Geekbuying skelbia „Christmas Sale“ išpardavimą, o populiariausias 2019 m. prekes siūlo tiesiai iš Europos sandėlių: išmanusis „Xiaomi Mi TV 4A 32“ televizorius, 4K TV priedėlis ir kiekvieno meistro džiaugsmas „Xiaomi 60 in 1“ įrankių komplektas (Video)  ()

Geriausi Geekbuying.com pasiūlymai:

- Patys perkamiausi „2019 Top Sellers“, „Christmas Sale“ išpardavimas, akcijos, nuolaidų kuponai ir geriausi pasiūlymai;

- Išmanusis Android televizorius - „Xiaomi Mi TV 4A 32'' DVB-T2/C Android 9.0 Dolby + DTS Smart HD TV Voice Remote 1GB/8GB Youtube Google Play Chromecast 2.4G/5G WIFI HDMI*3 USB*2“;

- TV priedėlis - „Tanix TX5 Pro Amlogic S905X2 Android 8.1 4GB/32GB TV Box 2.4GHz + 5GHz WiFi Bluetooth 4.1 Support 4K H.265 Media Player“;

- Įrankių komplektas - „Xiaomi Youpin 60 in 1 Household Toolkit Repair Tool with Nail Hammer Movable Wrench Wire Cutter Phillips Screwdriver“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekbuying.com praneša apie šių metų pačius perkamiausius produktus - „2019 Top Sellers“.

Čia turime pačius perkamiausius 2019-ųjų metų produktus ir galime matyti kokios prekės domino vokiečius, japonus, portugalus, lietuvius ir kitų šalių piliečius.

Džiugu yra tai, kad jau prasidėjo „Christmas Sale“ išpardavimas ir dabar šias populiariausias bei kitas įdomias ir vertas dėmesio prekes galima įsigyti su iki 70 % siekiančiomis nuolaidomis bei su papildomais nuolaidų kuponais:

  • Kuponas GKBXMAS91 suteiks 8 % nuolaidą;
  • Kuponas GKBXMAS92  suteiks papildomą $3 nuolaidą perkant už daugiau kaip $30.

Nuolaidų kuponai siekia net iki $50 ir visą informaciją rasite „Christmas Sale“ išpardavimo puslapyje.

O jei vis dar neišsirenkate sau ar artimiesiems Kalėdinės dovanos, Geekbuying.com siūlo apsilankyti „Gift Guide“ puslapyje, kuriame galima rasti dronų, nešiojamų kompiuterių, išmaniųjų telefonų, dėvimos elektronikos, namų tvarkymo pagalbininkų, žaislų ir daugybę įvairių kitų šaunių prekių.

O dabar pasižiūrėkime į keletą labai patrauklių Geekbuying.com pasiūlymų.

Išmanusis televizorius „Xiaomi Mi TV 4A 32''“

  • Dabar jis kainuoja tik 179,99 €;
  • nuolaidos kuponas 44JAIHLK;
  • Iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-10 darbo dienų.

Už tokią kainą, šis išmanusis televizorius „Xiaomi Mi TV 4A 32''“ yra puikus pasirinkimas. Juolab, kad jis turi viską, ko tik galima būtų tikėtis išmaniajame televizoriuje.

Šaunaus dizaino ir kokybiškai pagamintas „Xiaomi Mi TV 4A 32''“ išmanusis televizorius turi 32 colių įstrižainės 1366 x 768 HDR ekraną, aprūpintas 64-bit'ų 4-urių branduolių procesoriumi, 1 GB ROM bei 8 GB ROM atmintimi ir turi 3 x HDMI, 2 x USB bei kitas jungtis.

Palaikomi DTS ir Dolby Audio garso dekodavimo techniniai sprendimai; du stereo garsiakalbiai po 5W; taip pat DVB-T2/C; Bluetooth 4.2; WIFI 2.4G, 5G; standartinė interneto jungtis ir, žinoma, Android 9.0 operacinė sistema.

Tad toks Android televizorius palaiko įvairias išmaniųjų televizorių galimybes, kaip Netflix, Youtube, Google Play Store - iš kurios galėsime atsisiųsti norimas programėles ir žaidimus, valdymą balsu ir kt.

O prie televizorius prijungę Bluetooth klaviatūrą, oro pelę ar žaidimų pultą, galėsime dar patogiau valdyti „Xiaomi Mi TV 4A 32''“ ir žaisti žaidimus.

Verta pažymėti, kad pakuotėje jau yra nuotolinio valdymo pultelis ir šis televizorius yra su europietišku kištuku.

Tad beliks jį išpakuoti, prijungti ir mėgautis išmaniųjų televizorių suteikiamais malonumais.

TV priedėlis „Tanix TX5 Pro“, 4 GB RAM + 32 GB ROM

  • Dabar jis kainuoja tik 42,29 €;
  • nuolaidos kuponas 3QLRXEOP;
  • Iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • 1,43 € už pristatymas į Lietuvą per 2-7 darbo dienas.

„Tanix TX5 Pro“ TV priedėlis turi 4-nių branduolių ganėtinai galingą Amlogic S905X2 procesorių, Mali G31 MP2 GPU vaizdo plokštę, iki 4 GB operatyviosios ir 32 vidinės atminties. Palaiko iki 128 GB atminties kortelę.

Taip pat palaiko 2,4G ir 5G WiFi, Bluetooth 4.1, dirba su Android 8.1 operacine sistema, palaiko iki 4K (H.263, H.264, H.265, HD MPEG4 kodavimas) bei turi visas reikalingas jungtis: maitinimo jungtis, HDMI, RJ45, SPDIF, TF atminties kortelei, USB2.0, USB3.0.

„Tanix TX5 Pro“ yra puikios kokybės TV priedėlis, kuris atstoja visą multimedijos sistemą.

Su juo galima ne tik žiūrėti 4K raiškos vaizdo įrašus, interneto transliacijas, bet ir klausytis muzikos, žaisti žaidimus ir visą tai - viename televizoriuje.

Jis palaiko ir tokias funkcijas, kaip 3D žaidimus, 3D filmus, Airplay, DLNA, Miracast, PAL ir kt.

„Tanix TX5 Pro“ yra labai šaunus ir galingas TV priedėlis, palaikantis įvairias kalbas, pasižymintis plačiu funkcionalumu bei dabar parduodamas už puikią kainą. 

Plačiau su šiuo TV priedėliu galite susipažinti šioje apžvalgoje:

Įrankių komplektas „Xiaomi 60 in 1“

  • Dabar jis kainuoja tik 26,99 €;
  • nuolaidos kuponas GKBXMAS92;
  • Iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • 3,09 € už pristatymas į Lietuvą per 2-7 darbo dienas.

Šis „Xiaomi 60 in 1“ įrankių komplektas yra kiekvieno mėgstančio meistrauti džiaugsmas.

Už puikia kainą gausime net 60 skirtingų įrankių bei antgalių ir visi jie bus viename patogiame įrankių lagamine. Patogu, praktiška ir visada po ranka būtent tai, ko tuo metu reikia.

Įrankiai pagaminti iš tvirto plieno ir jie yra atsparūs korozijai bei nusidėvėjimui. Rankenos dengtos malonia liesti guma ir gamintojas tvirtina, kad įrankiai iš rankų neslysta, juos laikyti ir su jais dirbti yra patogu. Šaunus rinkinys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: