TOP 12 savaitės perkamiausių: tikras hitas - už centus parduodamas elektrinis „Xiaomi“ dantų šepetėlis, perkamiausi žvejybos reikmenys ir elektrinis dviratis iš Lenkijos sandėlio - pagal kainą ir parametrus neturi jokių konkurentų (Video, 2020 m. 21 savaitė)  ()

- Elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi SOOCAS So White EX3“

- Masiškai perkama, labai gerai vertinama ir lietuvių giriama žvejybinė ritė

- Itin tvirtas, 8 gijų, net iki 1 km ilgio žvejybinis valas

- Išmaniųjų laikrodžių naujiena su labai geru ekranu, gražia sąsaja, pokalbių palaikymu, EKG ir t.t. - „L13“

- Sportiniai bateliai „Xiaomi Mijia Sneaker 4“

- Pigiausias ir perkamiausias robotas siurblys su žvėriška 3000Pa siurbimo galia ir giroskopo navigacija - „LIECTROUX C30B“ (iš Italijos/Ispanijos/Prancūzijos sandėlio)

- Robotas dulkių siurblys „VIOMI V2 Pro“ (iš Lenkijos sandėlio)

- „Xiaomi“ plovimo šluota

- Išmanusis telefonas „Elephone E10“

- Elektrinis dviratis „R6 PRO+“ (iš Lenkijos/Prancūzijos/Ispanijos)

- Hidromasažiniai dušai su LED pašvietimu, specialiu ekranu, daugybe vandens režimų ir 6 hidromasažiniais purkštukais (iš Čekijos sandėlio)

- Geriausiai vertinamas skėtis iš Aliexpress


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Populiariausias savaitės elektrinis dantų šepetėlis - „Xiaomi SOOCAS So White EX3“

12.16€ | 40 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (463 vertinimai)

„Daugiau nei 12 000 pirkimų ir čia tik iš vieno pardavėjo. Kainuoja vos 12 dolerių, o su kuponais bei nuolaidomis ir dar mažiau. Absoliučiai biudžetinis elektrinis dantų šepetėlis ir dar iš Xiaomi. Skamba per gerai, kad būtų tiesa? Pastarąsias 3 savaites naudojuosi tik Xiaomi SOOCAS So White EX3 elektriniu dantų šepetėliu ir vaikštau patenkintas kaip niekad.“ 

„Kai jį išbandžiau – ženkliai brangesnį SOOCAS X3 padėjau į šalį“: štai kokie įspūdžiai po 3 savaičių su pačiu pigiausiu „Xiaomi“ dantų šepetėliu („Xiaomi SOOCAS So White EX3“ apžvalga, Video)

Ši apžvalga tik dar kartą įrodė, jog net ir labai pigus daiktas gali būti labai geras, o pirkėjai jį tiesiog šluoja visame pasaulyje. 

„Iškart galiu pasakyti, kad kainos-kokybės atžvilgiu, tai yra geriausias ne tik Xiaomi, bet ir apskritai iš visų rinkoje esančių elektrinių dantų šepetėlių pasirinkimas.

Tiesiog nuostabu ką Xiaomi SOOCAS So White EX3 siūlo už tokią kainą, tačiau pradėkime nuo pačios pakuotės ir jos turinio.“

„Xiaomi SOOCAS So White EX3 atkeliavo labai paprastoje pakuotėje ir nieko čia tokio, dėl ko sakyčiau „wow“ nėra.

Gauname dantų šepetėlį ir įkrovimo stotelę. Pastaroji man labai patinka. Tokia tvirta, labai gerai pagaminta.

Ant pakuotės rasite visas pagrindines technines Xiaomi SOOCAS So White EX3 charakteristikas. Taigi:

  • šis dantų šepetėlis siūlo 3 dantų valymo režimus: standartinį, minkštąjį ir masažuojamąjį;
  • gali pasiekti iki 31000 kartų per sekundę vibracijos dažnį, lengvesniu režimu turime 27000;
  • kas 30 sekundžių papildomai suvibruoja, dėl ko tampa aišku, jog reikia keisti dantų valymo pusę;
  • darbuojasi 2 minutes ir praėjus šiam laikui pats išsijungia;
  • apvali valymo galvutė su amerikietiškais Dupont nailoniniais šereliais;
  • IPX7 reitingas – pilnai atsparus vandeniui;
  • įkraunama 700 mAh baterija, ją įkrauti užtrunka 16 val., o baterijos užtenka iki 25 dienų.

Aš šį dantų šepetėlį naudoju kasdien, ryte ir vakare, jau 3 savaites ir baterija vis dar laiko.“

„Beje, Xiaomi SOOCAS So White EX3 yra labai lengvas – sveria vos 50 gramų. Korpusas plastikinis, malonus liesti.

Ant jo yra įjungimo/režimų pasirinkimo mygtukas ir šviesos indikatoriai. Jie rodo, kuris pasirinktas režimas ir informuojama apie senkančią bateriją.

Galite Xiaomi SOOCAS So White EX3 rinktis iš dviejų spalvų modelių. Rožinės ir mėlynos. Aš pasirinkau mėlynos spalvos.“

„Labai norėčiau atkreipti į didelį Xiaomi SOOCAS So White EX3 pliusą. Jo keičiami antgaliai, o konkrečiai pačios šepetėlių galvutės yra dengtos gumas. Tikra retenybė net ir gerokai brangesniuose elektriniuose dantų šepetėliuose.

