Įspūdingi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai: super pigi ir masiškai perkama „Letike GT101“ išmanioji apyrankė, neįtikėtini virtuviniai įrankiai už 1 centą ir CES2020 naujiena - turbūt pigiausias elektrinis dantų šepetėlis pasaulyje (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Super pigi, labai gerai vertinama ir masiškai perkama išmanioji apyrankė - „Letike GT101 Smart watch men Bracelet real-time monitor heart rate & sleeping best Couple Fitness Tracker pink fit women“;

- Apžvalgininkės giriami, itin perkami ir dabar vos 1 centą kainuojantys virtuviniai įrankiai - „Silicone Kitchen Set Cooking Tools Utensils Set Spatula Shovel Soup Spoon with Wooden Handle Special Heat-resistant Design“;

- Tik ką CES2020 parodoje pristatytas turbūt pigiausias elektrinis dantų šepetėlis pasaulyje - „Monclique Seago SG-C6 Sonic Electric Toothbrush IPX7 Waterproof 23000 Frequency Long Battery Life“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Super pigi, labai gerai vertinama ir masiškai perkama išmanioji apyrankė - „Letike GT101“

  • Dabar ji parduodama už 11,36 €;
  • 67 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš 6 spalvų: juodos, raudonos, mėlynos ir kt.

„Letike GT101“ išmanioji apyrankė Aliexpress parduotuvėje yra ypatingai populiari.

Ją jau įsigijo virš 15 000 pirkėjų, paliko virš 8 100 atsiliepimų ir, atsižvelgiant į tokius didelius atsiliepimų skaičius, yra surinkusi itin aukštą 4,7 balų įvertinimą. Tarp tokios kainos išmaniųjų apyrankių tai yra labai retas ir gal net unikalus atvejis.

Ir kuo gi taip „Letike GT101“ apyrankė patinka pirkėjams?

Daugelis jų iškart pabrėžia, kad už tokią kainą gauna ypatingai daug funkcijų palaikančią išmaniąją apyrankę.

„Letike GT101“ seka miego kokybę; nuolat matuoja širdies ritmą; skaičiuoja nueitus žingsnius; atstumą; sudegintas kalorijas; palaiko tokius sporto režimus, kaip bėgimą, važiavimą dviračiu, sportavimą sporto salėje ir kt.; informuoja apie gautus pranešimus bei skambučius; primena, kad metas pajudėti ir t.t.

Pirkėjams taip pat labai patinka, kad „Letike GT101“ išmanioji apyrankė turi ganėtinai ryškų, spalvotą ir į prisilietimus gerai reaguojantį 0,96 colių įstrižainės (240 x 240 raiškos) ekraną.

Plius, „Letike GT101“ apyrankės dirželis yra pagamintas iš TPU medžiagos ir kas daliai žmonių yra labai svarbu - keičiamas.

Taip pat dažnas pirkėjas mini tą faktą, kad ši itin pigi „Letike GT101“ išmanioji apyrankė yra atspari vandeniui. Palaikomas IP67 standartas, tad net ir stiprus lietus jai yra nebaisus. Su tokia apyranke galima eiti ir į dušą. Tiesa, su ja plaukioti nepatariama.

Apyrankė darbuojasi anglų, rusų, prancūzų ir kitomis kalbomis. Taip pat palaiko Wearfit 2.0 išmaniąją programėlę ir yra suderinama su Android 4.4 / iOS 8.5 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Galiausiai verta paminėti ir labai įdomų gamintojo sprendimą, tai „Letike GT101“ baterijos įkrovimą.

Apyrankė turi 90 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka iki 5 dienų, ir jai įkrauti nereikia specialių įkroviklių. Tereikia nuimti dirželį ir „Letike GT101“ prijungti prie įrenginio, palaikančio USB jungtį. Įdomus ir reikia pripažinti praktiškas gamintojos sprendimas.

Pirkėjai yra labai patenkinti šia apyranke ir štai ką apie „Letike GT101“ sako vienas apžvalgininkas:

„Letiki kompanija Kinijoje yra gana gerai žinoma. Ji specializuojasi būtent dėvimos elektronikos srityje ir Letiki GT101 yra pati perkamiausia jų išmanioji apyrankė.

