Iš Vokietijos tik kartą per metus pasitaikantis grandiozinis 8-ojo „Tronsmart“ gimtadienio išpardavimas ir geriausi pasiūlymai: už žemiausias kainas ir masiškai šluojamos pažangiausios bei perkamiausios ausinės ir garso kolonėlės („Tronsmart 8th Anniversary“ išpardavimas, kuponai, Video)  ()

Geriausi pasiūlymai:

- „Tronsmart 8th Anniversary“ išpardavimas, akcijos, kuponai;

- „9th Anniversary“ išpardavimas, akcijos, kuponai;

- „Tronsmart Force 2“ belaidė garso kolonėlė;

- „Tronsmart Apollo Air“ TWS ausinės;

- „Tronsmart Apollo Air+“ TWS ausinės;

- „Tronsmart Apollo Q10“ hibridinės ANC ausinės

- „Tronsmart Apollo Bold“ TWS ausinės;

- „Tronsmart Element T6 Max“ belaidė garso kolonėlė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying skuba pranešti, kad šiuo metu prasidėjo didžiausias „Tronsmart 8th Anniversary“ išpardavimas.

Tuo pačiu GeekBuying primena, kad švenčia savo 9-erių metų veiklos gimtadienį ir vis dar tęsiasi jų didžiausias metų „9th Anniversary“ išpardavimas.

Tiesa, jis jau priartėjo praktiškai prie pat pabaigos - tęsis iki birželio 26 d. Tad dabar puiki proga už mažiausias kainas įsigyti norimą produktą ir tą padaryti su kuponais bei iš EU sandėlių.

GeekBuying taip pat rekomenduoja dalyvauti loterijose ir laimėti įspūdingų prizų. Prizinis fonas siekia 100 000 dolerių. Dalyvauti galite čia.

Taip pat ypač verta apsilankyti Consumer Electronics puslapyje čia.

Kompiuteriai, žaidimų konsolės, išmanieji įrenginiai, dronai, žaislai, TV priedėliai, garso ir kita įranga iš EU sandėlių ir su kuponais už puikias kainas.

Taip pat pasinaudokite GeekBuying nuolaidų kuponais:

  • $3 nuolaida perkant už daugiau kaip $19: GKB9TH1
  • $5 nuolaida perkant už daugiau kaip $50: GKB9THAN
  • $9 nuolaida perkant už daugiau kaip $99: GKB9TH2
  • $15 nuolaida perkant už daugiau kaip $200: GKB9TH200
  • $19 nuolaida perkant už daugiau kaip $299:GKB9TH3
  • $60 nuolaida perkant už daugiau kaip $618: GKB9TH618

O dabar įdėmiau pasižiūrėkime į „Tronsmart 8th Anniversary“ išpardavimą ir ką galime įsigyti už puikias kainas.

„Tronsmart“ kompanija daugeliui mūsų jau yra puikiai žinoma ir nors tai visai jauna garso įrangos kompanija, bet pastaraisiais metais ji auga, kaip ant mielių.

Štai šioje nuotraukoje galite matyti pačius esminius „Tronsmart“ kompanijos istorijos momentus, pasiekimus ir sukurtus produktus, kuriuos rekomenduoja pirkėjai ir apžvalgininkai.

Ir mes patys esame išbandę ne vieną „Tronsmart“ kompanijos produktą ir iki šiol jais naudojamės bei galime patvirtinti, jog tai yra aukščiausios klasės produktus kurianti kompanija.

„Tronsmart Force 2“ belaidė garso kolonėlė

  • Geekbuying - 32,81 €;
  • mažiausia kaina - 20 eurų pigiau;
  • nuolaidos kuponas NNN9THTF2;
  • iš Vokietijos pristatys per 2-7 d.d.

 

Tai yra naujausia žinomos „Tronsmart“ kompanijos belaidė garso kolonėlė.

Aprūpinta pažangiu Qualcomm QCC3021 lustu ir dėka SoundPulse® technologijos turime galingą garsą užtikrinančią 30W kolonėlę.

Gamintojas labai pabrėžia tai, kad dėka dviejų už žemus tonus atsakingų garsiakalbių, turime itin sodrius žemus tonus.

„Tronsmart Force 2“ yra labai tvirto korpuso, atspari vandeniui (IPX7 standartas), vienu įkrovimu baterijos užtenka 15 valandų, turime C-tipo jungtį ir baterija įkraunama vos per 3 valandas.

