Iš Lenkijos sandėlio naujausias „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys, itin galingas elektrinis paspirtukas, išmanusis „Xiaomi“ televizorius, 3D spausdintuvai, TV priedėliai ir daugybė kitų populiarių prekių iš EU: GeekBuying skelbia „8th Anniversary“ išpardavimą (Video)  (1)

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- „8th Anniversary“ išpardavimas, įdomiausios akcijos ir sąlygos;

- 500 W galios, 10,4 Ah baterija, 30 km/h greitis ir 32 km nuvažiuojamas atstumas - „Kugoo G-Max“ elektrinis paspirtukas iš Europos sandėlių;

- Siurbia ir plauna grindis - „Roborock S5 Max“ robotas dulkių siurblys iš Lenkijos sandėlio;

- Vienas naujausių 3D spausdintuvų rinkoje - „TRONXY X5SA Pro“ iš Europos sandėlių;

- Itin pigus išmanusis televizorius - „Xiaomi Mi TV 4A 32''“ iš Europos sandėlių;

- Galingas TV priedėlis - „X88 PRO X3“ 4GB/32GB iš Europos sandėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekbuying.com praneša apie prasidedantį jau 8-ąjį kasmetinį išpardavimą - „8th Anniversary“.

Dabar labai populiarias, pirkėjų pamėgtas ir naujausias prekes galima įsigyti su didžiulėmis nuolaidomis bei papildomais nuolaidų kuponais. Taip pat didelė prekių dalis atkeliaus iš Europos sandėlių.

Štai Geekbuying.com pateikiamame Pirkėjo gide nurodoma, kad tereikia užsiprenumeruoti Geekbuying naujienlaiškį ir kiekvienas iš mūsų gausime 188 dolerių vertės kuponų.

Taip pat kiekvienam prenumeratoriui bus suteiktas dar vienas papildomas nuolaidos kuponas:

  • GKB8TH01 suteiks papildomą $5 nuolaidą perkant už daugiau kaip $50.

Verta pažymėti, kad „8th Anniversary“ išpardavimas vyks iki birželio 15 dienos ir per šį laiką bus skelbiama įvairių nuolaidų bei žaidimų. Bus galima laimėti „Roborock H7“ dulkių siurblį, išmaniųjų telefonų, apyrankių ir kt.

Visą informaciją rasite Pirkėjo gido bei oficialiame „8th Anniversary“ išpardavimo puslapyje. O dabar keletas išties dėmesio vertų pasiūlymų.

„Kugoo G-Max“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja 670,06 €;
  • nuolaidos kuponas GKB461S​;
  • iš Europos sandėlių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 2-7 dienas.

„Kugoo G-Max“ yra vienas naujausių produktų paspirtukų rinkoje ir šis gražuolis ne ką prastesnis už puikiai visiems žinomą „Xiaomi Mijia Pro“, o kai kuriais aspektais netgi geresnis.

„Kugoo G-Max“ turi 10 colių dydžio pripučiamus ratus ir yra itin lengvai sulankstomas. Įprastai jo dydis siekia: 102 x 94 cm, o kai sulankstytas 102 x 72 cm išmatavimų, bei sveria 20 kg. Šiuo paspirtuku gali važinėtis iki 100 sveriantys žmonės.

Šaunus dalykas, kad „Kugoo G-Max“ taip pat turi LED ekraną, kuriame pateikiama visa reikalinga informacija ir galima rinktis važiavimo režimus. Pastarųjų yra 3.

„Kugoo G-Max“ turimos 36V 10,4Ah baterijos ir net 500W galios elektros variklio užteks nuvažiuoti ilgesnius atstumus ir gamintojas tvirtina, kad su pilnai įkrauta baterija galima nuvažiuoti 32 km, o maksimalus greitis siekia 30 km/h. Puikūs parametrai.

Plius, paspirtuko bateriją įkrauti užtruks 6 valandas, kas yra išties gerai.

Šis elektrinis paspirtukas taip pat palaiko išmaniąją programėlę ir su ja galima „Kugoo G-Max“ valdyti.

Nuotoliniu būdu jį užrakinti; aktyvuoti kruizo režimą; matyti nuvažiuojamą atstumą, greitį, baterijos energijos likutį; peržiūrėti važinėjimo statistiką ir pasinaudoti Google Map žemėlapiais.

„Kugoo G-Max“ turi diskinius stabdžius, geba įveikti iki 20 laipsnių įkalnes, turi ryškius LED žibintus, apsaugas nuo trumpo jungimo, baterijos perkrovimo, temperatūros ir kt. Puikus elektrinis paspirtukas.

„Roborock S5 Max“ robotas dulkių siurblys

  • Šiuo metu jis kainuoja 371,27 €;
  • nuolaidos kuponas 4BA5QP4L​;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 2-7 dienas.

