Perkamiausi ir geriausiai pirkėjų vertinami 2020 m. sezono žiemos išvykoms į lauką skirti batai (pirkėjų atsiliepimai)  (1)

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Patys perkamiausi žiemos batai vyrams, su pašildymu, iki 47 dydžio - „Brand Men Winter Snow Boots Waterproof Leather Sneakers Super Warm Men's Boots Outdoor Male Hiking Boots Work Shoes Size 39-47“;

- Antri pagal populiarumą žiemos batai vyrams, su pašildymu, iki 46 dydžio - „BONA Men Boots Anti-Skidding Leather Shoes Men Popular Comfy Spring Autumn Men Shoes Short Plush Snow Boots Durable Outsole“;

- Labai gerai vertinami žiemos batai vyrams su paaukštintu kulnu, išimama vidine dalimi, iki 46 dydžio - „VESONAL 2020 Winter Camouflage Snow Men Boots Rain Shoes Waterproof With Fur Plush Warm Male Casual Mid-Calf Work Fishing Boot“;

- Puikiai vertinami žiemos batai vyrams, su pašildymu, iki 48 dydžio - „Men Hiking Boots Warm Men High Quality Waterproof Leather Winter Snow Boots Sneakers Outdoor Male Work Shoes 39-48 size big size“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patys perkamiausi žiemos batai vyrams, su pašildymu, iki 47 dydžio

  • Dabar jie parduodami nuo 12,95 €;
  • 42 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai yra vyriški batai, skirti tiems, kurie mėgsta ilgus pasivaikščiojimus ir kitas pramogas lauke.

Jie yra su papildomu pašildymu - dengti trumpu pliušu - tad skirti naudoti šaltuoju metų laiku.

Tai yra patys populiariausi vyriškai batai žiemai ir turime virš 1 100 užsakymų, 400 atsiliepimų ir itin aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Pirkėjai yra labai patenkinti šiais batais, jų pagaminimo kokybe ir siūlo atkreipti dėmesį, kad batus galima rinktis nuo 39 iki 47 dydžio.

Belieka tik pasinaudoti pardavėjo pateikiama dydžių lentele ir pasirinkti sau tinkamiausią dydį. Taip pat daugelis pirkėjų rekomenduojama rinktis vienu dydžiu didesnius batus ir ypač esant tokioms sąlygoms.

Pavyzdžiui, jei pėdos ilgis yra 26 cm, tai europietiškas batų dydis bus 42. Bet jei pėda stambesnė, platesnė, tada geriau pasirinkti 43 dydį. Tai rudens-žiemos-pavasario batai, tad ir kojinės bus dėvimos storesnės ir geriau, kad kojos būtų kiek laisvesnės ir jų nespaustų. Kitu atveju bus trikdoma kraujotaka ir spaudžiamos kojos šals.

Šie batai yra neperšlampami, šilti ir su specialiu protektoriumi, kuris leis jaustis užtikrintai ir ant slidžios dangos. Išvaizdūs, kokybiški, pirkėjų labai teigiamai vertinami ir dabar dar už labai gerą kainą parduodami batai.

 

G***v: Užsisakiau į Tomsko (Rusija) regioną ir batai atkeliavo per 2 savaites. Viskas atitinka, ką nurodo pardavėjas. Batai pagaminti labai kokybiškai. Užsisakiau 45 europietiško dydžio batus ir jie man tinka puikiai. Ant kojų laikosi, lyg būtų priklijuoti. Batai šilti. Sibiro regione kaip tik tokių batų ir reikia. Vidpadis išimamas, siūlės kokybiškos, patogūs batai. Labai rekomenduoju batus ir pardavėją!!! 

Kelios pirkėjų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Antri pagal populiarumą žiemos batai vyrams, su pašildymu, iki 46 dydžio

  • Dabar jie parduodami už 26,94 €;
  • 41 % nuolaida;
  • 5,68 € už siuntimą į Lietuvą.

 

Beveik 700 užsakymų, virš 500 atsiliepimų ir 4,8 balų įvertinimas. Labai populiarūs batai vyrams.

Jie iš principo yra analogiški aukščiau aptartiems ir skiriasi tuo, kad yra kiek kitokio dizaino, šiek tiek aukštesniu kulniuku - apgaubs didesnę dalį kojos.

Pirkėjai ir vėl pažymi, kad verta rinktis vienu dydžiu didesnius batus. Tokiu atveju batai bus kaip tik.

Batai yra tvirti, pagaminti kokybiškai, šilti, patogūs dėvėti ir dažnam pirkėjui jie taip patiko, kad ir savo bičiuliams užsakė tokius pat.

A***a: Užsakyti batai keliavo 22 dienas. Atkeliavusi pakuotė buvo tvarkinga. Batai kokybiški, siūlės ir klijavimo vietos yra tvarkingos. Kaip tokioje kainų kategorijoje, viskas padaryta labai gerai. Batai neslysta, yra šilti. Iki -15 laipsnių temperatūroje pats tas. Rekomenduoju.

Kelios pirkėjų padarytos batų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Labai gerai vertinami žiemos batai vyrams su paaukštintu kulnu, išimama vidine dalimi, iki 46 dydžio

  • Dabar jie parduodami nuo 14,17 €;
  • 55 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

 

Virš 250 užsakymų, beveik 150 atsiliepimų ir aukštas 4,7 balų įvertinimas. Pirkėjai yra patenkinti šiais šiltais žiemos batais.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šiems batams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad batų kokybė yra puiki, bei jie buvo greitai pristatyti.

Pirkėjams patinka tai, kad šių batų vidinė dalis yra išimama, tad taip yra patogu juos priderinti prie lauke esančių sąlygų. Taip šiuos batus galima naudoti kone ištisus metus.

Kelios pirkėjų padarytos batų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Puikiai vertinami žiemos batai vyrams, su pašildymu, iki 48 dydžio

  • Dabar jie parduodami už 35,26 €;
  • 30 % nuolaida;
  • 4,15 € už siuntimą į Lietuvą.

 

Vieni naujausių ir puikiai vertinamų žieminių batų vyrams: virš 150 užsakymų ir aukščiausias 5 balų įvertinimas.

Šiuo atveju taip pat galite rinktis iš įvairių batų dydžių, nuo 39 iki 48 dydžio, bei įvairių spalvų modelių. Batai yra išvaizdūs, su tvirtais raišteliais, pašildymu, kokybišku ir neslystančiu padu.

Dar vieni šaunūs batai šaltajam metų sezonui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai (1)