Taip pat „Tronsmart Force 2“ kolonėlė turi AUX jungtį bei lengvai Bluetooth 5.0 ryšiu poruojama su telefonais bei kitais įrenginiais ir palaiko balso asistentus.

Įdomu ir tai, kad „Tronsmart Force 2“ kolonėles galima suporuoti tarpusavyje ir taip sukurti visą garso sistemą. Taip galima suporuoti nors ir 100 „Tronsmart Force 2“ kolonėlių.

„Tronsmart Apollo Air“ TWS ausinės

  • Geekbuying - 38,56 €;
  • mažiausia kaina - 20 eurų pigiau;
  • nuolaidos kuponas NNN9THTAA;
  • iš Vokietijos pristatys per 2-7 d.d.

Štai ir čia turime naujieną - „Tronsmart Apollo Air“ belaides ausines, kurios aprūpintos naujausiu Qualcomm QCC3046 lustu.

Dėka šio lusto ir 10mm diafragmų turime aukščiausios kokybės garsą. Puiku ir tai, kad be tradicinio SBC, AAC garso kodavimo, ausinės palaiko aptX, kas garantuos dar aukštesnę grojamos muzikos kokybę.

Svarbu ir tai, kad čia turime TWS ausines ir šias ausines galime naudoti tiek po vieną, tiek abi iškart.

Taip pat ausinės su telefonais poruojamos naujausiu Bluetooth 5.2 ryšiu, tad užtikrinamas maksimalus duomenų perdavimo stabilumas ir greitis.

Plius, į kiekvieną ausinę duomenys yra perduodami atskirai - priešingai nei daugelio kitų įprastų ausinių atvejų, kai signalas keliauja į vieną ausinę, o paskui dubliuojamas į sekančią - tad čia ir turime realų TWS, tikrą Stereo garsą ir galimybę naudoti po vieną ausinę.

Kitas didžiulis šių „Tronsmart Apollo Air“ ausinių privalumas yra palaikomas ANC (pašalina iki 35dB).

Kiekviena ausinė turi po 6 mikrofonus ir dar papildomai cVc 8.0 techninį sprendimą. Pastarasis ypač pageriną pokalbių kokybę.

 

O dėka tokios hibridinės aktyvaus aplinkos triukšmo slopinimo technologijos - galima visiškai blokuoti pašalinius garsus, išjungti ANC arba aktyvuoti ausines taip, kad jos papildomai praleistų išorės garsų.

Patogus dalykas. Pavyzdžiui, apsiperkant nereikės išsiimti ausinių ir sustabdyti muzikos grojimo, kad girdėtumėte, ką jums sako kasininkė (-as).

„Tronsmart Apollo Air“ ausinės valdomos liečiant jų išorinę dalį: pilnai valdoma muzika, garso lygis, iškviečiamas balso asistentas.

Ausinių baterijų energijos užteks muzikos klausytis 5 valandas, o su dėkliuke turima baterija - 20 val. Geri rezultatai. Beje, abiem atvejais pilnas įkrovimas trunka po 2,5 val. Dėkliuko baterija įkraunama per C-tipo USB jungtį.

„Tronsmart Apollo Air“ ausinės palaiko ir dedikuotą išmaniąją programėlę, kurioje galima papildomai valdyti šias ausines. Modifikuoti ausinių valdymą, rinktis iš anksto įdiegtus muzikos klausymo žanrų tipus.

Mėgstantys gilius žemus tonus renkasi Deep Bass, klasikinės muzikos mėgėjai - Classical, ir t.t.

Vienas pirmųjų apžvalgininkų, kuris „Tronsmart Apollo Air“ ausines gavo išbandyti dar prieš joms oficialiai pasirodant plačiajai visuomenei, tvirtina, kad tai yra puikios belaidės ausinės:

„Tronsmart Apollo Air+“ TWS ausinės

  • Geekbuying - 54,14 €;
  • mažiausia kaina - 20 eurų pigiau;
  • nuolaidos kuponas NNN9THTAP;
  • iš Vokietijos pristatys per 2-7 d.d.

Drauge su „Tronsmart Apollo Air“ pasirodė ir „Tronsmart Apollo Air+“ belaidės ausinės. Ir kuo jos skiriasi? Yra keli svarbūs momentai.

