Pasaulinė premjera ir super gera kaina: ką tik pristatytas pažangiausias „Xiaomi“ ekosistemos elektrinis dantų šepetėlis stebina savo galimybėmis - tarptautiniai apdovanojimai, tyliausiai dirbantis pasaulyje, dirbtinis intelektas ir kiti unikalūs techniniai sprendimai („Oclean X Pro Elite“, Video)  ()

„Xiaomi“ ekosistemos kompanijos ir toliau mus džiugina išskirtiniais anonsais. Štai puikiai žinoma burnos higienos produktus gaminanti Oclean kompanija ką tik pristatė savo pažangiausią elektrinį dantų šepetėlį „Xiaomi Oclean X Pro Elite“. Aukščiausios klasės produktas už ypatingai gerą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Oclean X Pro Elite“ elektrinis dantų šepetėlis

  • Oclean.com - nuo 59,99 $ (51,11 €);
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 8-15 d.d.;
    • dvejų metų garantija.

Atkreipiame dėmesį, kad tai yra visiška elektrinių dantų šepetėlių naujiena ir juos patiems pirmiesiems įsigyti galima oficialioje Oclean.com parduotuvėje.

Tai yra oficiali gamintojo el. parduotuvėje, kurioje parduodami 100 proc. originalūs produktai ir siunčiami į Europos šalis per 8-15 d.d. dienas.

Taip pat suteikiama dvejų metų garantija ir parduodamos prekės už mažiausias kainas. Be papildomo antkainio, kurį dar užsideda kitos el. parduotuvės. Tad gauname originalius produktus tiesiai iš gamintojo ir už geriausią kainą.

Plius, papildomai galima įsigyti šepetėlių antgalių; jų laikymo ir dezinfavimo laikiklių. Tuo pačiu Oclean informuoja, kad kiekvienas, įsigijęs naująjį „Xiaomi Oclean X Pro Elite“ šepetėlį, turi galimybę laimėti papildomų dovanų.

Kuo gi pasižymi „Xiaomi Oclean X Pro Elite“?

Tyliausias šepetėlis pasaulyje. Tai yra visiška naujiena. Ką tik pristatytas elektrinis dantų šepetėlis. Ir kaip tvirtina gamintojas, pats pažangiausias elektrinis dantų šepetėlis, kokį tik jie yra kada sukūrę.

 

Jis jau spėjo gauti pirmąjį apdovanojimą. Japonijos elektronikos, inžinerijos ir dizaino specialistų buvo įvertintas Good Desing apdovanojimu už inovatyvius sprendimus.

Ir tai ne viskas. Kompanija ypatingai pabrėžia, kad „Oclean X Pro Elite“ yra tyliausiai pasaulyje dirbantis elektrinis dantų šepetėlis.

Įdiegta WhisperCleanTM 2.0 Ultrasonic aktyvi triukšmo slopinimo technologija, tad šepetėlis dirbs tyliau nei 45dB.

Šį teiginį patvirtina ir tai, kad „Oclean X Pro Elite“ gavo Quit Mark sertifikatą. 

Tai Jungtinėje Karalystėje įsikūrusi pasaulinė sertifikavimo agentūra, kurios suteikiamas sertifikatas leidžia suprasti, kad konkretus produktas lyderiauja savo segmente pagal darbo tylumo rodiklius.

Prie šios programos ir siekio, kad jų produktai būtų pažymėti tokiu Quit Mark sertifikatu prisijungė ir tokios kompanijos, kaip Samsung, LG, Dayson ir kt. Tad „Oclean X Pro Elite“ vien jau šiuo aspektu tampa išskirtiniu šepetėliu.

Puikus dizainas ir maksimali galia. Prie to tylaus darbo labai stipriai prisideda ir Maglevo bešepetėlinis varikliukas, kuris stipriai prailgins šepetėlio tarnavimo laiką, veikimo efektyvumą bei galingumą. Šepetėlis pasiūlo iki 42000 vibracijų dažnį per minutę.

Naujasis šepetėlis yra ir itin išvaizdus, pagamintas iš aukščiausios klasės medžiagų, sveria 110 gr., turi sieninį laikiklį, yra atsparus vandeniui (IPX7) ir aprūpintas labai simpatišku ir informatyviu LED ekranu.

 

Itin šaunus LED ekranas ir maksimaliai efektyvus valymas. Naujasis šepetėlis turi 6-ašių giroskopą ir informatyvų bei į prisilietimus reaguojantį LED ekraną. Dabar šepetėlis aktyvuojasi vos paimamas į rankas ir ekrane pateikiama itin svarbi ir išsami dantų valymo statistika.

Gamintojas tvirtina, kad „Oclean X Pro Elite“ prisitaiko prie dantų valymo aplinkybių ir dabar jau sugeba įvertinti net 8 skirtingas dantų valymo puses.

Vėlgi ženklus progresas pirmyn. Pagal šią statistiką galima keisti savo dantų valymo įpročius ir taip pasiekti maksimaliai efektyvų valymą.

Aukščiausios klasės šereliai. „Oclean X Pro Elite“ turi FDA aprobuotus JAV Dupont kompanijos „deimantinio“ tipo šerelius, kurie leidžia pasiekti dar efektyvesnį valymą ir apnašų pašalinimą.

Super platus dantų valymo pasirinkimas. „Oclean X Pro Elite“ maksimaliai užtikrina iki 42 000 vibracijų per minutę dažnį, kas reiškia, jog su šiuo dantų šepetėliu pilnai nuvalysime visas apnašas.

Taip pat „Oclean X Pro Elite“ dantų šepetėlis palaiko 32 dantų valymo intensyvumo pasirinkimus ir turi įdiegtą slėgio aptikimo techninį sprendimą, už kurį atsakingas dirbtinis intelektas.

 

Jei dantų šepetėlis yra per stipriai spaudžiamas prie dantų, automatiškai sumažinamas vibracijų stiprumas. Taip apsaugomas dantų emalis nuo netyčinio pažeidimo.

Plius, „Oclean X Pro Elite“ palaiko programėlę, tad valymo pasirinkimų ir išsamios informacijos gausime dar daugiau.

Puiki baterija. „Oclean X Pro Elite“ palaiko belaidį įkrovimą ir netgi yra pirmasis pasaulyje su Qi greituoju belaidžiu krovimu, kas reiškia, jog šį šepetėlį galima įkrauti su kitais belaidžiais įkrovikliais.

Baterijos įkrovimas užtruks vos 3,5 val. Su kiekvienu šepetėliu šis rezultatas vis gerėja. Beje, 800 mAh baterijos užteks 35 dienoms, kas yra labai gerai.

Pabaigai dar verta paminėti ir tai, kad galima keisti dantų valymo seanso trukmę: nuo 2 iki 3 minučių. Taip pat kas 30 sekundžių dantų šepetėlis informuoja apie tai, kad metas keisti dantų valymo pusę.

Šaunus, labai funkcionalus ir aukščiausios klasės elektrinis dantų šepetėlis. Ir dabar tiesiai iš gamintojo šią karščiausią naujieną galima įsigyti už puikią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()