Tai yra labai geras gamintojo sprendimas ir nėra to nemalonaus pojūčio, kai veikiančios galvutės korpusas netyčia prisiliečia prie dantų.

Beje, šiam dantų šepetėliui kitų Xiaomi kompanijos šepetėlių antgaliai netinka. Pasiūloje galima iškart įsigyti papildomų originalių Xiaomi SOOCAS So White EX3 antgalių.

Kalbant apie vibracijos dažnį, tai šis elektrinis dantų šepetėlis pasižymi labai aukštais rodikliais.

Jei rankiniu būdu pasiekiamas 100-200 rodiklis, tai čia turime 31000 ir Xiaomi SOOCAS So White EX3 su savo užduotimis susidoroja tikrai ne blogiau nei jo „broliai“, kainuojantys 3-5 kartus daugiau.“

„Magnetinė įkrovimo stotelė taip pat labai šauni. Čia turime USB jungtį, tad ją galima prijungti prie bet kokio įrenginio ir taip įkrauti Xiaomi SOOCAS So White EX3 šepetėlio bateriją.

Šiuo dantų šepetėliu gali drąsiai naudotis ir tie, kurie turi plombuotų dantų. Pačius šepetėlio antgalius reikia keisti maždaug kas 3 mėnesius.

Beje, primenu, kad Xiaomi SOOCAS So White EX3 atsimena paskutinį dantų valymo režimą, tad kaskart nereikės iš naujo jo nustatinėti.

Savo darbą Xiaomi SOOCAS So White EX3 atlieka puikiai ir po dantų valymo su juo užplūsta toks jausmas, tarsi ką tik būčiau išėjęs iš stomatologo kabineto, kur man būtų atlikta burnos higiena.

Xiaomi SOOCAS So White EX3 labai patogu laikyti rankoje bei valyti dantis. Čia neturime jokių įmantrių programėlių ir poravimo su telefonu, kaip kad kituose brangiuose Xiaomi dantų šepetėliuose.

Už 12 dolerių, tai yra kažkas neįtikėtino. O kai kurie įsigudrina Xiaomi SOOCAS So White EX3 dantų šepetėlį įsigyti ir už dar pigiau.

Jei pirksite kelis vienetus visai savo šeimai, tai rekomenduoju iškart įsigyti ir papildomų antgalių. Iškart gausite originalus ir nereikės jų ieškoti atskirai. Be to, jų užteks ilgam.

Apibendrinus – rekomenduoju. Kainos-kokybės atžvilgiu tai yra geriausias elektrinis dantų šepetėlis, kokį aš iki šiol esu matęs. Jis puikiai išvalo mano dantis ir kai tik išbandžiau Xiaomi SOOCAS So White EX3, aš net pamiršau, jog turiu ženkliai brangesnį SOOCAS X3. Štai toks jis geras.“

2. Masiškai perkama, labai gerai vertinama ir lietuvių giriama žvejybinė ritė

10.39€ | 90 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (3707 vertinimai)

Šią savaitę skelbėme geriausius AliExpress pasiūlymus žvejybai - itin populiarią ritę, meškesres ir valą. Be konkurencijos iš šio rinkinuko perkamiausia tapo ir taip labai populiari žvejybinė ritė: virš 5 300 užsakymų, 3 700 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas. Pirkėjai iš Lietuvos šiai ritei negaili pagyrų.

Pirmiausiai atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš keleto skirtingų ritės versijų.

Skirtumas tarp jų yra tas, kad kuo ritė aukštesnės serijos, tuo ritė bus didesnė, sunkesnė, tačiau ant jos galėsite prisukti didesnį kiekį valo.

Kitais parametrais ritės viena nuo kitos nesiskiria.

Ši ritė turi net 13 guolių; ergonomišką rankenėlę su sraigtinio tipo fiksavimu, leidžiančiu rankenėlę tvirtinti tiek dešinėje tiek kairėje pusėse.

Ritė pagaminta iš japoniško aliuminio lydinio, kaip ir pats būgnelis, o pavara iš aliuminio.

Pirkėjai iš Lietuvos yra labai patenkinti šia rite ir tvirtina, kad ji atkeliavo greitai (per 2 savaites), šauniai atrodo, yra kompaktiško dydžio, geri guoliai, lengvai sukasi, puikiai tinka gaudyti stintai ir ne tik - „kaip už tokią kainą, tiesiog puiku“.

3. Itin tvirtas, 8 gijų, net iki 1 km ilgio žvejybinis valas

6.66€ | 25 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (311 vertinimai)

Nuo žvejybinės ritės pagal populiarumą nedaug teatsiliko ir žvejybiniai valai. Pasiūloje galite rinktis įvairių spalvų ir ilgių valą: nuo 300 iki 1000 metrų ilgio. Visų valų gamybai panaudotos net 8 gijos, dėl ko šie valai yra super tvirti ir atsparūs įvairiems mechaniniams pažeidimams bei išlaikys ir pagavus labai stambią žuvį.

Nors visų valų gamybai panaudota po 8 gijas, tačiau atkreipkite dėmesį, kad valų storis skiriasi, o atitinkamai ir jo tvirtumas.

Pavyzdžiui, 8 gijų, 0,12 mm storio valas išlaiko iki 6 kg svorį, tuo tarpu 8 gijų, 0,7 mm storio valas išlaikys net iki 54,5 kg svorį.

Čia jau belieka patiems pasirinkti reikiamą valą ir viskas priklauso nuo to, ką ketina žvejoti.

