Išskirtiniai pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio: apžvalgininkų giriamas, sulankstomas ir iki 90 km nuvažiuojantis „LANKELEISI X2000PLUS“ elektrinis dviratis, vienas populiariausių „Xiaomi Dreame V9“ siurblių ir „KECHAODA S9“ mini oro kondicionierius (Video)  ()

Naujausi Cafago.com pasiūlymai:

- „LANKELEISI X2000PLUS“ elektrinis dviratis iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi Dreame V9“ belaidis, rankinis dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio;

- „KECHAODA S9“ mini oro kondicionierius iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LANKELEISI X2000PLUS“ elektrinis dviratis

  • Šiuo metu jis parduodamas už 929 €;
  • 34 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • ribotas prekių skaičius.

„LANKELEISI X2000PLUS“ yra ganėtinai išskirtinis elektrinis dviratis. Puikios specifikacijos, labai gera pagaminimo kokybė ir apžvalgininko pagyros. Štai kuo pasižymi šis puikios išvaizdos elektrinis dviratis.

Pradėkime nuo to, kad „LANKELEISI X2000PLUS“ elektrinis dviratis yra pagamintas iš tvirto aliuminio rėmo.

Šio dviračio sėdynės aukštis yra reguliuojamas, kas reiškia, jog juo gali važiuoti įvairaus aukščio žmonės. Štai kokie dviračio parametrai: 173 x 120 x dėl reguliuojamos sėdynės aukštis 82 - 105 cm.

Verta pažymėti, kad jis yra pilnai sulankstomas. Pedalai nulenkiami, vairas taip pat ir galiausiai dviratis perlenkiamas per pusę. Taip jis tampa labai kompaktiškas ir lengvai tilps į automobilio bagažinę: 100 x 78 x 48 cm.

Kalbant apie išvaizdą, tai „LANKELEISI X2000PLUS“ yra itin patrauklus elektrinis dviratis.

Jis taip pat priekyje turi LED žibintą, kuris aktyvuojamas su LCD ekranėliu ir jame esančiais valdymo mygtukais.

Ant vairo yra įrengtos visos reikalingos valdymo rankenėlės, kuriomis valdomi diskiniai stabdžiai, perjungiamos 7 Shimano pavaros bei kontroliuojamas akceleratorius.

„LANKELEISI X2000PLUS“ iš viso palaiko 6 važiavimo režimus. Vien elektra ir 5 pagalbinius režimus. Pastarasis dalykas yra ypač šaunus.

Tereikia mygtuku pasirinkti kiek reikia papildomos variklio energijos. Kopiam į kalną, didinam variklio darbą, važiuojame lygiu paviršiumi - palaikome minimalią pagalbą. Arba didesnę. Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių.

Būtent šiame LCD ekrane matysite visą informaciją: nuvažiuotą atstumą, greitį, pasirinktą važiavimo režimą, baterijos energijos likutį.

Kalbant apie technines „LANKELEISI X2000PLUS“ specifikacijas, tai yra 500W elektros variklį turintys elektrinis dviratis.

Jis aprūpintas išimamu 48V 10.4Ah baterijų paketu. Patogus dalykas. Nereikia viso dviračio gabenti prie rozetės. Baterija yra įkraunama per 6-7 val.

Kiek jos užtenka? Gamintojas teigia, kad vien elektra nuvažiuosime iki 40 km. Jei minsime pedalus ir elektros motoras mums padės - iki 90 km.

„LANKELEISI X2000PLUS“ yra pilnai atsparus vandeniui. LCD ekranas taip pat. Atitinka IP54 standartą.

Svarbu ir tai, kad dviratis turi 20 colių dydžio pripučiamus ir plačius (4 colių) ratus. Su tokiais ratais aprūpintu dviračiu galima drąsiai važinėti praktiškai bet kokiais paviršiais: tiek mieste, tiek ir miško keliais.