„Tronsmart Apollo Air+“ jau palaiko belaidį įkrovimą, ko neturi „Tronsmart Apollo Air“ ausinės.

Tuo pačiu „Tronsmart Apollo Air+“ ausinių laikymo dėkliukas yra kompaktiškesnis, pagamintas dar tvirčiau ir atrodo prabangiau.

Svarbu ir tai, kad „Tronsmart Apollo Air+“ ausinės turi slėgio jutiklius. Kai ausinės yra išimamos iš ausų - muzika automatiškai sustoja grojusi, kai ausinės įstatomos į ausis - muzika vėl pradeda groti.

Ir dar vienas skirtumas yra tas, kad „Tronsmart Apollo Air+“ palaiko aptX Adaptive funkciją. Tad iš esmės „Tronsmart Apollo Air+“ yra dar pažangesnės, todėl kiek ir brangesnės belaidės ausinės.

 

Šaunios belaidės ausinės. Apie jas plačiau šioje apžvalgoje:

„Tronsmart Apollo Q10“ hibridinės ANC ausinės

  • Geekbuying - 32,97 €;
  • mažiausia kaina - 20 eurų pigiau;
  • nuolaidos kuponas NNN9THTAQ;
  • iš Vokietijos pristatys per 2-7 d.d.

„Tronsmart Apollo Q10“ - pirmosios kompanijos hibridinės ANC ir ant ausų dedamos ausinės, kurios rinkoje pasirodė vos prieš 6 mėnesius.

Gamintojas teigia, kad „Tronsmart Apollo Q10“ užtikrina aukščiausios kokybės garsą ir prie to prisideda 40mm diafragmos ir palaikoma hibridinė ANC technologija, kuri slopina aplinkos triukšmą.

„Tronsmart Apollo Q10“ ausinės turi 5 mikrofonus, kurie ir slopina aplinkos triukšmą, užtikrina puikią garso bei pokalbių kokybę ir suteikia papildomų privalumų.

Galima rinktis vieną iš trijų muzikos grojimo režimų ir taip keisti aplinkos garso patekimo lygį. Šaunus dalykas, leisiantis klausytis muzikos taip, kaip konkrečiu metu yra patogiausia.

Įdomu yra ir tai, kad „Tronsmart Apollo Q10“ ausinės yra valdomos prisilietimais. Įprastais tokio tipo ausinėse valdymas vyksta su fiziniais mygtukais.

Taip liečiant „Tronsmart Apollo Q10“ korpuso išorinę dalį pilnai valdysime šias ausines: pasirinksime norimą režimą, garso lygį, dainą, atsiliepsime į skambučius ir kt.

„Tronsmart Apollo Q10“ baterija ir jos tarnavimo laikas taip pat labai įspūdingi.

Su pilnai įkrauta (1200 mAh) baterija muzikos galima klausytis net iki 100 valandų, kas yra daugiau nei įspūdinga.

Ir baterija įkraunama labai greitai. Štai vos 10 min. įkrovos (per C-tipo jungtį) užteks muzikos klausytis net 3 val.

Dar svarbu ir tai, kad „Tronsmart Apollo Q10“ ausinės yra sulankstomos - kaušelius galima pasukti bei nulenkti, dėl ko ausines yra patogu pasiimti su savimi į kelionę.

Tuo pačiu „Tronsmart Apollo Q10“ ausinės palaiko ir programėlę, kurioje galima valdyti garso pasirinkimus ir taip jį padaryti tokį, koks asmeniškai yra maloniausias.

„Tronsmart Apollo Bold“ TWS ausinės

  • Geekbuying - 54,97 €;
  • mažiausia kaina - 30 eurų pigiau;
  • nuolaidos kuponas NNN9THTAB;
  • iš Vokietijos, Čekijos pristatys per 2-7 d.d.

 

„Tronsmart Apollo Bold“ TWS ausinės yra vienas naujausių gerai žinomos kompanijos produktų ir akivaizdu, kad tai yra aukščiausio lygio belaidės ausinės.

Ir mes išbandėme šias belaides ausines ir galime patvirtinti, kad tai yra puikus produktas, o dabar dar ir parduodamas už labai gerą kainą.

„Tronsmart Apollo Bold“ ausinių apžvalgą rasite čia.