Pirkėjų atsiliepimai taip pat labai geri. Ir žinote, man ši apyrankė taip pat patinka.

Ko joje trūksta? Nuotolinio muzikos valdymo – akivaizdus minusas. Deguonies kiekio kraujyje matavimo – nors ši funkcija yra absoliučiai nenaudinga ir iš tikrųjų jos čia net nereikia.

Letiki GT101 informuoja apie gautus skambučius bei pranešimus ir juos galima perskaityti. Tai ar Letiki apyrankė verta tų 12 eurų? Taip, tikrai logiška kaina.

Apyrankė matuoja širdies pulsą, skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas – tai ko jums dar reikia?

Na taip, nėra galimybės valdyti muziką. Tokiu atveju sumokame dvigubai daugiau ir turime Mi Band 4 apyrankę. Tačiau daugelis žmonių tokius įrenginius dėvi tam, kad pasižiūrėtų kiek padarė žingsnių bei sudegino kalorijų ir Letiki GT101 užtikrina visas bazines funkcijas.“

Apžvalgininkės giriami, itin perkami ir dabar vos 1 centą kainuojantys virtuviniai įrankiai

  • Dabar ji parduodama už 0,01 €;
  • 0,26 € už pristatymą į Lietuvą;​
  • galima rinktis iš skirtingoms užduotims skirtų įrankių.

Šie virtuviniai įrankiai Aliexpress parduotuvėje yra ypatingai populiarūs: virš 4 100 pirkimų, beveik 2 900 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas iš 5 galimų.

Patenkinti pirkėjai iškart vardija šių įrankių privalumus: labai gera pagaminimo kokybė, įrankių tvirtumas, nuostabiai žema kaina ir, žinoma, galimybė pasirinkti asmeniškai reikiamą įrankį.

Štai žemiau pateiktuose paveikslėliuose galite matyti šių įrankių pasiūlą ir jų išmatavimus. 

Viena apžvalgininkė šiuos įrankius išbandė pati ir štai ką apie juos sako:

„Šių įrankių Aliexpress parduotuvėje yra gyvas velnias ir man ypač patinka, kad juos galima nusipirkti po vieną. O kam reikia – gali pirkti ir visą rinkinį. Skirtingi pardavėjai siūlo ir skirtingų įrankių, tad pasirinkimas yra didžiulis.

Aš iš pradžių įsigijau didelį šaukštą su medine rankena ir silikonu, ir jis man taip patiko, kad dabar turiu praktiškai visus įrankius. Tokį komplektą nupirkau ir savo seseriai - ji juo taip pat yra patenkinta.

Įrankiai yra monolitiniai, gražiai medinės (iš bambuko) rankenos (yra specialios skylutės, tad įrankius galima pakabinti) sujungtos su silikoniniais antgaliais. Beje, pastarųjų krašteliai yra minkšti, tad nors pas mane yra ketaus ir nerūdijančio plieno puodai, tad asmeniškai tai nėra labai aktualu, bet tiems, kurie naudoja tefloninius, keramikinius ir panašius puodus, šis momentas yra svarbus.

Dar norėčiau pažymėti, kad dėl to, jog šie įrankiai turi medines rankenas, jų negalima plauti indaplovėje. Ir kalbant apie šepetėlį, čia turėtume nepatogumą, nes jį yra gana sunku išplauti, jei tik ne vienas didelis BET.

Jis nusimauna nuo medinės rankenos ir taip galime jį plauti indaplovėje. Labai geras gamintojo sprendimas. Gaila tik, kad ir kiti įrankiai taip neišsiardo.

Bet kuriuo atveju, man labai patinka šis virtuvinių įrankių komplektas. Rekomenduoju.“

Štai keletas patenkintų pirkėjų nuotraukų ir panašu, kad daugelis jų šiuos įrankius iškart perka komplektais: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, taip pat matyti, kad įrankių krašteliai išties yra minkšti 6 foto.

Tik ką CES2020 parodoje pristatytas turbūt pigiausias elektrinis dantų šepetėlis pasaulyje - „Monclique Seago SG-C6“

  • Dabar jis parduodamas vos už 4,52 €;
  • 20 % nuolaida ir GB-HBMCSEA nuolaidos kuponas;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Monclique Seago SG-C6“ yra šių metų naujiena. Šį elektrinį dantų šepetėlį pirmą kartą pristatė CES2020 parodoje ir turbūt galima gana drąsiai sakyti, kad tai yra pigiausias elektrinis dantų šepetėlis pasaulyje. Vargiai pavyktų už tokią kainą rasti kitą elektrinį dantų šepetėlį.

