Neįtikėtina, net 50 000 mAh talpos baterija, patys populiariausi poliarizuotų lęšių akiniai nuo saulės ir itin patogūs mini tualetai keliaujantiems: rinkinukas artėjančiai vasarai ir kelionėms (Video)  (3)

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Milžiniškos 50 000 mAh talpos išorinė baterija - „50000mAh mobile power large capacity portable two-way fast charge for Huawei Xiaomi mobile phone mobile power“;

- Populiariausi akiniai nuo saulės - „KINGSEVEN Men Vintage Aluminum Polarized Sunglasses Classic Brand Sun glasses Coating Lens Driving Eyewear For Men/Women“;

- Puikiai vertinami, labai perkami, antri pagal populiarumą KINGSEVEN akiniai nuo saulės - „KINGSEVEN Natural Wooden Sunglasses Men Polarized Fashion Sun Glasses Original Wood Oculos de sol masculino“;

- Ypatingai populiarūs, masiškai perkami ir labai stilingi akiniai nuo saulės - „BARCUR Aluminum Magnesium Men's Sunglasses Men Polarized Coating Mirror Glasses oculos Male Eyewear Accessories For Men“;

- Mini tualetai keliaujantiems - „4pcs 700ml Emergency portable car urine bag vomit bags mini mobile toilets Disposable handy unisex kids using outdoors Mini W.C.“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Milžiniškos 50 000 mAh talpos išorinė baterija

  • Dabar ji parduodama už 15,85 €;
  • 43 %​ nuolaida;
  • 3,44 € už pristatymą į Lietuvą.

Išorinės baterijos yra labai naudingi daiktai ir ypatingai ilgose kelionėse. Štai ši net 50 000 mAh talpos baterija taps nepamainomu pagalbininku mėgstantiems keliauti ir turistauti.

Geriausia yra tai, kad ši išorinė baterija turi LED ekranėlį, kuriame matysime kiek yra likę energijos. Taip pat yra LED žibintuvėlis pasišviesti ir visos reikalingos jungtys: USB, microUSB, C-tipo bei Apple įrenginiams dedikuota jungtis.

Vadinasi su šia išorine baterija įkrausime praktiškai bet kokį įrenginį. Vienu metu galima įkrauti iki trijų įrenginių ir maksimalūs įkrovimo rodikliai yra tokie: iki 5V/2,1A.

Baterijoje yra įdiegtos įvairios apsaugos: nuo perkrovos, trumpo jungimo, per didelės įtampos ir t.t., tad ja naudotis yra absoliučiai saugu.

Pirkėjai šia išorine baterija yra labai patenkinti ir tvirtina, kad vietinėse elektronikos parduotuvėse panašios 50 000 mAh talpos baterijos kainuoja 100 eurų, o čia prašoma vos 16 eurų, tad variantas yra tiesiog puikus: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Populiariausi akiniai nuo saulės - „KINGSEVEN“

  • Dabar jie parduodami už 11 €;
  • 56 %​ nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra išskirtinai populiarūs akiniai nuo saulės: beveik 30 400 užsakymų, 13 000 atsiliepimų ir stebėtinas 4,8 balų įvertinimas.

Galybė pirkėjų iš Lietuvos šiais akiniais yra labai patenkinti ir tvirtina, kad jie yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų ir yra labai gražūs.

Taigi, šie akiniai nuo saulės turi aliuminio rėmelį su lanksčiomis akinių auselėmis, kurios padengtos silikonu. Vien pliusai.

Be to, turime ir silikonines nosies pagalvėles, tad akiniai nespaudžia nosies ir juos dėvėti yra malonu.

Žinoma, svarbiausia akinių dalis yra lęšiai ir čia turime poliarizuotus saulės akinius. Štai kokie jų privalumai:

  • Nuima akinančius atspindžius nuo horizontalių paviršių;
  • Matomos natūralesnės spalvos;
  • Mažiau pavargsta akys, ypač daug vairuojant; 
  • Turi 100 % apsaugą nuo pavojingų UV spindulių.

PASTABA: Poliarizuotų saulės akinių nederėtų palikti ant tiesioginių saulės spindulių ir negalima palikti tokioje vietoje, kuri veikiama tiesioginių saulės spindulių šaltinių bei drėgnoje vietoje. Sūrus jūros vanduo taip pat gali sugadinti poliarizuotus akinių lęšius.

Labai svarbu: ant akinių nuo saulės reikia ieškoti ženklų UV-400 arba CE. Šie užrašai reiškia, kad akiniai apsaugo mūsų akis nuo UV spindulių, kurių bangos ilgis yra iki 400 nanometrų. Tokiu būdu Jums bus užtikrinama 100 % apsauga nuo žalingų UV spindulių ir šie akiniai tokią apsaugą užtikrina.

