Anonsuota atnaujinta itin populiari „Xiaomi“ barzdaskutė – palaiko sausą ir drėgną skutimą, japoniškas variklis, USB-C tipo jungtis, LED ekranas ir priedai barzdos, ūsų bei žandenų formavimui („Xiaomi Mijia S500C“, iš Čekijos, kuponas, Video)  ()

„Xiaomi Mijia S500C“ - naujausia, tik 2020-ųjų pačioje pabaigoje pristatyta barzdaskutė. Už labai gerą kainą ji mums siūlo itin daug.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mijia S500C“ barzdaskutė:

  • Aliexpress - 46,51 € (su kuponu);
    • 38 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Čekijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 4-10 d.d.
    • paskutiniai vienetai.

„Xiaomi Mijia S500C“ yra labai populiarios „Xiaomi Mijia S500“ barzdaskutės atnaujinimas ir pirmieji pirkėjai jai duoda aukščiausius balus.

Pirmasis pirkėjas iš Lietuvos šią barzdaskutę taip pat įvertinęs 5 balais iš 5. Štai kaip atrodo „Xiaomi Mijia S500C“ pakuotės turinys - 1 foto.

Čia iškart į akis krenta akivaizdus naujosios barzdaskutės privalumas, lyginant ją su pirmtake. Dabar „Xiaomi Mijia S500C“ pakuotėje jau turi ir dar du papildomus priedus.

 

Vienas jų yra skirtas patogiai veidą padengti skutimo putomis, o štai kitas priedas skirtas ūsų, žandenų bei barzdos formavimui. Tokių dalykų ankstesnės kartos barzdaskutė neturėjo. Tad su „Xiaomi Mijia S500C“ ne tik švariai apsiskusime, bet ir galėsime formuoti savo barzdą. Labai dideli privalumai.

„Xiaomi Mijia S500C“ išlaikė tą patį dailų ir pirštų atspaudams atsparų korpusą. Jau ir apie ankstesnę barzdaskutę pirkėjai kalbėjo, kad ji yra daili bei labai patogi laikyti rankoje. Tad gamintojas šiuos privalumus paliko ir naujajame modelyje.

Kaip ir tai, kad turime LED ekranėlį, kuriame matyti baterijos energijos likutis; informuoja, kai jos lieka visai mažai; pranešama ir tai, kai peiliukai užsikemša plaukeliais ir būtina juos išvalyti; bei barzdaskutės užraktas. 

Šis dalykas yra itin pravartus kelionių metu. Užrakinus „Xiaomi Mijia S500C“ barzdaskutę, bus ramu, kad kelionės metu jį netyčia neįsijungs.

Beje, galėjote pastebėti, kad drauge su „Xiaomi Mijia S500C“ atkeliaus ne tik keičiami priedai, bet ir kelioninis dėkliukas. Pravartus dalykas.

 

Kalbant apie „Xiaomi Mijia S500C“ palaikomas skutimo galimybes, tai šią barzdaskutę galima naudoti tiek sausam, tiek ir drėgnam skutimui. Ji yra atspari vandeniui bei atitinka IPX7 standartą.

„Xiaomi Mijia S500C“ tampa ypatinga tuo, kad aprūpinta japonišku bešepetėliniu varikliu bei turi 3 judančias ir prie veido kontūrų prisitaikančias skutimo galvas. Jos sudarytos iš dviejų sluoksnių aukščiausios JFE & SANDVIK metalo klasės ašmenų rinkinio.

Kadangi kiekvieną peiliuką sudaro dviejų apskritimo formos ašmenų rinkinys, tai, pasak gamintojo, tuo pačiu laiko momentu leidžia skusti didesnį barzdos plotą.

Gamintojas tvirtina, kad lyginant su įprasta barzdaskute, šie dviejų dalių peiliukai skutimo plotą padidina bene dvigubai. Taigi, jeigu turite vešlią barzdą skutimosi procesas naudojant „Xiaomi Mijia S500C“ gali tapti tikrai ženkliai trumpesnis.

„Xiaomi Mijia S500C“ išskirtinė dar ir dėl tos priežasties, kad turi unikalų integruotą dviejų pavarų variklį. Būtent toks sprendimas leidžia pasirinkti viena iš dviejų galimų skutimosi režimų.

 

Vienas jų siūlo įprastą skutimo greitį, o tuo tarpu kitas barzdą leidžia skustis ženkliai greičiau. Gamintojas tvirtina, jog greitas skutimo režimas itin praverčia turintiems vešlią barzdą.

Įdomu ir tai, jog „Xiaomi Mijia S500C“ barzdaskutė su pilnai įkrauta baterija gali veikti iki 60 minučių ir ji pilnai įkraunama per 2 valandas.

Iš esmės vienu įkrovimu su šia „Xiaomi Mijia S500C“ barzdaskute galima apsiskusti iki 30 kartų. O tai yra visas mėnuo. Puikus rezultatas.

„Xiaomi Mijia S500C“ yra šaunus atnaujinimas. Didelė dalis labai populiarios „Xiaomi Mijia S500“ barzdaskutės privalumų išliko ir tuo pačiu gavo naujų privalumų, kaip: dar geresnį skutimą, papildomus priedus skutimo putų padengimui bei barzdos, ūsų ir žandenų formavimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()