Perkamiausia iš Aliexpress: visiems automobiliams tinkamas GPS siųstuvas su labai gerais atsiliepimais iš Lietuvos, įspūdingos išvaizdos lazerinis atstumo matuoklis ir vienas populiariausių pirometrų  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Perkamiausias GPS siųstuvas su gerais atsiliepimais iš Lietuvos - „Mini Waterproof Builtin Battery GSM GPS tracker ST-901 for Car motorcycle vehicle 3G WCDMA device with online tracking software“;

- Vienas perkamiausių lazerinių atstumo matuoklių su įspūdinga išvaizda, vertikalaus ir horizontalaus gulsčiuko funkcija, daug gerų atsiliepimų iš Lietuvos - „LOMVUM 40M 60m 80m 100m Laser Rangefinder Digital Laser Distance Meter battery-powered laser range finder tape distance measurer“;

- Vienas populiariausių temperatūros matuoklių su gerais atsiliepimais iš Lietuvos - „LOMVUM Digital Infrared Thermometer Non Contact Temperature Gun Laser Handheld IR Temp Gun Colorful LCD Display 50-580C Alarm“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Perkamiausias GPS siųstuvas su gerais atsiliepimais iš Lietuvos

  • Aliexpress - nuo 14,43 € su PVM;
  • 20 % nuolaida;
  • iš Kinijos arba Lenkijos;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Iškart verta pažymėti, kad galima rinktis iš kelių GPS siųstuvo versijų:

  • su integruota baterija ir be jos;
  • 2G arba 3G versiją;
  • ir kad atsiųstų žemiau matomoje dėžutėje ar įprastoje plastikinėje pakuotėje.

„SinoTrack“ kompanijos GPS siųstuvai yra labai populiarūs ir juos puikiai vertina pirkėjai.

Aliexpress parduotuvėje jų jau įsigijo beveik 5 800 pirkėjų, kurie paliko beveik 2 300 atsiliepimų ir turime aukštą 4,8 įvertinimą.

Jiems ypač patinka, kad šį GPS siųstuvą galima naudoti praktiškai bet kurioje transporto priemonėje (palaiko 9V-80V maitinimą), yra atsparus vandeniui, galima realiu laiku stebėti transporto priemonės judėjimo trajektoriją, peržiūrėti istoriją, gauti įspėjimą dėl padidėjusio greičio, nurodyti geo-sienas (išvažiavus jūsų transporto priemonei iš apibrėžtos teritorijos - gausite pranešimą. Tad tai veikia, kaip papildoma automobilio signalizacija) ir kt.

 

Šaunu yra ir tai, kad GPS siųstuvo įdiegimas yra ganėtinai paprastas ir tereikės tik įsigyti SIM kortelę, ją įdėti į šį siųstuvą ir jį integruoti transporto priemonėje.

O tada išmaniajame telefone, kompiuteryje ar kitame įrenginyje prisijungti prie „SinoTrack“ sukurtos platformos ir joje matyti kur tuo metu yra jūsų integruotas GPS siųstuvas ir tuo pačiu transporto priemonė.

Labai smagu ir tai, kad šia „SinoTrack“ platforma galima naudotis nemokamai ir nereikia mokėti jokių papildomų pinigėlių.

Tiesiog savo įrenginyje matysime visą informaciją apie transporto priemonės judėjimą. Šaunūs daikčiukai, kurie ir dirba nuo -20 iki 55 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje. 

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų, kaip atrodo šie GPS siųstuvai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Vienas perkamiausių lazerinių atstumo matuoklių su įspūdinga išvaizda, vertikalaus ir horizontalaus gulsčiuko funkcija, daug gerų atsiliepimų iš Lietuvos  - „LOMVUM“

  • Aliexpress -  nuo 15,93 € su PVM;
  • 24 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš kelių modelių, matuojančių iki 40 m, 50 m, 60 m, 80 m, 100 m, 120 m.

„LOMVUM“ yra labai populiarus atstumo matuoklis, kurį puikiai vertina pirkėjai.