Ir kuo gi „Monclique Seago SG-C6“ gali pasigirti?

Stebėtina, bet čia randame viską, ko tik reikia, norint patogiai ir kokybiškai išvalyti dantis bei užtikrinti burnos higieną.

Pradėkime nuo to, kad „Monclique Seago SG-C6“ galima rinktis iš trijų spalvų modelių. Jų dizainas yra ganėtinai simpatiškas, korpusas padengtas neslystančia danga ir turime vos vieną valdymo mygtuką. Įjungėme ir naudojamės - paprasčiau ir nebūna.

Gamintojas teigia, kad „Monclique Seago SG-C6“ šepetėlio forma yra tokia, kad su juo yra lengva pasiekti sunkiau išvalomas burnos ertmes.

O prie kokybiško dantų valymo prisideda ir naudojami puikiai žinomi aukščiausios kokybės DuPont šereliai. Šios kompanijos šereliais yra aprūpinti visi geriausi elektriniai dantų šepetėliai.

Čia dar vertėtų atkreipti dėmesį į svarbų momentą. Perkant „Monclique Seago SG-C6“ elektrinį dantų šepetėlį, galima pasirinkti, jog drauge atkeliautų 3 šepetėlių antgaliai arba 2 ir papildomai AAA tipo baterija.

Rekomenduojame rinktis variantą su 3 šepetėlių antgaliais. Pasirodžius naujam elektriniam šepetėliui, kurį laiką internetinėse parduotuvėse nebūna galimybės papildomai įsigyti tų šepetėlių antgalių. Tiesiog jų dar nebūna prekyboje.

Tad geriau iškart pasirūpinti tam tikromis atsargomis ir 3 šepetėlių antgalių užteks bent jau 9 mėn. - kadangi rekomenduojama elektrinių dantų šepetėlių antgalius keisti kas 3 mėnesius.

O įprastą AAA bateriją juk galima įsigyti bet kurioje parduotuvėje.

Kaip jau supratote, „Monclique Seago SG-C6“ yra maitinamas įprasta AAA baterija ir čia yra  didelis privalumas.

Taip, ji nėra įkraunama, kaip dažniausiai būna su kitais, gerokai brangesniais elektriniais dantų šepetėliais. Tačiau kelionėje AAA bateriją nusipirkti rasime bet kur, o štai rozetės teks paieškoti. Jau nekalbant apie tą faktą, kad reikės su savimi nuolat turėti ir tokio šepetėlio įkroviklį.

Su „Monclique Seago SG-C6“ išvengiame visų šių problemų, o ir vienos baterijos energijos užteks mažiausiai 3 mėnesiams. 

Galiausiai būtina paminėti ir dar keletą labai svarbių „Monclique Seago SG-C6“ savybių. Šis elektrinis dantų šepetėlis užtikrina 23 000 aps/min. ir, kaip už tokia kainą, tai yra super geras rodiklis.

Toks didelis vibracijų dažnis užtikrins, kad „Monclique Seago SG-C6“ dantis išvalys kokybiškai ir ant jų neliks apnašų.

 

Ir taip, „Monclique Seago SG-C6“ yra atsparus vandeniui. IPX7 reitingas reiškia, kad šis elektrinis dantų šepetėlis visiškai nebijo vandens. Gamintojas netgi teigia, kad įjungtas „Monclique Seago SG-C6“ gali po vandeniu darbuotis pusę valandos, tad atsparumas vandeniui yra aukščiausios lygio.

Žinoma, „Monclique Seago SG-C6“ nepalaiko programėlės, galybės valymo režimų, skirtingų valymo intensyvumo lygių ir atrodo galbūt ne taip prabangiai, bet pripažinkime elementarų faktą - kam yra skirtas elektrinis dantų šepetėlis? Taip, valyti dantis. Ir kai tą galima padaryti su kokybišku elektriniu dantų šepetėliu, kuris kainuoja net pigiau nei įprastas, sunku būtų rasti „Monclique Seago SG-C6“ priekaištų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()