Tokio dalyko dar tikrai nematėte: iš Lenkijos puikios kainos vėjo jėgainės - iki 800W galios; 3, 5 arba 6 menčių ir garantuojamas 20 metų veikimas („SMARAAD“ vėjo jėgainės, kuponas, mažiausia kaina, Video, Lenkijos papildymas 2021-06-04)  (3)

Jau atrodo, kad Aliexpress esame matę visko, bet pasirodo čia galima įsigyti ir vėjo jėgainių. Ir dabar jos netgi parduodamos iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„SMARAAD“ (SS-400/600/800 modeliai) vėjo jėgainės:

  • Aliexpress - nuo 135,14 €; nuo 128,29 € (su kuponu, papildymas 2021-06-04);
    • 27 % nuolaida + kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • perkantys už daugiau kaip 126,69 € - gauna papildomai 1% nuolaidą: kuponas FE88888;
    • iš Lenkijos, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.

Nustebome ir mes patys pamatę, kad Aliexpress galima įsigyti vėjo jėgainių. Ir ne šiaip kokių ten vaikams pažaisti, bet normalių vėjo jėgainių, kurios leis pasigaminti reikalingos elektros energijos ir pamaitinti turimus įrenginius.

Ir puiku yra tai, kad dabar „SMARAAD“ vėjo jėgaines galima įsigyti iš Lenkijos, tad jas į Lietuvą pristatys vos per kelias dienas, nemokamai ir be jokių muito mokesčių.

Šiuo metu pasiūloje turime 3 „SMARAAD“ vėjo jėgainių modelius ir visas jų specifikacijas galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Taigi, galime rinktis iš 3, 5 arba 8 menčių variantų. Jų ilgiai taip pat skiriasi: nuo 53 cm iki 58 cm. Pagamintos iš nailono kompozito pluošto.

 

Skiriasi ir vėjo jėgainių maksimalios galios: nuo 400W iki 800W. Maksimali darbinė galia siekia iki 850W. Tad čia belieka rinktis pagal asmeninius poreikius ir finansines galimybes. Nors vėjo jėgainių kainų skirtumas yra labai minimalus - vos keletas eurų.

Beje, tuo pačiu galima įsigyti ir MPPT kontrolerį. Kai kurie pirkėjai tvirtina, kad jiems kiek kyla abejonių dėl kontrolerių kokybės, nors kita dalis pirkėjų priekaištų jiems ir neturi.

Absoliučiai visi pirkėjai yra patenkinti pačių vėjo jėgainių pagaminimo kokybe ir veikimu. O šias jėgaines jau įsigijo virš 150 pirkėjų.

Kaip jau ir užsiminėme, vėjo jėgainės gali turėti iki 6 menčių ir maksimaliai diametras siekia 1,2 metrus. Tik SS-600 modelio diametras siekia 1,1 metrą.

Tiek pirkėjai, tiek ir gamintojas tvirtina, kad jėgainių konstrukcija ir visi komponentai pagaminti kokybiškai ir veikia sklandžiai. Gamintojas drąsiai tvirtina, kad jėgainės dirba itin tyliai ir tarnaus 20 metų.

„SMARAAD“ jėgainės gali darbuotis nuo -20 iki +80 laipsnių temperatūroje ir mentės suktis bei elektrą gaminti pradeda esant vos 1,3 m/s vėjo greičiui.

Geriausiai darbuojasi ir maksimali elektros gamyba pasiekiama prie 13 m/s vėjo greičio. Ribinis vėjo greitis siekia 50 m/s. 

 

Pirkėjai iš Lietuvos bei kitų šalių yra labai patenkinti vėjo jėgainėmis ir pasidalija keletų pačių padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

  • P***S (pirkėjas iš Lietuvos): Viskas puiku. Produktas labai kokybiškas, pardavėjas bendraujantis. Visiems rekomenduoju.

„SMARAAD“ vėjo jėgainės vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(69)
(35)
(34)

Komentarai (3)