Viskas iš Europos sandėlių ir už super žemas kainas: išparduodami net 20kPa siurbimo galios „Xiaomi“ siurbliai, apžvalgininko geriausiais vadinami FHD vaizdo projektoriai ir 50€ pigiau „Kugoo“ elektriniai paspirtukai (Video)  ()

Naujausi GeekMaxi.com pasiūlymai:

- „Spring Sale“ išpardavimas, įdomiausios akcijos ir sąlygos;

- Belaidis rankinis dulkių siurblys „Xiaomi JIMMY JV63“ - net 20000Pa siurbimo galia, dirba iki 60 min.;

- FHD vaizdo projektorius „VIVIBRIGHT F40 Native 1080P Projector“ - daugybę tokių įrenginių išbandęs apžvalgininkas: „už mažiau nei 250 eurų kainą, tai yra geriausias pasirinkimas“;

- „Kugoo Kirin S1“ elektrinis paspirtukas - 350 W galios, 6 Ah baterija, 25 km/h greitis ir 25 km nuvažiuojamas atstumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidedantį „Spring Sale“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu šaunių ir naudingų daiktų galima įsigyti su iki 40 proc. siekiančiomis nuolaidomis.

Plius, visiems papildomai taikomas NEWGEEKMAXI nuolaidų kuponas - su juo gausime dar papildomą 3 proc. nuolaidą.

Plačioje pasiūloje rasime pamėgtų gamintojų robotų dulkių siurblių, elektrinių dviračių, paspirtukų, dviračių, įrankių ir daugybę kitų šaunių prekių, kurioms taip pat yra taikomos nuolaidos ir specialūs kuponai.

GeekMaxi tvirtina, kad didžioji dalis prekių atkeliaus tiesiai iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, o be to - prekės atkeliaus žymiai greičiau, nei siunčiant iš Kinijos sandėlių.

Visą pasiūlą ir sąlygas rasite oficialiame „Spring Sale“ išpardavimo puslapyje, o dabar pasižiūrėkime į keletą labai naudingų, praktiškų ir už gerą kainą parduodamų daiktų.

„Xiaomi JIMMY JV63“ belaidis rankinis dulkių siurblys

  • Šiuo metu jis kainuoja 169,99 €;
  • nuolaidos kuponas Q7ibppT6​;
  • Vokietijos sandėlio;
  • tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja virš 200 €.

„Xiaomi Jimmy JV63“ yra vienas naujesnių kompanijos produktų, pasižyminčių puikiomis techninėmis savybėmis ir kaina.

„Jimmy JV63“ variklio galia siekia net 450 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 20 kPa.

Siurblio baterijų talpa siekia net 2500 mAh, todėl su pilna baterija galima dirbti iki 60 minučių.

Čia verta pažymėti, kad palaikomi 3 siurbimo režimai: Normal, Strong bei Max. Tad jei siurbliuosime grindis, atitinkamai baterijų energijos užtenka 8, 20 ir 40 min., o jei bus siurbiami baldai (siurblys naudojamas be pagrindinio vamzdžio), tada energijos atitinkamai užteks 9, 25 ir 60 min.

Gamintojas teigia, kad bateriją įkrauti užtruks apie 4-5 valandas.

Taip pat yra labai pabrėžiama, kad pakuotėje atkeliauja du skirtingi valymo galvos voleliai ir vienas jų yra skirtas grindų valymui, o kitas - kiliminei dangai.

Tokiu būdu yra maksimaliai efektyviai išnaudojamas „Xiaomi Jimmy JV63“ siurblys ir galima pagal situaciją pasirinkti reikiamą volelį.

Teigiama, kad juos pakeisti yra labai paprasta ir užtrunka vos kelias sekundes. Taip pat jie neapsivelia plaukais.

Šis įrenginys yra universalus, gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Jis stebina savo baterijų talpa, priedais ir kaina.

„Jimmy JV63“ sveria 2,85 kg ir yra tokių išmatavimų: 630 x 325 x 135 mm.

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV63“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

„Jimmy JV63“ yra patogus naudoti ir pakuotėje rasime galimybę įvairių antgalių, tad su šiuo siurbliu išvalysime namus nuo lubų iki grindų.

Šaunus variantas ieškantiems belaidžio dulkių siurblio ir dabar GeekMaxi jį parduoda gerokai pigiau, nei kitos parduotuvės. Plius, jis bus atsiųstas iš Vokietijos sandėlio, tad nebus jokių muito mokesčių.

FHD vaizdo projektorius „VIVIBRIGHT F40 Native 1080P Projector“

  • Šiuo metu jis kainuoja 166,99 €;
  • nuolaidos kuponas aRRNFNdf​;
  • Vokietijos sandėlio;
  • tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja virš 200 €.

Tai yra turbūt vienas pigiausių FHD vaizdo projektorių visoje rinkoje ir kaip teigia daugybę tokių įrenginių išbandęs apžvalgininkas: už mažiau nei 250 eurų kainą, tai yra geriausias pasirinkimas.

„VIVIBRIGHT F40 Native 1080P Projector“ vaizdo projektorius užtikrina 1080p raišką, 4200 liumenų ryškumą, o LED lempa švies net 50 000 valandų.