Pirkėjai šiais valais yra labai patenkinti ir tvirtina, kad juos galima naudoti tiek gėluose, tiek sūriuose vandens telkiniuose.

Valai yra labai tvirti ir atsparūs mechaniniam poveikiui, tad puikiai tinka žvejojant iš plaukiančių laivų, akmenuotose vietovėse.

Pirkėjai iš Lietuvos šiam valui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir vienas jų teigia, kad tai yra „super valas. Aš jį jau užsisakau ne pirmą kartą. Labai geras valas.“

4. Perkamiausia išmaniųjų laikrodžių naujiena su labai geru ekranu, gražia sąsaja, pokalbių palaikymu, EKG ir t.t. - „L13“

30.77€ | 34 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (18 vertinimai)

Perkamiausias šios savaitės išmanusis laikrodis. „L13“ išmanusis laikrodis yra naujiena ir už tokią kainą jis tikrai turi kuo pasigirti. Pirmiausiai, puikios išvaizdos, metalo lydinio korpusas, keičiamas dirbtinės odos dirželis, labai gražūs ir keičiami ekrano atvaizdavimo pasirinkimai ir stebėtinas funkcionalumas. 

Nors „L13“ kainuoja vos kiek daugiau kaip 30 eurų, tačiau jis geba nuolat sekti miego kokybę, širdies ritmą, išmatuoti kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje bei padaryti elektrokardiogramą. 

Tokioje kainų kategorijoje, tai yra ne toks jau ir dažnas dalykas. Plius, daug informacijos yra pateikiama ryškiame ir spalvotame (240 x 240 raiškos) 1,3 colių įstrižainės ekrane.

Na, o visą informaciją galima peržiūrėti išmaniojoje programėlėje. Ją beliks atsisiųsti į Android ar iOS telefoną, įdiegti ir Bluetooth (3.0 ir 4.0) ryšiu susieti su „L13“ laikrodžiu.

Šis išvaizdus laikrodis turi MTK2502 lustą, 128 MB RAM ir 128 MB vidinę atmintį. Palaiko anglų, rusų, lenkų ir kt. kalbas.

Labai šaunu yra tai, kad „L13“ palaiko skambinimo galimybę. Tai yra, beliks laikrodį susieti su telefonu ir jei kas nors paskambins, tiesiog su „L13“ galėsite skambutį atmesti arba į jį atsiliepti ir kalbėtis su pašnekovu. Tokioje kainų kategorijoje, tai yra tikra retenybė.

„L13“ taip pat palaiko nuotolinį muzikos grotuvo valdymą; praneša apie gautas žinutes ir į jas galima atsakyti; palaiko įvairius sporto režimus; skaičiuoja žingsnius; atstumą; primena, kad metas pajudėti; yra kalendorius ir kt.

„L13“ atitinka IP68 standartą, tad jis yra visiškai atsparus vandeniui.

Galiausiai, baterija. „L13“ turi 290 mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks apie 2 valandas ir jos užteks iki 3 dienų. Šaunus, funkcionalus ir labai išvaizdus išmanusis laikrodis.

5. Artėjančios vasaros hitas - sportiniai bateliai „Xiaomi Mijia Sneaker 4“

37.22€ | 4.9 balai iš 5 (49 vertinimai)

Dar viena fantastiškai populiari naujiena iš „Xiaomi“ - 4-osios kartos sportiniai bateliai, iš karto sulaukę milžiniško populiarumo. Ir beje, pirmieji atsiliepimai yra labai geri, o tai tik skatina susidomėjimą šiais batais. Pasižiūrėkime ką apie „Xiaomi Mijia Sneaker 4“ sportinius batelius sako gerai tokius daiktus išmanantis apžvalgininkas.

Anonsuoti naujausi 2020 metų „Xiaomi“ sportiniai bateliai: „Šie batai dar geresni nei ankstesnės kartos ir labai primena Adidas Ultra Boost, bet kainuoja 4 kartus pigiau“ („Xiaomi Mijia Sneaker 4“ apžvalga, Video)

„Iki 44 dydžio, trijų spalvų, jokio kvailo ir girgždančio plastiko, kaip ankstesniuose modeliuose, absoliučiai paprasti bei patogūs. Tiesiog ir norisi sakyti – idealūs sportiniai bateliai.“

„Man Xiaomi Mijia Sneaker 4 atkeliavo įprastoje pakuotėje. Tvarkingi, nepažeisti, viskas savo vietose. Jei tik norite, galite užsisakyti, kad batus atsiųstų jiems skirtoje dėžėje.

Tai, žinoma, kainuos papildomai ir apie savo norą reikia informuoti pardavėją. Nors nelabai suprantu, kam gali reikėti tos dėžės. Na, bet čia kiekvieno asmeninis reikalas.“

„Iškart matyti, kad naujieji Xiaomi Mijia Sneaker 4 bateliai tapo paprastesni, lyginant su 3-iosios kartos bateliais.

Xiaomi Mijia Sneaker 4 dizainas yra paprastesnis, liežuvėlis pailgėjo, o kulną laikanti dalis tapo dar minkštesnė.

Priekinė batų dalis liko nepakitusi, kaip ir tai, kad jie yra pagaminti iš 5 sluoksnių: batai tiesiog nuostabiai išlaiko savo formą, kad ir kaip juos lankstytumėte (1:40 min.), padas yra neslystantis ir išliko puiki amortizacija bei smūgių sugėrimas.