Jei reikėtų trumpai apibūdinti „Roborock S5 Max“, tai jis palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute.

Ir ypač didelis privalumas, kad vandens padavimą galima reguliuoti tiesiog savo išmaniajame telefone - robotas dabar palaiko elektroninį vandens padavimo reguliavimą.

Programėlėje galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų ir prisitaikyti grindų plovimą prie jų dangos ir asmeninių poreikių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200 m2 teritorijai.

Išties įspūdingas rezultatas. Plius, „Roborock S5 Max“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterijos energijos yra mažiau nei 20 proc., įsikrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Roborock S5 Max“ išsiskiria ir savo atnaujintu algoritmu. Dabar robotas tapo dar išmanesnis. Jis nuskenuoja valomą teritoriją ir pagal jos išplanavimą, pasirenka patį efektyviausią valymo režimą. Pats veikimo principas ypač gerai pavaizduotas žemiau pateiktame paveiksle. 

Toks technologinis sprendimas leidžia „Roborock S5 Max“ greičiau ir efektyviau išvalyti kambarį.

Gamintojas teigia, jog „Roborock S5 Max“ valymo efektyvumas dabar padidėjo 15 proc., palyginus su jo pirmtakais.

Verta pažymėti ir kitą praktišką „Roborock S5 Max“ funkciją, tai jo gebėjimą automatiškai identifikuoti kiliminę dangą ir įjungti Turbo siurbimo režimą.

Tad mums patiems nereikės specialiai patraukti kilimo ar įjungti kiliminei dangai skirto siurbimo režimo. Visą tai automatiškai padarys pats „Roborock S5 Max“.

Jis taip pat sugeba perlipti iki 2 cm kliūtis, yra valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, išmaniąja Roborock programėle - ateityje bus galima valdyti ir su Mijia programėle - bei yra galimybė pasitelkti Alexa ir Google Home balso asistentus ir taip „Roborock S5 Max“ duoti komandas.

Pagrindiniai programėlės privalumai yra tie, kad joje galima visiškai valdyti „Roborock S5 Max“ ir sudaryti kiekvienam kambariui atskirus valymo tvarkaraščius.

Tokia funkcija yra tikra naujiena ir dabar galėsime nurodyti, kad virtuvę robotas išvalytų 9 val. ryte, svetainę - 12 val., o miegamąjį 15 val. Ar bet kuriuo kitu, mums patogiu laiku.

Taip pat galime nurodyti „no-gone“ ir „no-mop“ zonas, kiekvienai valymo zonai parinkti konkrečią siurbimo galią, vandens padavimo kiekį, matyti teritorijų žemėlapius ir kt. 

Galima drąsiai sakyti, kad „Roborock S5 Max“ yra pats pažangiausias kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris susilauks itin daug dėmesio.

„TRONXY X5SA Pro“ 3D spausdintuvas

  • Šiuo metu jis kainuoja 349,17 €;
  • nuolaidos kuponas X5SAPRO;
  • iš Europos sandėlių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-10 dienų.

Tai yra vienas naujausių 3D spausdintuvų modelių ir dabar dar iš Europos sandėlių parduodamas už puikią kainą.

Tokie „TRONXY X5SA Pro“ spausdintuvai tinka tiek pradedantiesiems, tiek ir su 3D spausdintuvais jau spėjusiems susipažinti.

„TRONXY X5SA Pro“ yra labai kompaktiškas įrenginys su puikiais išmatavimais.

Jo matmenys yra 33 x 33 x 40 cm ir sveria 14,5 kg, tad tai iš tikrųjų yra rimtas stalinis 3D spausdintuvas.

Jis neužima didelės erdvės, yra kompaktiškas, nesunkiai surenkamas bei patogus naudoti.

Pats spausdintuvas pagamintas iš aliuminio lydinio ir yra itin tvirtas, o ir iš titano pagamintas ekstruderis leidžia suprasti, kad čia turime aukščiausios kokybės produktą.

„TRONXY X5SA Pro“ planuojamo atspausdinti modelio brėžinį galima sukurti naudojant „Windows“, „Linux“ ar „Mac“ operacines sistemas.

Labai svarbu paminėti, kad su „Cura, Repetier-Host, TRONXY“ programine įranga sukurtas brėžinys vėliau gali būti atspausdintas tiesiog naudojant TF kortelę/USB atmintuką, todėl su „TRONXY X5SA Pro“ galima dirbti net jei šalia nėra kompiuterio ir/ar interneto ryšio.

„TRONXY X5SA Pro“ turi į prisilietimus reaguojantį spalvotą 3,5 colių dydžio ekraną, tad spausdinimo metu matoma visa svarbiausia informacija, tokia, kaip darbinės charakteristikos bei pačio spausdinimo eiga.

