Paskutinis šansas įsigyti šauniausių daiktų: apžvalgininkų giriamas super galingas „Beelink GS-King X“ TV priedėlis, fantastiškos kainos kokybės „Haylou Solar“ išmanusis laikrodis, belaidės kolonėlės, internetinės kameros ir kiti šaunūs pasiūlymai (Video)  ()

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- „8th Anniversary“ išpardavimo pabaigos įdomiausi pasiūlymai;

- Išskirtinio dizaino 60W galios belaidė garso kolonėlė - „Tronsmart Element T6 Max“ iš Vokietijos sandėlio;

- Žvėriškos galios, naujausi techniniai sprendimai ir net palaiko du HDD diskus - apžvalgininkų giriamas naujausias „Beelink GS-King X“ TV priedėlis;

- 5MP, 1080P raiška filmuojanti internetinė kamera - „Elephone Ecam X“;

- Puikios išvaizdos, 12 sporto režimų, IP68, iki 30 dienų tarnaujanti baterija ir puiki kaina - naujausias „Xiaomi“ ekosistemai priklausančios kompanijos išmanusis laikrodis „Haylou Solar“, iš Čekijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekbuying.com skuba pranešti apie į pabaigą einantį jau 8-ąjį kasmetinį išpardavimą - „8th Anniversary“ ir pačias geriausias akcijas.

Vis dar galima įsigyti daugybę šaunių prekių už itin patrauklias kainas ir didelė jų dalis bus atsiųstos iš Europos sandėlių.

Taip pat rekomenduojame apsilankyti „Best Sellers“ puslapyje, kur rasite pačių perkamiausių ir populiariausių prekių pasiūlymus.

Čia ir elektriniai paspirtukai, elektriniai dviračiai, TV priedėliai, nešiojami kompiuteriai ir taip toliau. Atrinktos tik pačios populiariausios prekės ir tikrai kiekvienas ras kažką sau.

Taip pat per šį laikotarpį kiekvienam pirkėjui bus suteikti papildomi nuolaidų kuponai:

  • AFF241_GKB8TH09 suteiks papildomą 5 $ nuolaidą perkant už daugiau kaip 18 $;
  • AFF241_GKB8TH10 suteiks papildomą 8 $ nuolaidą perkant už daugiau kaip 88 $;
  • AFF241_GKB8TH12 suteiks papildomą 5 $ nuolaidą perkant už daugiau kaip 50 $;
  • AFF241_GKB8TH11 suteiks papildomą 15 $ nuolaidą perkant už daugiau kaip 188 $.

Be to nepamirškite sudalyvauti žaidime ir pasukti „Laimės ratą“. Tą gali padaryti kiekvienas iš mūsų ir vis dar yra galimybė laimėti belaidį dulkių siurblį „Roborock H6“.

Visą informaciją rasite oficialiame „8th Anniversary“ išpardavimo puslapyje, o dabar keletas išties dėmesio vertų pasiūlymų.

„Tronsmart Element T6 Max“ kolonėlė

  • Šiuo metu ji kainuoja 68,07 €;
  • nuolaidos kuponas 4D0BEHCZ;
  • mažiausia kaina;
  • iš Vokietijos sandėlio;
  • nemokamai pristatys į Lietuvą per 2-7 dienas.

„Tronsmart Element T6 Max“ iškart patraukia dėmesį. Labai įdomaus dizaino belaidė garso kolonėlė.

Be išskirtinės išvaizdos, ši garso kolonėlė pasižymi ir puikiomis techninėmis charakteritikos.

Čia turime 60W galios garso kolonėlę, kas tokioje kainų kategorijoje yra labai įspūdinga.

Be to, dėl savo išskirtinio dizaino, ši garso kolonėlė garsą skleidžia į visas puses - 360 laipsnių kampu.

USB-C jungtis, 12 000 mAh baterija, 20 val. grojimas, IPX5 standartas (atsparumas vandens purslams), 3 muzikos grojimo režimai, Bluetooth 5.0 bei NFC, valdymas balsu bei į prisilietimus reaguojanti panelė ir t.t.

Be to, šią kolonėlę galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą, bei skambinti savo artimiesiems. 