Galiu drąsiai sakyti, kad Xiaomi Mijia Sneaker 4 yra minkštesni batai, nei Xiaomi Mijia Sneaker 3.“

„Kalbant apie raištelius, tai jie yra tampresni ir patvaresni. Asmeniškai atrodo gražiau nei Mijia Sneaker 3 bateliuose.

Pasiūloje galima rinktis iki 44 dydžio batus, kaip ir trečiosios batų kartos atveju. Tik gerai išsimatuokite savo pėdas ir pasinaudoję dydžių lentele pasirinkite tinkamą batų dydį.

Mano pėdos ilgis yra 285 cm ir aš pasirinkau 44 batų dydį. Batai praktiškai kaip tik, netgi šiek tiek per dideli, nors ir nuo kojos neslidinėja. Su kiek storesne kojine yra idealu.“

„Kiekvienas batas sveria po 403 gramus ir šie bateliai idealiai tinka užsiimant praktiškai bet kokiu sportu.

Žinoma, sunkiojoje atletikoje ir krepšinyje jie nėra patys tinkamiausiai. Tose sporto šakose reikia batų su dar daugiau šoninių atramų. Kad koja būtų maksimaliai tvirtai laikoma.

Xiaomi Mijia Sneaker 4 batai yra kvėpuojantys ir tą daro puikiai. Plius, viduje turime ir antibakterinę dangą, vidpadis labai kokybiškas, o padas pagamintas iš tokių medžiagų, kurios naudojamos gaminant aukščiausios kokybės lenktyninių automobilių padangas.

Štai kodėl su Xiaomi Mijia Sneaker 4 batais galiu vaikščioti per sniegą bei ledą ir tą daryti drąsiai. Sukibimas yra aukščiausio lygio.“

„Xiaomi Mijia Sneaker 4 batai pagaminti labai gerai, visos siūlės tvarkingos, klijavimo vietos taip pat kokybiškos.

Batus galite plauti skalbimo mašinoje, kas taip pat yra pliusas.

Xiaomi Mijia Sneaker 4 batai man labai primena Adidas Ultra Boost, tik žinoma Xiaomi modelis kainuoja kur kas pigiau.“

„Lyginant su Xiaomi Mijia Sneaker 3, naujieji Xiaomi Mijia Sneaker 4 tapo universalesni, mažiau pretenzingi, skirti labiau naudoti šiltuoju metų laiku. Tiesiog paprastesni ir tuo pačiu geresni.

Šiuo atveju labai tinka posakis: kai pašalini, kas nereikalinga – pasirodo tai, kas yra idealu.

Xiaomi Mijia Sneaker 4 batai puikiai tinka vasaros metu. Su jais galima vaikščioti ir rudens bei pavasario mėnesiais, bet tiesiog gali būti vėsoka kojoms.

Apibendrinus – rekomenduoju. Jei iki šiol neturėjote Xiaomi batelių, tai Xiaomi Mijia Sneaker 4 yra labai geras pasirinkimas.

Profesionaliam bėgimui šių batų aš nerekomenduočiau, bet bendram sportavimui ir bėgiojimui iki 10 km – tinka. Ir į sporto salę su tokiais batais keliauti tikrai ne gėda. Ir gražūs, ir kokybiškai pagaminti, ir patogūs, ir kojos nepavargsta, ir kainuoja nedaug.

Aš Xiaomi Mijia Sneaker 4 batus naudoju kasdien. Net ir žiemos mėnesiais su jais vaikščiojau lauke ir man jie labai patinka.

Mano žmona kiek įtariai žiūrėjo į šiuos Xiaomi batus. Jai iš pradžių nelabai patiko mano pasirinktas batų spalvų derinys, bet kai juos pamatė gyvai – nuomonė pasikeitė. Xiaomi Mijia Sneaker 4 batai atrodo labai inteligentiškai.“

6. Pigiausias ir perkamiausias robotas siurblys su žvėriška 3000Pa siurbimo galia ir giroskopo navigacija iš Italijos/Ispanijos/Prancūzijos sandėlio - „LIECTROUX C30B“

198.89€ | 52 % nuolaida, iš Italijos/Ispanijos/Prancūzijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (3727 vertinimai)

„LIECTROUX C30B yra labai šaunus robotas dulkių siurblys su giroskopine navigacija. Jis nusipiešia teritorijos žemėlapį, valo sistemingai ir nepalieka neišvalytų vietų, plauna grindis, siurbimo galia siekia 3000 Pa ir tai yra dvigubai daugiau nei Xiaomi siurblio, taip pat turi daviklius, kurie neleidžia LIECTROUX C30B robotui nukristi nuo paviršių. Jis sugeba įveikti 1 cm aukščio kliūtis, galima valdyti nuotoliniu pulteliu arba su programėle.

Jau kelintas mėnuo tai pats perkamiausias robotas siurblys iš Kinijos turgelio.

Pirkėjams labai patinka, kad už tokią patrauklią kainą jie gauna išvaizdų, funkcionalų ir itin galingą robotą dulkių siurblį.

„LIECTROUX C30B“ palaiko net 3000Pa siurbimo galią, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai aukštas rodiklis.

Be to, šis išmanus įrenginys palaiko ne tik sausą siurbimą, bet ir grindų plovimą.

Jis turi 600 ml talpos atliekų dėžutę ir 350 ml vandens talpą. Jos yra pritvirtinamos atskirai.

Kaip ir dera išmaniam robotui, taip ir „LIECTROUX C30B“ puikiai orientuojasi aplinkoje, susidaro virtualų patalpų žemėlapį ir sistemingai išvalo kambarį.

