės išmanusis telefonas, pasižymintis itin geromis savybėmis.

Verta atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi A3“ turi 4 GB RAM ir galima rinktis skirtingą kiekį vidinės atminties - 64 arba 128 GB. Be to, „Xiaomi Mi A3“ palaiko papildomą atminties kortelę - iki 256 GB - o tai taip yra didelis privalumas.

Kompanija lieka prie savo strategijos ir „Xiaomi Mi A3“ darbuojasi su „Android One“ operacine sistema. Tad telefonas yra visiškai „švarus“ ir be jokių papildomų kiniškų priedų. O kadangi tai yra globali „Xiaomi Mi A3“ versija, ji palaiko lietuvių kalbą ir visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Kas yra ypač svarbu.

Aliuminio rėmo „Xiaomi Mi A3“ turi 4030 mAh talpos bateriją ir palaiko greitajį baterijos įkrovimą (Quick Charge 3). Labai džiugus dalykas, kad į „Xiaomi Mi A3“ sugrįžo ne tik galimybė įdėti papildomą atminties kortelę, bet ir 3,5 mm audio jungtis. Daugeliui šis dalykas turėtų patikti.

„Xiaomi Mi A3“ turi C-tipo USB jungtį, palaiko FM radiją, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), GPS, A-GPS, GLONASS, BDS, akselerometrą, giroskopą, kompasą ir t.t.

6. Populiariausia apyrankė pasaulyje už pačią mažiausią kainą – „Xiaomi Mi Band 4“ (tarptautinė versija)

23.69€ | 62 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBBAND4MI | 4.89 balai iš 5 (1978 vertinimai)

„Xiaomi Mi Band 4“ tarptautinė versija gali būti ir puiki Kalėdinė dovana, ir tiesiog eilinis nešiojamos elektronikos atnaujinimas. Dabar „Xiaomi Mi Band 4“ siūloma už mažiausią kainą, kokios negausite niekur Lietuvoje, o ir Kinijoje ji yra turbūt pati mažiausia.

„Xiaomi Mi Band 4“ apžvalgos ir palyginimai

Kaina

Tikrinta 2019 12 10

  • Gearbest - 23.69€
  • Tai tarptautinė apyrankės versija
  • su nuolaidos kuponu GBBAND4MI
  • Su kuponu - mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Lietuvoje apie 31€

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

7. Mažiausia kaina kompaktiškai pompai su 2000 mAh talpos baterija „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“

46.47€ | 64 % nuolaida„Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ specifikacijos

„Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ – tai itin kompaktiška ir dabar labai populiari mažų gabaritų integruotą 2000 mAh talpos bateriją turinti pompa, kuri puikiai tinka tiek kamuoliams, tiek dviračio ir automobilio padangoms pripūsti. Be to, ši universali pompa taip pat turi integruotą LED žibintuvėlį ir bet kada gali būti įkrauta naudojant įprastą USB laidą.

Kaina

Tikrinta 2019 12 10

  • „Gearbest“46.47€
  • tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodama su 64 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodama.

Mieste prisipūsti automobilio ar dviračio padangą galima praktiškai kiekvienoje degalinėje. Vis dėlto daugelis siekdami išvengti nenumatytų situaciją taip pat įsigyja ir specialias automobiliui skirtas pompas, kurias esant reikalui galima užmaitinti nuo automobilyje esančio pridegiklio. Toks sprendimas iš dalies tenkina automobilių savininkus, bet yra visiškai netinkamas daug važinėjantiems dviračiu.

Džiugu pranešti, kad kinams pagaliau pavyko sukurti visiems tinkamą ir maksimaliai universalią pompą „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“. Pastaroji pompa maloniai stebina savo kompaktiškais matmenimis (12,4 x 7,1 x 4,53 cm) ir ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes turi integruotą 2000 mAh talpos bateriją.

Trumpai tariant, „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ patogu vežiotis ne tik automobilyje, bet ir kuprinėje, o integruota baterija šiuo atveju leidžia šią pompą naudoti be jokių papildomų išorinių energijos šaltinių. Šis sprendimas esant kritinei situacijai gali tapti tikru išsigelbėjimu ne tik automobilio, bet ir dviračio savininkui.

Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ maksimaliai gali sukurti maždaug 10 barų slėgį, todėl ši geru mobilumu pasižyminti pompa tikrai puikiai tinka tiek kamuoliams, tiek dviračio ir automobilio padangoms pripūsti.

