„Tokių akinių nuo saulės ir už tokią kainą tikrai nerasite vietinėse parduotuvėse“ - praktiškai išbandė UV-400 standartą turinčius „Xiaomi“ akinius („Xiaomi Mijia Youpin TAC“ apžvalga, Video)  (2)

„Bet koks nešiojamas aksesuaras turi atrodyti puikiai ir pageidautina, kad be to WOW efekto. Kitu atveju visi tik ir spoksos į tą daiktą. Xiaomi jau seniai žino, kaip pagaminti daiktą, kuris papuoštų žmogų ir per daug į save neatkreiptų dėmesio. Štai šiandien ir aptarsiu vieną tokį daiktą – Xiaomi akinius nuo saulės.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čia yra „Xiaomi Mijia Youpin TAC“ akiniai nuo saulės ir atitinka UV-400 standartą. Taip pat yra su poliarizuotais lęšiais.

„Iškart atkreipiu dėmesį, kad šie Xiaomi akiniai nuo saulės yra labai pigūs, tad vietinėse parduotuvėse jų nerasite.

Tiesiog vietiniams pardavėjams neapsimoka juos siųstis ir pardavinėti. Per menkas būtų pelnas.“

„Xiaomi Mijia Youpin TAC“ akiniai nuo saulės:

  • Aliexpress14,58 €;
    • 5 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Tai yra vadinamieji unisex akiniai, kas reiškia, jog tinka tiek vyrams, tiek ir moterims. Vaikams šie akiniai netinka, nes yra tiesiog per dideli (0:40 min.).

Pakuotėje be pačių akinių rasite jiems skirtą medžiaginį dėkliuką, trumpą instrukciją ir akiniams valyti skirtą medžiagos skiautę.“

„Akinių korpusas yra pilnai plastikinis ir čia turime poliarizuotus TAC lęšius. Tad Xiaomi akiniai yra su ypač plonais polimeriniais lęšiais, pagamintais iš aukštos kokybės celiuliozės triaceteto medžiagos.

Kiti labai populiarūs akinių nuo saulės lęšiai yra iš polikarbonato. Tačiau TAC lęšiai yra žymiai plonesni – vos 1 mm storio, tuo pačiu lengvesni ir atsparesni smūgiams bei subraižymams.

Tuo pačiu TAC lęšiai išlaiko realias aplinkos spalvas, apsaugo nuo atspindžių ir kenksmingų UV-400 spindulių poveikio.“

Poliarizuotų saulės akinių privalumai:

  • Nuima akinančius atspindžius nuo horizontalių paviršių;
  • Matomos natūralesnės spalvos;
  • Mažiau pavargsta akys, ypač daug vairuojant; 
  • Turi 100 % apsaugą nuo pavojingų UV spindulių.

„UV-400 standartas reiškia, kad tokie akiniai 100 proc. apsaugo nuo žalingų UV spindulių ir tai yra svarbu absoliučiai visiems.“

„Turiu pasakyti, kad akiniai yra labai kokybiški ir tinka tiek man, tiek ir mano žmonai. Tiesą sakant šie akiniai tiks bet kuriam suaugusiajam.

Beje, akinių auseles galima nuimti (2:10 min.), akiniai sveria tik 21 gramą ir lengvai telpa į tą pakuotėje esantį dermantino medžiagos dėkliuką. Nieko įspūdingo, bet akiniai čia laikosi saugiai ir tuo pačiu patogiai.

Apibendrinant būsiu labai konkretus – šie akiniai nuo saulės patiko tiek mano žmonai, tiek ir man. Tinka bet kokio tipo veidui ir tiek vyrams, tiek ir moterims. Akiniai laikosi tvirtai ir nuo veido nekrenta.

Norite pažintį su Xiaomi kompanija pradėti su stilingu, naudingu, praktišku ir pigiu daiktu? Šie vos 16 dolerių kainuojantys akiniai nuo saulės yra puiki galimybė tą padaryti.“

Speciali akcija

„Xiaomi Mijia Youpin TAC“ akiniai nuo saulės:

  • Aliexpress14,58 €;
    • 5 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(10)
(13)

Komentarai (2)