Šis 3D spausdintuvas pasiekia iki 150 mm/s spausdinimo greitį. Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, sluoksnio storis 0,1-0,4 mm, o spausdinimo tikslumas – 0,1 mm.

Šildomą padėklą galima keisti ir jis pasiekia iki 120 laipsnių temperatūrą pagal Celsijų, o purkštukų temperatūra siekia iki 275 laipsnių.

„TRONXY X5SA Pro“ spausdinimui naudoja įvairiais medžiagas: plastikus ABS, PLA, TPU, anglies pluoštą, medienos kompozitą ir kt. medžiagas. 

Taip pat spausdintuvas automatiškai informuoja, kai baigiasi spausdinimo medžiaga, o nutrūkus elektros tiekimui ir vėl jam grįžus - „TRONXY X5SA Pro“ tęs darbą nuo ten kur baigė. Labai naudingos savybės.

Galima šį 3D spausdintuvą pritaikyti praktiškai bet kam, nuo įvairių mokslinių modelių ar medicininės įrangos spausdinimo iki žaislų vaikams. Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių ir fantazijos.

Šiame vaizdo reportaže detaliai parodoma kaip reikia surinkti „TRONXY X5SA Pro“ spausdintuvą, kaip jis veikia, kaip juo naudotis, kokie jo privalumai:

„Xiaomi Mi TV 4A 32''“ išmanusis televizorius

  • Šiuo metu jis kainuoja 174,14 €;
  • nuolaidos kuponas 3QLRXEOP;
  • iš Europos sandėlių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-10 dienų.

Už tokią kainą, šis išmanusis televizorius „Xiaomi Mi TV 4A 32''“ yra puikus pasirinkimas. Juolab, kad jis turi viską, ko tik galima būtų tikėtis išmaniajame televizoriuje.

Šaunaus dizaino ir kokybiškai pagamintas „Xiaomi Mi TV 4A 32''“ išmanusis televizorius turi 32 colių įstrižainės 1366 x 768 HDR ekraną, aprūpintas 64-bit'ų 4-urių branduolių procesoriumi, 1 GB ROM bei 8 GB ROM atmintimi ir turi 3 x HDMI, 2 x USB bei kitas jungtis.

Palaikomi DTS ir Dolby Audio garso dekodavimo techniniai sprendimai; du stereo garsiakalbiai po 5W; taip pat DVB-T2/C; Bluetooth 4.2; WIFI 2.4G, 5G; standartinė interneto jungtis ir, žinoma, Android 9.0 operacinė sistema.

Tad toks Android televizorius palaiko įvairias išmaniųjų televizorių galimybes, kaip Netflix, Youtube, Google Play Store - iš kurios galėsime atsisiųsti norimas programėles ir žaidimus, valdymą balsu ir kt.

O prie televizorius prijungę Bluetooth klaviatūrą, oro pelę ar žaidimų pultą, galėsime dar patogiau valdyti „Xiaomi Mi TV 4A 32''“ ir žaisti žaidimus.

Verta pažymėti, kad pakuotėje jau yra nuotolinio valdymo pultelis ir šis televizorius yra su europietišku kištuku.

Tad beliks jį išpakuoti, prijungti ir mėgautis išmaniųjų televizorių suteikiamais malonumais.

„X88 PRO X3“ 4GB/32GB TV priedėlis

  • Šiuo metu jis kainuoja 32,70 €;
  • nuolaidos kuponas 3QLRXEOP;
  • iš Europos sandėlių;
  • už 1,41 € pristatymys į Lietuvą per 2-7 dienas.

„X88 PRO X3“ TV priedėlis turi 4-ių branduolių Amlogic S905X3 procesorių, iki 4 GB operatyviosios ir 128 vidinės atminties.

Taip pat palaiko 2,4G ir 5G WiFi, Bluetooth 4.1, dirba su Android 9.0 operacine sistema - kas tokioje kainų kategorijoje ir dar kiniškuose TV priedėliuose yra ganėtinai retas dalykas - palaiko iki 8K (nuotraukų atveju) ir 4K (vaizdo įrašų atveju) bei turi visas reikalingas jungtis.

„X88 PRO X3“ yra puikios kokybės TV priedėlis, kuris atstoja visą multimedijos sistemą.

Su juo galima ne tik žiūrėti 4K raiškos vaizdo įrašus, interneto transliacijas, bet ir klausytis muzikos, žaisti žaidimus ir visą tai - viename televizoriuje.

„X88 PRO X3“ yra labai šaunus ir galingas TV priedėlis, palaikantis įvairias kalbas, pasižymintis plačiu funkcionalumu bei dabar parduodamas už puikią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(11)
(2)

Komentarai (1)