„Su šiuo dronu tikrai neprašoviau - išnaršiau visą internetą, bet šis modelis pats geriausias“: 4K raiška, gimbalas, GPS, milžiniška baterija, skraido iki 2 km atstumu, programėlė, galybė funkcijų ir puiki kaina („4DRC F4“ drono atsiliepimai, iš Lenkijos, paskutiniai vienetai, Video)  (1)

„4DRC F4“ - vienas sparčiausiai populiarėjančių ir šiuo metu perkamiausių 4K dronų. Puikios specifikacijos, aukščiausi pirkėjų įvertinimai ir už puikią kainą iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„4DRC F4“ dronas:

  • Aliexpress - nuo 127,71 € (su kuponu):
    • 35 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muitų;
    • už 4,45 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

„4DRC F4“ - labai greitai populiarėjantis dronas: beveik 900 užsakymų, 800 atsiliepimų ir itin aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Atkreipiame dėmesį, kad Lenkijos sandėlyje yra likę visai mažai dronų vienetų ir šiuo metu galima įsigyti dronus su 2 arba 3 baterijomis ir iki 32GB atminties kortelėmis.

Čia svarbu pažymėti ir tai, kad Kinijos sandėlyje yra „4DRC F8“ dronų versija, tačiau iš esmės tai yra kiek kuklesnė versija.

„4DRC F4“ ir „4DRC F8“ dronų specifikacijų skirtumus galite matyti žemiau patiektame paveiksle ir aiškiai matyti, kad geriau rinktis „4DRC F4“.

Tad „4DRC F4“ dronas turi itin svarbų privalumą: dviejų ašių gimbalą su elektroniniu vaizdo stabilizavimu. Norintiems kokybiškų, sklandžių vaizdo įrašų, tai yra kritiškai svarbus momentas.

Plius, „4DRC F4“ drono pagrindinė 4K raiška filmuojanti kamera nuotoliniu būdu pasukama 90 laipsnių kampu bei užtikrina 120 laipsnių matymo kampa. Šaunios savybės.

 

Svarbu ir tai, kad „4DRC F4“ dronas yra atsparus vėjui. Atitinka 7 atsparumo vėjui lygį, kas reiškia, kad dronas gali skraidyti ir vėjuotą dieną bei tuo pačiu kamera nedreba, o filmuojamas vaizdas išlieka kokybiškas.

„4DRC F4“ yra kompaktiškas, sulankstomas dronas ir lengvai telpa į drauge atkeliausiantį kelioninį krepšį.

Šis dronas aprūpintas bešetepėliniu varikliu, 7.4V 3500mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka iki 30 minučių. Baterijos yra keičiamos ir taip turint dvi ar tris baterijas skraidymo laikas gerokai pailgės.

„4DRC F4“ 4K dronas palaiko daug šaunių savybių:

  • čia turime integruotą GPS;
  • dronas geba sekti paskui objektą;
  • palaikomas 360 laipsnių filmavimas;
  • automatiškai grįžta namo senkant baterijai, praradus ryšiui;
  • rankos mostu pradedamas filmavimas ar fotografavimas;
  • skrenda pagal nurodytą trajektoriją ir t.t.

Pats dronas valdomas nuotoliniu pulteliu ir poruojamas su išmaniuoju telefonu (iOS 6/Android 4.4 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis). 

Šaunu yra tai, kad „4DRC F4“ 4K dronas nuo pultelio gali skraidyti net iki 2 km atstumu ir taip perduoti filmuojamą medžiagą. Žinoma, čia turima galvoje visiškai atvirą vietovę.

„4DRC F4“ 4K drono programėlėje galėsite iškart redaguoti vaizdo įrašus, panaudoti filtrus, pridėti muzikos ir kitaip pagražinti vaizdo medžiagą bei ja iškart pasidalinti su savo draugais socialiniuose tinkluose.

  • AliExpress Shopper (pirkėjas iš JK): Kamera drono veikia labai gerai, o jos pakreipimo galimybės yra puikios. Dronas tylus, skrenda stabiliai, lengvai valdomas. Nuotolinio valdymo pultelis labai patogus ir padarytas taip, kad drono valdytojui visi mygtukai ir svirtelės būtų ten, kur jam ir reikia, kad būtų. Jau nekantrauju, kada atkeliaus mano papildomai įsigyta baterija ir taip turėsiu dar ilgesnį skraidymo laiką. Kainos ir kokybės santykis čia yra puikus - 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • AliExpress Shopper (pirkėjas iš JK): Prieš įsigydamas šį droną aš daug ieškojau informacijos internete. Man svarbu buvo kaina, veikimo kokybė, drono skraidymo stabilumas ir filmuojamo vaizdo kokybė. Su 4DRC F4 aš tikrai neprašoviau pro šalį. Šį droną galima naudoti labai įvairiomis sąlygomis. Naudojimosi instrukcijos ir visi nustatymai aiškūs ir greitai suprantami. Pakuotės turinys gausus. Iš pradžių kiek nerimavau, kad mano iphone 8+ gali būti nesuderinamas, bet viskas veikia puikiai. Tereikia įdėti telefoną į valdymo pultą bei turėti įsidiegus programėlę. Viskas veikia sklandžiai. Vaizdo kokybė nuostabi. Labai džiaugiuosi įsigijęs šį droną, nes už tokią kainą geriau nieko nerasčiau - 1 foto.

 

 

Štai keletas pirkėjų padarytų „4DRC F4“ drono nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Labai išsami „4DRC F4“ 4K drono apžvalga su testų rezultatais ir filmuojamų vaizdo įrašų pavyzdžiais:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(7)
(3)

Komentarai (1)