O čia tai elektriniai paspirtukai - iki 50 km/h greitis, vienu įkrovimu 55 km, aviacijoje naudojamo aliuminio rėmas ir puiki kaina („Kaabo Mantis 10“ elektriniai paspirtukai, jokių mokesčių, Video)  (9)

„Kaabo Mantis 10“ elektriniai paspirtukai tikrai turi kuo pasigirti. Ir kaip tvirtina apžvalgininkai, tai ne tik puikiai pagaminti, šauniai atrodantys ir puikių specifikacijų elektriniai paspirtukai. Su jais tiesiog labai smagu važinėtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Kaabo Mantis 10“ elektriniai paspirtukai:

  • Aliexpress - nuo 727,46 €;
    • 25 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • jokių papildomų mokesčių.

Iškart norime atkreipti dėmesį į tai, kad pardavėjas garantuoja, jog nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių. Tad tereikės sumokėti tik už patį paspirtuką ir beliks laukti, kol jį pristatys į namus. Ir net jei pristatymas užtruks, gamintojas žada, jog grąžins sumokėtus pinigus.

Kas dėl mokesčių, tai jų nereikia mokėti tuo atveju, jei paspirtukai siunčiami į Europos šalis, JAV, Rusiją ir Kanadą.

Svarbu: tik siunčiant į Šveicariją ir Norvegija teks sumokėti nedidelį papildomą mokestį. Į Lietuvą siunčia nemokamai ir be jokių papildomų mokesčių.

Paspirtukai yra siunčiami į Lenkijos sandėlius ir tada mokesčius tvarko pats pardavėjas. Tai užtrunka 3 dienas ir per dar kelias dienas paspirtukas atkeliauja iki pirkėjo.

Kitas svarbus dalykas, kad pasiūloje galima rinktis iš kelių paspirtuko spalvų variantų: mėlynos-sidabrinės, raudonos ir juodos.

O kas dar svarbiau, kad „Kaabo Mantis 10“ yra dviejų modelių ir skiriasi jų galios bei kiti rodikliai. Išsamias specifikacijas galite matyti žemiau pateiktoje lentelėje.

Didžioji „Kaabo Mantis 10“ paspirtukų specifikacijų dalis yra ta pati. Pavyzdžiui: jie yra vienodo dydžio: sulankstytas 1267 x 560 x 480 mm, o kai išlankstytas - 1267 x 560 x 1230 mm.

Priekyje ir gale turi amortizatorius, turi kietus ratus, įveikia iki 30 laipsnių įkalnes, pagaminti iš aviacijoje naudojamo T6061 aliuminio lydinio, atlaiko iki 100 kg svorį, turi LCD ekranėlius, LED šviestukus, palaiko Kruizo režimą, trijų greičių pasirinkimą.

Kitais aspektais jie jau skiriasi.

Pagrindinis dalykas yra tas, kad galima rinktis iš 500W arba 800W elektros variklio „Kaabo Mantis 10“ modelį.

Atitinkamai baterijos skiriasi: 48V 13Ah ir 48V 18,2Ah. Abiejų modelių baterijos įkraunamos per maždaug 6,5 val.

Maksimalus greitis: 35 ir 55 km/h.

Nuvažiuojamas atstumas vienu įkrovimu: 50 ir 55 km/h.

48V 13Ah versija turi elektroninius (EABS) ir priekyje bei gale diskinius stabdžius. Galingesnis modelis turi EABS ir stabdžiams naudoja alyvą.

Taip pat galingesnis modelis yra kiek sunkesnis: 24,3 prieš 21,8 kg. Tačiau abu yra kompaktiški, lengvai sulankstomi ir telpa automobilio bagažinėje.

Absoliuti dauguma „Kaabo Mantis 10“ elektrinius paspirtukus įsigijusių pirkėjų yra jais labai patenkinti ir duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Pažymima, kad pardavėjas greitai atsako į užduotus klausimus ir yra sukalbamas.

Čia galite plačiau sužinoti apie „Kaabo Mantis 10“ elektrinį paspirtuką ir ką jis sugeba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(27)
(11)
(16)

Komentarai (9)