GeekBuying skelbia „12.12“ išpardavimą ir pačius įspūdingiausius pasiūlymus - puikių specifikacijų, vienu įkrovimu iki 120 km ir įdomaus be grandinės sprendimo „XENGWE X5S“ elektrinis dviratis, „Xiaomi“ oro grynintuvas ir labai žemų kainų „Deerma DX700S“ siurblys, mini masažuoklis bei elektroninis darbo stalas (iš Europos, kuponai, Video)  ()

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- „12.12“ ir „Christmas Sale“ išpardavimai, kuponai, akcijos ir kiti pasiūlymai;

- „XENGWE X5S“ 240W galios, anglinio plieno rėmo ir be grandinės elektrinis dviratis, iš Lenkijos;

- „Xiaomi Baomi Air Purifier“ antros kartos oro grynintuvas, iš Europos sandėlio;

- „Mini Deep Muscle Massager“ giliųjų raumenų masažuoklis, iš Europos sandėlio;

- „Deerma DX700S“ puikios kainos rankinis dulkių siurblys, iš Lenkijos sandėlio;

„Acgam KVTD-2“ elektroninis darbo stalas, iš Europos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying skuba pranešti apie vis dar besitęsiantį „12.12“ išpardavimą ir geriausius pasiūlymus.

Absoliuti prekių dauguma atkeliaus iš Europos sandėlių, tad be jokių papildomų mokesčių ir labai greitai.

Taip pat papildomai galima pasinaudoti šiais papildomais nuolaidų kuponais, kurie galios iki gruodžio 17 d:

  • $2 nuolaida perkant virš $10: kuponas - 1212SA2002
  • $5 nuolaida perkant virš $80: kuponas - 1212SA2005

Yra ir dar vienas papildomas kuponas, kuris galioja iki gruodžio 25 d.:

  • $12 nuolaida perkant virš $200: kuponas - GKB202012

Ieškantiems specialiai kalėdinių dovanėlių bei įvairių papuošimų - verta apsilankyti „Christmas Sale“ išpardavimo puslapyje.

O ypač rekomenduojama apsilankyti Coupon Fest puslapyje. Čia rasime ypač daug įvairių robotų dulkių siurblių, belaidžių siurblių, sporto įrangos, šviestuvų, namų valdymo įrangos pasiūlymų. Patys populiariausi produktai ir su tik jiems skirtais specialiai kuponais.

O dabar keletas tikrai dėmesio vertų ir labai naudingų daiktų už itin geras kainas.

„XENGWE X5S“ 240W galios ir anglinio plieno rėmo elektrinis dviratis

  • Geekbuying - 646,78 €;
    • nuolaidos kuponas GKB567S;
    • Lenkijos pristatys per 3-10 d.d.

 

„XENGWE X5S“ yra įdomus ir kiek neįprastas elektrinis dviratis. Simpatiško dizaino, anglinio plieno rėmo, su reguliuojamus sėdynės bei vairo aukščiu ir, žinoma, sulankstomas.

Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti „XENGWE X5S“ išmatavimus. Beje, jis sveria 29 kg ir juo gali važinėtis net iki 150 kg svorio žmogus.

„XENGWE X5S“ išsiskiria ne tik anglinio plieno rėmu, bet ir išimama 48V 15Ah baterija. Taip bus patogu ją įkrauti ir nereikės viso dviračio neštis prie rozetės.

Šis elektrinis dviratis turi 240W elektros galios bešepetėlinį elektros variklį ir vienu įkrovimu gali vien elektra nuvažiuoti iki 60 km., o minant pedalus - iki 120 km.

Įdomu yra tai, kad „XENGWE X5S“ neturi grandinės ir visi mechanizmai, kurie minant pedalus verčia jį judėti į priekį, yra paslėpti dviračio korpuse. Taip, su „XENGWE X5S“ galima važinėtis ir kaip su įprastu dviračiu.

„XENGWE X5S“ turi integruotus žibintus bei ryškų LCD ekraną, kuriame matysime pagrindinę informaciją. Taip pat palaikomas ir kruizo režimas, kas tikrai pravers ilgesnėse kelionėse.

„XENGWE X5S“ aprūpintas 14 colių dydžio sprogimams atspariais ratais, dvigubi EBS stabdžiai, iki 35 km/h greitis, amortizatoriai ir kt. Šaunus elektrinis dviratis.

„Xiaomi Baomi Air Purifier“ antros kartos oro grynintuvas

  • Geekbuying - 100,79 €;
    • nuolaidos kuponas BAOMILITE;
    • Europos sandėlių pristatys per 2-7 d.d.

 

Atėjus rudens metui, oro tarša iškart padidėja. Intensyvus transporto srautas, energetikos pramonė, prasidėjęs šildymas ir taip toliau tampa oro taršos šaltiniais.

Ir net atidarius kambario langą įleisti šviežio oro, gali pasibaigti rūkančio kaimyno nelauktomis dovanėlėmis. Štai esant tokioms ir ne tik situacijoms, ir norint savo kambaryje palaikyti puikią oro kokybę, pravers „Xiaomi Baomi Air Purifier“ antros kartos oro grynintuvas.

Šis prietaisas jungiamas į 220V elektros tinklą ir iškart pradeda valyti kambario orą. CADR rodiklis siekia net 350m3/h, o tai reiškia, kad per 1 valandą bus išvalytas 30-40 m2 ploto kambarys.

