Tiek galios ir energijos, kad užteks visiems gyvenimo atvejams: moderniausios 30 000mAh talpos išorinės baterijos su greitaisiais įkrovimo protokolais, įspūdingu LED ekranu, net iki 65W galios - užteks net ir nešiojamiems kompiuteriams (Video)  (1)

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Labai simpatiško dizaino, palaikanti greitąjį įkrovimą 30 000 mAh talpos išorinė baterija - „KUULAA Power Bank 30000mAh USB Type C PD Fast Charging + Quick Charge 3.0 PowerBank 30000 mAh External Battery For Xiaomi iPhone“;

- Su įspūdingu LED ekranu, iki 65W ir greitieji įkrovimo protokolai, tinkanti visiems įrenginiams 30 000 mAh talpos išorinė baterija - „Baseus 65W PD Power Bank 30000mAh Quick Charge QC3.0 SCP AFC Powerbank External Battery Charger For iPhone iPad Notebook Laptop“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai simpatiško dizaino, palaikanti greitąjį įkrovimą 30 000 mAh talpos išorinė baterija - „KUULAA“

  • Dabar ji parduodama už 31,61 €;
  • 50 %​ nuolaida;
  • 2,77 € už pristatymą į Lietuvą.

Išorinės baterijos yra labai naudingi daiktai ir ypatingai ilgose kelionėse. Štai ši net 30 000 mAh talpos (3,7V 111Wh) baterija taps nepamainomu pagalbininku mėgstantiems keliauti ir turistauti.

„KUULAA“ išorinė baterija yra labai simpatiško dizaino ir pasiūloje galite rinktis iš trijų spalvų modelių: juodos-auksinės, baltos-auksinės ir juodos-pilkos.

Be to, kad „KUULAA“ baterija turi LED ekranėlį, kuriame matysite kiek yra likę baterijos energijos, ši išvaizdi išorinė baterija aprūpinta visomis reikalingomis jungtimis: microUSB, USB, C-tipo USB bei Apple įrenginiams dedikuota jungtimi. Tad su ja galėsite įkrauti bet kokį įrenginį.

Kalbant apie palaikomus įkrovimus, tai visą išsamią informaciją galite matyti žemiau pateiktoje lentelėje.

Verta pažymėti tai, kad „KUULAA“ išorinė baterija palaiko tokius įkrovimo protokolus, kaip: SCP, QC 3.0, QC 4.0, PD 3.0 ir AFC. Maksimalia galia siekia 22,5W.

Tai reiškia, kad ši išorinė baterija puikiai suderinama su Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi ir kitų kompanijų išmaniaisiais telefonais ir palaiko greitąjį telefonų baterijų įkrovimą.

Pavyzdžiui, dėka Huawei SCP greitojo įkrovimo standarto - Huawei P30 telefono baterija iki 60 proc. bus įkrauta vos per 30 min.

Bendrai, „KUULAA“ išorinė baterija palaiko iki 12V/1,5A (išėjimo) ir 9V/2A (įėjimo).

Dideliu privalumu galime laikyti ir tą faktą, kad „KUULAA“ išorinė baterija vienu metu gali įkrauti keletą įrenginių.

O kad baterija galėtų atlaikyti dideles apkrovas, joje yra įdiegtos įvairios apsaugos priemonės: nuo perkrovos, trumpo jungimo, per didelės įtampos ir t.t., tad ja naudotis yra absoliučiai saugu.

Galiausiai reikia pažymėti dar ir tai, kad vienu matu galima šią „KUULAA“ išorinę bateriją įkrauti, o su ja tuo pačiu įkrauti kokį nors įrenginį. 

„KUULAA“ išorinė baterija yra labai simpatiško dizaino, kompaktiško dydžio - 161,2 mm x 74,5 mm x 34 mm - sveria 555 gramus, palaiko visus greitojo krovimo standartus ir suderinama su praktiškai visais telefonais. Puikus daiktas.

Pirkėjai „KUULAA“ išorine baterija yra labai patenkinti ir tvirtina, kad visi gamintojo pareiškimai atitinka realybę.