Prieš kitas pompas papildomą išskirtinumą „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ taip pat įgyja dėl integruoto LED, kurį tamsiu paros metus galima naudoti kaip LED žibintuvėlį. Tai iš tiesų patogu, nes priešingu atveju tamsiu paros metu atsitikus nelaimei vienoje rankoje greičiausiai tektų laikyti išmanųjį telefoną, kas, tenka pripažinti, nebūtų itin patogu neturintiems „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ pompos su integruotu LED.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ dar turi ir specialų įspėjamąjį LED, kuris senkant baterijai iš pradžių šviečia geltonai, o paskui raudonai. Šis paprastas sprendimas prieš ilgesnes keliones leis jaustis užtikrintai, nes visuomet aiškiai padės įvertinti ar jau atėjo laikas įkrauti „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ bateriją.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.75 balai iš 5 (20 vertinimai)
  • Paskirtis: kamuoliams bei dviračio ir automobilio padangoms pripūsti.
  • Slėgis:  150 PSI (~10,3 Bar).
  • Baterija: 2000 mAh.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 12,4 x 7,1 x 4,53 cm; 430 g.

Dabartinė 46.47€ kaina yra mažiausia šios pompos kainų istorijoje:

8. 18 % nuolaida skaitmeniniam mikroskopui su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

14.58€ | 18 % nuolaida | „1600X Digital Microscope“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai tikrai nėra profesionalus įrankis, tačiau mėgėjiškiems tyrimams visai tiks. „1600X Digital Microscope“ – tai mobilus USB mikroskopas, kurio didinimo diapazonas bent jau oficialiai siekia iki 1600 kartų. Geri atsiliepimai, labai gera kaina, patogus naudojimo būdas ir rezultatas - vienas perkamausių savaitės TOPe. Šis mikroskopas gali būti lengvai prijungiamas tiek prie kompiuterio, tiek prie išmaniojo telefono ir tampa puikiu pagalbininku atliekant litavimo darbus bei praverčia tada, kai norisi geriau suprasti ir išarčiau pamatyti įvairių daiktų bei medžiagų struktūras. Be to, šis mikroskopas gali tapti puikia dovana smalsiems vaikams.

Pamatęs įpakavimą sudvejojau, kad toks mažas daiktas gali atstoti įprasto mikroskopo funkcionalumą. Vis dėlto visos abejonės dingta iš karto, vos tik išbandai „1600X Digital Microscope“. Šis skaitmeninis mikroskopas veikia puikiai tiek su naujais, tiek su senais kompiuteriais. Rekomenduoju kiekvienam smalsiam pirkėjui. (Alex)

Kaina

Tikrinta 2019 12 10

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“14.58€
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Būtina pabrėžti, kad „1600X Digital Microscope“ mikroskopas ypatingas tampa dar dėl tos priežasties, nes šalia 2 megapikselių kameros turi ir 8 LED. Pastarųjų LED pagalba yra sukuriamas pakankamo stiprumo apšvietimas, kuris yra tiesiog būtinas stebint įvairius objektus iš labai arti. Jeigu esant tam tikroms situacijoms apšvietimas yra nereikalingas, jį galima tiesiog išjungti.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šio mikroskopo komplekte yra pridedamas specialius stovas, kuris leidžia „1600X Digital Microscope“ pastatyti tiesiog ant stalo ar kito lygaus paviršiaus. Be to, šis stovas yra aprūpintas 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu, kuris šiuo atveju leidžia „1600X Digital Microscope“ orientuoti erdvėje pagal kiekvieno asmeninius poreikius.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.63 balai iš 5 (60 vertinimai)
  • Kamera: 2 MP.
  • Didinimo diapazonas: 1600X.
  • Filmavimo formatas: AVI.
  • Apšvietimas: 8 LED.
  • Laikiklis: statomas ant stalo, su 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu.
  • Maitinimas: USB jungtis.
  • Matmenys ir svoris: 11 x 3,3 x 3,3 cm; 230 g.

9. 13 % nuolaida belaidėms ausinėms „Bilikay VJ033“

12.75€ | 13 % nuolaida„Bilikay VJ033“ specifikacijos, atsiliepimai

„Bilikay VJ033“ – tai išskirtinio dizaino įmontuotą RGB LED pašvietimą bei sulankstomą korpusą turinčios visą ausinį dengiančios ausinės, kurios gali būti naudojamos tiek belaidžiame, tiek laidiniame režime. Be to, į šias ausines taip pat galima įdėti Micro SD kortelę, o tai leidžia muziką klausyti net ir tada, kai šalia nėra išmaniojo telefono ar kompiuterio.