„Xiaomi Baomi Air Purifier“ antros kartos oro grynintuvas turi patentuotą DuraHepa filtrą, paremtą elektrostatiniu veikimo principu. Jis yra kur kas geresnis, nei įprastas Hepa filtras, kadangi naujos kartos filtras intensyviai prie savęs traukia ir tvirčiau laiko kenksmingas daleles.

Tuo tarpu Hepa filtro atveju viskas vyksta laisva eiga - traukiamas oras, kiek prikibo dalelių, tiek prikibo. Nors procesas taip pat iš esmės geras, bet mažiau efektyvus, palyginus su DuraHepa filtru. Beje, pastarojo filtro užteks iki 18 mėn.

„Xiaomi Baomi Air Purifier“ antros kartos oro grynintuvas ypač daug dėmesio skiria formaldehidams, tačiau taip pat sulaiko pelėsių sporas, rūkalų dūmus, įvairius aerozolius ir bakterijas.

 

„Xiaomi Baomi Air Purifier“ antros kartos oro grynintuvas palaiko 3 veikimo režimus ir ant korpuso turi LED ekranėlį, tad yra patogiai valdomas.

Tuo pačiu jį galima valdyti ir su išmaniajame telefone įdiegtą programėle ir susieti su kitais kompanijos įrenginiais. Taip pat programėlėje galima sudaryti filtravimo tvarkaraščius ir matyti kitą svarbią informaciją, kaip filtro tarnavimo laiką. Naudingas įrenginys.

„Mini Deep Muscle Massager“ giliųjų raumenų masažuoklis

  • Geekbuying - 32,75 €;
    • nuolaidos kuponas MINIGUN​;
    • Europos pristatys per 2-7 d.d.

Tai yra labai kompaktiškas giliųjų raumenų masažuoklis. Jis yra kone išmanaus telefono dydžio, sveria tik 0,4 kg, su 60W galios elektros varikliuku ir įkraunama 2000 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka net iki 60 dienų.

Masažuoklis yra aliuminio rėmo, su valdymo mygtuku ir baterijų bei režimų indikatoriais. pastarųjų čia yra 4: 1200, 1800, 2400 ir 3200 vibracijų per minutę.

Taip pat pakuotėje yra 4 skirtingi antgaliai, skirti masažuoti įvairioms kūno vietoms. Tad iš esmės su šiuo kompaktišku masažuokliu galima išmasažuoti viso kūno raumenis.

„Mini Deep Muscle Massager“ giliųjų raumenų masažuoklis labai pravers tiems, kurie nori atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos, treniruočių ar tiesiog nori pasimėgauti ramiu, atpalaiduojančiu masažu.

 

„Deerma DX700S“ puikios kainos rankinis dulkių siurblys

  • Geekbuying - 38,63 €;
    • nuolaidos kuponas DEERMA700;
    • Lenkijos pristatys per 3-10 d.d.

„Deerma“ yra „Xiaomi“ dukterinė kompanija ir ji gamina įvairius dulkių siurblius. Štai ir čia turime puikų kainos ir kokybės atstovą - „Deerma DX700S“.

„Deerma DX700S“ yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, tvirtas ir tuo pačiu funkcionalus įrenginys. Jis pakuotėje turi visus reikalingus priedus ir „Deerma DX700S“ galima naudoti pačioms įvairiausioms valymo sąlygoms.

Taip, „Deerma DX700S“ yra laidinis dulkių siurblys (laido ilgis 4,5 metrai) ir tai jau gali atrodyti kiek pasenęs dalykas, kai rinkoje yra daugybė belaidžių siurblių variantų.

Tačiau čia turime 2 neatremiamus „Deerma DX700S“ privalumus: niekada nepritrūks energijos ir nereikės įkrauti baterijų bei kaina. „Deerma DX700S“ kainuoja juokingai pigiai.

Verta pažymėti ir tai, kad „Deerma DX700S“ turi cikloną bei trijų sluoksnių filtrą (yra ir HEPA filtras). 

„Deerma DX700S“ yra 600W galios bei užtikrina 15kPa siurbimo slėgį, kas tokioje kainų kategorijoje net labai gerai. Atliekų dėžutė yra 0,8 litrų talpos, lengvai ištuštinama. Pats siurblys sveria 2,2 kg. Šaunus siurblys. Tokio pilnai užtenka įprastai, kasdieniai namų priežiūrai.

 

„Acgam KVTD-2“ darbo stalas (be stalviršio)

  • Geekbuying - 201,59 €;
    • nuolaidos kuponas ACGAMDESK;
    • iš Europos pristatys per 2-7 d.d.;
    • dovanų - neslystantis, tvirtas kilimas.

„Acgam KVTD-2“ yra tikrai neeilinis darbo stalas. Jis jungiamas prie elektros tinklo. Kam to reikia?

Tam, kad šis tvirto aliuminio korpuso stalas būtų pilnai kontroliuojamas ir valdomas.

Jis turi štai tokią valdymo panelę ir galima patiems pasirinkti norimą stalo aukštį bei išsaugoti savo pasirinkimus.

Mėgstate dirbti stovėdami - vienas stalo aukštis. Sėdėdami - jau kitas. Taip galima į atmintį įrašyti 3 stalo aukščius, kas yra labai patogu.

Kaip gi surinkti šį ergonomišką stalą? Ką jis dar sugeba? Ar yra tvirtas? Į visus šiuos klausimus ir dar daugiau naudingos informacijos pateikia štai šis apžvalgininkas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()