Manėte, kad „Xiaomi Mi Band 5“ išmanioji apyrankė yra pigi? Kompanija pristatė dvigubai pigesnį variantą - „Xiaomi Redmi Band 4C“ (Video)  ()

„Xiaomi“ šią vasarą pristatė aibę naujų produktų ir vienas jų yra naujoji išmanioji apyrankė - „Xiaomi Redmi Band 4C“.

Galima drąsiai sakyti, kad ji surinko didesnę dalį „Mi Band 4“ ir „Mi Band 5“ apyrankių savybių, o kainuoja perpus pigiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Redmi Band 4C“ išmanioji apyrankė (globali versija):

  • Aliexpress - 16,92 €;
    • 15 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

 

„Xiaomi Mi Band 5“ išmanioji apyrankė (globali versija):

  • Aliexpress - 28,64 €;
    • 46 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi Mi Band 5“ išmanioji apyrankė yra šių metų hitas ir dėl to vargiai kas gali pasiginčyti. Štai Aliexpress šią vos prieš porą mėnesių pristatytą apyrankę jau nupirko virš 60 000 pirkėjų. O kur dar kitos internetinės parduotuvės.

„Xiaomi Mi Band 5“ bus perkamiausia šių metų apyrankė ir nesunku suprasti, kodėl. Daug šaunių funkcijų, patobulinimų, palyginus su „Xiaomi Mi Band 4“, ir vis dar ta pati puiki kaina. „Xiaomi Mi Band 5“ apžvalgas rasite čia.

Tačiau kompanija pasirengusi žemų kainų kartelę nuleisti dar žemiau ir tik liepos pradžioje pristatyta naujoji „Xiaomi Redmi Band 4C“ kainuoja dvigubai pigiau, palyginus su „Mi Band 5“. Pasižiūrėkime, ką gali pasiūlyti ši itin pigi apyrankė.

 

Kadangi „Xiaomi Redmi Band 4C“ kainuoja dvigubai pigiau, tai tikėtis tokios pačios kokybės ir funkcionalumo, kaip „Mi Band 5“ - nevertėtų. Iš kitos pusės, „Xiaomi Redmi Band 4C“ turi viską, ko daugumai reikia iš fizinės veiklos asistento.

Taigi, vietoje ovalaus 1,2 colių įstrižainės spalvoto ir į prisilietimus reaguojančio AMOLED ekrano su 2.5D stiklo apsauga, „Xiaomi Redmi Band 4C“ turi 1,08 colių įstrižainės spalvotą ir į prisilietimus taip pat reaguojantį TFT ekraną. Akivaizdu, kad kokybė ne tokia aukšta, bet gerai yra tai, kad ekranas taip pat spalvotas.

Kitas skirtumas, baterijose. „Mi Band 5“ turi labai šaunų, naujo tipo magnetinį įkroviklį ir dabar nebereikia išimti kapsulės iš dirželio. „Xiaomi Redmi Band 4C“ yra įkraunama štai tokiu būdu, kurį matote žemiau pateiktame paveiksle. Analogiškai buvo įkraunama ir „Xiaomi Redmi Band 4“ apyrankė.

„Xiaomi Redmi Band 4C“ turi talpesnę bateriją: 130 mAh prieš 125 mAh ir panašu, kad vienu įkrovimu dirbs ilgiau - iki 14 dienų. „Mi Band 5“ atveju deklaruojamas tas pats laikas, bet apžvalgininkas tvirtina, kad apyrankę naudojant įprastai - realus laikas yra arčiau 10 dienų.

 

Kalbant apie fizinės veiklos stebėjimą, tai „Xiaomi Redmi Band 4C“ užtikrina visas bazines funkcijas: skaičiuoja žingsnius, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas, širdies ritmą 24/7 režimu, miego kokybę.

Taip pat palaiko 5 sporto režimus: bėgimas lauke, įprastas sportavimas, ėjimas, važiavimas dviračiu ir bėgimas ant bėgimo takelio.

„Xiaomi Mi Band 5“ palaiko dar daugiau sporto režimų ir iš viso čia turime net 11: bėgimas lauke, bėgimas ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu lauke, važiavimas dviračio treniruokliu, ėjimas, plaukimas, mankšta elipsiniu treniruokliu, joga, irklavimas, šokinėjimas per šokdynę ir bendras sportavimo režimas.

Kadangi „Xiaomi Mi Band 5“ palaiko plaukimo režimą, tad ji ir atitinka 5ATM standartą. Su šia apyranke galima nardyti iki 50 metrų gilyje. „Xiaomi Redmi Band 4C“ irgi atitinka 5ATM, bet plaukimo režimo nepalaiko.

„Xiaomi Redmi Band 4C“ taip pat praneša apie gautas žinutes, skambučius, socialinių tinklų pranešimus, rodo orų prognozę, informuoja apie per ilgą sėdėjimą vienoje vietoje, randa telefoną, suporuojama su telefonais Bluetooth 5.0 ryšiu ir galima nuotoliniu būdu valdyti telefone esantį muzikos grotuvą.

 

Taigi galima sakyti, kad pagrindines „Xiaomi Band 5“ funkcija palaiko ir naujoji „Xiaomi Redmi Band 4C“ išmanioji apyrankė.

Taip, ji nėra tokia išvaizdi (skonio reikalas aut. past. ir pirmieji pirkėjai tvirtina, kad „Xiaomi Redmi Band 4C“ labai simpatiška: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto), ekrano kokybė žemesnė, nepalaiko kraujo spaudimo matavimo, menstruacijų ciklo sekimo, programinė apyrankės įranga ir valdymo galimybės paprastesnės, nėra galimybės nuotoliniu būdu valdyti telefono kameros, mažiau sporto režimų ir ekrano atvaizdavimų bus mažiau. Tačiau ji ir kainuoja dvigubai mažiau, nei „Xiaomi Band 5“. Kažką tenka aukoti. Bet kaip ir minėjome, didžiąją dalį ir pačių naudingiausių funkcijų „Xiaomi Redmi Band 4C“ turi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()