Vienas pirkėjas teigia, kad:

„Baterija sunkoka, tačiau ji gali įkrauti išmanųjį telefoną penkis kartus nuo 0 iki 100 %, o šeštą kartą - iki 67 % ! Aš išbandžiau su „Samsung Note 10+ 5G“, kurio baterija yra 4300 mAh. Bandymų metu telefonas buvo išjungtas, kad gaučiau maksimaliai tikslius rezultatus. Puiki KUULAA baterija.“

Štai kelios pirkėjų padarytos „KUULAA“ išorinės baterijos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Su įspūdingu LED ekranu, iki 65W ir greitieji įkrovimo protokolai, tinkanti visiems įrenginiams 30 000 mAh talpos išorinė baterija - „Baseus“

  • Dabar ji parduodama už 51,70 €;
  • 35 %​ nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Čia turime dar vieną naujieną. Taip pat 30 000 mAh talpos (3,7V 111Wh) išorinę bateriją. Ji yra ženkliai brangesnė, tačiau ir turi akivaizdžių privalumų.

Visas „Baseus“ išorinės baterijos grožis atsiskleidžia pasižiūrėjus į šią specifikacijų lentelę.

Iškart matome, kad ji taip pat pat palaiko visus greitojo krovimo protokolus, dėl ko yra suderinama su visais įrenginiais. Tad čia kaip ir skirtumų nuo „KUULAA“ išorinės baterijos nėra.

Tačiau „Baseus“ išorinė baterija palaiko dar greitesnius baterijų įkrovimus - net iki 65W ir žvėriškų 20V/3,25A.

C-tipo jungtis palaiko iki 65W, o kai vienu metu įkraunami keli įrenginiai - iki 45W.

Tai reiškia, kad su „Baseus“ išorine baterija galima jau įkrauti ne tik išmaniuosius telefonus, bet ir planšetinius bei nešiojamus kompiuterius.

Pavyzdžiui, Samsung Galaxy S20 Ultra išmanųjį telefoną dėka 45W įkrovimo pilnai įkrausime vos per 57 min. Puikus rezultatas.

Kitas ženklus pliusas, kad su „Baseus“ išorine baterija vienu metu galima įkrauti dar daugiau įrenginių, o kas svarbiausia, kad vienu metu du įkraunami įrenginiai yra greituoju būdu. Tokių dalykų „KUULAA“ baterija tikrai negali pasiūlyti.

Štai žemiau pateiktame paveiksle galite matyti kokias jungtis ir įkrovimus palaiko „Baseus“ išorinė baterija. Akivaizdu, jog čia kur kas pažangesnė ir ženkliai galingesnė išorinė baterija.

Verta pažymėti ir tai, kad pati „Baseus“ išorinė baterija yra įkraunama labai greitai. Dėka palaikomo 60W PD įkrovimo protokolo, tą padarysite vos per 3-4 val.

Turint galvoje, kad čia yra 30 000 mAh talpos baterija, rezultatas puikus.

Plius, ji taip pat palaiko įvairias baterijos apsaugas: nuo perkrovos, trumpo jungimo, per didelės įtampos ir t.t., tad ja naudotis yra absoliučiai saugu.

Ir galiausiai išvaizda. „Baseus“ išorinė baterija yra kompaktiško dydžio - 145 mm x 65 mm x 38 mm - sveria 550 gramus.

Svorio atžvilgiu ji nesiskiria, tačiau yra kiek mažesnė, palyginus su „KUULAA“ išorine baterija.

Žinoma, didžiausias „Baseus“ baterijos privalumas šiuo aspektu yra jos LED ekranėlis. Čia jau matysime ne tik baterijos energijos likutį, bet ir dar daugiau informacijos: įeinančios bei išeinančios srovės ir įtampos rodiklius. Pravartus dalykas, norint žinoti ar krovimas vyksta taip, kaip reikia.

„Baseus“ baterija įsigijęs pirkėjas teigia, kad:

„Ši baterija yra bomba. Atrodo, kad mano nešiojamas kompiuteris dabar turi dar vieną bateriją. Jo darbo trukmė padvigubėjo ir kelionės tapo dar linksmesnės. Tebūnie baterija ir kiek sunkoka, bet neturiu jai jokių priekaištų.“

Tad „Baseus“ yra dar galingesnė ir daugiau įkrovimo jungčių turinti išorinė baterija. Tiems, kam reikia maksimumo ir ketinate dažnai įkrauti daug įvairių įrenginių, tarp kurių bus ir nešiojami kompiuteriai bei planšetės, tada „Baseus“ yra puikus pasirinkimas.

O tie, kurie nori turėti išvaizdžią, taip pat greituosius įkrovimo protokolus palaikančią, bet jau ne tokią galingą bateriją ir ją naudosite savo išmaniųjų telefonų įkrovimui, tada labai geru pasirinkimu tampa „KUULAA“ išorinė baterija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (1)