Geriausias 2020 metų elektrinis dantų šepetėlis pagal kainą ir galimybes? Speciali akcija naujausiam „Oclean Air 2“ elektriniam dantų šepetėliui ir kuo jis skiriasi nuo „Oclean Air“ (iš Lenkijos, kuponai, Video)  ()

„Oclean“ yra tikri lyderiai, kai kalbame apie burnos priežiūros įrenginius. Jų kuriami elektriniai dantų šepetėliai pasižymi pačiais pažangiausiais techniniais sprendimais ir puikia kaina. Ir štai „Oclean Air 2“ yra dar vienas naujos kartos elektrinis dantų šepetėlis. Puikios kainos ir labai gerai vertinamas pirmųjų pirkėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Oclean Air 2“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Aliexpress33 €;
    • 66 % nuolaida;
    • Lenkijos/Belgijos, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

 

„Xiaomi Oclean X Pro“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Aliexpress – nuo 46,14 € (su nuolaidos kuponu);
    • 58 % nuolaida + 12,59 € nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • kuponas galioja tik iki 12.22;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

Šiais metais „Oclean“ kompanija pristatė ne vieną naują elektrinį dantų šepetėlį. Ir visus jų privalumus, tarpusavio skirtumus rasite šiuose tekstuose.

 

Dabar turime dar vieną kompanijos naujieną - „Oclean Air 2“ elektrinį dantų šepetėlį. Ir jį jau spėjo įsigyti virš 500 pirkėjų, turime beveik 200 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjams labai patinka tai, kad „Oclean Air 2“ yra itin dailaus dizaino, praktiškai visas korpusas metalinis, sveria 95 gramus, pilnai atsparus vandeniui (IPX7), su gerai reaguojančiu valdymo mygtuku.

Taip pat pasiūloje galime rinktis iš skirtingų modelio spalvų. Tiesa, pasirinkimas Belgijos bei Lenkijos sandėliuose sparčiai mažėja.

„Oclean Air 2“ turi ir štai tokį dailų kelioninį dėklą, kuris leis patogiai su savimi gabentis šį elektrinį dantų šepetėlį.

Pakuotėje rasime belaidį įkrovimą užtikrinančią įkrovimo stotelę. „Oclean Air 2“ turi 800 mAh talpos bateriją, kurią įkrausime per 2,5 val ir jos užteks iki 40 dienų.

Įdomus momentas, nes ankstesnis „Oclean Air 2“ modelis „Oclean Air“ taip pat turi belaidžiu būdu per 2,5 val. įkraunamą 800 mAh talpos bateriją, bet jos užtenka 30 dienų. 

Rezultatas taip pat geras, bet „Oclean Air 2“ energiją išnaudoja dar geriau.

 

Gamintojas itin pabrėžia ir tą faktą, kad yra panaudota nauja garso slopinimo technologija, dėl kurios „Oclean Air 2“ darbuojasi dar tyliau nei jo ankstesnis modelis. 

„Oclean Air 2“ netgi vadinamas tyliausiu elektriniu dantų šepetėliu pasaulyje ir maksimalus jo skleidžiamas triukšmo lygis siekia 45dB.

Galvutės yra keičiamos, su amerikietiškais „DuPont Tynex“ dantų šepetėlio šereliais. Tad čia turime lyderiaujančios rinkoje įmonės šerelius. To ankstesnės kartos dantų šepetėlis neturi.

Įdomu yra tai, kad „Oclean Air“ turi 3 valymo režimus - įprasto valymo, balinimo ir masažo - tuo tarpu „Oclean Air 2“ palaiko 2 valymo režimus - įprasto valymo ir švelnaus. Matyt toks sprendimas padarytas atsižvelgiant į vartotojų įpročius. Daugeliui tokių valymo režimų pilnai pakanka.

„Oclean Air 2“ valymo jėgą ir efektyvumą indikuojantis rodiklis siekia 220 gf/cm, ko pilnai užtenka, kad būtų pašalintos visos dantų apnašos. Plius, čia turime slėgio jutiklį, tad net jei šepetėlis prie dantų spaudžiamas per stipriai - automatiškai sumažinamas vibracijų skaičius. Taip saugomi dantys nuo pažeidimų.

„Oclean Air“ palaiko išmaniąją programėlę ir suteikia papildomų funkcijų, kaip galimybę peržiūrėti valymo statistiką, gauti valymo patarimų bei kurti individualų valymo tvarkaraštį. Tuo tarpu „Oclean Air 2“ šepetėlyje šių dalykų nėra. 

 

Tad iš esmės „Oclean Air 2“ neteko programėlės palaikymo, taip pat balinimo režimo, tačiau tapo tyliau dirbantis ir dar labiau padidėjo baterijos tarnavimo laikas.

Norintiems turėti vienu įkrovimu ilgai tarnaujantį, pagrindinius valymo režimus užtikrinantį ir labai kokybiškai pagamintą elektrinį dantų šepetėlį - tada „Oclean Air 2“ labai geras pasirinkimas.

Juo ir pirkėjai yra itin patenkinti bei teigia, kad jis dirba daug tyliau nei Oral-B šepetėliai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

 

O ieškantiems modelio su papildomais valymo režimais, programėle ir net ekranėliu, tada jau geriau rinktis šių metų naujieną - „Xiaomi Oclean X Pro“. Juolab, kad jam dabar taikomas įspūdingo dydžio nuolaidos kuponas.

Tai yra ypatingai daug dėmesio susilaukęs šių metų elektrinis dantų šepetėlis ir „Xiaomi Oclean X Pro“ pirkėjų atsiliepimus rasite čia.

„Oclean Air 2“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()