Rekordinis atpigimas! Su tokiu robotu - vejos pjovimas tampa malonumu: sutvarkomas didelis plotas, nebijo lietaus, valdomas programėle, apsauga nuo vagysčių ir net iki 8 kartų pigesnis nei Lietuvoje („Devis“ vejos pjovimo robotas, kuponas, Video, Lenkijos sandėlio papildymas 2021-05-26)  (0)

Vasara - atostogų ir malonumų metas, bet turintiems sodybą, kone visi savaitgaliai būna paaukoti žolės pjovimui. Tačiau šį darbą galima patikėti robotui. „Devis“ vejos pjovimo robotas yra 2020-ųjų metų modelis, kuris viską padarys už jus. Jums beliks tik ilsėtis ir programėlėje nurodyti kada ir kurią vietą šienauti. Robotas pats grįš įkrauti baterijos, tęs darbą ir net nebijo netikėto lietaus. Geriausia, kad jis kainuoja 4-8 kartus pigiau nei Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Devis“ vejos pjovimo robotas:

  • Aliexpress - 699€ (papildymas 2021-05-26);
    • 42 % nuolaida - akcija galioja iki 05-27 d. 10:00 val.;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • į Lietuvą nemokamai pristatys per 3-7 d.d.;
    • pakuotėje yra 200 metrų laido, jam pritvirtinti prie žemės skirti kaišteliai ir 15 papildomų pjovimo peiliukų;
    • suteikiama 2 metų garantija.

„Devis“ vejos pjovimo robotas yra 7-os kartos modelis, pasirodęs 2020 metais. Ir peržvelgus jo specifikacijas, galima drąsiai sakyti, kad tai yra puikus pasiūlymas visiems, norintiems sodyboje nuolat turėti dailiai nušienautą veją.

Štai Lietuvoje tokie vejos pjovimo robotai kainuoja bent 1 000, o pažangesnis modelis ir tuo pačiu panašių specifikacijų, kaip „Devis“, jau kainuoja 3 000 ar net 5 000 eurų.

Kuo gi pasižymi „Devis“ vejos pjovimo robotas?

Pradėkime nuo to, kad jis yra kompaktiškas: 48 x 32 x 21,5 cm, kas reiškia, jog galės įvažiuoti ir į ganėtinai siauras vietas.

Robotas sveria 12 kg. Ne pats lengviausias modelis rinkoje, bet vargiai jį dažnai nešiosite. Jis automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir toliau tęsia darbą. Tad šį robotą į patalpą įnešite tik rudeniop.

Plius, didesnis svoris reiškia, kad jis ir paviršiumi važiuoja stabiliau. Prie to prisideda ir du stambūs ratai. Priekyje turime už roboto pasisukimus atsakingą ratuką. Vienas ratukas šiuo atveju yra privalumas ir leidžia robotui apsisukti kone esant vienoje vietoje.

„Devis“ vejos pjovimo roboto apačioje turime 3 pjovimo peiliukus, kurių sukimosi greitis siekia 3200 kartų per minutę.

Roboto galingumas siekia 75W ir jis per vieną minutę įveikia 35 metrus.

Pjovimo plotis siekia 18 cm, o aukštis yra reguliuojamas: nuo 2,5 iki 5 cm.

Vejos pjovimo roboto keliamo triukšmo lygis siekia iki 60 dB, kas yra tikrai nedaug.

Taip pat gamintojas tvirtina, kad „Devis“ vejos pjovimo robotas įveikia iki 20 proc. įkalnes. Kitaip tariant, jis yra labiau skirtas lygesnių vejų pjovimui.

Labai svarbu paminėti ir tai, kad „Devis“ vejos pjovimo robotas turi integruotą 4.4Ah bateriją, kurią įkrauti užtrunka apie 3 val., ir robotas gali darbuotis apie 2 val.

Jis vienu įkrovimu sugeba nušienauti iki 400 m2 plotą. Čia, žinoma, viskas priklauso nuo žolės gausumo ir kaip trumpai ją norėsite nušienauti. Bendrai, šis robotas skirtas prižiūrėti iki 800 m2 (8 arų) plotą.

Viena iš šauniausių „Devis“ vejos pjovimo roboto savybių yra ta, kad tereikia sodybos kampe pritvirtinti įkrovimo stotelę, iki jos atvesti pakuotėje esantį laidą ir čia robotas pats grįš įkrauti baterijos. Viskas vyksta automatiškai ir patiems roboto po sodybą ieškoti nereikės.

Be to, jame integruotas už orientavimąsi atsakingas giroskopas ir daugybė įvairių jutiklių, kurie apsaugo robotą nuo smūgių, užstrigimų ir taip toliau. Pavyzdžiui, robotui atsitrenkus į kliūtį, jis iškart pasisuka 90 laipsnių kampu ir pajuda tolyn. O jei robotą pakelsite dar jam veikiant, automatiškai sustoja suktis peiliukai.

O kaip lietus? „Devis“ vejos pjovimo robotas yra jam atsparus, kaip ir įkrovimo stotelė - IP54 standartas, tačiau pradėjus lyti, roboto jutikliai tai supranta ir duoda komandą robotui baigti darbą. Kitaip tariant, robotas lietui lyjant nedirba ir nuskuba prie įkrovimo stotelės.

„Devis“ vejos pjovimo robotas yra išmanus ir palaiko programėle. Jį galima valdyti ir su ant korpuso esančiais mygtukais, tačiau dar įdomiau tą daryti su programėle. Belieka WiFi ryšiu jį prijungti prie telefone esančios daugiakalbės (anglų, rusų, vokiečių ir kt) programėlės ir taip galima savo sodybą suskirstyti į atskiras zonas, sudaryti šienavimo tvarkaraščius ir t.t.

Čia tuo pačiu galima aktyvuoti ir „Devis“ vejos pjovimo roboto apsaugą nuo vagystės. Jo tiesiog bus neįmanoma įjungti, jums aktyvavus slaptažodį. Šaunus dalykas, kaip ir visas „Devis“ vejos pjovimo robotas.

Štai čia pademonstruojamos kelios jo savybės, kaip jis juda po teritoriją ir kaip pritvirtinti įkrovimo stotelę:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(29)
(-3)

Komentarai (0)