Viskas iš Europos sandėlių ir už super žemas kainas: išparduodami rankiniai „Xiaomi JIMMY JV83 Pet“ ir patys atliekų dėžutę ištuštinantys „Proscenic M7 Pro“ robotai dulkių siurbliai bei iki 45 km nuvažiuojantys „Kugoo“ elektriniai paspirtukai (Video)  ()

Naujausi GeekMaxi.com pasiūlymai:

- „Mid-Year Sale“ išpardavimas, įdomiausios akcijos ir sąlygos;

- Belaidis rankinis dulkių siurblys „Xiaomi JIMMY JV83 Pet“ - skirtas turintiems naminių gyvūnų, net 20000Pa siurbimo galia, dirba iki 60 min.;

- Robotas dulkių siurblys „Proscenic M7 Pro“ - sausas ir drėgnas valymas, 2500 mAh baterija, lazerinė navigacijos sistema ir kt.;

- „Kugoo Kirin M4“ elektrinis paspirtukas - 550 W galios, 11 Ah baterija, 43 km/h greitis ir net 45 km nuvažiuojamas atstumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidedantį „Mid-Year Sale“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu šaunių ir naudingų daiktų galima įsigyti su iki 40 proc. siekiančiomis nuolaidomis.

Plius, visiems papildomai taikomas NEWGEEKMAXI nuolaidų kuponas - su juo gausime dar papildomą 3 proc. nuolaidą.

Plačioje pasiūloje rasime pamėgtų gamintojų robotų dulkių siurblių, elektrinių dviračių, paspirtukų, įrankių ir daugybę kitų šaunių prekių, kurioms taip pat yra taikomos nuolaidos ir specialūs kuponai.

GeekMaxi tvirtina, kad didžioji dalis prekių atkeliaus tiesiai iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, o be to - prekės atkeliaus žymiai greičiau, nei siunčiant iš Kinijos sandėlių.

Visą pasiūlą ir sąlygas rasite oficialiame „Mid-Year Sale“ išpardavimo puslapyje, o dabar pasižiūrėkime į keletą labai naudingų, praktiškų ir už gerą kainą parduodamų daiktų.

„Xiaomi JIMMY JV83 Pet“ belaidis, rankinis dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kuponu Uw6TtpNp ​jis kainuoja 169,99 €;
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Xiaomi Jimmy JV83 Pet“ – tai naujos kartos net 20000 Pa siurbimo galia išsiskiriantis rankinis dulkių siurblys, kuris puikiai pašalina ne tik nešvarumus, bet ir įvairias bakterijas iš audinių.

Šis rankinis dulkių siurblys taip pat pasižymi gerai laikančia baterija, bei gebėjimu itin gerai surinkti įvairius šerius ir plaukus.

Ne veltui siurblio pavadinime yra žodelis „Pet“. Šis siurblys yra skirtas būtent tiems, kurie namuose augina naminius gyvūnėlius ir nori nuolat palaikyti tvarką.

Į gausią „Xiaomi Jimmy JV83 Pet“ pakuotę įeina du atskiri voleliai ir vienas jų yra skirtas kietų grindų siurbimui, o kitas - kiliminės dangos. Kad ir kokia namuose būtų netvarka, galingasis „Xiaomi Jimmy JV83 Pet“ su ja susidoros.

Be to, kietų grindų valymui skirtą volelį galima plauti ir taip jis visada bus maksimaliai švarus. Patogus dalykas.

„Xiaomi Jimmy JV83 Pet“ pakuotėje rasite viską, ko tik gali prireikti. Su tokia antgalių gausa galima išvalyti bet kurį namų kampelį.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti visas „Xiaomi Jimmy JV83 Pet“ specifikacijas ir matome, jog čia yra galingas belaidis rankinis dulkių siurblys.

Be galingo siurbimo, jis turi ir talpią bateriją, kurios energijos užtenka iki 60 min. Žinoma, viskas priklauso nuo pasirinkto siurbimo režimo, kurių čia iš viso yra 3.

Šaunus belaidis dulkių siurblys, o ir parduodamas už labai gerą kainą.