Robotą galima valdyti su išmaniajame telefone įdiegta programėle ir matyti valymo žemėlapį, nurodyti draudžiamas zonas, valymo režimus, sudaryti valymo tvarkaraščius ir taip toliau.

Pirkėjams taip pat labai patinka, kad „LIECTROUX C30B“ turi kokybišką HEPA oro filtravimo sistemą, tyliai darbuojasi, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, o 2500 mAh baterijos energijos užtenka iki 1 val ir 40 min.

Kaip ir dera kokybiškam robotui dulkių siurbliui, „LIECTROUX C30B“ yra aprūpintas visa gausa daviklių, todėl jis saugiai važinėja po kambarį, nesitranko į baldus, nenukrenta nuo aukštų paviršių - kaip laiptų - ir sistemingai išvalo kambarį.

Pirkėjai šiuo robotu dulkių siurbliu yra labai patenkinti ir jam skiria net 4,9 balų įvertinimą. Už tokią kainą, tai yra turbūt vienas geriausių robotų dulkių siurblių visoje rinkoje.

7. Iš Lenkijos sandėlio geriausiai grindis plaunantis robotas dulkių siurblys „VIOMI V2 Pro“

346.06€ | 26 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 5 balai iš 5 (6 vertinimai)

Pasiūlymas iš Lenkijos sandėlio šią savaitę sudomino daug pirkėjų - labai gera kaina už aukščiausios kokybės „VIOMI V2 Pro“.  Tai yra vienas naujausių produktų robotų dulkių siurblių rinkoje ir neabejotinai, vienas iš geriausių pasiūlymų šiuo metu - pirmosios apžvalgos teigia, kad čia beveik Roborock S50, tik su geresniu grindų plovimu. Įdomu yra tai, kad „VIOMI V2 Pro“ yra „Xiaomi“ dukterinės kompanijos produktas ir peržvelgus jo specifikacijas galima drąsiai teigti, kad tai yra tiesiog nuostabus kainos ir kokybės atstovas.

Idealus pasiūlymas norint sauso ir drėgno grindų valymo: „Joks kitas robotas siurblys taip gerai neplauna grindų, kaip šis - iš esmės čia turime iRobot Roomba, tik už trečdalį tos kainos“ („Xiaomi Viomi V2 Pro“ apžvalga ir testų rezultatai, Video, iš Lenkijos sandėlio)

Lietuvoje už tokią kainą gausite robotą siurblį su lazerine navigacija, bet be plovimo funkcijos, o jei su plovimo funkcija, tai navigacija geriausiu atveju bus giroskopinė. Kinijoje prie labai gerų akcijų už tokią kainą geriausia, ką būtų galima surasti, tai Roborock S50 ir jis tikrai rimtas konkurentas, bet deja, šiuo metu išpirktas iš visų Europinių sandėlių ir net pačioje Kinijoje kainuoja keliomis dešimtimis eurų brangiau. Tad su dabartiniu pasiūlymu, „VIOMI V2 Pro“ yra geriausia, ką galima įsigyti už tokią kainą be jokios rizikos dėl mokesčių. 

„VIOMI V2 Pro“ palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi lazerinę navigacijos sistemą ir yra vienas galingiausių modelių rinkoje - turi 2100 Pa siurbimo galią. Tokios galio pilnai užtenka net ir kilimų valymui.

Štai kuo pirkėjus ir apžvalgininkus džiugina „VIOMI V2 Pro“, tai palaikomu labai kokybišku grindų plovimu ir trimis vandens padavimo lygiais. Tokiu dalyku negali pasigirti pačios „Xiaomi“ gaminami robotai dulkių siurbliai.

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Beto, su „VIOMI V2 Pro“ vienu metu galima plauti grindis, sausai siurbti arba tuo pačiu metu daryti abu darbus. Ankstesnis modelis „VIOMI V2“ tokios galimybės neturėjo - jis gali arba plauti, arba siurbti. Norint keisti režimą, reikia pakeisti talpą.  „VIOMI V2 Pro“ turi atskiras talpas plovimui ir siurbimui ir kas svarbiausia, papildomą specialią dvigubą talpą mišriam darbui. 

Kalbant apie „VIOMI V2 Pro“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios (abi po 550 ml).

Tiesa, kai vienu metu norėsime siurbti bei plauti grindis, tada pritvirtinamas atskiras priedas ir čia jau sausų atliekų dėžutės talpa siekia 300 ml, o vandens talpa 200 ml. Mažiau nei vien siurbimui ar plovimui, bet užtektinai - ypač, kai toks robotukas darbuosis kasdien arba beveik kasdien.

„VIOMI V2 Pro“ turi plaunamą Hepa filtrą ir net 12 jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema leidžia puikiai orientuotis aplinkoje, nusipiešti  valomos teritorijos žemėlapį ir sistemingai išvalyti kambarius.

„VIOMI V2 Pro“ palaiko Mi Home programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, virtualias sienas ir no-go teritorijas, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

„VIOMI V2 Pro“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys, kuris aprūpintas pačiomis naujausiomis ir pažangiausiomis robotų dulkių siurblių technologijomis, kai kuriais aspektais net lenkia pirmos ir antros kartos „Xiaomi“ robotus dulkių siurblius, o kainuoja ženkliai pigiau. Puikus variantas.

