„Ši barzdaskutė tiesiog ugnis. Stilingas daiktas kiekvienam vyrui“ („Xiaomi Mijia MSN“ apžvalga, Video)  (2)

„Taip tyliai dirbančios barzdaskutės aš dar neturėjau. Skuta labai gerai. Korpusas pilnai dengtas guma, tad ja yra labai patogu laikyti rankoje, o skutimo galva atrodo išvis futuristiškai. Aš esu išbandęs ne vieną barzdaskutę ir ši Xiaomi Mijia MSN man labai patiko.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad tai yra viena naujausių „Xiaomi“ elektrinių barzdaskučių ir ji atkeliauja išvaizdžioje pakuotėje: priekyje yra pavaizduota pati barzdaskutė, o jos nugarėlėje surašytos techninės specifikacijos.

Viduje rasime pačią barzdaskutę, jos baterijos įkrovimo laidą, peiliukų valymui skirtą šepetėlį, maišelį barzdaskutei ir naudojimosi instrukciją.

„Iškart atkreipiu dėmesį, kad ši Xiaomi barzdaskutė yra šiek tiek didesnė už kitus kompanijos modelius: 169 x 59 mm ir sveria 211 gramus.

Xiaomi Mijia MSN barzdaskutę laikyti rankoje yra patogu, kaip ir skusti barzdą.

Joje yra integruota 2500 mAh talpos įkraunama baterija, kurios pilnas įkrovimas užtruks 3,5 val. Man ypač patinka, kad čia turime C-tipo USB jungtį ir pakuotėje jau yra reikalingas laidas.

Dar šauniau yra tai, kad šios baterijos užteks skusti barzdai net 3 valandas. Turint galvoje, kad vienam barzdos nuskutimui užtenka 2 minučių, tai net naudojant ją kasdien – vieno baterijos įkrovimo užteks 3 mėnesiams.“

„Xiaomi Mijia MSN galia yra 8W ir barzdaskutės priekinėje dalyje turime LCD ekranėlį, kuriame matysite kiek yra likę baterijos energijos, kada metas barzdaskutę išvalyti bei ar barzdaskutė yra užrakinta. Be to, barzdaskutė yra išmani. Vos tik ją paimsite į rankas, jos ekranėlis aktyvuosis (1:35 min.).

Barzdaskutės užrakinimas yra labai pravartus dalykas, ypač kelionių metu. Barzdaskutę galima užrakinti ir taip ji netyčia neįsijungs. Tereikia 3 sekundes nuspaudus palaikyti guma dengtą valdymo mygtuką.“

„Barzdaskutės varikliukas galingas ir užtikrina 9100 aps/min. Ir kaip jau galėjote pastebėti, ši barzdaskutė turi futuristišką skutimo galvą.

Ją sudaro 3 skutimo galvutės ir kiekvienoje iš jų yra po 18 aštrių peiliukų.“

„Iš karto galiu pasakyti, kad Xiaomi Mijia MSN barzdaskutė skuta greitai ir labai švariai.

Kalbant apie visas išbandytas Xiaomi barzdaskutes ir tai, kaip jos dirba, tai man patiko ir Xiaomi Black Stone barzdaskutė, už kurią mokėjau 15 eurų, tačiau Xiaomi Mijia MSN ne tik yra viena geriausiai skutančių barzdaskučių modelių, bet ir dar papildomai yra atspari vandeniui – IPX5 standartas.

Tad ji, priešingai nuo Xiaomi Black Stone, nebijo vandens (2:05 min.). Ir kas geriausia, kad Xiaomi Mijia MSN palaiko tiek sausą, tiek drėgną skutimą (su putomis, geliu). Skutate barzdą, pakišote barzdaskutę po tekančiu vandeniu, ją nuplovėte ir toliau tęsiate skutimą.“

„Kitas didelis Xiaomi Mijia MSN barzdaskutės privalumas yra tai, kad ji ganėtinai tyliai dirba – iki 72 dB. O tai reiškia, kad jei jums ryte reikės anksčiau išeiti, galite vonios kambaryje drąsiai su šia barzdaskute skustis ir nerizikuojate pažadinti visos šeimos.

Beje, skutimo peiliukai yra lengvai nuimami, tad juos papildomai išvalyti yra visiškai paprasta (2:24 min.).“

„Dviguba peiliukų išdėjimo struktūra, silikonu dengtas korpusas ir nuostabus baterijos tarnavimo laikas. Štai tokia ta naujoji Xiaomi Mijia MSN barzdaskutė.

Už tokią kokybišką barzdaskutę pardavėjų prašoma 40 eurų kaina yra absoliučiai logiška. Jei rasite pigiau, tai net negalvokite – iškart pirkite.

Apibendrinus – rekomenduoju. Barzdaskutė tiesiog ugnis. Stilingas daiktas kiekvienam vyrui.“

Speciali akcija

„Xiaomi Mijia MSN“ barzdaskutė (sausas ir drėgnas skutimas):

  • Aliexpress - 36,34 €;
    • 45 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi Black Stone“ barzdaskutė (tik sausas skutimas):

  • Aliexpress - 11,22 €;
    • nuoroda veikia angli6kame AliExpress
    • 7 % nuolaida;
    • 0,71 € už siuntimą į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(10)
(-2)

Komentarai (2)