Technologijos.lt rekomenduoja! Jei dar neturite tokio daikto, dabar tikrai užsigeisite: karščiausia „Xiaomi“ naujiena - puikiai patobulintas naujausias tarpdančių valytuvas. Gamintojas padarė viską, ko mes norėjome („Xiaomi SOOCAS W3 Pro“ ir „Xiaomi SOOCAS W3“ palyginimas, Video)  ()

„Xiaomi SOOCAS W3 Pro“ - naujausias kompanijos produktas ir jau iškart matyti, kad gamintojas atsižvelgė į apžvalgininkų bei pirkėjų pastabas ir super populiarų „Xiaomi SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvą dabar padarė dar geresniu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradėkime nuo to, kad „Xiaomi SOOCAS W3“ yra labai populiarus ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas tarpdančių valytuvas.

Jis rinkoje pasirodė 2019-ųjų metų pradžioje ir iškart susilaukė didžiulio susidomėjimo. Už labai gerą kainą pasiūlė puikias specifikacijas ir veikimą.

Mes ir patys išbandėme šį tarpdančių valytuvą ir mūsų išsamią apžvalgą rasite čia.

Įdomu yra tai, kad „Xiaomi SOOCAS W3“ kaina per visą šį laiką praktiškai nepasikeitė ir išliko toje pačioje vietoje. Kainų svyravimas tėra vos kelių eurų ribose, nors per tą laiką rinkoje atsirado daug alternatyvų.

Ir ką tai mums sako? kad „Xiaomi SOOCAS W3“ yra labai kokybiškas bei puikiai perkamas įrenginys. Tad nei gamintojas, nei pardavėjai nemato prasmės papildomai piginti gero produkto ir čia visiškai normali praktika. Absoliučiai visi taip daro. Elementari rinkos logika.

„Xiaomi SOOCAS W3“ tikrai turi kuo pasigirti ir už šią kainą siūlo tai, ką galime rasti tik ženkliai brangesniuose įrenginiuose:

  • aukščiausią pagaminimo kokybę;
  • puikų dizainą, panaudotas medžiagas, atsparumą vandeniui (IPX7);
  • 4 keičiamus antgalius, kas leidžia prisiderinti prie skirtingų valymo poreikių ir užtikrinti maksimalią burnos higieną.

Tuo pačiu ant korpuso turime baterijos ir režimo inidikatorius. Pilnai valdomas mygtukų paspaudimais.

Galima rinktis iš trijų veikimo režimų: pradedantiesiems, patyrusiems ir masažavimo režimas. Ir vandens spaudimas išties stiprus.

Tą galime patvirtinti ir mes. „Xiaomi SOOCAS W3“ vis dar naudojame iki pat šių dienų, o jau praėjo daugiau nei 1,5 metų.

„Xiaomi SOOCAS W3“ turi patogiai vandeniu pripildomą 230 ml vandens talpą ir su pakuotėje esančiu USB laidu įkraunamą bateriją.

Tos 230 ml vandens talpos pilnai pakanka vienam tarpdančių valymui. Baterija įkraunama per maždaug 4,5 val. ir jos užtenka iki mėnesio laikui. 

Viskas yra šaunu, tad kas pasikeitė „Xiaomi SOOCAS W3 Pro“ modelyje?

Pirmiausiai, dizainas. Dabar „Xiaomi SOOCAS W3 Pro“ atrodo dar stilingiau ir toji korpuso dalis, už kurios ir laikomas tarpdančių valytuvas, tapo siauresnė, dėl ko galima tikėtis, kad jį laikyti rankoje bus dar patogiau.

Čia ypač aktualu paaugliams, merginoms/moterims ir tiesiog tiems, kurių rankos yra smulkesnės.

Pakuotėje turime tuos pačius 4 keičiamus ir FDA sertifikuotus antgalius.

Tačiau dabar „Xiaomi SOOCAS W3 Pro“ jau palaiko ne tik 3 valymo režimus, bet dar papildomai galime keisti tų režimų intensyvumo lygius. To ankstesnės kartos modelis neturi.

Vadinasi „Xiaomi SOOCAS W3 Pro“ bus dar lengviau priderinti prie asmeninių tarpdančių valymo poreikių ir besikeičiančios situacijos. Tarkime, po apsilankymo pas stomatologą ir atlikto akmenų šalinimo - kelias dienas dantys išlieka jautresni. Tad sumažintas vandens spaudimas čia labai pravers. 

O ir tiems, kuriems tai bus pirmasis tokio tipo įrenginys - „Xiaomi SOOCAS W3 Pro“ bus lengviau priderinti prie savo poreikių.

Labai didelis „Xiaomi SOOCAS W3 Pro“ privalumas yra ir tas, kad čia galime nuimti tą 240 ml vandens talpą ir ją išvalyti.

Vandens talpa padidėjo tik 10 ml, tačiau svarbiausia, kad ją galima patogiai nuimti nuo pačio valytuvo ir taip išvalyti. Su „Xiaomi SOOCAS W3“ yra keblu tą atlikti, nes viskas yra viename korpuse.

Tad čia labai teisingas gamintojo sprendimas ir džiugu, kad jis atsižvelgė į pirkėjų bei apžvalgininkų pastebėjimus.

Kas dar pasikeitė? „Xiaomi SOOCAS W3 Pro“ pilnai atsparus vandeniui bei taip pat turi įkraunamą bateriją, kurios dabar jau užtenka net iki 80 dienų. Labai didelis progresas, lyginant su „Xiaomi SOOCAS W3“ užtikrinamu 30 dienų rodikliu.

Apibendrinus akivaizdžiai matyti, kad gamintojas padarė labai teisingus sprendimus ir „Xiaomi SOOCAS W3 Pro“ yra ženkliai geresnis tarpdančių valytuvas: ergonomiškesnis, turi platesnį valymo pasirinkimų kiekį, vandens talpa nuimama bei patogiai išplaunama bei baterijos tarnavimo laikas išaugo daugiau nei 2 kartus. Puikus prietaisas.

Plačiau apie jį šiose apžvalgose:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(3)
(10)

Komentarai ()