8. Populiariausia „Xiaomi“ plovimo šluota

17.64€ | 49 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (452 vertinimai)

Super lengva, 360 laipsnių kampu pasisukanti, jokių baterijų ir laidų, tinkanti praktiškai bet kokiems paviršiams ir vienu užpildymu išplaunanti 100 m2 plotą. Ir visa tai vos už 18 €. Štai kodėl pastarąsias savaites tai itin populiari plovimo šluota. 

„Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop“ yra išskirtinė šluota: ji turi 350 ml vandens talpą ir priešais save tolygiai purškia vandenį - iki 95 cm atstumu.

Taip atliekamas drėgnas grindų valymas ir prie šluotos galvos pritvirtinta mikropluošto plaušinė surenka visas atliekas.

Taip pat grindis galima valyti ir sausai, o pati valymo galva geba pasisukti 360 laipsnių kampu, tad su „Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop“ šluota bus patogu pasiekti ir išvalyti bet kurį namų kampelį.

Gamintojas teigia, kad vienu vandens užpildymu galima išplauti net 100 m2 plotą. Ir su šia šaunia šluota galima plauti įvairaus tipo grindis.

Jokios elektros, jokių baterijų. Tereikia spustelėti mygtuką, paskleisti priešais šluotą vandens ir ją stumiant į priekį išplauti grindis. Patogu ir praktiška.

Plius, pati šluota sveria tik 1 kg ir bendras ilgis yra 1,2 m. Valymo šluostės lengvai pritvirtinamos, nuimamos ir yra plaunamos. Viskas padaryta taip, kad namų tvarkymas būtų kuo lengvesnis ir patogesnis užsiėmimas.

9. Savaitės perkamiausias išmanusis telefonas - „Elephone E10“

102.88€ | 23 % nuolaida | 5 balai iš 5 (12 vertinimai)

„Elephone E10“ - naujausias išmanusis telefonas ir vienas perkamiausių iš Kinijos. O kainos diapazone iki 150€, šiuo metu pats populiariausias modelis.  Iš viso 5 kameros su 48MP jutikliu, Android 10, 4000 mAh baterija, NFC, 2 SIM kortelės + atminties kortelė iki 512 GB, didelis bei ryškus ekranas ir nuostabi kaina. Turbūt geriausias telefonas per pandemiją.

Verta pažymėti ir tai, kad galima telefoną rinktis iš dviejų spalvų - juodos ir žalios - bei papildomai įsigyti belaides „ELEPods 1“ ausines.

Svarbu paminėti ir tai, kad šie „Elephone E10“ telefonai yra globalios versijos, kas reiškia, jog palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

Be to, darbuojasi su Android 10 operacine sistema ir palaiko lietuvių kalba. Ne toks ir dažnas atvejis, kad biudžetinės klasės išmanusis telefonas darbuotųsi su naujausia Android 10 operacine sistema.

Tai yra labai sveikintinas gamintojo sprendimas. Reiškia, kad turėsime naujausias, išmaniųjų telefonų suteikiamas galimybes, o ir saugumo standartai bus patys aukščiausi.

Tiesiog neįmanoma atitraukti akių nuo „Elephone E10“ nugarėlėje esančių 4 kamerų modulio ir pagrindinio 48MP jutiklio.

Toks kamerų išdėliojimas labai primena tą patį „Samsung Galaxy S20“ bei „Umidigi Power 3“.

Beje, galite matyti, jog „Elephone E10“ nugarėlėje nėra pirštų atspaudų skaitytuvo. Jį kompanija įtaisė telefono šone.

Taigi, „Elephone E10“ nugarėlėje turime pagrindinę 48MP kamerą, plataus kampo 13MP, 2MP macro objektyvą ir 5MP gylio jutiklį. O priekyje turime 13MP asmenukių kamerą. Reikia pripažinti, kad už tokią kainą - tiesiog fantastiškas kamerų derinys.

„Elephone E10“ išsiskiria ir dideliu bei ryškiu HD+ (720 x 1560) 6,5 colių įstrižainės ekranu. Jame yra lašo formos išpjova, kurioje ir įtaisyta priekinė kamera.

Išmanusis telefonas „apginkluotas“ naujos kartos 8-nių branduolių Helio P22 procesoriumi ir maksimalus darbinis dažnis siekia iki 2 GHz. Tokioje kainų kategorijoje - labai padorus procesorius.

Verta paminėti ir tai, kad „Elephone E10“ turi 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties. Ją, beje, galima su atminties kortele dar padidinti 512 GB. 

Galiausiai, „Elephone E10“ darbuojasi su naujausia Android 10 operacine sistema, kas nėra taip jau dažna pigių telefonų segmente.

Toks techninis ir programinis derinys užtikrina itin sklandų „Elephone E10“ veikimą ir jis sugebės susidoroti su daug resursų reikalaujančiomis užduotis. Ir kas dar svarbiau - vienu metu patogiai darbuotis keliomis programėlėmis.

Didelis „Elephone E10“ privalumas yra ir tas, kad vienu metu į jį galima įdėti 2 nanoSIM korteles ir papildomą atminties kortelę. Tai reiškia, kad atminties kortelė neužims SIM kortelei skirtos vietos, kaip kad dažniausiai būna. 

„Elephone E10“ palaiko naujausią Bluetooth 5.0, WiFi (2.4 ir 5 GHz), GPS/AGPS/GLONASS navigacijos sistemas ir net NFC. Net ir brangesni telefonai ne visada jį palaiko.

Galiausiai, „Elephone E10“ aprūpintas 4000 mAh talpos baterija, kurią įkrausite per C-tipo USB jungtį - dar vienas akivaizdus privalumas. Negana to, „Elephone E10“ palaiko 10W greitąjį įkrovimą. Rodiklis ne revoliucinis, bet kaip tokioje kainų kategorijoje - geras.