„Ar naujoji Tronsmart Element T6 MAX belaidė kolonėlė gali nugalėti kur kas brangesnę Sony SRS-XB41? Išsiaiškinkime“, - teigia štai šis apžvalgininkas ir plačiau papasakoja apie „Tronsmart Element T6 Max“ kolonėlę, jos galimybes ir atlieka testavimus:

„Beelink GS-King X“ 4GB DDR4, 64GB eMMC TV priedėlis

  • Šiuo metu jis kainuoja 212,18 €;
  • nuolaidos kuponas GSKINGX;
  • iš Kinijos sandėlio;
  • už 38,80 € pristatys į Lietuvą per 10-20 dienų.

Dėmesį iškart patraukia išskirtinė „Beelink GS-King X“ TV priedėlio išvaizda. Tačiau ne tik tuo gali pasigirti šis monstras.

Akivaizdu, jog „Beelink GS-King X“ kaina yra nemaža, tačiau čia turime pačiais naujausiais techniniais sprendimais aprūpintą TV priedėlį ir kaip tvirtina jį išbandę apžvalgininkai - „Beelink GS-King X“ net ir pačios sunkiausios užduotys yra vienas juokas.

„Beelink GS-King X“ TV priedėlis turi galybę įvairių jungčių, kaip USB3.0, LAN, HDMI, 3,5 mm audio ir t.t. Prie šio TV priedėlio prijungsime praktiškai bet kokį įrenginį bei galėsime naudotis laidinio interneto (iki 1 gigabito greičio) ir WiFi (2.4 ir 5 GHz) privalumais.

„Beelink GS-King X“ aprūpintas naujausiu Amlogic S922X-H procesoriumi (4-urių branduolių Cortex-A73 @ 2.2 GHz + 2-ųjų branduolių Cortex-A53 @ 1.8 GHz).

Prie viso to dar pridėkime 10-ies branduolių ARM G52 MP6 vaizdo plokštę, 4GB DDR4, 64GB eMMC atmintį, Android 9.0 bei CoreELEX (Linux) operacines sistemas. Tiesiog fantastiškas derinukas.

Negana to, į „Beelink GS-King X“ galima papildomai įdėti 2 po 16 GB talpos HDD diskus, tad sutalpinti visiems failams atminties bus daugiau nei pakankamai. Be to, nepamirškime ir to, kad „Beelink GS-King X“ palaiko TF atminties kortelę.

„Beelink GS-King X“ palaiko 7.1 Dolby DTS garso sistemą, Bluetooth 4.1, 3D žaidimus, valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu ir balso komandomis, Miracast, Airplay, iki 4K (60fps) vaizdo įrašai - tiek interneto transliacijos, tiek ir failus iš USB atmintuko, ir t.t.

Čia turime labai galingą TV priedėlį, kuris suteiks daug smagių akimirkų. Daugiau apie „Beelink GS-King X“ TV priedėlį, jo niuansus ir detalių testavimų rezultatus galite sužinoti šioje apžvalgoje:

„Elephone Ecam X“ internetinė kamera

  • Šiuo metu jis kainuoja 15,02 €;
  • nuolaidos kuponas EleEcamX;
  • iš Kinijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šiuo metu nešiojami kompiuteriai dominuoja rinkoje ir jau įpratome naudoti juose integruotas vaizdo kameras.

Vis dėlto, nešiojamą kompiuterį dažnas iš mūsų perka penkeriems ar net daugiau metų, todėl juose integruotos vaizdo kameros jau yra morališkai pasenusios.

Pavyzdžiui, jeigu nuotoliniu būdu tektų dalyvauti darbo pokalbyje, darbdaviui gero įspūdžio su sena nešiojamo kompiuterio kamera tikrai nepaliktumėte.

Dėl tos priežasties kiekvienam vertėtų dar iš anksto pasirūpinti kokybiška vaizdo kamera, kuri jūsų žiūrovus ar pašnekovus džiugins ne tik gera vaizdo, bet ir garso kokybe. Būtent tokiomis savybėmis pasižymi „Elephone Ecam X“ internetinė vaizdo kamera.

„Elephone Ecam X“ vaizdo kamera filmuoja 1080p raiška ir užtikrinamas 30fps rodiklis. Tai reiškia, kad turime 30 kadrų per sekundę ir dėl to filmuojamas vaizdas yra tolygesnis, sklandesnis, nei įprastų nešiojamų kompiuterių kamerų.

