Iš Vokietijos sandėlio ir su nuolaidų kuponais: itin funkcionalus „Xiaomi 70mai Lite“ oro kompresorius, aukščiausios klasės 4K raiška filmuojantis „ZLRC Beast SG906“ 5G dronas ir labai šaunus „Niubility N1“ elektrinis paspirtukas (Video)  ()

Geriausi Cafago pasiūlymai:

- Labai kompaktiškas ir funkcionalus „Xiaomi 70mai Lite“ oro kompresorius;

- Aukščiausios klasės 4K raiška filmuojantis „ZLRC Beast SG906“ 5G dronas, iš Vokietijos sandėlio;

- „Niubility N1“ elektrinis paspirtukas, iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai kompaktiškas ir funkcionalus „Xiaomi 70mai Lite“ oro kompresorius

  • Dabar jis parduodamas už 31,49 €;
  • nuolaidų kuponas CC2701;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Xiaomi 70mai Lite“ oro kompresorius turi LCD ekraną ir jame matysite oro putimo rezultatus. Galima pasirinkti KPA, BAR arba PSI vienetus.

Taip pat kompresorius automatiškai sustoja putęs orą, kai pasiekiama pasirinkta slėgio riba.

Labai naudinga funkcija ir nėra būtina nuolat stebėti pačio oro pūtimo proceso.

„Xiaomi 70mai Lite“ darbo rezultatas siekia 25l/min. ir maksimaliai palaiko iki 11 barų slėgį.

Oro kompresorius turi adatėles, skirtas pripūsti įvairių transporto priemonių ratams, čiužiniams, kamuoliams, valtims ir t.t.

„Xiaomi 70mai Lite“ prijungiamas su 3,5 metrų ilgio laidu prie transporto  priemonėje esančio 12V pridegiklio.

„Xiaomi 70mai Lite“ turi labai kompaktšką plastikinio korpuso dėklą. Čia yra paslepiami visi laidai, adatėlės ir pats oro kompresorius yra tokių išmatavimų 14,8 x 16,4 x 5,4 cm bei sveria tik 0,95 kg.

Už tokią kainą „Xiaomi 70mai Lite“ yra labai geras oro kompresorius, kurį galima naudoti nuo -30 iki +80 laipsnių temperatūroje. Šaunus daiktas.

 

Aukščiausios klasės 4K raiška filmuojantis „ZLRC Beast SG906“ 5G dronas

  • Dabar jis parduodamas už 140,24 €;
  • 75% nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • už 5,46 € į Lietuvą pristatys per 3-5 dienas.

Atkreipkite dėmesį, kad toks pasiūlymas taikomas labai ribotam dronų kiekiui ir pasiūloje jau beliko dronas su trimis baterijomis.

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 4 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai pravers tos papildomos baterijos.

„ZLRC Beast SG906“ dronas turi 60 laipsnių pasisukančią kamerą, su 120 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K. Drono apačioje yra dar viena 720p raiška filmuojanti kamera.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

 

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

„ZLRC Beast SG906“ drono valdymas ir yra viena šauniausių savybių. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti programėlę. Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „ZLRC Beast SG906“ dronas gali nutolti iki 800 m.

Tai yra labai geras rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje. Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

„ZLRC Beast SG906“ yra šaunus dronas ir dabar dar parduodamas už labai gerą kainą.

Štai čia rasite pirkėjų atsiliepimus apie „ZLRC Beast SG906“ droną, o čia „ZLRC Beast SG906“ apžvalgą:

 

„Niubility N1“ elektrinis paspirtukas

  • Dabar jis parduodamas už 227,79 €;
  • nuolaidų kuponas CCN1B;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 dienas.

„Niubility N1“ yra šaunus elektrinis paspirtukas. Kaip už tokią kainą, jis pasižymi labai geromis savybėmis.

„Niubility N1“ yra tvirto aliuminio rėmo elektrinis paspirtukas, sveria vos 12 kg ir yra lengvai sulankstomas. Kai išlankstytas - 1054 x 436 x 1150 mm, o kai sulankstytas - 1054 x 436 x 480 mm.

„Niubility N1“ turi LED žibintus, atšvaitus, atlenkiamą kojelę bei funkcionalų ekranėlį, kuriame matyti važiavimo greitis, atstumas, baterijos lygis ir kt.

 

„Niubility N1“ aprūpintas 250W galios elektros varikliu ir įkraunama 36V 7.8Ah baterija. Toks derinys leidžia su šiuo elektriniu paspirtuku vienu įkrovimu nuvažiuoti 25 km bei pasiekti iki 25 km/h greitį. Tikrai geri rezultatai.

8 colių dydžio pneumatinės padangos leis užtikrintai jaustis važiuojant įvairiais paviršiais. O dvigubai stabdžiai - E-ABS ir diskiniai - užtikrins maksimalų saugumą ir greitą sustojimą.

Gamintojas tvirtina, kad šiuo „Niubility N1“ elektriniu paspirtuku gali važinėtis iki 120 kg svorio žmonės ir turintys daugiau kaip 13 metų. Pačios vairo šakės aukštis yra reguliuojamas, o tai dar vienas privalumas, dėl kuriuo „Niubility N1“ paspirtuku bus patogu važinėtis tiek paaugliams, tiek ir suaugusiems.

Čia pristatomasis elektrinio paspirtuko vaizdo įrašas:

O čia „Niubility N1“ apžvalga (kalba italų kalba):

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()