Fantastiški elektriniai dviračiai, paspirtukai, oro drėkintuvai, sporto įranga ir naujos kartos „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai - GeeKmaxi skelbia grandiozinį išpardavimą ir viskas iš Vokietijos sandėlio (Video)  ()

GeeKmaxi.com pasiūlymai:

- „2020 Fashion E-bikes Sale“ išpardavimas ir specialios akcijos;

- Elektrinis, kompaktiškas, sulankstomas treniruoklis „Merax“ su skystųjų kristalų ekranu ir iš Vokietijos sandėlio;

- „Proscenic 807C“ oro drėkintuvas su aromaterapijos funkcija ir iš Vokietijos sandėlio;

- Naujos kartos, plaunantis ir grindis siurbiantis „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidedantį „2020 Fashion E-bikes Sale“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu už puikias kainas galima įsigyti įvairių elektrinių dviračių, paspirtukų, riedlenčių ir kitų įdomių daiktų, bei taip iš anksto pasiruošti artėjančiam šiltajam metų sezonui.

GeekMaxi tvirtina, kad papildomai suteiks iki 30 eurų siekiančius nuolaidų kuponus ir didžioji dalis prekių atkeliaus tiesiai iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, o be to - prekės atkeliaus žymiai greičiau, nei siunčiant iš Kinijos sandėlių.

Visos akcijos tęsis iki kovo 18 dienos. Platesnę informaciją apie pasiūlymus rasite oficialiame „2020 Fashion E-bikes Sale“ išpardavimo puslapyje, o dabar pasižiūrėkime į keletą labai naudingų, praktiškų ir už gerą kainą parduodamų daiktų.

„Merax“ treniruoklis

  • Su nuolaidos kuponu E4KHpyna​ jis kainuoja 185,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Merax“ treniruoklis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie neturi laiko vaikščioti į sporto klubą, o ir šaltuoju metų laiku nenori bėgioti lauke. Toks treniruoklis leis palaikyti fizinę formą ir atsikratyti dienos metu sukaupto streso.

Džiugu, kad „Merax“ treniruoklis prijungiamas prie įprasto elektros tinklo (variklio galia 500W), ant jo gali bėgti iki 100 kg svorio asmenys bei turi LCD ekraną.

Jame bus galima matyti nubėgtą atstumą, greitį, laiką ir sudegintas kalorijas. O su žemiau esančiais mygtukais pasirinkti bėgimo greitį, sudėtingumą ir iš viso čia yra 12 bėgimo programų.

Taip pat didelis privalumas, kad šis „Merax“ treniruoklis yra sulankstomas, tad namuose neužims daug vietos.

Kalbant apie „Merax“ treniruoklio išmatavimus, tai bendri jo matmenys yra 117 x 62 x 118 cm, o kai sulankstytas: 118 x 55,5 x 62 cm.

Pačio bėgimo takelio išmatavimai yra 95 x 34 cm. Plius, treniruoklis turi papildomas rankenas ir juose įdiegtus avarinio stabdymo mygtukus.

Tad bėgimo metu šios rankenos leis prisilaikyti ir jei netyčia pasirinksite per didelį greitį - vieno mygtuko spustelėjimu bus įjungtas avarinis stabdymas.

„Proscenic 807C“ oro drėkintuvas su aromaterapijos funkcija

  • Su nuolaidos kuponu XC3qAHBz​ jis kainuoja 53,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Proscenic 807C“ oro drėkintuvas yra labai stilingas ir funkcionalus prietaisas. Jis turi 5,3 litrų vandens talpą, tad vieno papildymo užteks nepertraukiamai darbuotis net iki 30 valandų.

Taip pat šaunu, kad „Proscenic 807C“ turi pašildymo funkciją, tad jį galima naudoti ir aromaterapijai. Po kambarį paskleisti įvairių malonių kvapų.

