Iš Prancūzijos paskutiniai vienetai išskirtinio dizaino „Xiaomi“ ekosistemos suktuko („Xiaomi HOTO“ kaina, iš Prancūzijos, ribotas kiekis, Video)  (2)

„Xiaomi HOTO“ - naujausias elektrinis suktuvas pasižymi labai geromis specifikacijomis, itin dailiu ir iki smulkmenų apgalvotu dizainu bei puikia kaina. Pirmieji pirkėjai iš Lietuvos bei viso pasaulio „Xiaomi HOTO“ vertina aukščiausiais balais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi HOTO“ yra 2021 metų naujiena ir iš pirmųjų pirkėjų vertinimų matyti, kad tai yra labai vykęs elektrinis suktuvas.

Jau turime 1 300 užsakymų, 550 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų įvertinimą. Pirmieji pirkėjai iš Lietuvos „Xiaomi HOTO“ yra įvertinę maksimaliu 5 balų įvertinimu ir tvirtina, kad suktuvas yra „labai geras“.

Ir dabar jis parduodamas iš Prancūzijos sandėlio ir netgi pigiau nei iš Kinijos. To iki šiol dar nėrą buvę ir šiuos populiarius suktuvus buvo galima įsigyti tik iš Kinijos.

Pirkėjai yra labai patenkinti ne tik „Xiaomi HOTO“ suktuvu, bet ir tai, kad drauge su juo atkeliauja 12 vnt. aukščiausios klasės bei dideliu tvirtumu pasižyminčių antgalių.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti, kokius gausime antgalius ir jų pagrindines savybes, kad jie yra 50 mm ilgio, pagaminti iš S2 tipo metalo lydinio ir atitinka 60HRC tvirtumo klasę.

Ypač šaunus dalykas, kad visi šie antgaliai yra saugomi pačiame suktuvo dėkle. Dėklas yra metalinis ir štai šitaip gražiai užsidaro. Tad viduje lieka pats suktuvas ir jo antgaliai.

Kabant apie patį „Xiaomi HOTO“ suktuvą, tai jo korpusas pagamintas iš kokybiško plastiko ir dengtas minkštu ir maloniu liesti TPE sluoksniu.

Taip užtikrinama, kad „Xiaomi HOTO“ bus patogu naudotis ir jis neslys iš rankos.

„Xiaomi HOTO“ sveria 250 gramus ir yra tokių išmatavimų: 178,8 x 34 x 35 mm.

Ant korpuso taip pat yra valdymo mygtukai: įsukimo ir išsukimo. Vos tik atleidžiamas mygtukas, sukimas iškart sustoja. Labai geras dalykas ir ypač darbuojantis tose vietose, kur galima gana greitai nusukti ar persukti varžtą.

Visas griebtuvas pasukamas į norimą veikimo padėtį. Iš viso palaikomi 3 darbo režimai ir dar papildomai yra užrakto režimas. Pasukus griebtuvą į tokią padėtį - suktuvas neveiks. Naudingas dalykas ir taip pats suktuvas netyčia neįsijungs.

„Xiaomi HOTO“ turi integruotą 1500 mAh talpos bateriją, kurią įkrausime su pakuotėje esančiu USB laidu. Ant suktuvo korpuso yra baterijos indikatorius ir C-tipo įkrovimo jungtis. Bateriją pilnai įkrausime per maždaug 2 valandas.

Gamintojas tvirtina, kad vienu įkrovimu baterijos energijos užteks įsukti virš 1000 varžtų.

Simpatiškai atrodo ir žiedo formos LED apšvietimas aplink pačią antgalių griebtuvo dėtuvę. Nustojus sukti - apšvietimas po 10 sekundžių išsijungia pats.

Jau užsiminėme, kad „Xiaomi HOTO“ palaiko 3 veikimo režimus, kurie keičiami pasukant į norimą padėtį visą griebtuvą ir čia maksimalus sukimo momentas siekia 4N.m.

Greitis be apkrovos yra 220 aps/min. Taip pat 3.6V 6A „Xiaomi HOTO“ elektrinį suktuvą galima naudoti ir kaip įprastą suktuvą.

„Xiaomi HOTO“ suktuvu pirkėjai yra itin patenkinti ir duoda pačius aukščiausius balus. Pirkėjai teigia, kad su tokiu suktuvu labai patogu darbuotis namuose ir galima atlikti bet kokius smulkius darbus - „Suktuvo kokybė 10 iš 10. Tobula dovana. Pirmasis įspūdis puikus“.

Štai kelios pirkėjų padarytos „Xiaomi HOTO“ suktuvų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(30)
(7)
(23)

Komentarai (2)