Perkamiausios AliExpress mini kameros su 5 balų vertinimais ir fantastiška kaina: iki 2K raiška, naktinis matymas, judesio davikliai, suderinamos su įvairiais įrenginiais, išmaniosios funkcijos ir vos nuo €6 (pirkėjų atsiliepimai)  (2)

Mini kameros iš Aliexpress:

- „YNRP990“ internetinė kamera - iki 2K raiška, puikus suderinamumas, virš 8 000 pirkimų ir 5 balų įvertinimas;

- „Ni-SHEN SC-B001“ mini kamera - 1080P raiška, judesio daviklis, naktinis matymas, išmaniosios funkcijos, beveik 5 000 pirkimų ir 5 balų įvertinimas;

- „Ni-SHEN XD001“ mini kamera - 1080P raiška, judesio daviklis, naktinis matymas, beveik 5 000 pirkimų ir 5 balų įvertinimas;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„YNRP990“ internetinė kamera - iki 2K raiška, puikus suderinamumas, virš 8 000 pirkimų ir 5 balų įvertinimas

  • Aliexpress - nuo 13,01 € IŠPIRKTA;
  • Aliexpress - nuo 11,98 €;
    • 35 % nuolaida;
    • 1,15 € už siuntimą į Lietuvą.

„YNRP990“ yra ypatingai populiari mini kamera: virš 8 100 užsakymų, 1 000 atsiliepimų ir tobulas 5 balų įvertinimas. Nuostabi statistika. Įprastai tokios mini kameros Aliexpress susilaukia 4,6-4,8 balų įvertinimo.

Pirkėjams labai patinka „YNRP990“ kameros ir tai, kad čia galima rinktis iš dviejų jų modelių: filmuojančių 1080P arba 2K raiška. Taip pat papildomai dar galima įsigyti ir trikojį.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti pagrindinius „YNRP990“ kameros išmatavimus ir čia svarbu pabrėžti tai, kad ją labai patogu pritvirtinti prie nešiojamų kompiuterių, įvairių monitorių ir panašiai.

Pats kameros modulis horizontaliai pasukamas 360 laipsnių kampu, o vertikaliai ją galima palenkti dar 180 laipsnių kampu. Puikus dalykas. 

Įdomu ir tai, kad kamera dar palaiko papildomą foninį apšvietimą. Jis valdomas tiesiai su ant kameros esančiu mygtuku.

Didelis privalumas, kad „YNRP990“ kamera tiesiog per USB laidą prijungiama prie įrenginio, kad ir to paties kompiuterio, bei suderinama praktiškai su visomis operacinėmis sistemomis: Android, Mac, Windows, Linux ir kt.

Taip pat ši „YNRP990“ kamera darbuojasi su populiariais socialiniais tinklais ir čia iškart galima tiesiogiai bendrauti su savo giminaičiais, artimaisiais, draugais.

 

Taip pat su tokia kamera patogu vesti pamokas, paskaitas, seminarus ir panašiai. Šiuo karantino laikotarpiu, tai tapo ypač aktualu.

„YNRP990“ kameros yra ypatingai populiarios tarp pirkėjų ir čia turime maksimalų 5 balų įvertinimą. Štai pora išsamiausių ir geriausiai pirkėjų nuotaikas apibūdinančių atsiliepimų:

  • M***n (pirkėja iš Ispanijos, pirko 2K kamerą): Nors daugelis nešiojamų kompiuterių ir turi įrengtas kameras, bet jos tikrai neužtikrina man reikiamos kokybės ir jose pilna įvairių šešėlių bei aš net pati savęs nebeatpažįstu. Ši kamera leidžia viso to išvengti ir dabar konferencijose atrodau taip, kaip ir noriu atrodyti. Sąžiningai, kamerą parengti darbui užtruko vos 2 minutes. Ir jos kokybė yra geresnė, nei tikėjausi. Labai patogi pritvirtinti ten, kur noriu. Ir laikosi tvirtai. galima papildomai įjungti apšvietimą ir noriu pabrėžti, kad jis tikrai papildomai padeda. Taip pat nevargina akių. Naudinga funkcija (1 foto). Bendrai, esu labai patenkinta - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • W***h (pirkėja iš JK, pirko 1080P kamerą): Labai gera kokybė. Puiki išvaizda. Funkcijos taip pat esminės, naudingos ir valdymas patogus bei paprastas. Kamerą galima pritvirtinti prie monitoriaus ar tiesiog pasistatyti ant stalo. Man patinka ir tai, kad kameros aprėptis yra plati, tad nereikia sėdėti prie pat kameros. Integruota lemputė taip pat yra naudinga. Kai kambaryje tamsu ar reikia papildomo apšvietimo, įsijungiu šią lemputę. Akių neakina, bet mane papildomai apšviečia, tad kitoje ekrano pusėje esantis žmogus mane mato dar ryškiau. Geras daiktas - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

Dar kelios kameros nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„Ni-SHEN SC-B001“ mini kamera - 1080P raiška, judesio daviklis, naktinis matymas, beveik 5 000 pirkimų ir 5 balų įvertinimas

  • Aliexpress - nuo 11,27 €;
    • 59 % nuolaida;
    • mažiausia kaina per 30 dienų;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

 

„Ni-SHEN SC-B001“ mini kamera yra antra pagal populiarumą ir taip pat pirkėjų vertinama pačiu aukščiausiu 5 balų įvertinimu.

Čia jau turime kitokio tipo ir paskirties mini kamerą. Su 1080P raiška, iki 128GB atminties kortelės palaikymu, integruota baterija, labai kompaktišku dydžiu ir itin plačiu funkcionalumu.

„Ni-SHEN SC-B001“ mini kamera yra itin kompaktiška: 3,3 x 3,3 x 3,3 cm dydžio. Kone miniatiūrinė kamerytė, kurią galima labai patogiai paslėpti.

Ši 1080P raiškos kamerytė aprėpia 110 laipsnių vaizdą, turi judesio daviklį ir net palaiko naktinį matymą. Stebėtinas funkcionalumas.

Negana to, „Ni-SHEN SC-B001“ turi mikrofoną, tad įrašo garsą ir palaiko WiFi 2,4GHz ryšį bei yra suporuojama su telefone  įdiegta programėle (iOS bei Android).

Tad bet kuriuo momentu galima peržiūrėti kas dedasi aplink šią kamerytę, ką jį prieš tai nufilmavo - peržiūrėti atminties kortelės turinį - taip pat vos tik užfiksuojamas judėjimas, kamera atsiunčia į telefoną pranešimą ir automatiškai pradeda filmuoti.

Smagu ir tai, kad „Ni-SHEN SC-B001“ kamera turi integruotą įkraunamą ličio jonų baterija. Ji vienu įkrovimu gali filmuoti ir įrašyti 3,5 val. trukmės įrašą. Jei nustatysite, kad filmuotų tik tada, kai vyks judėjimas, šis laikas gerokai pailgės.

O jei manote, kad gali pritrūkti energijos, tai šią kamerytę galima prijungti tiesiai prie 220V elektros tinklo. Toji baterija bus labai naudinga tais atvejais, kai norėsite šią labai mažą kamerą panaudoti tam tikrais išskirtiniais atvejais. Pavyzdžiui, užfiksuoti priekabų bendradarbį ir panašiai.

 

Šią mini kamerą jau yra įsigiję tūkstančiai pirkėjų ir jai duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Pirkėjai iš Lietuvos „Ni-SHEN SC-B001“ kameromis taip pat yra labai patenkinti ir tvirtina, kad nors ir teko palaukti, kol jos atkeliavo iš Kinijos, bet tikrai verta - „puikiai veikia, labai lengvai prisijungia prie tinklo. Puiki maža kamerytė“.

Kelios pirkėjų padarytos „Ni-SHEN SC-B001“ kamerų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto. Užfiksuoto vaizdo pavyzdys: 1 foto, 2 foto, 3 foto; nakties metu - 1 foto, 2 foto.

„Ni-SHEN XD001“ mini kamera - 1080P raiška, judesio daviklis, naktinis matymas, beveik 5 000 pirkimų ir 5 balų įvertinimas

  • Aliexpress - nuo 5,79 €;
    • 66 % nuolaida;
    • mažiausia kaina per 30 dienų;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

 

„Ni-SHEN XD001“ mini kamera yra trečia pagal populiarumą ir taip pat pirkėjų vertinama pačiu aukščiausiu 5 balų įvertinimu.

Vos 2,9 x 1,1 x 2,9 cm dydžio bei 12 gramų svorio, palaiko iki 128 GB atminties kortelę, 1080P raiška, naktinis matymas, automatinis persijungimas iš dienos į naktinį matymą bei atvirkščiai, judesio daviklis ir budėjimo režimas.

Kai kamera užfiksuoja judėjimą, ji automatiškai pradeda įrašyti vaizdą bei garsą, kai judėjimo nėra - vėl grįžta į budėjimo režimą.

Ši „Ni-SHEN XD001“ mini kamera turi USB jungtį ir per ją yra maitinama. Tad prijungus prie išorinės baterijos ir aktyvavus budėjimo režimą - tokia kamera gali labai ilgai darbuotis be jokio papildomo įsikišimo. Svarbu tik įdėti atminties kortelę. O kai ji prisipildys, nauji vaizdai bus įrašomi ant seniausių.

Tad iš esmės „Ni-SHEN XD001“ mini kamera kiek skiriasi nuo aukščiau aptartos, kadangi čia jau neturi visų tų išmaniųjų funkcijų, kurias siūlo poravimas su telefone įdiegta programėle. „Ni-SHEN XD001“ yra paprastesnis, tačiau tuo pačiu ir pigesnis mini kameros modelis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (2)