Naujosios belaidės TWS ausinės užtikrina stereo garsą ir yra aprūpintos paskutinės kartos Qualcomm QCC5124 lustu, kuris leidžia išnaudoti visą aptX ir tuo pačiu AAC, SBC muzikos kodavimo potencialą, prisideda prie maksimaliai stabilaus ir dar greitesnio duomenų perdavimo bei baterijų energijos taupymo.

Gamintojas tvirtina, kad „Tronsmart Apollo Bold“ ausinės užtikrina kokybiškiausią garsą, kokį tik gali šiuo metu pasiūlyti belaidės ausinės.

Prie to labai stipriai prisideda ir kompanijos užpatentuota dvigubo tipo, 360° hibridinė aplinkos triukšmo slopinimo technologija.

Čia turime vadinamąją ANC, bet dar labiau patobulintą, kas leidžia visiškai izoliuoti pašalinius garsus ir klausytis tik mėgstamos muzikos bei patogiai kalbėtis su pašnekovais.

Verta pažymėti ir tai, kad „Tronsmart Apollo Bold“ ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Jos yra nepriklausomos viena nuo kitos ir šią puikią savybę „Tronsmart“ kompanija taiko praktiškai visose savo belaidėse ausinėse. Labai patogus dalykas.

„Tronsmart Apollo Bold“ ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip galime valdyti muziką, garso lygį, skambučius, įjungti/išjungti ANC, iškviesti balso asistentus.

Šios šaunios ausinės palaiko ir dar vieną labai naudingą technologiją. Jose yra įrengti jutikliai ir dėka jų ausinės supranta, kada yra išimamos iš ausų ir atgal į jas įdedamos.

Todėl vos tik ausines išimsite iš ausų, muzika sustos grojusi, o kai ausines įdėsite atgal į ausis - vėl automatiškai pradės groti muzika.

„Tronsmart Apollo Bold“ baterijos vertos atskiro žodžio. Ausinių dėkliukas yra įkraunamas su C-tipo USB laidu. Vienu įkrovimu ausinių energijos užteks muzikos klausytis net 10 val. ir šis rodiklis „Tronsmart Apollo Bold“ paverčia tikromis lyderėmis.

 

Su „Tronsmart Apollo Bold“ dėkliuke esančia baterija šis laikas padidės iki 30 val., kas yra tiesiog puiku. Palaikomas greitasis ausinių baterijų įkrovimas ir vos per 10 min. jos bus tiek įkrautos, kad muzikos galima klausytis 1 val. Labai geri rezultatai.

„Tronsmart Apollo Bold“ išvaizdžios, labai kokybiškai pagamintos, su IP45 standartu (atsparios vandeniui, prakaitui ir dulkėms), aukščiausio lygio TWS ausinės, Bluetooth 5.0 ryšiu suderinamos su iOS ir Android įrenginiais.

Garso įrangą gaminanti „Tronsmart“ kompanija sukūrė aukščiausio lygio belaides ausines, kurios parduodamos kelis kartus pigiau nei kitų garsių kompanijų produktai.

„Tronsmart Element T6 Max“ belaidė garso kolonėlė

  • Geekbuying - 49,22 €;
  • mažiausia kaina - 20 eurų pigiau;
  • nuolaidos kuponas NNN9THT6M;
  • iš Vokietijos, Čekijos pristatys per 2-7 d.d.

„Tronsmart Element T6 Max“ iškart patraukia dėmesį. Labai įdomaus dizaino belaidė garso kolonėlė.

Be išskirtinės išvaizdos, ši garso kolonėlė pasižymi ir puikiomis techninėmis charakteritikos.

Čia turime 60W galios garso kolonėlę, kas tokioje kainų kategorijoje yra labai įspūdinga.

Be to, dėl savo išskirtinio dizaino, ši garso kolonėlė garsą skleidžia į visas puses - 360 laipsnių kampu.

USB-C jungtis, 12 000 mAh baterija, 20 val. grojimas, IPX5 standartas (atsparumas vandens purslams), 3 muzikos grojimo režimai, Bluetooth 5.0 bei NFC, valdymas balsu bei į prisilietimus reaguojanti panelė ir t.t.

Be to, šią kolonėlę galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą, bei skambinti savo artimiesiems. 

Įdomus testas: Tronsmart T6 Max VS JBL Xtreme

O čia galima pasižiūrėti, kas gi yra Tronsmart T6 Max kolonėlės viduje - apžvalga peržiūrėta net 642 000 kartų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()