Be to, kamera palaiko automatinį vaizdo fokusavimą, kas tai taip pat yra didelis privalumas.

Verta paminėti ir tai, kad kamerą galima palenkti aukštyn/žemyn, ji turi integruotą mikrofoną ir puikiai suderinama su Windows, Android ir Linux operacinėmis sistemomis bei Skype, Zoom ir kitomis pokalbių programomis.

Beliks tik išimti kamerą iš pakuotės, ją pritvirtinti prie monitoriaus, prie kompiuterio ir jau galime skambinti bei bendrauti su draugais, kolegomis, artimaisiais, mokytis nuotoliniu būdu ir taip toliau.

„Haylou Solar“ išmanusis laikrodis

  • Šiuo metu jis kainuoja 38,89 €;
  • nuolaidos kuponas 4DSP1FDL;
  • iš Čekijos sandėlio;
  • už 2,70 € pristatys į Lietuvą per 1-5 dienas.

„Xiaomi“ bendradarbiauja su daugybe kitų kompanijų, kurioms suteikia ir savo vardą. Būtent taip yra ir su „Haylou“ prekiniu ženklu.

Ir nors šiuo atveju „Xiaomi“ vardas nėra minimas, tačiau šiuo vardu pažymėti produktai patenka į kompanijos ekosistemą.

„Haylou Solar“ yra naujausias kompanijos produktas ir nors iki šiol „Haylou“ specializavosi garso įrangos - ypatingai belaidžių ausinių - kūrime, panašu, kad kompanija puikiai žino ko iš išmaniųjų laikrodžių tikisi pirkėjai.

Naujiena nustebina ne tik savo žema kaina, bet ir įspūdingu baterijos tarnavimo laiku. Metaliniu korpusu pasižymintis produktas kainuoja vos 34 eurus.

„Haylou Solar“ dizainas ganėtinai minimalistinis, o ekrano dydis siekia 1,28 colio. Pats laikrodis yra apvalus, o ranką juosia silikoninis dirželis, tad laikrodį bus patogu nešioti net ir tuomet, kai prakaituojama.

Ir nors pavadinimas sufleruoja, kad naujasis „Haylou“ produktas gali turėti funkcijų susijusių su saulės energija, tačiau nieko panašaus jame nerasime. Tai tėra išmaniojo laikrodžio pavadinimas.

Išmanusis laikrodis taip pat palaiko 12 sporto režimų, tarp kurių rasime bėgimo, ėjimo, važiavimo dviračiu, laipiojimo ir dar daugybę kitų.

Jis taip pat turi IP68 sertifikatą, kuris rodo jo atsparumą vandeniui bei dulkėms.

Be viso to, „Haylou Solar“ turi integruotą širdies ritmo jutiklį, leidžiantį stebėti širdies darbą 24 valandas per parą.

Išmanusis laikrodis palaiko ir tokias papildomas šaunias savybes, kaip gebėjimą rasti telefoną, nuotolinį muzikos grotuvo valdymą, orų prognozę, laikmatį, chronometrą, kvėpavimo treniruotę, informuoja apie gautus pranešimus (SMS ir programėlių) bei skambučius ir t.t.

„Haylou Solar“ taip pat seka miego kokybę ir visą sukauptą informaciją yra patogiausia peržiūrėti „Haylou Fit“ programėlėje. 

Laikrodis Bluetooth 5.0 ryšiu yra suporuojamas su iOS ir Android įrenginiais ir laikrodis bei programėlė palaiko kinų bei anglų kalbas.

Įspūdingiausia „Haylou Solar“ savybė yra jo baterija. Pilno įkrovimo pakaks net 30 dienų. Tiesa, jeigu stebėsite savo širdies ritmą 24 valandas per parą – tuomet laikrodis veiks 15 dienų su pilnu įkrovimu, kas taip pat yra labai gerai.

Be to, esant žemam baterijos lygiui, jūs gausite ir priminimus apie tai, jog jau atėjo laikas įkrauti įrenginį. Šaunus, funkcionalus ir išvaizdus laikrodukas. „Haylou“ sukūrė tikrai patrauklų produktą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai ()