Čekijos ir Prancūzijos sandėlių išpardavimas! Turbūt geriausias 2020 metų „Xiaomi“ rankinis siurblys: tobulino 3 metus, viskas apgalvota iki smulkmenų, kokybė kaip Dyson, bet kainuoja dvigubai pigiau („Xiaomi Dreame XR Premium“ apžvalga, Video, Atnaujinta 2021-05-25)  ()

„Xiaomi Dreame XR Premium yra puikus kompanijos belaidis dulkių siurblys ir jis labai įdomus. Vienu įkrovimu gali dirbti iki 60 min., palaikoma 6 lygių garso slopinimo technologija – dėl ko siurblys yra itin tylus, ir taip toliau. Aš jį jau išbandžiau ir turiu ką pasakoti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Dreame XR Premium“ yra labai geras belaidis dulkių siurblys ir dabar jį galima įsigyti už puikią kainą:

Aliexpress - 187,55 € (papildyta 2021-05-25);

Aliexpress - 186,66 € (papildyta 2021-05-25);

  • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • tipinė siurblio kaina - apie 220€
  • iš Čekijos ir Prancūzijos sandėlių, tad jokių muitų;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 4-7 dienas;
  • ribotas kiekis.

„Xiaomi Dreame XR Premium atkeliauja labai gerai supakuotas ir čia mes turime visko tiek daug, kad net sunku patikėti, jog už šią kainą gauname galingą dulkių siurblį su tokia gausa priedų.

Čia ir baldams, kiliminei dangai, automobilių valymui skirti antgaliai. Jie yra įvairaus ilgio, pločio, šerelių išdėstymo. Lengvai prie siurblio pritvirtinami ir nuimami. Turime net ir lankstų antgalį. Tiesiog puikus komplektas.“

„Gerai yra ir tai, kad visos siurbimo galvos yra motorizuotos, kas reiškia, kad atliekų siurbimas yra dar kokybiškesnis.

 

Xiaomi Dreame XR Premium galia siekia 450W, turi per 3,5 val. įkraunamą 2500 mAh talpos bateriją, 0,5 l talpos atliekų dėžutę, 5 lygių filtravimo sistemą, sveria 1,5 kg, vienu įkrovimu gali dirbti iki 60 min. ir siurbimo galia siekia įspūdingus 22kPa.

Naujasis siurblys palaiko 3 siurbimo režimus. Tad galingiausiu režimu siurblys dirbs apie 10 min., vidutinio galingumo režimu - 30 min., o standartiniu režimu - 60 min.“

„Įdomu yra ir tai, kad šis Xiaomi Dreame XR Premium dulkių siurblys turi 6 lygių garso slopinimą. Kaip sako kinai – siurbliui uždėjo duslintuvą.

Dabar jis dirba dar tyliau nei jo pirmtakai ir esant maksimaliam siurbimo režimui, garso lygis siekia tik 68 dB. Galiu patvirtinti, kad tai yra tyliausias belaidis dulkių siurblys, kokį tik esu išbandęs.

Štai patys pasiklausykite, kokį garsą skleidžia mano nuolat naudojamas Jimmy JV51 ir naujasis Xiaomi Dreame XR Premium (5:40 min.). Naujas modelis dirba kur kas tyliau.

Privalumu laikau ir tai, kad dvejose vietose ant korpuso turime baterijų indikatorių. Tad nesvarbu kokiu kampu ar kurioje rankoje laikysite siurblį, dabar matyti kiek yra likę energijos yra dar patogiau.

Tiesa, pati baterija nenusiima ir teks visą siurblį nešti prie laikymo/įkrovimo stotelės arba rozetės.“

 

„Xiaomi tvirtina, kad šį modelį tobulino trejus metus ir kiekvienoje detalėje matyti, kad viskas apgalvota iki smulkiausių dalykų.

Siurblys įsijungia vos per 0,3 sekundės ir keisti režimus yra labai patogu su ant korpuso slankiojančiu jungikliu.“

„Xiaomi Dreame XR Premium“ testavimas

„Man nepatinka kiliminės dangos, tad namuose jų praktiškai neturiu. Vos vienas kitas nedidelis kilimėlis, o taip kietos grindys: laminatas ir plytelės.

Tačiau ir išbandęs šį siurblį ant turimų kilimėlių galiu pasakyti, kad pagrindinė motorizuota galva su plastikiniu šepečiu gerai pakelia ir surenka atliekas. Xiaomi Dreame XR Premium tinka tiems, kurie namuose turi kilimų.“

„Kita motorizuota galva turi minkštą šepetį su švelniais šereliais ir čia jau aišku ilgi plaukai gali apsivelti, bet kinai sugalvojo kaip tą išspręsti.

Jie čia įtaisė tokius peiliukus, kurie pačio siurbimo metu tuos plaukus supjausto ir jie iškart keliauja į atliekų dėžutę.

Kas man dar labai patinka šiame siurblyje, tai visų šių antgalių pritvirtinimas. Dabar tą padaryti yra dar lengviau nei Jimmy JV51 modelio atveju ir panašu, jog tie pritvirtinti antgaliai laikosi tvirčiau.

 

Štai, kaip ši siurbimo galva surenka atliekas nuo grindų (9:16 min.) ir koks yra paprastas atliekų dėžutės ištuštinimas (9:29 min.).“

„Noriu atkreipti dėmesį ir į tai, kad komplekte yra ir speciali siurbliui laikyti skirta bazė. Ją pritvirtiname prie sienos ir taip galime patogiai laikyti siurblį ir jo antgalius. Vienu metu čia turėsime siurblį ir dar 3 papildomus atgalius. Labai patogus dalykas.

Ir man ypač patinka štai šis lankstus siurblio antgalis (10:28 min.). Jį pritvirtinus prie siurblio galima pasiekti absoliučiai visus kambario kampus ir išvalyto tokias vietas, kurių iki šiol nepasiekdavote nei su vienu siurbliu.

Jis man labai praverčia valant automobilio saloną. Xiaomi Dreame XR Premium yra 10 kartų geresnis variantas nei konkrečiai automobiliams skirtas 12V siurblys.

Su šiuo naujuoju modeliu ir tokia gausa antgalių aš galiu greitai ir lengvai išvalyti visą automobilį (10:55 min.) bei namuose esančius baldus (11:20 min.) ir t.t.“

Keletas minčių pabaigai ir galutinis verdiktas

 

„Xiaomi Dreame XR Premium yra lengvas ir patogus darbuotis siurblys. Vieno mygtuko paspaudimu atsidaro atliekų dėžutė. Filtras patogiai išsiima ir yra plaunamas, tad nereikės pirkti naujo.

Šis siurblys – kietas daiktas. Susidoroja su įvairiomis užduotimis ir kainuoja ženkliai pigiau nei ten kokie Dyson modeliai. O geriausia tai, kad Xiaomi ir toliau už labai gerą kainą siūlo aukščiausiomis techninėmis charakteristikos pasižyminčius daiktus.

Ne išimtis ir su naujuoju Xiaomi Dreame XR Premium. Iš techninės pusės čia turime praktiškai Dyson modelį, bet Xiaomi Dreame XR Premium kainuoja dvigubai pigiau.

Pabaigai dar noriu pasakyti, kad realiai jūs to maksimalaus siurbimo režimo nenaudosite. Man bet kokiomis sąlygomis pilnai užtenka 1 ir 2 siurbimo režimo, tad vienu įkrovimu galėsite drąsiai dirbti nuo 30 iki 60 min.

Taip pat esu tikras, kad Xiaomi per šiuos trejus metus labai gerai padirbėjo prie naujojo Dreame XR Premium modelio ir jis bus nauja belaidžių dulkių siurblių žvaigždė.

Ankstesnis jo modelis buvo nežmoniškai populiarus ir jį žmonės pirko dešimtimis tūkstančių. Esu tikras, kad naujasis Xiaomi Dreame XR Premium susilauks tokios pat sėkmės.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(13)
(9)

Komentarai ()