„Elephone E10“ yra gražaus dizaino, labai gerų specifikacijų ir itin patrauklios kainos išmanusis telefonas. Tai turbūt pats pigiausias išmanusis telefonas su nugarėlėje turimu 4 kamerų moduliu ir 48MP jutikliu.

10. Neabejotinai geriausias ir pats perkamiausias Kinijos turgelio elektrinis dviratis iš Europos sandėlių - „R6 PRO+“

1016.86€ | 10 % nuolaida, iš Prancūzijos/Ispanijos sandėlių

1084.20€ | 10 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio

1073.36€ | 5 % nuolaida, iš Kinijos sandėlio

Galima drąsiai sakyti, kad „R6 PRO+“ yra vienas „kiečiausių“ elektrinių dviračių rinkoje. Jo specifikacijos yra įspūdingos, o ir pirkėjų atsiliepimai išskirtinai teigiami. Dar geriau, kad „R6 PRO+“ elektriniai dviračiai parduodami iš Lenkijos sandėlio ir dabar jų kaina yra itin patraukli.

Taip, kaina nėra maža, bet tokių specifikacijų elektrinių dviračių Lietuvoje tiesiog neįmanoma įsigyti už 1 000 eurų. 

Panašių specifikacijų ir net ne tokie funkcionalūs elektriniai dviračiai Lietuvoje kainuoja 2 000 ir daugiau eurų. Štai ir atsakymas, kodėl šis dviratis toks populiarus, jog pateko net į perkamiausių TOP 10 - jam alternatyvų tiesiog nėra, viskas iš EU sandėlių, o pasiūlymų kiekis labai ribotas. 

Be puikios kainos, pirkėjai džiaugiasi puikiomis „R6 PRO+“ techninėmis specifikacijomis:

  • 500W bešepetėlinis elektros variklis;
  • firminės LG 12.8 Ah 48V baterijos, kurios pilnai įkraunamos per 6-7 valandas - baterijų paketą galima išimti iš dviračio, tad nereikia viso dviračio gabenti prie elektros lizdo;
  • vienu įkrovimu vien elektra galima nuvažiuoti 60 km., papildomai minant pedalus - iki 90 km;
  • maksimalus greitis iki 50 km/h - palaikomi 3 važiavimo režimai ir yra kruizo režimas, kurio metu maksimalus greitis iki 40 km/h;
  • 7 Shimano pavarų sistema;
  • priekyje ir gale diskiniai stabdžiai;
  • 20 colių dydžio pripučiami ratai - pritaikyti įvairioms kelio dangoms;
  • amortizatoriai - sušvelnina nelygių kelių sukeliamas vibracijas; 
  • aliuminio rėmas, dviratis sulankstomas ir telpa automobilio bagažinėje;
  • LCD ekranas - informacija apie bateriją, važiavimo režimą, greitį, nuvažiuotą atstumą;
  • ryškios LED šviesos priekyje ir gale;
  • gali važiuoti iki 150 kg svorio žmogus.

Apibendrinus, tai yra tikras žvėris. Tokių specifikacijų elektrinis dviratis įprastai kainuoja ženkliai brangiau. Ir ne veltui pirkėjai taip giria „R6 PRO+“ elektrinį dviratį.

Ką sako pirkėjai? Įvairių šalių pirkėjų pagyros „R6 PRO+“ elektriniam dviračiui

Šį elektrinį dviratį jau spėjo įsigyti 120 pirkėjų, turime maksimalų 5 balų įvertinimą ir štai ką sako pirkėjai viso pasaulio:

  • pirkėjai yra labai patenkinti greitu pristatymu ir pardavėjo greitu reagavimu į užduodamus klausimus (atsiliepimai apie pirkimus iš Ispanijos/Prancūzijos sandėlio);
  • dviratis atkeliauja tvarkingai ir saugiai supakuotas, be jokių įbrėžimų - štai pora tai įrodančių nuotraukų: 1 foto, 2 foto;
  • dažnas pirkėjas akcentuoja originalias LG baterijas ir tai, kaip patogu jas įkrauti - baterijų paketą galima išimti iš dviračio;
  • taip pat baterijose yra įdiegtos įvairios apsaugos;
  • keletas pirkėjų teigia, kad elektrinį dviratį nupirko savo vaikams, o dabar jais važinėja ir visa šeima - „tiesiog toks šaunus tas R6 PRO+ ir taip smagu juo važinėtis“;
  • labai žema kaina, palyginus su panašių specifikacijų konkurentais;
  • itin galingas dviratis - „kai nusipirkau R6 PRO+ ir jį pamatė mano draugai, tai vienas jų jau irgi tokį patį sau nusipirko, o kitas draugas kaip tik planuoja tą padaryti“;
  • dviratis atkeliauja praktiškai surinktas - jau 85 proc. dviračio yra surinkta ir likę keli veiksmai yra visiškai paprasti. Pilnai dviratis surenkamas per 20 min.;
  • labai kokybiškai pagamintas, tvirtas rėmas;
  • greitai įkraunamos baterijos, vienu įkrovimu galima toli nuvažiuoti, puikiai stabdo, ryškios šviesos;
  • puikiai atrodantis ir lengvas dviratis - „aš jį sulankstytą galiu pakelti viena ranka“;
  • „aš jį nupirkau savo 68-erių metų žmonai ir ji yra sužavėta. Jai labai patinka juo važiuoti tiek minant pedalus, o kai pavargsta ar pabosta - vien elektra. Tai buvo mano Kalėdų dovana ir žmona ja yra labai patenkinta“;
  • „aš iki šiol su juo nuvažiavau 150 mylių (241 km) ir dviračiu esu labai patenkintas“;
  • „mano dviračiu važiavo kokie 20 žmonių ir nei vienas jų nesiskundė. Visi liko labai patenkinti R6 PRO+“;
  • „kainos ir kokybės atžvilgiu tiesiog neįmanoma rasti geriau nei R6 PRO+. Jis siūlo dar daugiau nei jo konkurentai“.