Man labai patinka šiose ausinėse įmontuotas RGB LED pašvietimas. Jis atrodo šauniai ir tikrai atkreipia aplinkinių dėmesį. Manau, kad tai iš dalies taip pat atskleidžia mano mėgstamos muzikos stilių. (Joyce)

Kaina

Tikrinta 2019 12 10

  • „Gearbest“12.75€
  • Dabar parduodamos su 13 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Garsių gamintojų ausinės yra tikrai labai brangus malonumas. Greičiausiai tai viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl dauguma tautiečių sau tinkamų ausinių mielai dairosi Kinijoje. Tenka pripažinti, kad tame nėra nieko blogo, nes vietiniai Kinijos gamintojai šiuo metu jau tikrai gali pasiūlyti puikią kokybę už visiems prieinamą kainą.

Pavyzdžiui, jeigu ieškote visą ausį dengiančių ausinių, kurios jums dar leistų ir išsiskirti iš kitų, tuomet šiuo metu tikrai rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Bilikay VJ033“ belaides ausines. Šios ausinės yra ypatingos dėl tos priežasties, nes turi įmontuotą RGB LED pašvietimą, kuris šiuo atveju kiekvieną kartą dinamiškai kinta priklausomai nuo klausomos muzikos.

Gamintojas pristatydamas „Bilikay VJ033“ belaides ausines taip pat akcentuoja ir tai, jog šios ausinės gali būti naudojamos net trijuose skirtinguose režimuose. Vienas iš jų, žinoma, yra belaidis, tačiau kur kas įdomiau yra tai, kad esant poreikiui šias ausines galima naudoti ir kaip laidines, o tuo metu, kai šalia nėra jokių įrenginių, muziką be jokių problemų galima klausyti ir iš tiesiai į ausines dedamos Micro SD kortelės.

„Bilikay VJ033“ belaides ausines dar norisi pagirti ir už tai, jog jos turi funkcinius valdymo mygtukus. Trumpai tariant, pasinaudojus ant ausinių integruotais mygtukais galima ne tik perjungti klausomą dainą ar padidinti garsumą, bet taip pat ir atsiliepti ar atmesti įeinančius skambučius.

Belaidės ausinės „Bilikay VJ033“ iš kitų išsiskiria dar ir dėl tos priežasties, nes turi ypatingos konstrukcijos korpusą, kuris leidžia šias ausines sulankstyti. Tai itin pravers tiems pirkėjams, kurie ausines yra įpratę nešiotis kuprinėje. Toks paprastas sprendimas ne tik padeda taupyti vietą, bet taip pat garantuoja, jog transportavimo metu ausinių atsitiktinai nesulaužysite.

Galiausiai svarbu paminėti, jog „Bilikay VJ033“ yra aprūpintos net 40 mm dydžio garsiakalbiais. Būtent to pilnai pakanka kokybiškam skambesiui užtikrinti tiek aukštų, tiek žemų dažnių diapazone. Prie visa to dar galima pridėti ir tai, kad „Bilikay VJ033“ turi integruotą triukšmo šalinimo mechanizmą, kuris šiuo atveju pasirūpina pašalinių aplinkos garsų slopinimu, kas atitinkamai leidžia užtikrinti maksimalią koncentraciją tik į klausomą muziką.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 5 balai iš 5 (8 vertinimai)
  • Tipas: belaidės, dengiančios visą ausį.
  • Pagrindinė paskirtis: turi RGB LED pašvietimą, todėl patiks mėgstantiems išsiskirti.
  • Skambėjimas: turi 40 mm garsiakalbius, gerai atkuria žemus ir aukštus dažnius.
  • Dažnis: 20 Hz-20 kHz.
  • Baterija: 500 mAh.
  • Ryšiai ir jungtys: Bluetooth 5.0; mikrofonas; 3,5 mm jungtis, Micro SD‘ Micro USB.
  • Išskirtinės savybės: galima klausyti muzikos tiesiai iš Micro SD kortelės; turi 3,5 mm jungtį, todėl gali būti naudojamos kaip laidinės ausinės; RGB LED pašvietimas.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko; paminkštinimai aptraukti dirbtine oda.
  • Matmenys ir masė:  19 x 17 x 7,7 cm; 207 g.

10. Nuolaidos kuponas atsuktuvui-suktuvui „Xiaomi Wowstick 21 in 1“

12.76€ | 23 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB$STICK21 | 4.84 balai iš 5 (139 vertinimai)

„Jei tik man ką nors reikia suremontuoti – aš iškart naudojuosi Xiaomi WowStick 1F. Iš pliusų galiu iškart pasakyti, kad pakuotėje yra neįtikėtinai didelis kiekis antgalių, plius dar papildomai gaunate ir Xiaomi WowStick 1F laikymo stotelę. Atsuktuvą galima joje pastatyti, nors turiu pastebėti, kad atsuktuvas joje šiek tiek juda. Asmeniškai norėčiau, kad pastatytas atsuktuvas laikytųsi tvirčiau – tad šiuo klausimu yra tam tikras minusas.