Aliexpress parduotuvėje jį jau įsigijo virš 800 pirkėjų, kurie paliko 430 atsiliepimų ir turime net 4,9 įvertinimą.

Pirkėjai teigia, kad visi „LOMVUM“ modeliai yra labai kokybiški ir savo funkcijas atlieka puikiai.

Šie lazeriniai atstumo matuokliai pasižymi ne tik simpatiška išvaizda, patogiais valdymo mygtukais, greitais ir tiksliais matavimais, bet ir papildomai tokiomis naudingomis funkcijomis, kaip vertikalaus ir horizontalaus gulsčiuko palaikymu.

Tikrai ne kiekvienas lazerinis atstumo matuoklis tokioje kainų kategorijoje gali pasigirti šiomis naudingomis savybėmis.

Štai keletas pirkėjų padarytų atstumo matuoklio nuotraukų: 1 foto2 foto3 foto, 4 foto.

Vienas populiariausių temperatūros matuoklių su gerais atsiliepimais iš Lietuvos - „LOMVUM“

  • Aliexpress- nuo 11,87 € su PVM;
  • 66 % nuolaida;
  • perkant didesnį kiekį yra papildomas kuponas - TOOLLOMVUM;
  • iš Kinijos nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Iškart atkreipkite dėmesį, kad yra keletas „LOMVUM“ temperatūros matuoklių (dažnai tokie prietaisai vadinami pirometrais) versijų ir atitinkamai skiriasi jų kaina:

  • LR01 modelis: -50~380℃matavimo diapazonas, juodai baltas LCD ekranas su papildomu apšvietimu;
  • LR02 modelis: -50~380℃ matavimo diapazonas, spalvotas LCD ekranas su papildomu apšvietimu;
  • LR03 modelis: -50~580℃matavimo diapazonas, spalvotas LCD ekranas su papildomu apšvietimu;
  • LR05 modelis: -50~580℃matavimo diapazonas, spalvotas LCD ekranas su papildomu apšvietimu (papildomai yra įdėtas karštų skysčių matavimui skirtas laidas su davikliu. Šis laidas jungiamas prie pačio pirometro).

Šie „LOMVUM“ pirometrai yra ypatingai populiarūs Aliexpress parduotuvėje: virš 2 100 pirkimų, 1 300 atsiliepimų ir 4,8 reitingas.

„LOMVUM“ pirometras yra skirtas įvairių paviršių temperatūros matavimui. Šis įrankis nėra medicininis prietaisas – tam tiesiog nėra pakankamai tikslus.

Tačiau jis pravers diagnozuojant automobilio ar elektronikos prietaisų gedimus, eksperimentuojant ar šiaip tyrinėjant pasaulį. Geriausia tai, kad „LOMVUM“ neturi priliesti paviršiaus, kurio temperatūrą matuoja.

Tokie termometrai naudoja infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris yra sumontuotas už nedidelio lęšio. Šis lęšis tarsi sukoncentruoja kokio nors daikto šiluminę spinduliuotę, o jutiklis šią informaciją paverčia elektriniu signalu, kuris gali būti interpretuojamas ir paverčiamas LCD ekrane matoma reikšme.

Taigi, tereikia „LOMVUM“ nukreipti į paviršiaus, kurio temperatūrą norite išmatuoti, pusę, ir reikšmė pasirodys ekrane.

Gerai ir tai, kad „LOMVUM“ turi itin trumpą reakcijos laiką – reikšmę pamatysite vos po pusės sekundės. Įrenginio tikslumas siekia 1,5 laipsnio, tačiau kuo arčiau paviršiaus laikysite termometrą, tuo tikslesni bus rodmenys.

Plius, pirometras automatiškai išsijungs po 30 neveiklumo sekundžių - o tai taupo baterijų energiją (jis maitinamas 1,5V 2 AAA tipo baterijomis ir jas teks įsigyti atskirai).

Šis įrenginys yra pigus, funkcionalus ir labai paprastas naudoti. Todėl jį puikiai vertina pirkėjai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(4)
(8)

Komentarai ()