Pirkėjų nuotaikas geriausiai apibūdina štai šio pirkėjo komentaras: „kokybės ir kainos atžvilgiu R6 PRO+ yra geriausias elektrinis dviratis, kokį tik galima rasti. Jis viršijo visus mano lūkesčius“.

11. Iš Čekijos sandėlio hidromasažiniai dušai su LED pašvietimu, specialiu ekranu, daugybe vandens režimų ir 6 hidromasažiniais purkštukais

145.45€ | 35 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (288 vertinimai)

Šią savaitę itin populiarus masažinis dušas. Norite po sunkios darbo dienos vandens masažo? O gal lietaus dušo? Ir tai turėti savo namuose? Dabar puiki proga išpildyti savo norus.

Lietuvoje galima įsigyti labai panašius dalykus ir jie vadinami hidromasažinėmis dušo kabinomis. Tiesa, toks malonus yra gana brangus ir jos kainuoja bent 300-400 eurų, o ir pamačius 4000 eurų kainą belieka tik antakius kilnoti. Nejau toks malonumas skirtas tik išrinktiesiems? Tikrai ne. 

Šiuo metu Aliexpress galima įsigyti tokių modernių dušų, kuriuos atsiųs iš Ispanijos sandėlio ir juos bus labai paprasta įrengti. Net nereikės kažkokių kardinalių savo vonios kambario pokyčių.

Šiuos modernius dušus jau yra įsigiję šimtai pirkėjų ir apie juos atsiliepia labai teigiamai.

Čia verta pažymėti, kad šių dušų pasiūloje yra net 5 variantai. Jų dizainas ir palaikomi vandens purškimai vienas nuo kito skiriasi, tad čia jau kiekvienam asmeniškai belieka nuspręsti, kuris variantas yra patraukliausiais.

Taigi, visi dušai prijungiami prie namuose esančių karšto ir šalto vandens vamzdžių. Patys dušai vandens nešildo.

Dušai turi iki 6 hidromasažinių purkštukų, yra lietaus dušas, krioklio dušas, LED apšvietimas, rankinis dušas ir kt.

Dušuose yra įrengtos visos reikalingos vandens režimų valdymo rankenėlės, tad galėsite atlikti galvos, nugaros, kojų ir viso kūno masažą.

Visi dušai turi LED ekraną, kuriame galėsite matyti vandens temperatūrą, pasirinktą vandens režimą, masažo tipą, ir kiek laiko maudotės. Taip yra patogu valdyti pasirinkto vandens masažo režimo trukmę.

12. Geriausiai vertinamas ir šiuo metu perkamiausias skėtis iš Aliexpress

19.64€ | 4.9 balai iš 5 (406 vertinimai)

Šis skėtis neabejotinai pačiu perkamiausiu šį sezoną - jo kaina yra išties labai žema, nes peržvelgus kitų internetinių parduotuvių kainyną - iškart matyti, kad jis įprastai kainuoja apie 2 kartus brangiau.

Tad jei ieškote kokybiškai pagaminto, tvirto, šauniai atrodančio skėčio ir dar nenorite išlaidauti - tada „Xiaomi“ skėtis yra puikus pasirinkimas.

Pirkėjai šiuo produktu yra labai patenkinti ir vardija jo privalumus: puiki išvaizda, atsparumas vandeniui, lengvas ir tvirtas korpusas, kuris dar papildomai sustiprintas šoniniais strypeliais.

Panaudotos aukščiausios kokybės medžiagos (aliuminio lydinio ir stiklo pluošto) ir teigiama, jog skėtis yra atsparus neigiamiems aplinkos poveikiams bei yra ilgaamžis.

O pats skėtis padengtas specialia UVtex FABRICS medžiaga. Gamintojas teigia, kad šis skėtis padės išvengti ne tik stipraus lietaus, nebijo stipraus vėjo gūsių, bet ir ši speciali medžiaga apsaugos nuo kenksmingų UV spindulių.

Labai svarbu paminėti ir tai, kad čia yra automatiškai išsiskleidžiantis ir susiskleidžiantis skėtis. Labai įdomus gamintojo sprendimas.

Teigiama, kad mechanizmas yra aukščiausios kokybės ir išbandytas įvairiuose testuose. Pastarieji parodė, kad šis mechanizmas ir po 1000 išskleidimų/suskleidimų išlieka toks pats efektyvus ir kokybiškai veikiantis.

Plius, skėtyje yra speciali užrakinimo galimybė, tad jis pats ar netyčia spustelėjus mygtuką neišsiskleis. Protingas gamintojo sprendimas - juk nesinorėtų, kad skėtis netyčia išsiskleistų būdamas rankinėje, kuprinėje ar kitoje vietoje.

Tai yra išties šaunus, kokybiškas ir dabar dar labai pigiai parduodamas skėtis, kuris pravers bet kokiu metų laiku.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()