„LANKELEISI X2000PLUS“ sveria 25 kg, tad jis skirtas vyresniems paaugliams ir suaugusiems. Juo gali važiuoti iki 190 cm aukščio ir 180 kg svorio žmogus.

„LANKELEISI X2000PLUS“ yra išties šaunus elektrinis dviratis ir plačiau apie jį galite sužinoti šioje apžvalgoje:

„Xiaomi Dreame V9“ belaidis, rankinis dulkių siurblys

  • Šiuo metu jis parduodamas už 182,30 €;
  • 48 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • ribotas prekių skaičius.

„Xiaomi Dreame V9“ yra vienas naujausių kompanijos produktų ir dabar parduodamas už vieną žemiausių kainų, lyginant su kitomis internetinėmis parduotuvėmis.

Belaidžio, rankinio dulkių siurblio variklio galia siekia net 400 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 20 kPa.

Siurblio baterijų talpa siekia 2500 mAh, todėl su pilna baterija galima dirbti 60 minučių ir išvalyti 380 m2 plotą.

Verta pastebėti, kad „Xiaomi Dreame V9“ turi HEPA filtrą, kuris sulaiko 99,99 % dulkių ir alergenų. Tokia savybė yra ypač svarbi turintiems alergijų ir kvėpavimo problemų.

„Xiaomi Dreame V9“ turi ir lengvai ištuštinamą, 0,5 l talpos atliekų dėžutę. O pakuotėje rasime visus reikalingus antgalius ir su šiuo rankiniu dulkiu siurbliu išvalysime namus nuo lubų iki grindų.

„KECHAODA S9“ mini oro kondicionierius

  • Šiuo metu jis parduodamas už 26,54 €;
  • 56 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • ribotas prekių skaičius.

„KECHAODA S9“ yra labai simpatiškos išvaizdos mini oro kondicionierius. Taip pat pasiūloje galite rinktis iš trijų spalvų modelių: mėlynos, rožinės ir violetinės.

„KECHAODA S9“ yra 19 X 16 X 16 cm dydžio ir be vandens sveria 700 gramų.

O kaip gi jis vėsina aplinką? Jis ją ne tik vėsina, bet ir tuo pačiu drėkina. Į „KECHAODA S9“ galima pripilti iki 500 ml šviežio vandens ir įrenginys jį po truputi skleis po patalpą. Taip ją drėkins ir tuo pačiu vėsins.

Gamintojas tvirtina, kad tokiu būdu „KECHAODA S9“ gali aplinkos temperatūrą sumažinti net 5-12 laipsnių. Žinoma, čia reikia pažymėti, kad 300W galios įrenginys skirtas nedidelių patalpų vėsinimui.

Svarbu paminėti ir tai, kad to 500 ml vandens kiekio užteks iki 7 val. Čia priklauso nuo pasirinkto veikimo režimo ir drėgno oro putimo intensyvumo. Šių režimų yra 3 ir drėgno oro srautas stipriausiai jaučiamas 2,5 m2 plote aplink „KECHAODA S9“.

Kadangi jis yra kompaktiškas, išvaizdus, dirba tyliai - iki 30 dB - jį geriausia pastatyti ant darbo stalo, arba šalia lovos ir taip mėgautis mėgstamu filmu, ar knyga.

Beje, „KECHAODA S9“ baterijos neturi. Jis yra maitinamas USB laidu, tad šį mini oro kondicionierių galima prijungti prie kompiuterio, išorinės baterijos, o ir dabar dažnas ilgintuvas jau turi USB jungtis.

Ir dar reikėtų pažymėti, kad „KECHAODA S9“ yra pagamintas iš visiškai saugių medžiagų ir yra saugus naudoti tiek vaikams, tiek ir nėščiosioms. Plius, ant jo korpuso esančiu mygtuku galima bus pasirinkti ir iš 10 skirtingų švietimo spalvų. Toks dalykas prideda papildomo jaukumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()