„Proscenic M7 Pro“ robotas dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kuponu I5UZSKLJ ​jis kainuoja 419,99 €;
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Proscenic M7 Pro“ yra naujos kartos robotas dulkių siurblys, pasižymintis didele siurbimo galia, labai talpia baterija, gausybe jutiklių, lazerine navigacijos sistema, automatiniu atliekų dėžutės ištuštinimu ir taip toliau.

„Proscenic M7 Pro“ pasižymi 2600Pa siurbimo galia, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai gerai.

Šir robotas dulkių siurblys be sauso atliekų siurbimo palaiko ir grindų plovimą. Belieka tik prie jo pritvirtinti 110 ml vandens talpą ir „Proscenic M7 Pro“ plaus grindis.

Įdomu yra tai, kad „Proscenic M7 Pro“ turi 600 ml talpos sausų atliekų dėžutę, tačiau jos nėra būtina tuštinti. Siurblys tą sugeba padaryti pats. Tikra naujovė tarp tokių įrenginių.

„Proscenic M7 Pro“ aprūpintas 5200 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka darbuotis iki 200 min. ir gali išvalyti iki 300 m2 plotą. Tad šis siurblys susidoros ir su dideliais namais.

Siurblys pats grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir darbus tęsia nuo ten, kur baigė.

Didelį įspūdį daro ir tai, kad „Proscenic M7 Pro“ aprūpintas net 24 jutikliais, kurie jį apsaugo nuo kritimų nuo laiptų ir kitų aukštesnių paviršių bei drauge su lazerine navigacijos sistema tinkamai įvertina patalpas ir nupiešia tikslius patalpų žemėlapius.

Čia įdomu yra tai, kad sudaromi kelių sluoksnių patalpų žemėlapiai. Toks dalykas ypač pravers tiems, kurie šį siurblį naudos skirtinguose pastato aukštuose.

Žinoma, visi žemėlapiai ir informacija apie siurblio valymą, tvarkaraščiai, rankinis valdymas, virtualios sienos, no-go zonos, konkrečios vietos bei kiti valymo režimai ir dar daugiau valdymo galimybių rasime išmaniojo programėlėje.

„Proscenic M7 Pro“ yra vienas pažangiausių robotų dulkių siurblių ir už tokią kainą yra tikrai vertas dėmesio.

„Kugoo Kirin M4“ elektrinis paspirtukas

  • Su nuolaidos kuponu 2huMAM2C ​jis kainuoja 534,99 €;
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„KUGOO KIRIN M4“ yra naujausias ir labai galingas kompanijos elektrinis paspirtukas: 500W elektros variklis, dvigubi amortizatoriai ir net 45 km nuvažiuojamas atstumas. Tikras žvėris.

Šis elektrinis paspirtukas aprūpintas 48V 11 Ah baterijomis, kurių vienu įkrovimu užteks nuvažiuoti 45 km. Be to, palaikomi 3 skirtingi važiavimo režimai ir maksimalus greitis siekia net 43 km/h.

Įspūdinga ir tai, kad baterijos įkraunamos per 6 valandas. Dažnu atveju per tiek laiko įkraunamos paspirtukų baterijos, kurie gali nuvažiuoti vos pusę tokio atstumo.

Mažasis monstras sugeba įveikti iki 15 laipsnių įkalnes, turi dvigubas amortizatorių bei stabdžių sistemas - yra diskiniai stabdžiai, atsparus vandeniui - IPX4, 10 colių dydžio ratai, žibintai, juo gali važiuoti iki 150 kg sveriantis žmogus ir paspirtukas yra sulankstomas.

Be to, yra galimybė prie plačios stovėjimo aikštelės pritvirtinti pakuotėje esančią sėdynę. Įvertinus visas specifikacijas ir ypatingai nuvažiuojamą atstumą bei greitį - čia jau beveik motoroleris.

Šis įspūdingos išvaizdos ir puikiomis techninėmis specifikacijomis pasižymintis elektrinis paspirtukas gali drąsiai vadintis vienu geriausiu rinkoje. Už tokią kainą būtų sudėtinga rasti geresnį variantą.

„KUGOO“ kompanija visada pasižymėjo puikiu kokybės ir kainos santykiu. Ne veltui ji vien Europoje jau yra pardavusi virš 100 000 elektrinių paspirtukų ir šis „KUGOO KIRIN M4“ modelis taps naujuoju šios vasaros hitu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()