Super populiarūs lankstūs laikikliai planšetėms ir telefonams bei išskirtinio dizaino lanksti lempa - tūkstančiai pirkimų iš AliExpress, labai gera kaina ir puikūs lietuvių atsiliepimai (kuponai, Video)  ()

Geriausi pasiūlymai iš Aliexepress:

- Geriausiai vertinamas lankstus trikojis - „Ulanzi MT-11 Travel Octopus Flexible Tripod Mobile DSLR SLR Camera Phone Tripod Stand Holder Extend 1/4 Screw Vlog Tripod“;

- Labai perkama ir gerai vertinama lanksti lempa - „Long Arm Table Lamp Led Flexible Gooseneck Touch Dimming Desk Lamp Clip On Lamp For Reading Bedroom Led Light 3 Color Modes“;

- Super populiarus lankstus laikiklis planšetėms ir telefonams - „Universal Long Arm Tablet Stand Holder For Samsung Ipad Air Mini Xiaomi Mipad Kindle 4.0 To 11 inch Phone & Tablet Stand Holder“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geriausiai vertinamas lankstus trikojis - „Ulanzi MT-11“

  • Aliexpress - nuo 10,85 €;
    • 10 % nuolaida;
    • iš Prancūzijos ir Kinijos;
    • 3,73 € už siuntimą į Lietuvą.

„Ulanzi MT-11“ yra geriausiai Aliexpress vertinamas lankstus trikojis: beveik 3 000 užsakymų, 1 300 atsiliepimų ir itin aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Turime daugybę pirkimų iš Lietuvos ir mūsų tautiečiai tvirtina, kad iš Kinijos „Ulanzi MT-11“ trikojai buvo pristatyti labai greitai bei yra aukščiausios kokybės - „puiki kokybė. Geriausias trikojis telefonui. Labai rekomenduoju.“

Ir „Ulanzi MT-11“ lanksčius trikojus galima naudoti ne tik išmaniesiems telefonams, bet ir veiksmo kameroms bei DSLR fotoaparatams. 

Šaunus daiktas visiems, mėgstantiems filmuoti bei fotografuoti. Prie šio „Ulanzi MT-11“ trikojo galima pritvirtinti turimą filmavimo įrenginį, valdyti su nuotoliniu valdymo pulteliu, o patį trikojį pritvirtinti praktiškai prie bet ko. Tos tvirtos lanksčios kojos panaikina bet kokius apribojimus.

„Ulanzi MT-11“ vaizdo įrašą rasite čia.

Labai perkama ir gerai vertinama lanksti lempa - „Pookin PK245“

  • Aliexpress - 22,95 € (su kuponais);
    • 35 % nuolaida + kuponas 2P4X75QLWP38: dar papildomai yra ir kitas kuponas - prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Kinijos;
    • 1,18 € už siuntimą į Lietuvą.

 

„Pookin PK245“ yra labai gerai vertinama lanksti lempa: 1 200 užsakymų, 650 atsiliepimų ir itin aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Pasiūloje galima rinktis baltos arba juodos spalvos lempą. Jų specifikacijos bei išmatavimai yra identiški. Ir lempos dydžius galite matyti paveiksle žemiau.

Taigi, šios 9W galios „Pookin PK245“ LED lempos yra pritvirtinamos prie labai įvairių paviršių. Ten, kur tuo metu labiausiai reikia. O maitinamos pakuotėje esančiu 10V/1A maitinimo adapteriu.

„Pookin PK245“ aprūpintos IEC sertifikuotais LED šviestukais ir gamintojas tvirtina, kad šios lempos švies net 50 000 valandų.

Puiku ir tai, kad užtikrinamas Ra>85 rodiklis, kuris reiškia, jog apšviesti objektai išliks maksimaliai natūralių spalvų. Taip pat šviesos srautas yra tolygus, be mirksėjimų.

Patogu yra ir tai, kad „Pookin PK245“ palaiko 3 švietimo režimus bei galima keisti švietimo intensyvumą. Pritemdyti šviesą tiek, kiek reikia. Ir tai daroma palaipsniui. Beje, lempa atsimena paskutinį švietimo režimą, kas irgi pravartu.

 

Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad lempa iš Kinijos atvyko per mėnesį laiko ir yra puikios pagaminimo kokybės, pilnai užtenka apšviesti darbo stalui - 1 foto.

Super populiarus lankstus laikiklis planšetėms ir telefonams - „YNMIWEI“

  • Aliexpress - nuo 10,86 €;
    • 21 % nuolaida;
    • perkant 2 vienetus ir daugiau - yra kuponų: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Kinijos;
    • 1,82 € už siuntimą į Lietuvą.

„YNMIWEI“ laikiklį telefonams bei planšetėms jau įsigijo daugiau kaip 5 000 pirkėjų, turime virš 2 000 atsiliepimų ir aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šiems laikikliams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir renkasi ilgesnę laikiklio versiją. Pasiūloje galima rinktis 100 cm arba 130 cm ilgio laikiklius.

Visus esminius „YNMIWEI“ laikiklių išmatavimus bei savybes galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Juos galima pritvirtinti prie įvairių paviršių. Svarbu, kad tas „YNMIWEI“ segtukas sugebėtų prisitvirtinti prie stalo, lovos atlošo ir panašiai. Maksimalus storis yra iki 7 cm.

 

„YNMIWEI“ skirtas laikyti išmaniesiems telefonams bei planšetėms. Nuo 4,7 iki 11 colių dydžio ir iki 0,59 colių storio.

Taip pat šie „YNMIWEI“ laikikliai gali išlaikyti iki 700 gramų svorio įrenginį, kas yra išties daug. Svarbu tik patį laikiklį sulenkti tinkama forma. Ypač jei laikomas prietaisas yra sunkesnis.

Rekomenduojamos laikiklio sulankstymo formos yra S ir Z raidžių. Taip geriau pasiskirsto prietaiso svorio spaudimas.

Tokie „YNMIWEI“ laikikliai puikiai pravers pramogaujant ir tiesiog patogiai žiūrint mėgiamą filmą ar laidą; ruošiant pietus ir tuo metu per planšetę žiūrint vaizdo įrašą, kaip juos teisingai pagaminti; ką nors remontuojant ar tvarkant namus bei kokį įrenginį ir tuo pat metu stebint, kaip profesionalas visą tą procesą yra nufilmavęs ir pademonstruoja žingsnis po žingsnio. Tokio laikiklio panaudojimas galimas labai įvairiomis aplinkybėmis.

„YNMIWEI“ laikiklio vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()