Perkamiausi liepos mėn. laikrodžiai iš AliExpress už mažiausias kainas: įspūdingos išvaizdos, baterija tarnauja iki 10 dienų, daugybė sporto režimų, galimybė skambinti, EKG, kraujo spaudimo matavimas ir kt. („L13“ ir „E3“ palyginimas, Video)  ()

„L13“ ir „E3“ išmanieji laikrodžiai yra šio mėnesio patys perkamiausi ir iš pirkėjų sulaukia daugiausiai dėmesio. Ir nors jų kaina praktiškai nesiskiria, tai yra skirtingi išmanieji laikrodžiai ir skirti skirtingo tipo žmonėms. Štai kuo šie laikrodžiai panašūs ir kuo skiriasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • „L13“ išmanieji laikrodžiai parduodami už 28,34 €;
    • 30 % nuolaida;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

 

  • „E3“ išmanieji laikrodžiai parduodami už 25,17 €;
    • 30 % nuolaida;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„L13“ ir „E3“ yra šio mėnesio patys perkamiausi bei pirkėjų labai giriami išmanieji laikrodžiai  - pirkėjų atsiliepimus apie „L13“ rasite čia - ir šiame tekste detaliau juos apžvelgsime bei palyginsime tarpusavyje.

Pradėsime nuo „L13“ ir tada pasižiūrėsime į „E3“ modelį.

Su labai geru ekranu, gražia sąsaja, skambinimo galimybe, EKG ir t.t. - „L13“

„L13“ išmanusis laikrodis yra puikios išvaizdos, metalo lydinio korpusas, keičiamas dirbtinės odos dirželis, labai gražūs ir keičiami ekrano atvaizdavimo pasirinkimai ir stebėtinas funkcionalumas.

„L13“ geba nuolat sekti miego kokybę, širdies ritmą, išmatuoti kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje bei padaryti elektrokardiogramą. 

Tokioje kainų kategorijoje, tai yra ne toks jau ir dažnas dalykas. Plius, daug informacijos yra pateikiama ryškiame ir spalvotame (240 x 240 raiškos) 1,3 colių įstrižainės ekrane.

Na, o visą informaciją galima peržiūrėti išmaniojoje programėlėje. Ją beliks atsisiųsti į Android ar iOS telefoną, įdiegti ir Bluetooth (3.0 ir 4.0) ryšiu susieti su „L13“ laikrodžiu.

Laikrodis palaiko anglų, rusų, lenkų ir kt. kalbas.

Galimybės tokios, kad kaina stebina ir pirkėjus - su „L13“ galima skambinti, rašyti SMS, išmatuoti kraujo spaudimą, EKG, deguonies kiekį kraujyje, valdyti muzikos grotuvą ir dar daugiau (pirkėjų atsiliepimai)

Labai šaunu yra tai, kad „L13“ palaiko skambinimo galimybę.

Tai yra, beliks laikrodį susieti su telefonu ir jei kas nors paskambins, tiesiog su „L13“ galėsite skambutį atmesti arba į jį atsiliepti ir kalbėtis su pašnekovu.

Tokioje kainų kategorijoje, tai yra tikra retenybė.

„L13“ taip pat palaiko nuotolinį muzikos grotuvo ir telefono kameros valdymą; praneša apie gautas žinutes ir į jas galima atsakyti; palaiko įvairius sporto režimus; skaičiuoja žingsnius; atstumą; primena, kad metas pajudėti; yra kalendorius ir kt.

„L13“ atitinka IP68 standartą, tad jis yra visiškai atsparus vandeniui.

Galiausiai, baterija. „L13“ turi 290 mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks apie 2 valandas ir jos užteks iki 3 dienų.

Šaunus, funkcionalus ir labai išvaizdus išmanusis laikrodis. Tačiau jam yra itin įdomi ir pirkėjus dominanti alternatyva - „E3“ išmanusis laikrodis.

Įspūdingo dizaino ir labai gerai vertinamas sportiškas išmanusis laikrodis - „E3“

„E3“ yra šauni alternatyva „L13“ išmaniajam laikrodžiui ir pirkėjai „E3“ vertina labai gerai.

Visgi, „E3“ kai kuriose vietose nusileidžia, o kai kuriose pirmauja prieš „L13“. Kad nesikartume, atkreipsime dėmesį į pagrindinius skirtumus.

„E3“ yra kiek kitokio dizaino ir pats pirmasis skirtumas yra tas, kad jis turi vieną valdymo mygtuką, vietoje dviejų, taip pat jo dirželis nėra keičiamas, kaip kad „L13“ laikrodžio atveju.

Ekrano raiška ta pati (240 x 240), bet jis truputi didesnis: 1,38 prieš 1,3 colio.

„E3“ laikrodžiu negalėsite atsiliepti į skambučius, atrašyti SMS ir jis nepadarys EKG, tačiau visas kitas savybes bei funkcijas „E3“ palaiko, kaip ir „L13“. Ir netgi dar daugiau.

Štai „E3“ turi daugiau sporto režimų, tarp kurių yra ir plaukimo, tad šis laikrodukas yra skirtas aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms.

Iš viso „E3“ turi 7 sporto režimus: bėgimas, važiavimas dviračiu, stalo tenisas, plaukimas, šokinėjimas per šokdynę, tenisas, badmintonas.

Plius, „E3“ baterija tarnauja iki 10 dienų, kai „L13“ iki 3 dienų. Akivaizdus „E3“ privalumas.

Na, o visais kitais atvejais šie du laikrodukai vienas nuo kito neatsilieka ir yra suporuojami su iOS bei Android telefonais, palaiko įvairias kalbas, seka miegą, širdies ritmą, skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas, informuoja apie gautus pranešimus ir t.t.

Nenuostabu, kad „L13“ ir „E3“ yra patys populiariausi liepos mėnesio išmanieji laikrodžiai. Tai du labai šaunūs, išvaizdūs, funkcionalūs ir už itin gerą kainą parduodami išmanieji laikrodžiai.

Iš esmės „L13“ yra klasikinio tipo ir tinka ne tik tiems žmonėms, kuriems labai svarbu stilius, bet ir asmeniniai sveikatos rodikliai, noras patogiai bendrauti su pašnekovais - juk galima su šiuo laikrodžiu atsiliepti į skambučius ir atrašyti žinutes - ir bent retkarčiais nusprendžiantiems pasportuoti. Jis patenkins visus poreikius.

Tuo tarpu „E3“ jau yra sportinio tipo išmanusis laikrodis ir jis labiau tinka fiziškai aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms. Čia turime daugiau sporto režimų ir baterija tarnauja ženkliai ilgiau, kas daugeliui tikrai bus dideliu privalumu.

Kadangi „L13“ ir „E3“ kainos yra praktiškai vienodos, belieka tik asmeniškai nuspręsti, kuris išmanusis laikrodis geriausiai atitinka asmeninius poreikius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()