Net 140€ pigiau nei Lietuvoje parduodami naujausi „Xiaomi Mijia 1S“ elektriniai paspirtukai tiesiai iš Vokietijos sandėlio, už mažiausią kainą išparduodami populiarieji „Yeelight“ šviestuvai ir „Creality Ender 3“ 3D spausdintuvai - geriausi savaitės pasiūlymai iš Cafago (Video, ribotas kiekis)  ()

Naujausi Cafago pasiūlymai:

- Naujasis „Xiaomi Mijia 1S“ elektrinis paspirtukas, iš Vokietijos sandėlio;

- Puikus „Yeelight“ šviestuvas, iš Vokietijos sandėlio;

- „Creality Ender 3“ 3D spausdintuvas, iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis „Xiaomi Mijia 1S“ elektrinis paspirtukas

  • Cafago - 359 €;
  • su nuolaidos kuponu CC1SB;
  • iš Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muitų mokesčių;
  • į Lietuvą pristatys nemokamai, per 3-5 darbo dienas;
  • ribotas prekių skaičius.
  • Lietuvoje - 500 €, tad pirkdami iš Cafago sutaupysite 140 €

Šią vasarą „Xiaomi“ pristatė eilę naujų produktų ir „Xiaomi Mijia 1S“ elektrinis paspirtukas yra vienas jų.

Galima sakyti, kad tai pagerinta populiariojo „M365“ versija ir dabar dar parduodama už puikią kainą. 

„Xiaomi Mijia 1S“ elektriniai paspirtukai yra pagaminti lygiai taip pat kokybiškai, kaip ir anksčiau rinkoje pasirodę kompanijos paspirtukai. Rėmas pagamintas iš orlaivių konstrukcijoje naudojamo aliuminio lydinio, kas užtikrina šių paspirtukų ilgaamžiškumą ir tvirtumą.

Jais gali važiuoti iki 100 kg ir iki 200 cm ūgio žmogus. Paspirtukai yra lengvai sulankstomi ir sveria 12,5 kg. Išlankstyti yra tokių išmatavimų: 108 x 43 x 114 cm, o sulankstyti - 108 x 43 x 49 cm. „Xiaomi Mijia 1S“ lengvai tilps į automobilio bagažinę.

Didelis naujųjų elektrinių paspirtukų privalumas yra ir turimas prietaisų skydelis. Jis valdomas vienu mygtuku ir čia galėsite pasirinkti važiavimo režimą bei matysite pagrindinę statistiką: greitį, atstumą, baterijos energijos likutį ir kt.

„Xiaomi Mijia 1S“ taip pat palaiko išmaniąją programėlę ir jos papildomas funkcijas, kaip Kruizo režimo aktyvavimą.

Bendrai, vienu įkrovimu su šiuo paspirtuku galima nuvažiuoti iki 30 km, o maksimalus greitis siekia 25 km/h. Kaip ir minėjome, čia turime 3 važiavimo režimus: 25 km/h, 20 km/h ir 15 km/h.

Baterija 280Wh, tad tokios pat talpos, kaip ir turi populiarusis „M365“. Tuo pačiu čia turime ir naujos kartos energijos regeneravimo sistemą. Ši sistema kinetinę energiją, kuri atsiranda stabdymo metu, paverčia elektros energija ir ją kaupia baterijoje. Taip nuvažiuojamas atstumas dar pailgės.

Beje, baterija nuo 0 iki 100 proc. įkraunama per 4 val. Geras rodiklis.

„Xiaomi Mijia 1S“ taip pat yra atsparus vandeniui bei dulkėms - IP54 standartas; įveikia iki 14 proc. įkalnes; turi diskinius ir elektroninius (E-ABS) stabdžius - stabdymo kelias siekia iki 4 metrų; turi 8,5 colio dydžio pripučiamus ratus; atnaujintus ir dar ryškesnius žibintus; 250W (maksimaliai 500W) elektros variklį; ir su juo galima važinėtis nuo -20 iki +40 laipsnių oro temperatūroje.

„Xiaomi Mijia 1S“ yra šaunus elektrinis paspirtukas ir dabar dar parduodamas už labai gerą kainą.

Puikus ir labai populiarus „Yeelight“ šviestuvas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 46,74 €;
  • su nuolaidos kuponu CCL595;
  • žemiausia kaina;
  • iš Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muitų mokesčių;
  • už 5,61 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
  • ribotas prekių skaičius.

„YEELIGHT“ yra 31,7 x 7 cm dydžio ir 1,26 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6500 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 28 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15 m2 plotui.

Šviestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Čia turime 240 LED šviestukus ir pasak gamintojo, „YEELIGHT“ šviestuvas švies 40 000 valandų. Net jei kasdien jis bus įjungtas po 8 valandas, taip jis švies beveik 14 metų. Daugiau nei įspūdinga.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „YEELIGHT“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvo valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (per WiFi 2.4 GHz, tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę, dirba su Android 4.4 / iOS 8.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis).

Be to, šį „YEELIGHT“ šviestuvą galima suporuoti su savo išmaniosiomis „Xiaomi“ apyrankėmis. Vos tik užmigsite, apyrankė tai užfiksuos ir nusiųs komandą „YEELIGHT“ šviestuvui ir taip pastarasis pats išsijungs. Šaunus dalykas.

„Creality Ender 3“ 3D spausdintuvas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 141,10 €;
  • su nuolaidos kuponu CC554;
  • žemiausia kaina;
  • iš Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muitų mokesčių;
  • į Lietuvą pristatys nemokamai, per 3-5 darbo dienas;
  • ribotas prekių skaičius.

„Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas. Jis labai tinka ir jau patyrusiems profesionalams, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

„Creality Ender 3“ sveria 8 kilogramus, yra 44 x 41 x 46,5 cm išmatavimų ir turi 220 x 220 x 250 mm spausdinimo erdvę.

Tai reiškia, kad „Creality Ender 3“ spausdintuvas gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus: PLA, ABS, TPU ir kt.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s.

„Creality Ender 3“ neturi į prisilietimus reaguojančio ekrano ir jis aprūpintas įprastu LCD ekranėliu, o funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle.

Jis taip pat palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius ir palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų.

Kompanija taip pat pabrėžia „Creality Ender 3“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas.

Jo korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės. Tai pastebi ir šis apžvalgininkas, kuris teigia, kad „tai vienas geriausių ir kokybiškiausiai pagamintų biudžetinių 3D spausdintuvų“.

Ir nors „Creality Ender 3“ pakuotėje atkeliauja dar nesurinktas, jį surinkti yra visai nesudėtinga. Tam prireiks vos vienos valandos, o instrukcija yra aiški ir patogi.

Čia rasite išsamią 3D spausdintuvo „Creality Ender 3“ apžvalgą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()