Šie akiniai žymimi ženklu UV-400, tad nuo UV spindulių jie apsaugo. 

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio nenustoja girti šių akinių už jų tvirtumą, dėvėjimo patogumą, lęšių kokybę ir puikią kainą: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Puikiai vertinami, labai perkami, antri pagal populiarumą „KINGSEVEN“ akiniai nuo saulės

  • Dabar jie parduodami už 8,68 €;
  • 69 %​ nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šie akiniai nuo saulės labai sparčiai populiarėja ir pirkėjų itin gerai vertinami: virš 8 300 užsakymų, beveik 3 000 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas.

Kalbant apie lęšius, tai šių akinių parametrai niekuo nesiskiria nuo aukščiau aptartų. Tai poliarizuoti stiklai su UV-400 ženklu, tad čia aukščiausia kokybė ir 100 % apsauga nuo žalingų UV spindulių.

Dizaino atžvilgiu šie akiniai jau skiriasi. Čia turime plastiko rėmelį ir iš medžio pagamintas lanksčias auseles.

Šiuo akinius nuo saulės įsigijo daugybė pirkėjų iš Lietuvos ir jiems duoda maksimalų balų įvertimą.

Akiniai atvyko greitai, kokybiškai supakuoti, pagaminti labai gerai, atrodo gražiai ir padeda apsisaugoti nuo saulės spindulių: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Ypatingai populiarūs, masiškai perkami ir labai stilingi akiniai nuo saulės - „BARCUR“

  • Dabar jie parduodami už 10,90 €;
  • 59 %​ nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„BARCUR“ - tai pagrindinis „KINGSEVEN“ konkurentas AliExpress parduotuvėje.  Nors „BARCUR“ dar nepavijo savo konkurento, bet šie akiniai nuo saulės irgi yra labai populiarūs tarp Aliexpress pirkėjų: virš 14 100 užsakymų, 6 000 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas.

Aliuminio-mangano rėmelis, silikoninės nosies pagalvėlės, UV-400 standartas ir poliarizuoti lęšiai su antirefleksine danga.

Antirefleksinių dangų privalumai:

  • Eliminuoja nepageidautinus šviesos atspindėjimo reiškinius ir dėl to kylančius optinio signalo nuostolius, todėl į akį patenka beveik 100 % šviesos;
  • Sumažina informacinius triukšmus (migleles, šešėlius ir pan.), todėl matome lengviau, mažiau apkraunant smegenis bei akis, taip pat vairuojant automobilį ir dirbant kompiuteriu – užtikrina geresnį matymo kontrastą;
  • Užtikrina geresnį lęšio skaidrumą, jie atrodo beveik visiškai skaidrūs;
  • Hidrofobinis sluoksnis esantis antirefleksinės dangos elementas apsaugo nuo rasojimo ir drėkinimo;
  • Antirefleksinės dangos yra pakankamai atsparios pažeidimams ir leidžia lengvai palaikyti lęšio švarą, kurios taip pat turi oleofobinį, antistatinį sluoksnius bei papildomą specialų kietą sluoksnį.

Dėl visų šių savybių ir neįtikėtinai žemos kainos šie „BARCUR“ akiniai nuo saulės ir yra tokie populiarūs.

Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad nors prekės ir reikėjo palaukti, bet tas laukimas tikrai buvo to vertas.

Kokybė akinių aukščiausio lygio ir absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos „BARCUR“ akiniams nuo saulės duoda maksimalų 5 balų įvertimą: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Mini tualetai keliaujantiems

Tai yra būtent tai, be ko sunku būtų ištverti ilgą kelionę. Tualetą rasti pavyksta toli gražu ne visada ir štai tokie į rankinę telpantys paketėliai leis higieniškai atlikti gamtinius reikalus - net neišlipant iš automobilio.

Šie paketėliai yra tinkami naudoti vyrams, moterims ir vaikams. Jie yra vienkartiniai ir kiekviename jų yra specialaus, sveikatai ir aplinkai nekenksmingo absorbento.

Vos tik į šį paketėlį patenka skystis - jis iškart yra surišamas ir pavirsta tvirta želės formos konsistencija. Viename maišelyje telpa iki 700 ml skysčio.

Maišeliai yra tvirtai uždaromi ir į aplinką niekas neišsilies, tad beliks tik savo kelionės metu šiuos užpildytus maišelius išmesti į šiukšlių dėžę.

Tokie mini tualetai yra nepamainomas dalykas keliaujantiems. Niekada negali žinoti kada pateksi į automobilių spūstį, staigiai supykins, sustreikuos skrandžio veikla ar užsinorės šlapintis ir šalia nebus kur to padaryti. Štai tokiais atvejais ir pagelbės šie į rankinę telpantys paketėliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai (3)