Kitaip tariant, jei projektorių kasdien naudosite po 8 valandas, taip jis galės dirbti 17 metų. Daugiau nei įspūdinga.

Taip pat svarbu paminėti ir tai, kad jis turi daugybę naudingų jungčių, kaip USB, HDMI, SPDIF bei Audio. Tad prie šio vaizdo projektoriaus galima prijungti įvairius prietaisus.

Jis taip pat turi 10W galios garsiakalbius, tad ir be papildomos garso įrangos galima žiūrėti įvairius filmus ar žaisti žaidimus.

Projektorius palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, lenkų, ispanų, prancūzų ir kt.

Na ir svarbiausioji dalis. Šis projektorius gali vaizdą rodyti net 300 colių įstrižainės ekrane. Tad už 9,1 metro pastatytas „VIVIBRIGHT F40 Native 1080P Projector“ vaizdo projektorius vaizdą rodys 7,62 metro įstrižainės ekrane.

Žinoma, pats geriausias rezultatas yra pasiekiamas, kai projektorius yra pastatytas 1,8-3,6 metrų atstumu.

Plačiau apie šį projektorių ir jo galimybes galite sužinote šioje apžvalgoje. Jos autorius yra išbandęs galybę įvairių projektorių ir savo vedamame reitinge „VIVIBRIGHT F40 Native 1080P Projector“ vaizdo projektorius užima net antrą vietą:

„Kugoo Kirin S1“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis kainuoja 249,99 €;
  • nuolaidos kuponas KdPqUuVf​;
  • Europos sandėlių;
  • tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja virš 300 €.

„Kugoo Kirin S1“ yra būtent tai, kai už mažiausią kainą ieškome maksimumo. Reikia pripažinti, kad už tokią kainą būtų labai sunku rasti jam alternatyvą.

Puikaus dizaino, kokybiškai pagamintas, lengvai sulankstomas, talpios baterijos ir net palaiko išmaniąją programėlę, kuri suteikia dar daugiau funkcionalumo.

Iškart norisi pažymėti, kad „Kugoo“ kompanija ir toliau nenustoja gerinti elektrinių paspirtukų sulankstymo mechanizmo.

Dėl šio aspekto kompanija anksčiau buvo susilaukusi kritikos, bet to tikrai nenutiks su „Kugoo Kirin S1“ elektriniu paspirtuku.

Dabar jis sulakstomas vos per kelias sekundes ir tuo galite įsitikinti žemiau pateiktoje apžvalgoje.

„Kugoo Kirin S1“ pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio, rankenos padengtos specialios gumos danga, kaip ir pati stovėjimo aikštelė. Tad ant jos stovėti yra dar patogiau ir saugiau.

Paspirtukas sveria 11,9 kg ir yra kompaktiškas: 1080 x 420 x 1050 mm (1080 x 420 x 410 mm sulankstytas), tad lengvai tilps į automobilio bagažinę.

Verta pažymėti ir naujo dizaino valdymą ir ekranėlį. Vietoje keleto mygtukų, kaip kad yra ankstesniuose „Kugoo“ elektrinių paspirtukų modeliuose, dabar turime vieną valdymo mygtuką ir juo galima pasirinkti skirtingus važiavimo režimus.

Pastarųjų čia yra trys: 10 km/h, 20 km/h, 25 km/h.

Taip pat su šiuo mygtuku įjungsime/išjungsime „Kugoo Kirin S1“ elektrinį paspirtuką ir jo šviesas.

Kalbant apie kitus svarbius „Kugoo Kirin S1“ aspektus, tai jis turi 350W elektros variklį bei aprūpintas (36V) 6 Ah baterijomis, kurių energijos užtenka nuvažiuoti iki 25 km. Baterija įkraunama per 4-6 val.

Taip pat „Kugoo Kirin S1“ įveikia iki 15 laipsnių įkalnes, juo gali važiuoti iki 100 kg sveriantis žmogus ir naudojama dviguba stabdymo sistema.

Priekyje turime elektroninius stabdžius, o galinį ratą stabdysime prie jo spausdami purvasaugį.

Čia iškart reikėtų pažymėti ir tai, kad „Kugoo“ kompanija savo elektriniuose paspirtukuose pradėjo naudoti korio tipo ratus.

Jie yra kieto tipo - be pripučiamų padangų, kas leis išvengti pradurtos padangos problemų. Kai kuriems tai gali pasirodyti, kaip trūkumas, tačiau korio dizaino ratai pagerina amortizaciją ir be to - priekiniame rate yra integruota papildoma smūgius sugerianti sistemą. Tad vien privalumai.

„Kugoo Kirin S1“ turi ir dar keletą svarbių privalumų. Šis elektrinis paspirtukas palaiko išmaniąją programėlę ir su ja galima „Kugoo Kirin S1“ valdyti.

Nuotoliniu būdu jį užrakinti; aktyvuoti kruizo režimą; matyti nuvažiuojamą atstumą, greitį, baterijos energijos likutį; peržiūrėti važinėjimo statistiką; pasinaudoti Google Map žemėlapiais ir balsu duoti komandas.

Tvirtas, išvaizdus ir tiesiog apgalvotas iki pačių smulkiausių detalių. Už tokią kainą „Kugoo Kirin S1“ yra nuostabus elektrinis paspirtukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()