Čia tik svarbu pabrėžti, kad negalima aromatinių aliejų pilti į vandeniui skirtą talpą. Taip galima sugadinti įrenginį. „Proscenic 807C“ turi atskirą vietą, skirtą aliejaus tipo skysčiams.

„Proscenic 807C“ galia siekia 110W, jis prijungiamas prie elektros tinklo, triukšmo lygis siekia vos iki 38 dB ir toks prietaisas puikiai tinka 30-60 m2 kambariui.

Svarbu pažymėti ir tai, kad „Proscenic 807C“ oro drėkintuvą galima valdyti net keliais būdais: ant jo korpuse esančia panele (reaguoja į prisilietimus), pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, telefone įdiegta išmaniąja programėle ir net balsu (su Amazon Alexa). Oro drėkintuvas palaiko WiFi 2.4 GHz.

Galima sudaryti oro drėkinimo tvarkaraščius, rinktis iš 4 oro drėkinimo režimų ir 7 greičių: nuo 120 ml/val iki 350 ml/val.

Be to, „Proscenic 807C“ oro drėkintuvas turi HEPA filtrą, tad tuo pačiu atlieka ir kambario oro valymo funkciją.

„Proscenic 807C“ oro drėkintuvas yra pakankamai išmanus įrenginys ir turi drėgmės jutiklius, tad gali nustatyti kambario drėgmės lygį ir automatiškai įsijungti bei išsijungti. Čia jau priklauso nuo to, kokį norimą palaikyti drėgmės lygį nustatysime.

Taip pat „Proscenic 807C“ palaiko ir automatinio išsijungimo funkciją, kuri pravers tais atvejais, kai talpoje neliks vandens. Šaunus daiktas, praversiantis kiekvieno namuose, jogos studijose, sporto klube, darbe ir pan.

„Xiaomi STYJ02YM“ robotas dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kuponu 7I7GW4ER ​jis kainuoja 307,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška 2 metų garantija.

„Xiaomi STYJ02YM“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys.

Jis pasižymi pačiomis geriausiomis techninėmis savybėmis, kokias tik gali turėti šiuolaikiniai robotai dulkių siurbliai. Ir be to, „Xiaomi STYJ02YM“  vienu metu palaiko sausą ir drėgną grindų valymą.

Kaip ir dera „Xiaomi“ kompanijos robotams, taip ir „Xiaomi STYJ02YM“ pasižymi puikiomis savybėmis: LDS navigacijos sistema, 2100Pa siurbimo galia, elektroninis vandens padavimo valdymas, sistemingas judėjimas po teritoriją, daugybė jutiklių bei valdymas išmaniąja programėle ir t.t.

Kalbant detaliau apie valymą, tai iš tikrųjų „Xiaomi STYJ02YM“ palaiko net tris darbo režimus: sausą valymą, grindų plovimą ir kombinuotą valymą - sausą ir drėgną grindų valymą. Tikrai ne kiekvienas šiuolaikinis robotas dulkių siurblys gali tuo pasigirti.

Čia tik reikia pažymėti, kad pakuotėje yra sausam siurbimui bei sausam siurbimui ir drėgnam grindų valymui skirtos talpos. Norint vien tik plauti grindis - reikės atskirai įsigyti vandens talpą.

„Xiaomi STYJ02YM“ aprūpintas 3200 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka net iki dviejų valandų. Jis pats sugeba grįžti prie įkrovimo stotelės ir įkrauti bateriją.

Taip pat „Xiaomi STYJ02YM“ lengvai įveikia iki 2 cm aukščio kliūtis ir dėka jutiklių - nenukrenta nuo laiptų bei kitų paviršių.

Žinoma, „Xiaomi STYJ02YM“ galima valdyti su išmaniąja programėle ir taip sudaryti valymo tvarkaraščius, matyti kur konkrečiu metu yra robotas dulkių siurblys, nurodyti draudžiamas įvažiuoti zonas ir t.t. Šaunus namų tvarkymo pagalbininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()