Asmeninė nuomonė po 9 mėnesių su „Xiaomi WowStick 1F“ atsuktuvu-suktuvu: „aukščiausios kokybės gaminys - negaila nei vieno išleisto cento. Rekomenduoju visiems“ („Xiaomi WowStick 1F“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 12 10

  • Gearbest - 12.76€ (21 in 1)
  • su nuolaidos kuponu GB$STICK21

Xiaomi WowStick 1F palaiko du režimus, tad su juo galima atsukti ir prisukti. Aš jau labai seniai neperku tokių įrenginių, kurie būtų maitinami baterijomis ir man tai atrodo pasenusi technologija, o čia – Xiaomi WowStick 1F turi microUSB jungtį, įkrovei jo bateriją ir keletui savaičių galima pamiršti šį reikalą.

Žinoma, reikia būti objektyviems ir suprasti, kad jei šiuo įrankiu naudositės kasdien ir daug – tai jo baterijos greičiausiai užteks savaitei. Bet jeigu taip, kaip aš – keletui kartų per savaitę po pusvalandį ar valandą, tada keletą savaičių jo baterija tikrai atlaikys.

Aišku daug priklauso ir nuo to, kokio sudėtingumo ir sunkumo užduotys teks Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui, tačiau man jo baterijos užtenka tikrai ilgam, o taip pat patogus dalykas, kad yra LED indikatorius, pagal kurį galima suprasti kiek dar liko baterijos energijos.

O kaip gi antgaliai? Tai turbūt svarbiausias dalykas ir aš juos išbandžiau įvairiose sąlygose. Galiu pasakyti, kad antgaliai yra neįtikėtinai tvirti ir kokybiškai. Man greičiau nudilo atsukamų ir užsukamų varžtų galvutės nei Xiaomi WowStick 1F pakuotėje esantys antgaliai.

Beje, Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui tinka tiek Xiaomi, tiek ir kitų firmų antgaliai, kadangi jie padaryti pagal bendrus standartus ir dėl to nėra jokių pretenzijų.

Patys mygtukai Xiaomi WowStick 1F korpuse yra kokybiški ir iš pradžių atrodė, kad aš juos galiu paspausti ir tuo metu, kai to nenoriu daryti, bet tereikia prie šio įrankio, kaip ir prie daugelio kitų, priprasti ir viskas.

Aš galėjau įsigyti visai kitą atsuktuvą ir jūs galite įsigyti gerokai pigesnį ar brangesnį, su didesniu ar mažesniu priedų skaičiumi suktuvą-atsuktuvą, bet aš įsigijau Xiaomi WowStick 1F ir dėl to nė trupučio nesigailiu.

Ir jei aš tuo metu, kai pirkau Xiaomi WowStick 1F, būčiau apie jį tiek žinojęs kiek dabar, turėjęs tiek patirties – net nesusimąstydamas jį pirkčiau.

Tikrai galėčiau įsigyti pigesnę alternatyvą, tačiau aš to paprasčiausiai nenoriu. Man Xiaomi WowStick 1F labai patinka ir aš jau žinau, kad jei tai Xiaomi – tai reiškia, kad gausiu puikios kokybės daiktą.

O jei ne, tai tada padarysiu tokią apžvalgą, kad visi apie tai sužinos. Bet man dar taip nenutiko. Žinoma, kaip ir su kiekvienu daiktu, po kurio laiko kas nors gali pasirodyti, bet po beveik metų laiko su Xiaomi WowStick 1F dar nieko blogo nenutiko.

Galiu pasakyti, kad šis Xiaomi atsuktuvas yra nuostabus. Jo pagaminimo kokybė puiki – niekas niekur nekliba, nejuda. Viskas pagaminta tvirtai ir labai kokybiškai.

Per visą šį 9-10 mėnesių laiką nebuvo nei vienos akimirkos, kad būčiau gailėjęsis šiuo pirkiniu.

Aukščiausios kokybės gaminys; labai šaunus dalykas yra jo pašvietimas – ryškus ir gelbstintis darbuojantis tamsioje vietoje; puikūs, tvirti ir keičiami antgaliai. Dar nei vienas nei sulūžo, nei sudilo nuo naudojimo. Nuostabus įrankis – nesigailiu nei vienu centu, kurį sumokėjau už šį atsuktuvą. Rekomenduoju visiems.“




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: